Има ли бъдеще за нас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли бъдеще за нас?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 940 пъти
Здравейте! Пише ви момиче, отскоро навършило пълнолетие. Проблемите ми в любовта, за съжаление, съвсем не са отскоро. През какви ли мъки не преминах, с всякакви галфони съм се занимавала - безделници, изневеряващи, наркомани, мексиканци, че и виетнамци! Естествено, всичко го казвам с лека ирония, но действително в повечето ми връзки все не се случвах на ЧОВЕК и заради това имам проблеми с доверието. Въпреки тези конфликти, не се отказах и продължих да се виждам с нови хора с надеждата да срещна ЛЮБОВТА. Дотук добре ,обаче последният ми възлюбен се оказа още по-несериозен и от предишните. Запознахме се онлайн. Бързо се напаснахме - почнахме да си пишем и говорим всеки ден, а после и да гледаме филми и да играем игри заедно. Бяхме станали част от ежедневието на другия, макар и от разстояние. Не отне време, докато той си призна, че ме харесва. Оттогава в чата често фигурираше "обичам те". Признавам, че може би аз бях твърде наивна, но му вярвах. Дойде и мигът, в който най-сетне се срещнахме на живо. Всичко мина прекрасно или поне аз така си мислех. Направи ми приятна изненада, сближихме се духовно и физически. Приказката продължи до следващия ден, когато той заяви, че повече нямал чувства към мен. Как става това? По-малък е с година и няма предишен опит, затова се съмнявам да се е пробвал да ме използва. Възможно ли е да се е изплашил от сериозността на връзката ни и евентуалното обвързване? В момента отношенията ни са неясни, бих ги определила като променлива величина. Един ден се караме, друг се сдобряваме. Обичаме се, не се обичаме. Опитва се да ме накара да ревнувам от някакви момичета, а на него хич не му е приятно дори да си говоря с други момчета. Като цяло, детски игрички. Друг фактор е, че аз скоро ще заминавам за чужбина, а той ще си остане в родината, което допълнително ще усложни взаимоотношенията ни. Приятелки ме съветват да го блокирам и да забравя за него. Някак си не мога да си го позволя, все още изпитвам нещо. Има ли смисъл да продължавам да контактувам с момчето? Обречена ли е любовта ни? Моля, споделете вашето мнение по въпроса. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 10 месеца
hash: 560f060306
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Ами нормално е да няма никакви чувства към теб, след като дори не те е виждал. Видял е, че си наивна и затова ти е казал, че те обича. Постигнал е каквото е искал - кой нормален човек, търсещ сериозна връзка, преспива на първата среща ?

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 821976709f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Приятелките ти са прави! Блокирай го отвсякъде!
Мъжете могат с лека ръка да казват "обичам те", защото по-опитните от тях са им разяснили на какво връзват жените, но любовта е нещо, което се усеща, а не голи приказки.
Апостолът е казал: "Не вярвайте на думи, а на дела!"
Това важи за всяка сфера от живота и особено за любовта.
Мъжете, за да вкарат една жена в леглото и 100 пъти могат да й кажат "обичам те" и после да си плюят на петите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker