Срещали ли сте такъв мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срещали ли сте такъв мъж?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1460 пъти
Здравейте! Моля споделете личен опит! Общували ли сте с мъж, който ви харесва (заглежда се във вас, усмихва ви се)но има противоречиво поведение: един път изглежда мил и се радва да ви види, а в следващ момент е студен или буквално ви игнорира? Как завърши всичко това за вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 342cb3bf2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Да, в осми клас. Когато бях влюбена в нарциса на класа - хубавец, висок, беше актьор в театъра, обичаше да флиртува с всички момичета и да търси внимание, упражнявайки чара и харизмата си. Това не е поведение на зрял, възрастен мъж, нито на жена. Не бих търпяла мъж с непостоянно поведение и веднага бих решила, че реално няма интерес към мен, че ме разиграва за да си повдига самочувствието или че си има приятелка. Не сме в осми клас вече и няма време за губене с неориентирани хора, които са гледали твърде много филми. Аз лично нямам и желание.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9917976a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Да, за жалост познавам точно такъв. Един ден ме гледа постоянно, усмивки, намеци, с една дума проявява интерес. На другия се прави, че не съществувам, дори ме избягва. И това продължи дооста време, докато накрая не ми омръзна всичко това. Беше трудно да се откажа от него, понеже много го харесвах, но за разлика от него аз явно и открито показвах интереса си. Но когато само един от двамата полага усилия, нещата няма как да се получат. Според мен такова поведение е детинско и незряло. Доста време го оправдавах, че може би е срамежлив, че се притеснява. Чаках го да направи първата крачка. След като не стана, реших аз да му покажа, че го харесвам, но съжалявам за това. Вече съм сигурна, че ако един мъж иска да бъде с теб, ще бъде и ще направи всичко възможно, за да ти покаже, че иска да е част от живота ти. Другото са жалки игрички и преструвки, но ми трябваше време да го осъзная.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cf75763000
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тук виждам два основни варианта.

Първият е, че мъжът е силно неуверен в себе си, с лесно променливи настроения и нестабилна самооценка. Когато се държи мило с теб и ти показва цялото си внимание, е в моменти, когато той се чувства добре и уверен в себе си и затова лесно може да изрази симпатиите и емоциите си към теб. Лесно може да се покаже пред теб. В следващ момент обаче настроението му се променя, губи самочувствие и предпочита да се покрие пред теб, преструвайки се, че не те забелязва, защото не се чувства достатъчно добър за теб.

Вторият вариант е по-неприятен. В този вариант мъжът разиграва игрички с цел да занижи изкуствено твоето самочувствие, за да бъдеш по-леснодостъпна за него. В този случай мъжът е комплексар, който избива комплексите си точно върху жените, които харесва, защото се чувства уязвен и застрашен от тях, понеже вътрешно се страхува, че ще бъде отхвърлен. В първия случай също има страх от отхвърляне и неувереност от страна на мъжа, но поведението му не е умишлено и той няма намерение да избива комплекси и да нарани обекта на интереса си. Освен това в първия случай мъжът не цели да вдигне собственото си самочувствие чрез игри на топло и студено, защото той не играе - това променливо поведение е истинското му аз, докато не получи увереност от жената, че тя наистина го харесва. Във втория случай играта цели точно повишаване на самочувствието на мъжа за сметка на занижаване на самочувствието на жената.

Нямам необходимата информация за този мъж, за да предположа дали е неуверен или комплексар. Ти трябва да прецениш с какъв човек си имаш работа - със срамежлив мъж, който не знае как да направи първата крачка поради липса на опит или с играч, който се опитва да си вдигне самочувствието за твоя сметка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b26691fc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Да. Повечето мъже с които съм общувала са такива.Един ден ме обича,на следващия ден всякаш ме мрази.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f25d090be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не малко мъже, както и жени са с психични отклонения, не са мръднали интелектуално и емоционално от пуберските си години. Обаче много жени, пък и мъже си падат по точно такива "субекти", защото ги привлича неадекватно поведение. Как завършва... ами почети малко тоя сайт, не малко свършват тук, но има такива дето ги е срам даже на подобни анонимни места да си признаят...

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 99761b8755
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Често това е следствие от опитите на някой обигран сваляч да упражнява натиск над съзнанието на жената, която иска да изчука. Номер 3 вече е написал(а) това. Много жени си падат по такива "загадъчни" типове, понеже се чувстват объркани и вътрешно се тревожат за неща, за които не би трябвало. Тези мъже, чрез тактиките си, успяват да накарат по-неуверените в себе си жени да попаднат в капана им и да започнат да се стараят за въпросния играч, с цел да му се харесат и той да покаже едно по-добро отношение към тях, а не такова колебливо. После биват изчуквани и зарязани.

Разбира се, има ги и случаите, в които мъжът е обвързан и му се иска да се забавлява с флиртове, но все пак се страхува да стигне до нещо повече и затова после се отдръпва, защото мишкува да не си загуби семейството с жената, зад чийто гръб флиртува с другите жени.

Жената следва да се насочи към мъж, който е открит, недвусмислен и постоянен в действията си. Всичко друго е опити за психологическа игра с нея и ако тя се поддаде, ще падне лесно в капана.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c84d13d2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не, но точно с такъв, който не знае какво иска и/или се прави на интересен, на бих се занимавала.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 65e523bebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това е може би защото ти не показваш достатъчно интерес и той се страхува да не бъде отхвърлен. В един момент ти намеква, че те харесва, но тогава ти трябва също да действаш! Срещала съм такъв мъж. Не мисля, че това е толкова лошо. И жените сме понякога така. Жена на 33 години

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b7a5dbf54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Авторката:
Много благодаря на всички за отделеното време и мненията!
#3, все едно разказа моята история. Много точно си описала всичко.
Кифлоприземител, с това уцели десятката:
“ Разбира се, има ги и случаите, в които мъжът е обвързан и му се иска да се забавлява с флиртове, но все пак се страхува да стигне до нещо повече и затова после се отдръпва, защото мишкува да не си загуби семейството с жената, зад чийто гръб флиртува с другите жени.”
Оказа се, че човекът е точно такъв. Харесва му флирта, но се страхува да не компрометира връзката/семейството си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker