Страх ме е да го оставя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е да го оставя
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3820 пъти
Имам приятел от една година, ужасно много го обичам, но той не спира да ме наранява! Не ми е изневерявал, но много ме наранява с думи и действия! Много искам да съм с него, но вече не се чувствам така щастлива и жива когато сме заедно!

Дълго време търпях пиенето му и среднощните прибирания, за щастие това спря, но дойде друго. Вече при скандал не излиза не пие, но се държи с мен ужасно, зарязва ме, казва ми че не съм нищо за него, че не иска да ме вижда и такива, после пак се връща и така до следващата караница!

Наистина когато не се караме се чувствам много добре и той се държи много добре! Той е много избухлив човек, и от нерви понякога не знае какво говори, но това не му е оправдание и аз не мога така!

Страх ме е да го оставя, защото много ме боли за него, но и понякога мисля че без него ще ми е по-добре, а в същото време умирам за него!
Не ме пуска да излизам с приятелки, много ме ревнува от най-малкото се съмнява че имам друг, а не съм му изневерявала! Преди до месец да кажем беше мечтата ми, бореше се за мен при караница, вече не.. Дори не му вярвам че ме обича, не го чувствам.. Не знам какво да правя и какво да мисля..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3f71dce1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Алкохола води до много истини :)Нямате бъдеще заедно. Вътрешно в себе си го знаеш, но продължаваш да се самонаказваш. Не те разбирам. Сама казваш, че не се чувстваш добре... това е първият знак да приключиш с него. По-добре няма да се почувстваш. Сега няма да гадаем какво се е променило, само той си го знае. Може вече да е по навик с теб, може да не те обича толкова силно и това да избива когато пийне, може да има и трети човек... каквото и да е, не търси отговора. Просто гледай ти да си добре във или извън тази връзка. Животът е прекалено кратък, за да го живеем с грешни избори.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: daba66fd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

2.   Остави го вярвай ми... сега само ти крещи.. а утре ще те и бие... Само ще съжеляваш.. не си губи времето с него докато си млада(ако си). Времето всичко лекува :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 09bea6d8d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мила Авторке,
Аз съм жена на 25 и имам приятел от една година. За тази една година той ме направи най-щасливата и най-нещастната жена. Не живеем заедно, но идва от време на време при мен. Забрани ми да се виждам с приятелките ми. Ревнуваме и се съмнява във всичко, но казва, че ме обича и не може без мен. Посягал ми е 2 пъти и вчера ми каза да си еба майката, а после ми обясняваше, че той е моя мъж и ме обичал.
Такива мъже имат проблем. И на мен ми е трудно да му кажа край, защото го обичам, но заслужава ли си тази любов с този непрекъснат тормоз. Аз от сега се настройвам и чакам подходящия за мен момент за да не страдам много и се махам от него. Направи и ти така. Никой не заслужава сълзите ни. Най- тъпото при мен е, че аз оставих едно не толкова симпатично момче, заради този и сега ме е яд. Мислех, че за моето щастие ми трябва един красив мъж, но повярвай те не струват. Тоя моя разправя, че всяка втора може да е негова, не че го отричам, но за какво. Махай тоя комплексар. Вече ще търся мъжа да е скромен и да ме слуша, майната им на тези комплексирани "газари"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1c283c9b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом след само една година връзка нещата са такива, как си представяш живота с него още 10, 20, 30 години? Седни сега и направи равносметка на връзката си СЕГА. Бъди решителна и не протакай нещата. Не си губи времето, усилията и емоциите за някого, който повече те наранява отколкото подкрепя.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ccb997a8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бягай далече от него, бягай докато все още можеш!

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e71374f239
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ех, мила, не знаеш само колко ми е позната историята ти.. Вярно, аз съм само на 19, моят приятел е на 23, дори година не сме навършили заедно, обаче всичко, което сме преживели с него е 1 към 1 с твоята история (без напиванията). Той също е адски избухлив и страшно много пъти ме е наранявал, до толкова, че вече всичките ми чувства към него... просто умряха! Дам, той си е виновен за това. Търпях обиди, подигравки, скандали, дори веднъж ми посегна...

И аз го обичах, болеше ме за него, а сега ми е просто безразличен. Боли ме, че стана така, но не знам какво да правя. Още търся изход от ситуацията.
Номер 5 най-добре се е изказал/а - бягай докато е време! И аз това те съветвам.

Аз не знам какво точно ме спира да остана при моя, но съм сигурна, че при първа възможност и аз ще избягам.
Надявам се ти да си по-силна от мен и да успееш да избягаш докато е време! Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 91d1217d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми докато се занимавате с комплексари, така ще е.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ab844880d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   1. не е комплексар! историята на номер 3 е като мойта, знам не е мъжа за мене, но немога и ден без него! ужасно съм объркана.. Когато се разбираме съм най-щастливата, но за кратко.. пък и мисля че нямам чувства вече, но и ме е страх да го оставя, не издържам без него! незнам объркана съм.. поне не се напива вече...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker