Не съм като другите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не съм като другите
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1152 пъти
Здравейте...
Страдам от социална фобия от дете, но в последните години стана по-зле. Това попречи и на образованието ми, имам само средно и то завършено с мъка, защото не можех да се концентрирам върху почти нищо. Мислех, че като порасна ще го преодолея но стана обратното. Работих около 4 години сама в кухня и после започна адът, защото трябваше да си търся нова работа и винаги попадах на много хора. Издържах още 6 години така и нервите ми се рразбиха. Сега съм на 35, без работа, нямам деца защото не мисля, че мога да се справя с това, а и не искам евентуално да им предам моята фобия. Имам приятел от дълго време, с който живеем заедно и не знам защо е още с мен, пропилявам и неговия живот. Като цяло аз просто съществувам и животът ми е безсмислен. Времето минава, все повече го осъзнавам и ми е още по-трудно като виждам как живеят останалите хора. Често съм се замисляла да сложа край на всичко, но ме е страх, а и сигурно много хора ще се зарадват. Това е. Моля ви да не ме критикувате и да ми казвате да се стегна и да се лекувам. Опитвала съм няколко вида хапчета и не видях ефект. Нямам никакви полезни ходове- късно е да уча, нямам пари а дори да имах, дипломата ми е слаба. Наистина виждам само един изход.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 9c88835e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Човек живее, за да се развива и усъвършенства. Работи над проблемите си с общуването.
Колкото до университета, виждал съм доста стари хора там, когато аз бях студент. Но ако наистина искаш да научиш нещо, просто сядаш и четеш съответната литература, която можеш да намериш безплатно на английски език (или руски, или испански)...
Късмет.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 333206d3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ще трябва някаква надомна работа тогава да си намериш. Как си с шиенето например, Можеш да вземаш надомни поръчки за шиене на нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: c1c6d78b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отиди в школата за полицаи с ясното изречение че нищо няма промениш но искаш да работиш или търси познати за някоя държавна служба и като се чувстваш полезна и малко удовлетворена ще излезеш от депресията. Докато майка ти баща ти и близките са живи и здрави всичко е наред. Това да си посегнеш е най голямата глупост, чети малко духовна литература.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4b649ad6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Всеки ще те натрови с хапчета. Аз те съветвам да опиташ да издействаш направление за хормоните. Изследвай ги. Ако не, помоли приятеля ти. Много често всички тия неща се дължат на подобни проблеми, но теб те лекуват с хапчета. И не, изходът никога не е само един.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 5eaeed8f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се предавай, това ще ти кажа. Намери смисъл в живота си, изобщо не е нужно да е нещо, свързано с други хора. Факт е, че 9 от 10 са пълни лайна, нормално да имаш непоносимост.

 
  ...


...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 52cc25a14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Здрасти!
Гледай сега, наистина ми се иска, ама много ми се иска да изпълня желанието ти да не те критикувам. Ще бъда искрен, а ти, ако желаеш, ще приемеш онова, което ще ти кажа, това е твое право.
Първо, не ми става ясно защо, след като не искаш да бъдеш критикувана и/или съветвана, си написала тази история. Струва ми се, че си го направила само заради надеждата, че ще четеш коментари, изпълнени със съчувствие и съжаление (дано да греша, разбира се). Ако е така, съжалявам, но вероятно ще те разочаровам. Определено мога да кажа, че те съжалявам, но не мога да проявя към теб и хората като теб нито разбиране, нито съчувствие. Първо, никой, освен теб самата, не е причина за състоянието ти. Човек сам е отговорен за всяко решение в живота си. Ако не си проявила достатъчно воля да промениш неприятната си ситуация, ако си взела решение да се откажеш да се промениш, то само и единствено ти си отговорна, че сега си в тази неприятна ситуация. И не, миличка, не можеш да ми се оправдаеш с някакви си там обстоятелства, които не зависели от теб и за това така било станало! Както си отговорна за взетите от теб решения, така си отговорна и за това как реагираш на независещото от теб. Струва ми се даже, че тази позиция на жертва ти харесва, да се правиш на слаба и ранена от обстоятелствата, защото е удобно да си безпомощен и закрилян, нали?
Е, миличка, знам, че помоли да не ти се казва, но ти го казвам. Ако искаш да промениш живота си, трябва да се свържеш със специалист и да се лекуваш. Ако не го направиш, никой освен теб няма да е виновен за последиците.
Мога да ти дам един приятелски съвет, насока за евентуалната ти първа крачка: Опитай се да намериш нещо, поне едно мъничко нещо, заради което си струва да живееш. Виж, например, имаш до себе си приятел, който въпреки състоянието ти не те е изоставил. След това търси и откривай нови смислени неща. Ако не ги виждаш, понапъни се малко и си ги създай!
И още нещо. Не забравяй, че докато си жива, винаги имаш какво да губиш. Тоест, докато още имаш възможността да промениш нещо, значи не всичко е загубено.
Не се надявам, че ще обърнеш внимание на този дълъг коментар, но ако е така, най-искрено ти желая поне едно от казаните от мен неща да ти е свършило работа!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 6607619345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Научи език - поне английски, а защо не и немски. След това кол център.

Все още имаш време, всичко ще се нареди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker