Лоши мъже все изневеряват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лоши мъже все изневеряват
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1772 пъти
Първо сте като кученца когато сваляте жени, помиари сте имам предвид. Мръсни отвътре помиари.

Казвате лъскави думи, сменяте мнението си често и предавате доверието на жените които ви обичат. Щом жена ви ви омръзне и хоп спите с други жени. Боклуци сте отвътре.Правите всичко за егото си.

Нищо не ви е свято. Нямате срам. Не цените свестните жени щото те са ви в кърпа вързани. Всичко което ви интересува е сегашният момент. За Вас изневеряващи мъже наистина няма нищо свято. Вие бихте предали дори и майка си

Боклуци сте и такива ще си останете. Пожелавам ви да срещнете някоя жена която да ви разкаже играта, да ви накара да страдате и да виете като помиарите които всъщност сте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: b57e2f5655
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не всички сме така, има и жени, които така постъпват.
Замисли се дали ти не харесваш само т. н. лоши момчета.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b1310b47ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Има нещо вярно, да, но да се обобщават така мъжете не е правилно

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: b1081bf628
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Авторке, никой не ти е виновен, че си неграмотна, първосигнална и залитаща по некачествени мъже. Очевидно е, че някой подобен примат ти е разбил сърцето. Но това няма да ти оправи правописа. Просто си посредствена. Сега ще решиш да си отмъщаваш на всички мъже и ще се прошибаш с мнозина. Ще станеш озлобена курва с голям километраж. След години ще си още по-нещастна. Е, всичко зависи от теб. Ако все пак решиш да се вгледаш в себе си и да разбереш защо си се свързвала с подобен мъж, има шанс за теб. Иначе, просто ще пишеш злобни коментари срещу мъжете в интернет и какви боклуци са всички.

Направи нещо за себе си, прогресирай ментално, духовно, интелектуално! Не е лошо да започнеш с правописа. Ето давам ти безплатен първи урок:

1) Пише се "помиЯри".
2)Преди "които" има запетайка.
3) Преди "щото" (разг. от "защото") има запетайка
4) Преди "което" има запетайка
5) След "За Вас изневеряващи мъже" има запетайка. По принцип след обръщение има запетайка
6) Преди "която" също има запетайка

Успех!

P.S. И спри да се шибаш с помияри! Това, че теб те ебат помияри, не значи, че всички са такива и, че всички жени се ебат с помияри!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 56d3a9e88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Я кажи сега, по кви мъже си падаш? Големи пичове- играчи, раздаващи го на лошото момче, кварталния сваляч, който също го раздава много готин и купона покрай него е на макс? А нормалните мъже за тебе случайно да са мухльовци и смотаняци? Ако отговорите на горните въпроси са положителни, няма смисъл да злобееш по форумите.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5737c20b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Права си, мила, такива сме си.
От един помиар.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fb8452104a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Може и да е права.Много мъже не ценят жената до себе си,ако е свястна.И маше една книга ,която попаднах в една книжарница и заглавието беше Мъжете си падат по кучк

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 947fe70352
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7,

И ти като прочете эаглавието и хоп! Оэари те истината, а? Белким да си беше направила труда и да я отвориш.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 45d6d77c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Повечко лубрикант следващият път и нема да те боли дупето толкоз :)

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 8470f4362b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Сега, че повечето мъже за мен не са точно хора, е така, но специално жените трябва да се научат да си ги подбират. Авторке, предполагам, че си над 20, даже над 25. Вече би трябвало да преценяваш кой мъж е лош и кой не. Ок, може по изключение някой път да се случи един добре прикрит в намеренията си хамелеон да те заблуди или да си била толкова отчаяна и депресирана, че да не видиш червените флагове в поведението му, но за тези неща контрата отново е предимно в теб, а за щастие, "лошите" мъже по принцип са лесно разпознаваеми. И да, повечето мъже са склонни да изневерят, малко са изключенията, но има и такива помияри, както ти казваш, които биха ч*кали и уличен стълб, ако му нарисуваш вулва. Такива обикновено си личат на пръв, максимум втори поглед.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 473a59439b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жените имат много силен инстинкт, насочващ ги към генетически най-качествените мъже, които често са "силните на деня" и "водачите на групата".

Този инстинкт се е сформирал в зората на нашата еволюция, когато нищожна част (може би 10-30%) от мъжките прачовеци е успявала да остави поколение - а именно най-силните и физически привлекателни индивиди. Другите са били буквално стъпквани и захвърляни. Стремежът на жената към "най-големия" е прекалено силен, но "най-големите" нямат сметка да се грижат за жената и да се държат добре с нея. За тях чака дълга опашка от жени, които примират да бъдат чукани/обладани/оплодени.

Това не означава задължително, че днешните супермени са "лоши" хора (някои са, други-не). Просто жената трябва да се научи да ги разпознава и да си вземе единственото, което тези мъже могат да й предложат - качествено ДНК за децата си, и да не очаква връзка или дори добро отношение от тези мъжаги.

За да се посмекчи този инстинкт ще са нужни на еволюцията толкова милиона години, колкото са били нужни да бъде изграден.

Такъв е животът. Този инстинкт не означава че само най-силните имат поколение в модерното общество, а е моделиран от и проявяващ се по опредлени начини в социума.

Супер ген = огромна конкуренция = само (често удовлетворителен, заради силното привличане) секс/хубави и силни деца

Над средното = склонен на (често краткотрайни, поне до определена възраст) връзки с хубави жени, но и склонен на чести изневери. Съгласни на брак, след определена възраст, с много хубава жена

Ген "средна ръка" (повечето мъже) = малка конкуренция нужда да компенсира по-некачествения си ген = склонен на дълготрайно обвързване и брак

Ген под средното = "Харесвам те само като приятел"

Животът е низ от компромиси, всяка жена да си прецени.

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: cc4bdee904
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Номер 7, предвид случващото се в обществото, правилното заглавие на книгата следва да е: "Повечето жени разтварят краката си само за мъже, които си падат по кучки!".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4519fcd291
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторката може да е неграмотна, обаче е уцелила право в десятката. Абослютно е така,аз за това ги мачкам, красива съм и много мъже ме обожават. Правя се на тиха и смирена и когато залитнат, ги премазвам по най-кофти начин. Не заслужават нищо, свикнали да чатят, да спят с всяка. Овладяла съм перфектно манипулацията, в момента в който станат най-лабилни им нанасям финалния удар. Браво на авторката, страхотна е темата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5bceeaa8e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ама какво значи свястна жена/мъж? Всеки има някаква черта в характера, която не е хубава, че даже няколко...и със сигурност всеки дразни човека до себе си понякога, и се е държал зле/грубо. Сега, не говоря за тотални отрепки като поведение, но кой би търпял такъв до себе си? Някой мазохист с ниска самооценка или някой подобен на отрепката, от която се оплаква...
Стига го играхте жертвички. Всеки сам си е виновен за изборите.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 79989365f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не смятам че съм лош. Търпях почти десет години. Десет години рядко секс, само когато сме на почивка и нищо по-различно от класиката. Ама не само това. Това се преживява. Съпругата ми се разкарваше с най-скапаните си дрехи в къщи и все беше уморена от домакинска работа. Аз се запуснах и заприличах на маймуна, но тя никога не ми каза, че с рядката си брада изглеждам като талибанин и тези дрехи не ми стоят добре. Накрая започнах да се чувствам все едно съм някакво безполово същество. Накра спрях и да искам секс, просто се самозадоволявах и се бях предал. Иначе съпругата ми винаги е била супер перфектна домакиня и добра майка, но аз исках жена, не лелка - прислужница. Казвах и че мога да стоя гладен и неизпран, но искам любов, секс, романтика и да правим нещата заедно. Например да гледаме заедно филм или нещо подобно. Опитах се да се държа романтично, но половинката ми беше като пън. И все нещо съм изцапал, все нещо съм похарчил повече пари, такива работи. И накрая съдбата ме събра с една колежка, която преживяваше тежък развод. Започнахме да пием тайно кафе. Тя се обличаше с роклички, аз се правех на мъж и усещането беше върховно. Нищо не се получи между нас, но ми се върна инстинктът на мъж. Пооправих си външния вид, поотслабнах и стана чудо. Срещнах жената на мечтите ми. И правех секс редовно. Не просто секс, а всички фантазии ми се сбъднаха. И с часове си говорехме по телефона и винаги имаше какво да си кажем. Със съпругата ми колкото и да съм се старал да си говорим винаги не се получаваше разговор. И накрая ме разкри и тогава стана отново супер гадно. Предложих и да се разведем и да и оставя всичко, но тя не пожела. Просто ми даде ултиматум да приключа с любовницата и междувременно започна да се налива с алкохол и успокоителни. Беше жалка гледка. Е не можех да скъсам с любовницата, защото.....защото много я харесвах. И сега кръшкам тайно и са едни нерви. Съпругата ми се стреми да ме спечели, като прави всичко, което исках от нея преди, но вече е късно. Като видя любовницата просто през мен преминават някакви вълни, толкова я харесвам. И тя ме харесва и иска да заживеем заедно, но не мога. Все още по някакъв начин обичам съпругата си и не искам тя да страда. Но ако зарежа любовницата, ще страдам аз. Тъпа ситуация. Вече не зная какво да правя, но ми писна да се крия и да лъжа постоянно.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4e2915942b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   При положение че знаете как голяма част от мъжете са склонни да лъжат, защо вярвате на всяка мила дума която ви се каже, без да погледнете критично върху индивида. Всеки обича да се чувства специален, само че ако не проверявате, това ви прави лесни жертви. После всички мъже ви излизат виновни, дори тези които нямат нищо общо с въпросните боклуци. Ние останалите всъщност нямаме нужда от жени като вас, така че прав ви път.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a5f2e30603
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 13, можеш ли да напишеш тези техники и манипулации, които използваш? Аз съм много наранена от мъжете и искам да се науча да не бъда толкова наивна и да не им позволявам да ме мачкат вече. Ще ти бъда много благодарна, ако споделиш :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker