Загубих я завинаги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих я завинаги
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1724 пъти
Хора помогне те.
Не ми се живее направо.
Загубих я по най глупавия начин. Не е имало трети човек.
Правих неща, които не ги виждах, като грешка. Чак сега. Ама е много късно. От 3 месеца живея на ръба на отчаянието.
Младата жена е от Сливен аз съм от Севлиево. Тя е на 36 аз съм на 40. Тя си има дете от предишния брак. И към него се превързвах.
До колкото знам тя си има друг. Това ме убива всеки ден.
Не ме напуска мисълта, че не сме заедно. Тя не иска и тва, е. Не я търся. Даже я блокирах във фейсбук за да не виждам с кого е. Защото Това тотално ще ме довърши.
Не искам да виждам друга жена. Обичам Елина. Но тя изобщо не иска и да чуе.
Но как да продължа на напред, като не мога да погледна друга.
До сега не ми се беше случвало. И преди съм страдал. Но този път е опустошителен. Още, като се събудя и почвам да мисля за нея и почва да ми липсва. Преди да заспя пак мисля за нея.
Незнам какво да правя. Нито ми се яде нито ми се прави нещо. Знам, че тя щастлива с новия си приятел. А аз стрдам за нея.
Имам чувството, че никога няма да ми мине. Мисалта. Че друг я докосва, говори и хубави неща... По сред нощ съм се събуждал и съм тръгвал за Сливен. Стигам до входа на града. Спирам. Пуша в колата и се чудя какво да Правя. Как да оправя нещата. После си тръгвам, като набито куче. До снощи отново скочиха в колата и газ. Стигнах до Казанлък и се върнах.
Как да приема всичко това. Тежи ми. Споделих и как се чувствам, но нищо. Тя не иска. Сядням да хапна малко и ми се от яжда. Това не е неин проблем. Мой си е.
Но... Не знам как да се справя.

Филип

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: dcae8a79d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   За самотни майки на по почти 40 години, които изневеряват и си имат други, мъжете умират от любов и отчаяние, а млади и дори девствени качествени жени цял живот мъжете ги правят на луди калинки... Такъв е животът.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 55a96aecaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Едно ще ти кажа от опит. Самотните майки с деца не търсят любов мой човек, а дори и да намерят любов не стоят при мъжа заради любов. При 1 или 2 деца тя има нужда само и единствено някой да и гледа и помага с децата.
Колко е щастлива само тя си знае. Връзка с такава жена е безмислена. И само и единствено се самонавиваш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5f591242f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пич, продължи си живота! Тя се хванала на друг клон както само жените го умеят. Междувременно е успяла да ти насади и комплекс за вина като гледам какво си написал. Щом вече е с друг мъж няма да се върне при теб, категорично те е отписала. Вместо да се вайкаш, се стегни и карай нататък!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b7a7312aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Кажи конкретно какво си направил, с което си я разочаровал, иначе не виждам как някой въобще може да ти помогне с адекватен съвет.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6eac59ee11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Гледай как обижзат жената. Всички мъже с лош късмет ще ти кажат нещо лошо за нея без въжбще да им дреме каква е реалната причина и самотните мъже създават и повличат самотни мъже след себе си.

Ако мъжете в коментарите не са самотници и познават любовта, те ще ти помогнат да разбереш грешките си, да говориш с нея а те така си успокояват съвестта като искат да паднеш на тяхното ниво.

За връзки не слушай самотници, слушай обвързани хора!!! Неуспелите хора ще гледат да те откажат от мечтите ти, а успелите ще ти вдъхнат надежда и сили как също да успееш! Запомни това че е много важно и щом си допуснал грешки опитай да си простиш! Жените с деца крепят планетата и те са причината цивилизацията да не е изчезнала, защото всяко дете най. много иска майка си!

Самотниците на всичко позитивно слагат минуси и НЕ ГИ СЛУШАЙ! Слушай позитивните и любвеобилни хора! САМО ПРИ ТЯХ ИМА НАДЕЖДА!

Поучи се от грешките си и прости и на нея че търси щастието си. Всеки прави грешки и тази тъга няма да е вечнa, прости на себе си и се опитай просто за в бъдеще да си по- добър!
Всеки прави грешки!

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 63629ef353
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, ще ти го кажа прямо, а ти ако искаш слушай. Отебала те е. Толко.

Нека ти разкажа и аз една историйка. Навремето се запознах с една, паснахме си. То хубаво, ама преди да си паснем, тя бе във връзка. Във връзка, ама зад гърба му се лашкаше с някакъв трети, а си пише с мен. От лашкане, познай к'во? А така, бременна. Казах си не, няма да стане, не ми трябва мелодрамата. Хубо, ама тая па абортира, а после ми се обяснява колко ме искала. Направих и аз простотия, дадох ѝ шанс. Опъна всеки нерв в тялото ми, после ме замени и мен за пет минути, както замени бившия.

Заменила те е, шафратнята. Колко време ѝ отне? Именно. Я сега се замисли колко ѝ е пукало за теб.

Ти не си ѝ бил приятел, а поредното кандидат-татенце, както сегашният будала е. Стане ли ѝ неудобен, трети ще изскочи, след него петнадесети. Никога няма да си баща в реалния смисъл на сладкишчето ѝ, не ме ебе колко са му румени бузките и колко симпатични сополките. За нея си просто поредната резервна гума като капута, който не е позвала с истинския баща.

Не си прави труда с лекета и малките им лекета, търси си нормална жена. Не бременна, не родила, не изкуфяла, не от психарното в Карлуково, н-о-р-м-а-л-н-а.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9761ba8499
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   На 40 си, а се държиш като влюбено за първи път момченце. Обсебен си просто, чувствата те владеят, разумът съвсем е изключил. Не можеш да я имаш, щом не те иска, това е. Боли , не боли, осъзнай го, приеми го и се примири. Вземи се в ръце и се дръж като мъж, не като истерична жена. Поне едно 50%, че и повече от хората го преживяват. С времето намалява и отминава. И никой не може да ти помогне, ако ти не си помогнеш сам и не е изкараш от дупката, в която затъваш. Хоби ли ще си намираш, ще спортуваш ли, по екскурзии ли ще ходиш, куче ли ще си вземеш, чужд език ли ще учиш, друго, каквото те влече ли, ти си реши, целта е съзнанието ти да се ангажира с нещо друго. Ако искаш иди на църква, поговори с някой свещеник, това може да донесе успокоение. Ако не желаеш, потърси помощ при психолог.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2625abe8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съгласявам се с номер 1. :(

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a37ab543d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Мисалта"
...
Сигурен ли си, че си на 40? Интелектуалният и житейският ти багаж не говорят да си на толкова...

А относно тия жени, има си приказка - никога не е била твоя, просто е бил твоя ред... Много пъти е говорено, както е зарязала предния, тъй най-вероятно ще зареже и теб, даже и е по-лесно, като няма твое дете. Така че много внимателно с привързването, и към нея, и към детето и, защото в един миг си тръгват и двете. Ако поне детето беше твое, щеше да имаш юридически някакви права. Иначе - получаваш ВСИЧКИ задължения на баща, но никое от правата.

Тук разведените жени постоянно обичат да питат кой ще ги вземе - еми виждате го човека, 40 годишен, с интелект и емоционална зрялост на 18 годишен... По всяка вероятност вие ще сте му първата...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9280d2db34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От Автора

Благодаря Ви за коментарите.
Ами хора обичам я. Какво да направя. Като съм на 40 кво да съм, като робот ли?
Виж те най много ме боли, че Елина имаше желание да сме семейство. Но аз прецаках всичко. Не и вярвах, съмнявах се. Което беше много тъпо. Не трябва ше да мисля толкова за миналото и. Трябваше през ноември да си намеря работа в Сливен и да си остана там при нея и малкия. Щеше да и помагам и така щях да и вдъхна доверие и сигурност. А аз какво направих. Държах се като идиот. Много съжалявам. Не знам дали някога ще си простя тази грешка. Жена та си е стабилна просто трябва ше и да помислия, обаче към положителната посока.
Тя ще е щастлива. Заслужава го. Жалко, че не съм до нея.
Много ми липсва. Вместо да съм до нея сега. Аз трябва да се науча да живея без нея. Толкова ме е яд, че не е истина направо.
Човек сам си кове съдбата. Това е.
Благодаря Ви много
Филип

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 36901a35c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ще ти мине. А, един ден ще осъзнаеш, че си голям щастливец.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bfe0b03da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Каквото било, било! Ще се появи нова жена като прежалиш старата! Тогава няма да правиш грешки. Не е било писано да си с тази. За всичко си има причина! Излизах повече и се разсейвай. Не ходи с колата към Сливен. Не казвай на новата жена какво си преживял. Ние жените не обичаме да слушаме жалки истории, това ни отблъсква. Не бъди жертва, а хищник! Научи това поведение и ще си щастлив! Жена на 33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d0f09bb85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Споко, ще ти мине не го мисли ще намериш друга жена която ще те обича, ще те обича и ще те обича, отново отново и отново. Всичко ще се нареди, Бог си знае работа макар че и аз съм на твойто дередже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker