Обичам секса повече от мъжа ми . Мъже дайте съвет !!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121592)
 Любов и изневяра (29820)
 Секс и интимност (14412)
 Тинейджърски (21919)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18630)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам секса повече от мъжа ми . Мъже дайте съвет !!!
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2261 пъти
Жена на 32 години съм със мъжа ми сме заедно от 6 г и от две години сме женени и имаме дете на 2 г
Няма да се обидя и на някой женски съвет със подобен проблем.


Аз обичам секса но мъжа ми не. Преди правехме секс 3 седмично сега 2 4 пъти в месеца. Ако зависи от мен всяка вечер бих се отдавна на плътски удоволствия Първата година секса беше уникален но пак не толкова често колкото ми се иска на мен. Моля дайте съвет как да променя това за постоянно. Пробвала съм със играчки минава му мерака бързо мерака, пробвахме и със попър по същия начин мина му мерака. Винаги съм готова на прибваме нещо ново но той сякаш няма желание. Най често аз го подтиквам към секс. Със игрички, но най често оправданието му е че съм се държала Еди как си за това ми е обиден и няма желание думите му са : сега нямам желание
Или друго оправдание много си рошава, нямам желание.
Моля дайте ми съвет как да постъпя искам да имаме постоянен сексуален живот, как да променя нещата трайно, отворена съм за сякакви съвети. посто си давам сметка че имам физическа нужда от това.





Няма любовница проверила съм го до дупка. И за тези години все щеше да се разбере. Ако има

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 32323492a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Трябва да му заявиш, че имаш нужда от постоянен и повече секс. Оттам го питай какви са му тайните желания (повярвай всеки мъж има) и ги изпълнявай. Според мен всеки нормален мъж, който няма някакви психически или здравословни проблеми, то би искал постоянен секс, щом отказва и се сърди и прочие, значи знае, че няма да получи нещо и дето се вика ще трябва да прави рутината или пък нещо, което не харесва. Питай го като не ти харесва разрошената коса, то каква иска - права, къдрава, вързана, с какво да си облечена (клин, дънки, потник, само по бельо и т.н.), как иска да се държиш с него, срамежливо, недостъпно или пък лудо и т.н., прави нещата, които иска и които харесва, разбери и му излнявай тайните желания (може да има фетиш към гърди, крака, да ти свършва в устата, да иска в дупето и по-разпространените или пък съвсем нещо по-различно). Другото, което се сещам, е че ако дълго време си му отказвала нещо, то може би е загубил вече интерес да го търси, това много трудно ще го изкопчиш. Като например може все да е искал да опитате отзад и все като си му отказвала и оттам стандартния секс макар и хубав, то вече в главата му е "То, ясно, че няма да се стигне до забраненото, какво ли се бъхтя".

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0d5a06b08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Май ще свърше както повечето- изневяра и след време развод ,а и може по-бързо. Човекът може да не е толкова сексуален колкото теб и не вярвам ,че изведнъж ще му се иска да прави секс по 2 пъти на ден.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 50c8fb23ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Просто се разведе, иначе ще влизаш в приключения с лъжи и изневери. Повярвай никой няма да те разбере. Развод и се и си търси сексуален мъж за цял живот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: aa30c82268
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   И аз мисля като № 2. В крайна сметка човекът не е нито робот, нито бик, че да ти изпълнява желанията, след като той не иска. Като не ти стига, карай с вибратор.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c0dbe08149
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Просто не е на твоята вълна. И при нас е така и на мен ми се иска през ден ама жената и два пъти седмично са и много.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: aec6cd4532
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не е вярно това, че всеки мъж имал нужда от постоянен секс. Айде стига глупости. Не всеки е нимфоман. Аз съм на 35 г., здрав съм и секса ми е последен приоритет и често ако просто няма какво друго да се прави вечер и най-много веднъж седмично. Предпочитам да се наспя, да тренирам, да гледам някой филм, а жена ми само мрънка и тя.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 66bdb97dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Е добре де, как се случва така, че мъжът като иска повече секс, жена му не му дава, а жената като иска, съпругът не иска? Май семействата с еднакви желания почти не съществуват. Не е честно ти да искаш, а той да не иска. Не е честно аз да искам, а жена ми да не иска. Тук не говорим за възрастен мъж, който не може заради възрастта. Как да не изневеряват едните и другите? Дали поне 10% от семействата са доволни от сексуалният си живот? Едва ли.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c5be08bf01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Намери си дискретен сексуален мъж.
Само си прави кефа и до там.
При мен е така, аз съм мн., сескуален, жена ми не е .
Имаве мн скндали.
Сега когато имам жеснка дупка да удоволствие, у дома цари лчбов и разбирателство.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fad7e88839
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Да бе да се разведе с малко дете и веднага ще си намери мъж да гледа чуждо дете при това много малко, че и сексуален, че и за цял живот. Стига глупости.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9536e79710
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И жена мо е така, няма да се промени никога. Или се примиряваш, или...

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: af84f4e15f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Няма как да стане без да се ебеш с друг!

Така че въпросът е кой сценарий от следните за теб е най-добър?

1. Поддържаш дискретен любовник с риск, че рано или късно ще излезе наяве и ще се носят последствия.

2. Говориш в прав текст с мъжа си и му казваш, че не възнамеряваш да разваляш семейството, но ако той не иска да си изпълнява съпружеските задължения, трябва някой друг да го замести в тази функция. Ако не е съгласен някой друг да те ебе, трябва или той да започне да те ебе систематично или е длъжен да се съгласи да отидете заедно на сексолог! Ако се заинати, ти остават точки 1, 3, 4 и т.н.

3. Направо разваляш семейството.

4. Наемаш едно таванче и ставаш хоби-проститутка. Ем получаваш своя дял, ем припечелваш някой лев.

5. Пращаш мъжа си да работи в чужбина, защото трябват повече пари за къща, коля, земя, образование на детето, собствен бизнес и т.н.

6. Караш на мастурбация... окей това не е решение, но за някои може да бъде сносен компромис.

7. Измисли нещо бе жена!

М 50

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 80d1712343
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Чета и се чудя аз ли съм повреден. Вече съм на 39г., а не ми дават повече от 25г. Нагона не само, че не ми е спадал в годините, а сякаш се засилва. След тежък ден само един душ ми е достатъчен да се освежа и да се слея със секси тялото на жена ми. Като се сетя за нея през деня чак се развълнуван като тинейджър преди среща и и се обаждам, за да и кажа колко ми липсва и как нямам търпение да я видя вечерта и тя си знае. И двамата се поддържаме във форма. Ето сега си мисля, че в понеделник съм от по-късно на работа, но ще стана в 6 и ще отида на фитнес, а вечерта зареден ще я нося на ръце( една сташна поза). Направо само това ми е в главата. Гледам да я водя на почивки защото като си е отпочинала и тя ме желае повече. А по други жени не само не гледам, а не искам и те да ме заглеждат. Да си гледат своите мъже с бирени шкембета. Ето и сега пак я желая. За себе си съм установил, че мога да правя секс 5 пъти седмично ако ме огрее, което не става сега, а само на морето и с едно свършване не става две са по-добре. Действителността е друга. Не свършвам бързо, а тя някой път иска кратка и страстна, а аз бавна и страстна любов. Малко се разминаваме във времетраенето. Иначе я целувам задължително отдолу всеки път…
Стига съм писал…..ще ходя да си поискам. Може да сме на една вълна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3e0bbcad48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Е, добре де, цял живот може ли да изневерява без да я хванат - не може! Тук говорим за жена на 32 г. Млада жена, за която се предполага, че ще има още 20 години активен сексуален живот. Няма как развод, иначе само лъжи и непрекъснато под напрежение да не я хванат.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: da2c322207
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   По скоро е стресиран , ако му го натякваш. Започва да го възприема като задължение и все повече не му се иска. Накарай го той да те гони , събуди ловеца

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e46fd26e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Щом ти казва, че си рошава направи си коламаска на триъгълника. Прави му свирки, дай му отзад.
Ако и тогава не иска лошо.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fda5346b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Имате различен темперамент с мъжа ти. Щом си го проверила до дупка (и много правилно), наистина не мога да разбера защо се държи така. Това с държала си се Еди как си и че си рошава, са оправдания. Според мен му е рано да му минава мерак за секс. Или се примири, или си намери любовник.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3a5e1123bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Дори с магическа пръчка да започне да те вършее всеки ден ти ще започнеш за други неща да мрънкаш. Второ дете, нова кола, нов дом, екскурзия на луната (образно го казвам), трето дете. Според мен проблемът не е количеството секс.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d1b6eabb92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 6, за ноите критерии ти си просто с еректилна дисфункция. Мъж на 35 г и прави секс с по-младата си жена само веднъж седмично, а като станеш на 45 без секс ли ще караш?
Ами, не се сърдете тогава, ако жена ви реши да се разведе и си намери друг.
Ние, 50-годишните правим секс 3-4 пъти седмично и всеки ден, когато сме на почивка, а на 35 се потрошавахме от секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 47cba2dea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторке, за съжаление и аз съм със същия проблем. С мъжа ми сме от над десет години заедно, имаме дете и в последните години много ми тежи, че не проявява никаква инициатива за секс. Не е женкар или да има любовница, просто е станал супер инертен или и аз не знам какво, но го няма ищаха и мен това ме депресира. Добре изглеждам, не е да съм се променила физически, нито той е стар, но... това е. Като съм му казвала, че ми тежи все да правим секс ако аз му се натегна, той уж разбира и пак същото. Мисля, че няма да мога да издържа много дълго така и най-вероятно ще проведа открит разговор, в който да му кажа, че ако така продължава просто да е наясно, че ще си търся друг за секс, ако не го устройва да се разделяме. Не ми се напряга да го правя тайно и да лъжа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker