Моралния упадък и разврата са последствие от пазарно преструктуриране - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моралния упадък и разврата са последствие от пазарно преструктуриране
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1613 пъти
България има същия проблем като Китай и Япония - много малко МЛАДИ жени. Това ще доведе до претопяване на нациите. Докато това се случи и изчезнем обаче, жените ще имат пределно високи изисквания.

Пазарът за любов (грубо казано) вече не е същия.
1. Мъжете са повече от МЛАДИТЕ жени, всяка година се раждат много повече момчета
2. Огромна част от жените (особено от големите градове)вече имат добри професии и собствени финансови възможности, т.е. не им е нужен мъж за финансова издръжка, или поне не е приоритет (или мъжа трябва да бъде много по-заможен за да я заинтригува)
2. Всяка жена поне средна хубост има мигновенен, ДИСКРЕТЕН (много важно) достъп до т.нар. "генетичен каймак" за креватни удоволствия, лесно и бързо

Последствията са плачевни за около 30-35% от мъжете в долната част на социалната йерархия (тези с по-обикновени лица, по-нисък ръст, без много мускули и незавиден доход), тип Пешо счетоводителя. Преди 2-3 поколения мъже тип Пешо счетоводителя пак са имали трудности, но накрая са успявали да се хванат с кварталната баничарка след като споменатата е минала вече 30 и се е отебала с батките. Вече Пешовците не получават дори утешителната награда. Те често не получават и приятелско внимание от каквито и да било жени. Това има последици - такива мъже стават затворени, свити, играят игри. Ето нещо което повечето хора не осъзнават: поведението на Пешовците не е толкова причината за социалните им и любовни неуспехи, а по-скоро ПОСЛЕДСТВИЕ от тях.

Мъжете които са малко по-така, да речем средно ниво или над средното като визия, характер и доход, успяват да си хванат да речем по 2-5 гаджета и често накрая се женят. Търпят фасони, номера, третиране като банкомат, изневери. Заменими са.

Алфите разкъртват жените наред. Те са генетичния каймак, който жената си поръчва за вечеря за да й достави върховно удоволствие. Тези мъже не искат да се обвързват, но не им и е нужно - жените си ги харесват и така, споделят си ги една с друга и това не им пречи (особено много).

Ако нашите дядовци бяха млади мъже по наше време, поне една част от нас нямаше да ни има. Причината - ами тези дядовци просто нямаше да могат да си намерят жени, поради същите обществени процеси, които засягат нас. Разликата е, че щяха малко по-мъжки да поемат удара на съдбата и нямаше да мрънкат толкова.

Докато изчезнем като нация, на повечето мъже ще им е зле. Най-доброто за необвързаните балгарските мъже е да емигрират възможно най-бързо. Тук има шансове и за реализация и за любов, но стават все по-малко с всяка година и изискванията да се "квалифицираш" за работа (особено в интелектуалната сфера) и за любов растат експоненциално.

Корабът потъва, единственото спасение е да се напусне. Не е гаранция за хубав живот, но увеличава шанса за оцеляване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 67363bc8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Брато, много black pill/red pill глупости гледаш в нета...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f102b3e95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Прав си, но генетичен каймак споменато дори и зай най-красивия, здраве и надарен българин ми звучи смешно. Какъв каймак по тези земи бе, ти виждаш ли дори и набедените за красавци на какво приличат? Те и жените ни не са каймак, ама поне са по-красиви от гъркините, туркините, сръбкините, италианките, испанките и португалките, както и разни там англичанки, белгийки, немкини.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4f6c7e118a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   към 1,

Е хубаво викаш, че са глупости, ама поне обясни ЭАЩО според теб са глупости.

Аэ като се огледам последните години написаното горе описва супер точно реалността.

Аэ се падам някъде между средните мъже и алфите, като си гледам реэултатите. Но дори и на мен ми е доста трудно, представям си какво им е на пичовете, които не са облаходетелствани колкото мен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1a03b47155
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   Ти, ако отиваш на "пазара" за любов,... ще "напазаруваш" точно такава "любов". Платена.

Промени подхода, промени типа жени, към които насочваш вниманието си, и резултатите ще се променят. Това е съветът ми към Пешо счетоводителя. Пешо е зациклил в омагьосан кръг - неуспехът с жените води до ниско самочувствие, ниското самочувствие води до следващи неуспехи. Отнякъде трябва да намери изход, иначе как ще настъпи промяна. Терминал 2 е един изход, но само от България, не от модела на поведение и начина на мислене на Пешо. Където и да отиде Пешо, той си носи със себе си същите мисли, емоции, чувства, спомени. Човек не може да избяга от себе си. Промяната започва отвътре, не отвън.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 038e96fec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Ами развивайте се да сте по-добри и да сте "алфи" поне в отношенията, в които можете и вие. Вместо да седите и да се самосъжалявате и да се успокоявате, че реалността е такава и да не променяте нищо, за да сте по-харесвани от жените. Познавала съм мъже, които само се оплакват, че са сами и са ми говорили колко много копнеят за човек до себе си и за любов (очаквайки така да ги харесам, неосъзнавайки колко отблъскващо е това поведение всъщност, и моментално кара жената да загуби всякакъв интерес, защото вижда, че насреща ѝ не стои зает и правещ нещо със себе си мъж, а едно мрънкало, което нищо не променя, а иска с магическа пръчка да му се получат нещата), а нищо не правят, за да подобрят дори минимално положението си, като например да подобрят поне външния си вид. Няма как всички да сме Брад Пит и Анджелина Джоли, но трябва да се усъвършенстваме колкото е възможно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f102b3e95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   7 ами аз се развевам, промених походката си на тежкарска и вчера в автобуса в Студентски град, който е пълен с конкуренция едно маце ме оглеждаше, а вътре беше пълно с млади студенти. Аз съм на 34 и явно още ставам, щом тя избра да заглежда мен и то няколко пъти пред младото студентче което беше по-близо пред нея или някой от другите кочове...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 34e6ba13bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   8, а дали не те е загледала, защото изглеждаш нелепо с изкуствена походка и стойка? И колко време ще се тормозиш да си с походка, която е неествена за теб?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f102b3e95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   9, не, загледа ме защото вижда един мъжкар в разцвета на силите си, готов за луд секс. Малко или много си е инстинкт и една жена усеща кога един мъж не е чукал отдавна, но не е чикибоец и се харчи само за жени.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f102b3e95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   9 а ти пък умреш да принизиш човек. Изобщо не изглеждам нелепо. И не е изкуствена, съвсем естествено ми идва отвътре, разгонен съм на н-та степен, така мъжествен и като тийн не съм се чувствал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c82e21779c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пак ли ти, бееееее? Провери статистиката за бройки по полове и заминавай в чужбина!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 94a0789a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   7, този мъж най-вероятно има грозно лице. Така че ако направи тяло подобрение ще има, но ще е МИНИМАЛНО.

Ако беше сладур в лицето този разговор дори нямаше за го водите, а най-вероятно щеше да има и тяло, защото самите жени щяха да го стимулират да развие тялота си за да му се кефят повече.

Поведението и манталитета на лузър е СЛЕДСТВИЕ от неуспеха и липсата на женско внимание, не обратното!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e2a3abf259
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Аз съм 165 висок, на почти 30 съм и от няколко години започнах да оплешивявам. Е, аз пък не мога да се оплача от женско внимание към мен, въпреки че определно не изглеждам като модел. Хвърлят ми погледи, флиртуват с мен, закачат се.. Може би се дължи на факта, че въпреки външния ми вид, имам мъжкарско излъчване и остри черти на лицето. Имам набола брада, и мускули съразмерни с тялото ми, освен това чета книги и не съм някой неграмотник. Развивам се, спортувам, имам добре платена работа, а също и се обличам добре. Не съм и някой комплексар, имам самочувствие. Единствения ми проблем е, че не умея да комуинкирам добре с нежния пол. Или много дръзко започвам да ги свалям, което малко ги стряска, или пък съм по-пасивен и това ги отегчава и накрая нищо не става. Но не се отказвам и работя върху себе си. Така че, щом ме заглеждат мен, който съмм и нисък и с рядка коса (неща които не се харесват сред жените, иначе на мен не ми пука, че съм така), значи има шансове за всеки по-добре изглеждащ мъж от мен. Просто явно сте много стеснителни и това ви личи. На мен не ми пука, че изглеждам така, държа се мъжкарски, уверено и със самочувствие. Просто диалога ми куца. Но ще го оправя. Решен съм.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 34e6ba13bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   14, смятай, ако беше и висок и неплешив. Цялата женоря щеше да изпоприпадва по улиците, само като минаваш покрай тях.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e2a3abf259
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До 15
Със сигурност щях да имам още повече внимание към мен. Реално като се замисля, като изключим флиртуването, както и въпросните 2 аспекта от външния ми вид които споменах, други проблеми нямам. Изкарвам пари, имам собствена кола, обличам се добре, поддържам хубаво лице, изразително, чета книги, както научни, така и худ литератува в свободното си време, спортувам умерено, колкото да поддържам балансирано и стегнато тяло, джентълмен съм (идва ми от вътре просто). Та така. И жените действително го забелязват. Говоря за обикновените момичета, разбира се, нямам предвид разни кифли или инфлуенсърки с хиляди последователи. Първо не са ми таргет, и второ те имат по-други изисквания.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 56b556ccc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   14, Вярваш ли си? Ако толкова ти се кефеха на мъжкарското иэлъчване, краката им щяха да се подкосяват, като им влеэеш ряэко, поне на някакъв процент от жените.

Аэ по-скоро се обэалагам, че ръстът ти те спъва, но като повечето ниски мъже, не те устройва да си го приэнаеш. Не веднъж съм виждал високи и добре иэглеждащи мъже как сами им се слагат жените, а те....нито иэлъчване, нито хариэма, две думи не могат да вържат, но жените нямат против. А теб комуникацията те била спъвала, пък иначе те харесвали....bitch please. Ако ти се кефеха наистина, и да седиш и да мълчиш, все някоя ще те налаэи, а след като това не се случва эа теб, но се случва на раэни високи, на които също им куца комуникацията, какъв е иэводът според теб???

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 038e96fec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До 13, ами специално мъжът, който изплува в съзнанието ми като пример за това, като той беше много тежък случай, супер отчаян и досадна лепка - дори прекратих отношенията си с него, дори приятелски - не беше хубав в лице, но ми беше писал, че е дебел (вследствие на това, че се е запуснал - не че по принцип е пълен) и в следващия момент ми писа (само защото бях любезна и мила с него, без да съм му дала повод), че общуването между нас можело да прерасне в нещо истинско и чисто, при което естествено ми стана лошо. Един мъж може и да не е красив като симетрия и да е страшно привлекателен. Като цяло красотата (хубавата костна структура на лицето) и сексапил/чар/привлекателност и при двата пола не винаги вървят ръка за ръка. Има много мъже, които са "грозни", да речем с голям крив нос и по-груби черти, но са супер привлекателни и сексапилни. Като цяло един мъж може и да не е чак такъв "сладур", но ако е атлетичен и знае как да се държи и какви неща да ти говори, направо да ти влезе под кожата и да те подлуди. Не да ми говори, че бил дебел, че бил отчаян, и да очаква аз да го харесам, от съжаление може би...

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f610abf126
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пълни глупости, отношението е 101,6 мъже, към 100 жени, като тенденцията е да падне на под 100 към 100 до края на века.
https://m.statisticstimes.com/demographics/world-sex-ratio.php#:~:text=As of 2021, There are,49.58% of the world population.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 34e6ba13bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   16, ми ти ако беше и висок, нямаше да ти е проблем, че общуването ти куца, понеже с такава невероятна харизма и ръст, изобщо нямаше да трябва да си отваряш устата. Само с поглед щяха да се изпотрепват да скачат в леглото ти. Даже щеше да се наложи и да имаш и линейка под ръка, че да извозваш пострадалите от масовия женски бой. То пък не е една бела да го ева. Нямаше спешното на града да смогва от такива случаи. То нито тъй, нито тъй мама му стара. Слава Богу, че Бог те е направил нисък, че поне малко да смекчи мъжкото ти излъчване. Иначе щеше да е прекалено и беля.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e2a3abf259
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До 17 и 20.
Това, че вас не ви харесват, не означава, че всички мъже сме така. А и има друг важен фактор, жените които аз харесвам са по-скромните момичета. С морал и с интелект. Те не скачат току-така в нечие легло. Колкото и да не ви се вярва, външния вид не е всичко. Да, важен е, но не е всичко. Поне за обикновените, скромни момичета, с морал и възпитание. Аз от кифли и инстаграм момичета не се вълнувам.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e2a3abf259
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   До 17 и 20
А и да ви кажа, че колкото и да не ви се вярва, има скромни, интелигентни момичета, със смислени хобита, които са по-свити и скромни. Когато се подходи по-открито с тях в свалките, те се притесняват много и стават още по-свити. Ако пък си прекалено пасивен, нормално, почват да гледат с друго око на теб. За тях е важно да намериш златната среда и да си искрен. Тези момичета няма да ги намериш в социалните мрежи. Ако имат профил някъде, той е с много малко снимки и имат малко приятели, но отбрани, не приемат всеки и не пишат с всеки. Не са изчезнали тези момичета и още се намират - например в университети с интелектуални специалности - да речем физика, философия, в Богословския университет също има много читави, скромни момичета с морал. Тези момичета обикновено ходят в библиотеки и читалища, в галерии. Няма да ги видите на баровете в студентски или пък във фитнес 33. Към тях не върви похдода който имате към кифлите или който ви го говорят съвременните специалисти в youtube. Затова и такива момичета не се вълнуват от комерсиални мъже като вас, които не се различават от стадото. А хвърлят погледи, на по-нормалните мъже като мен, които може и да имат някой и друг кусур във външния вид, но компенсират с други качества - като интелект и държание.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b192e54e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   19, погледни статистиката за мъже и жени под 40г възраст, която е най-плодовитата. Хайде погледни, и после пак дрънкай глупости.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f102b3e95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   14 може да те гледат защото се чудят "тоя пък плешив чичак-джуджак какво се е надул".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a8ee79115a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   А дали има като мен, а ? Скъсват се да ме зяпат да си намират поводи да ме заговорят и изобщо не ги отразявам. 5 пари не давам ни за жени, ни за секса с тях. След няколко подигравки от жените разбрах, че най-важното е да си гледаш интереса. Лепят ми се всякакви от отчаяни съпруги до 16-17 годишни. Сега няма да ми повярвате, но това е истината.
Имам добър външен вид. Сравнително висок съм, 185 см, 100 кг, като ако сваля -2-3 кг ще имам плочки съвсем спокойно, просто не съм толкова постоянен в тренировките .
И всички са ми през кура, отказах се да се занимавам сериозно. Не си заслужат нервите изобщо, вервайте ми.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1c94174563
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Точка 2. бе толкова важна, че два пъти я спомена. Останалото не го четох след като чидях глупости като "алфите". Самата идея за "алфата" бе отхвърлена от ученият, който я въведе.

Стой си в дупката 4chan и не идвай тук.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ae5fdada87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Къде намесихте японската жена? Население от 130 милиона, сравняваме с 6 милиона! Просто не се е работило с младежта в последните 30 години. Привнесени модели, трети пол и най- важното- българката не ще ражда повече от веднъж. Не е до възможности- нова психология, а и до рахат и отговорност. Държавата също помага във всички посоки, да се чувстват осигурени и с бъдеще ТУК.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8cb6ba108b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Само глупости. Какви алфи какви 5 лева. Научи се как да говориш на жените и няма значение нито как изглеждаш нито какво имаш. Ако изобщо си заслужава да инвестираш време за да впечатлиш някоя.

Изобщо колко трябва да си зле, че да си нагласиш живота според това да си харесван от жени. Нагласи си живота така че да ти е интересен на теб самия. Занимавай се с неща които на теб са ти интересни а не защото "там има яки мацки". Инвестирай в себе си не в това да качваш самочувствието на някоя. И никога не ходете по проститутки - колко трябва да си смотан за да не можеш да "излъжеш" някоя. Жените вече са толкова лесни. Проститутката само ще те прецака в главата най вече - все едно да си зле като шофьор и да ходиш да играеш видео игри с коли и да си мислиш че ще станеш по добър шофьор.


Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 065dec2742
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ето ви едно мнение от жена! Първо, доста е трудно да се генерализира, по принцип и аз го правя понякога, но реалността често ни изненадва.
Най-важното, което искам да подчертая е следното -

Който търси, намира! Стига оправдания!!!!!

А сега пояснения - например аз изгубих младостта си с човек точно генерализирания от вас типаж Пешо счетоводителя. Бяхме заедно дълги години (между 20-27) и човека така и не порасна да поиска семейство. След раздялата, съжаляваше, но беше късно.

Идеята ми е следната - много мъже/жени са получили шанса си, но не правят следващата крачка. Току що оборих темата, с това че Пешо счетоводителя е имал шанс, цели 7 години, това не са 7 дни или 7 месеца, а 7 години да прецени какво иска, а не да губи времето на една жена, чиито биологически часовник тиктака. Не сме имали сериозни проблеми, нормална връзка без изневери и без някакви драми. Но ... много мъже са просто нерешителни. Който иска семейство, го създава. Пешо счетоводителя беше добър човек, трудолюбив и умен, но...той никога не се реши да порасне и да създаде семейство с Марийка. Затова Марийка си тръгна преди да е станало твърде късно за нея.

Хората, които искат семейство, са достатъчно решителни и сериозни, за да търсят партньор, визирам и двата пола. Всеки получава шанса си, просто някои не го виждат. Много хора не са готови за обвързване и семейство от страх и несигурност за бъдещето, други пък са. Пешовците са получили своите шансове, просто не са го осъзнавали, били са пасивни и така...Но със сигурност са имали своя шанс, просто са го пропилели. Дали този шанс при вас се е проявил във връзка, или чисто и просто в запознанство, на което не сте обърнали внимание, това всеки от вас си знае. Така че не обвинявайте някой друг за това че сте сами. Като цяло, няма причина и да обвинявате себе си, не е здравословно да си вменявате вина. Просто премахнете тъпото отчаяние и си взимайте от живота, това, което искате. Харесвате една жена, отивате и си я взимате за жена. Стига с тези оправдания.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f610abf126
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   19 към 24. Синусоидата е в пика си, тепърва ще слиза надолу. Това е съвсем естествен, цикличен процес. Впрочем, като се вземе предвид смъртността при мъжете спрямо жените, както се добави и факта, че хомосексуалността при мъжете е почти двойно по-разпространена, отколкото при жените, се получава точно обратната картина. Не достигат мъже. Природата го е измислила. Ето ти сега, война в Украйна. До сега са загинали минимум 30 000 войника, т. е. мъже до 30 годишна възраст. Дишай спокойно, конкуренцията намалява.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b192e54e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   32, не съм съгласен. Във повечето държави се раждат много повече мъже. А хомосексуализмът е толкова разпространен ЗАЩОТО има излишък от мъже.

https://www.hrw.org/world-report/2019/country-chapters/global-0

Чети, чети. Официални данни от WHO, статията е на Human Rights Watch.

Тази е от The Economist.

https://www.economist.com/special-report/2017/11/23/a-distorted-sex-ratio-is-playing-havoc-with-marriage-in-china

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 49c58550ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   По-големи глупости отдавна не бях чела. И какво трябва да направим, да ви съжаляваме ли? За съжаление са хубавите жени в БГ, защото за тях хубави мъже няма. Последните са изчезващ вид и трябва да ги запишат в Червената книга. Като направя равносметка за моя външен вид и този на гаджетата ми, то от 7, само двама са били на моето ниво - хубави мъже с поддържани спортни тела, само 2 са били на моето интелектуално ниво, други 2-ма бяха с поддържани спортни тела, но посредствени физиономии, а останалите трима - с посредстввни физиономии, слаби, но мускулите много-много не се забелязваха. Всички следваха висше или бяха завършили висше, но дори и сред висшистите интелектът много варира.В БГ, ако си хубава жена трудно ще намериш хубав мъж, защото хубавите мъже са на изчезване.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker