Влюбвам се в най-добрия му приятел. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121461)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се в най-добрия му приятел.
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1617 пъти
Ж ; 22г.
Здравейте , ще бъда кратка , имам дългогодишна връзка с едно момче , излизаме с компанията му и от известно време усещам , че едно от момчетата се държи по-различно с мен , в началото не го забелязвах , но другия приятели ми казаха , че има нещо. След известно време започнах да разбирам, че и аз изпитвам нещо към него и е ужасно , не знам как да постъпя и какво да направя , не искам да бъде така. Моля ви помогнете ми със съвети , Благодаря Ви !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: e400febb80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Най-добрият му приятел, ако е свестен, страшно много ще те уважава като му се хвърлиш на врата. Зарежи приятеля си, след като връзката се е изчерпала, и се дистанцирай малко. Изчакай. Много е грозно да се хващаш с приятеля му.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b5eda4784a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Поредната драма се задава. Искаш да си с това момче, но искаш никой да не те обвинява, че се хващаш с най-добрия приятел на бившия ти. Действай да развалиш компанията, приятелството между двамата няма да си нито първата, нито последната. Няма смисъл да се насилваш против природата си. Така или иначе това е женската природа, видяхме я много пъти в много истории в този сайт. Наясно съм, че ще бъда нападнат, но това е истината. И пак ще се появяват феминистки, които ще хвърлят цялата вина на приятеля ти, а той горкият е най-голямата жертва. Ще му е за урок да не се доверява на жена. Така или иначе всеки мъж един ден ще научи този урок.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d39eb790c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако обичаш приятеля си и усещаш, че той е човека за теб и искаш да си останете заедно, направи всичко възможно да не се виждаш с другото момче. Имам предвид да не го засичаш, да избягваш да ходиш там, където може да се засечете. Такива чувства лесно се пресичат в зародиш, но не се оставяй да задълбаеш в тях, защото после е почти непосилно и ще трябва да чакаш времето да те излекува.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: e981d73f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   С мен се случва подобно нещо, и аз не знам как да постъпя, понеже приятеля ми е прекрасен, верен, добър, грижовен..аз също съм така към него разбира се. Единствения проблем е, че се държи малко детински на моменти и мисленето му е все още на тийнейджър, все още не може да мисли като голям човек, за семейство и сериозните неща от живота. И проблема е, че май изпитвам някакви чувства към най-добрия му приятел. Не искам да е така и искам да ги изтрия.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e5f19f03b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До номер 5. Човек започва да изпитва чувства към друг, при наличен партньор, само ако нещо във връзката му куца. Най-често се случва, когато сексът не е достатъчен.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f6484f1cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Момиче, на път си да направиш нещо непростимо и да дамгосаш някого за цял живот. Не си напълно влюбена в приятеля си и това е ясно. Освободи го, той заслужава жена, която го цени и няма очи за други и се дистанцирай.
Ясно е, че се изкушаваш да посегнеш към най-добрия му приятел, но такава жестокост оставя рана, която може никога да не заздравее.
Ако приятеля му е свестен, никога няма да прекрачи тази граница.
И ако не дай си боже започнете да излизате (ти и най-добрия му приятел) мислиш ли какво ще стане след това с групата ви? Или той ще спре да излиза с тях, за да не ви вижда заедно или вие (което е по-честно)
Мисли с главата си...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a9e70506dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не си влюбена нито в единия, нито в другия. Втория си забелязала по този начин когато той е започнал да се държи "по- така". Явно ти липсва внимание от "официалното" гадже.
Но...ако на твоето официално гадже му падне твоя приятелка, дали ще я прескочи? Виж "мъжките" коментари когато е ситуацията и обратно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker