Тези различия във възгледите пречка ли са за връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тези различия във възгледите пречка ли са за връзка?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1433 пъти
Става въпрос за политическо - идейни различия. Аз съм мъж на 23 години и си го казвам направо - ,,дезинформиран идиот" съм, така ме вижда властовият мейнстрим. На изборите през април гласувах за АБВ, защото Мангъров беше там, а през юли и ноември - за Възраждане, защото само те са против ковид мерките и принудителната ваксинация. И все пак, мислех да гласувам за ПП а на президентските - за Радев, но след като се въведе зеленият сертификат, много се вбесих и затова подкрепих Костадинов и Възраждане. Въпреки, че сега всички мерки отпаднаха, няма гаранция, че наесен пак няма да ги възстановят, или да измислят някаква нова пандемия - май ще бъде с маймунския вирус.
Също така, аз не съм про - руски настроен, но съм евроскептик и анти - американски. Смятам, че трябва да излезем поне от НАТО. Да, дори сега смятам така, защото реално Щатите не помагат на държавите от Източна Европа, а гледат да ги използват като средство, чрез което Русия да се изтощава. Не, че ми пука за Русия, ама и за нас е лошо да има война. Защо Америка, реално не помага на Украйна - ако искаше, можеше да обява, че ще отвърне на всякаква руска инвазия и така Русия нямаше да посмее да нападне. Но тези зад океана, гледат чрез войни да съсипят Европа, да я оставят без газ, петрол, постоянно раздирана от конфликти.
Заради моята подкрепа за Възраждане, често мен и моите приятели(трима, също са за Възраждане, въпреки, че единият е ваксиниран и гласува за Радев), вече често ме наричат идиот, руска подлога и т. н. Е, по отношение на ковид темата не получавам такива атаки, защото се пак по - голямата част от хората България са против мерките. Отделно, имам и хомофобски възгледи и др, подобни. Но просто се чудя, дали би се получило нещо между мен и момиче, които има различни позиции по такива въпроси от моите.По принцип - дали има дългогодишни партньори и съпрузи, с такива различни разбирания за живота и света? Все пак, не може само да се гушкаме, целуваме, и правим секс, трябва и да си говорим за нещо. Между другото, поне мога да се похваля, че за разлика от много хора, които имат различни възгледи от родителите си, аз съм на едно мнение с баща ми по тези въпроси(майка ми почина през 2018 - та, иначе и с нея бяхме на едно мнение).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4924eef993
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Aми, ти си от дървените философи, дето за всичко са анти, без значение какво е. За това не трябва да се притесняваш, че ще останеш неразбран. Като теб има много в България, а и по света. Така, че споко.
За съжаление, анто-то нито се яде, нито се пие, та от там , евентуално, ще ти дойдат проблемите с жена.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7c0f7f2b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Спокойно - в бг-то повечето са с такива възгледи като теб (по единичките на коментара ми ще разбереш колко са много), особено сред по-възрастните.

Сред по-зрелите жени още по-лесно ще намериш такива, особено набор 1960 и надолу. Хем ще са опитни и ще те отракат. Ако искаш по-младо, търси сред дъщерите на най-върлите комунисти, дето едно време бяха партийци, комсомолски секретари и доносниците, които киризеха някой да е залепил плакат, че после да го изкодошат и да го репресират цял живот. Макар че те и комунистическите отрочета вече се изтариактиха и започнаха да тачат западното.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3b44974036
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Доста по вероятно е да намериш момиче, на което не му пука за политика. Мисля че проблема ти с хората, които срещаш е че развяваш прекалено политическите си възгледи, защо е нужно хората да знаят за кого и защо си гласувал? Правилния отговор на въпроса за кой си гласувал е "За светлото бъдеще", с жена ти също не е разумно да разисквате политиката. Остави я да гласува за когото си иска и ако иска. Личните политически възгледи и сърбежа, са толкова лични неща, които е по добре да не обсъждаш с никой, дори с жена си. Вече ако се окаже че имате общи поличически възгледи, тогава обсъждайте, до тогава обаче се научи да пропускаш темата за политиката.
Не искаш ваксина, ок, ако тя иска, нека ваксинира себе си, дори да сключите брак, тялото си е нейно, научи се да уважаваш този факт, имаш право да решаваш само за себе си и да се бориш за решенията които да се вземат за децата ти, докато са деца. Пропускай разговора за тази ваксина, докато не стигнете периода да обсъждате дали да ваксинирате 10 годишните си деца. Най добре пропускай всички теми по които имаш крайни решения, по които си настроен твърдо "ЗА", или тези по които си категорично анти. Ако тя започне да те насилва да приемеш нейно мнение по което ти си на отсрешна страна, разведи се, смисъл от насилие и скандали в едно семейство няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b399071a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ами нормална жена с теб няма да се хване, натискай на някоя утайка, с малко повече късмет може и да станат нещата, но не завиждам на жалкия ти животец и възгледи. Ти има ли някоя тъпа партия, за която не си гласувал, май остават само БСП и ДПС ? Айде, доста хора се излъгаха по ПП, разбирам, Копейкин е бая добър манипулатор, разбирам, ама ти какъв трябва да си, за да си гласувал за АБВ само не знам хахахахахахахахахахаха

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7c0f7f2b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   3, най-добре хич да не си говорят с бъдещата му жена. Или да говорят само за времето, че сакън да ен се получи конфликт. Не виждам как фен на Копейкин ще се спогоди с жена ваксър. Ами че те на третия ден ще се хванат за гушите. Все едно болен левскар и цскар да живеят под един покрив. Колкото и да си мълчат, за да не хванат за гушите, все някой път ще се отвори нещо за темата и после чакай да се уважават и обичат.

Аз например абсурд да живея с някоя изостанала мурзилка, която си иска комунизма и хвали Съветския съюз, при все че дори не съм про западен.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e43c1f0c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Викаш, като излезем от НАТО и ЕС, самоизолираме се и Копейкин стане премиер, ще се излеят тука едни пари, едно благоденствие и щастие, та направо от чешмите мед ще тече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8cf16a28fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Че кой те кара да говориш с жени за политика? Повечето не се интересуват, като цяло политиката е мъжка работа. Като цяло ако някой се интересува, аз не крия възгледите си, но и не говоря за тях с хора, които не ги вълнува това.
Ако една жена я чукаш както трябва, изобщо няма да ѝ дреме за коя партия си, даже на нея можеш да ѝ повлияеш.
Вече ако искаш някоя феминистка, либералка, поддръжничка на гей-браковете и на Да България, няма да стане. Но подобен тип жена за какво ти е? Те обикновено са не особено отракани, мъжкарани, асексуални. Или са лесбийки, или и да са хетеро, са с някой чехльо.
Дори изследвания в САЩ показват, че привлекателните жени и мъже са по-скоро с консервтивни възгледи. Не си soy boy, не ти трябва и подобен тип жена.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3aa4bd6688
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Търси някоя като себе си, с нормално момиче няма да ти се получи. Огледай се там по митингите на копейката, верно че май са дърти повечето, ама все някоя заблудена може да има.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 32916ee17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз имам чувството, че всички тези коментари се пишат от различни тролове на различните партии.
Пускайте си сериозни теми в раздел Други и си водете битките там.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d8b58c315e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Въобще не се притеснявай. Аз съм момиче със същите възгледи като твоите, гласувала съм за Възраждане и на трите парламентарни избори, а приятелят ми гласуваше за ДБ и ПП, тъй че :Д, нито е против ваксините и зелените сертификати, нито е за. Така има за какво да спорим, но не стигаме чак до караници, всеки е прав за себе си и има доводи, с които да защитава тезата си :).

М.Д.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d8b58c315e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Другото, което пропуснах да кажа, е че с приятеля ми много рядко захващаме тези теми, повечето пъти аз поемам инициативата, за мен е важно да знае каква е моята позиция, на която държа много здраво и няма да се промени, а и аз се интересувам много от политика. Няма как докато гледаме новини да не си изкажа мнението, ако иска да го приема, а и той в последно време не се интересува от политика вече толкова както преди, малко по-малко се превръща в аполитичен, защото е разочарован от тези, за които гласува.

М.Д.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8a59393596
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Откак една близка приятелка гласува за Кирчо ми е супер тегаво да си общувам с нея. В офисите край бизнеспарка бачка, а там пълно с разри лезбианки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 687d8c2f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   По-добре поработи върху себе си и промени политическите си възгледи, защото те са срамни за млад, своводен човек, ползващ благата на западната цивилизация. А до тогава не казвай за кого си гласувал и че си антиваксър, че и против мерките, трай си.
Не се влияй политически от баща ти, мисли повече...Като си намериш свястна приятелка, остави се да те промени. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5aa114ad59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Сериозно-поработи върху себе си! Позициите ти по почти всички описани въпроси са резултат не на някаква мисъл, а на направо абсурдна липса на информация. Съчетавш почти всички социални и политически абсурди, които могат да съществуват заедно по едно и също време, на едно и също място. Това е рядко негативна комбинация.
На 23 почти няма жени, които биха споделили разбиранията ти. Такива уморени и незаинтересовани от живота лелки, мразещи всичко живо, се появяват в интервала 45-50.
Незнанието и апатията не са добродетели, а са повод за срам. При тоя информационен поток, дето се върти в света, при толкова изобилна храна за мозъка, по всякакви теми, ти живееш в Средновековието.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 82f6a04d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не може да се отговори еднозначно. В БГ няма политически традиции от столетие назад. В наши дни вече няма традиционни партии като във Франция или Англия. Еднодневки- две петилетки и в забрава. Край и с вашето "представителство". Не сериозно е това да неразрешим конфликт, при положение, че съвсем друта и значима е причината да сте заедно. Няма лошо в политическите разногласия- дори се понаучава нещо но това не може да води чак до конфронтация. Това е театър на политиците в телевизора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker