Защо на все повече мъже не им върви с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо на все повече мъже не им върви с жените
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 6398 пъти
В сайта чета повече истори на мъже, които не им върви с жените, от колкото обратното. В живия живот наблюденията са ми същите. Девственици на по 30г. положението е трагедия и мисля, че трябва спешно да се направо разбор на ситуацията и да се кажат нещата в прав текст без заобикалки къде се дънят заряза и те мъже. Първо и най-важно: Спрете да валидирате жените в социалните мрежи и да им досаждате със съобщения. Не ти ли отговори на първото, няма да ти отговори и на второто. Пишеш един път, не ти ли отговори резачка и минаваш на следващата. С лайкването на снимките им е същото. Колкото повече я лайквате, толкова повече и вдигате самочуствието, а вие се принизявате надолу. Жената иска мъжа да е над нея. Тя трябва да е по-долу. Дори в в една от най-древните игри шаха фигурата на царя е по-висока от тази на царицата.

Второ: Спрете да им се подчинявате и не вършете домакинска работа. Никоя жена не се възбужда от мъж, който мие чинии и пуска прахосмукачка.

Трето: Не оставяйте тя да ви променя. Тя ви е харесала в началото такъв какъвто сте. Ако останете такъв, има по-голям шанс да я задържите, от колкото ако и играете по гайдата.

Четвърто: Не пришпорвайте нещата, но и не я чакайте дълго. Не и налитайте още на първа среща да я чукате, но и не чакайте по-дълго от трета среща за секс. Покажете и, че е лесно сменяема и, че интереса към вас е голям.

Пето: Вие трябва да взимате основните решения във връзката. Къде ще живеете, как ще се разпределя семейния бюджет, каква кола ще карате. Жената нека да решава неща от сорта с какъв омекотител ще пере дрехите, и с какви чаршави ще застели спалнята. Жените не обичат големи решения.

Шесто: Не я оставяйте да ви говори неуважително. Направили го, първо и кажете, че не ок, при втори опит и посочете вратата.

Седмо: Не се оплаквайте. Тарикат мъж не писка. Каквото и да ни се случило, ние сме си виновни и трябва да си го изтърпиме без да мрънкаме.

Спазвате ли тия правила няма да ви бягат жените. Сега те ще ме оплюят, но пет пари не давам, защото съм убеден, че това, което те говорят няма нищо общо с това, което мислят и правят.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 65

преди: 1 година, 11 месеца
hash: e51f392b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Няма да те оплюем, бе. Ти си пълен нещастник, но като цяло си прав за тия неща по-горе. Ако не обиждаше и не се държеше като лайнар, не мисля, че много хора биха те обиждали и теб.
Един-неважен-потребител-на-сайта

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d8b4de6d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

2.   Уф, Чингисе, гледай си младата ромка и не учи другите на акъл.

Самотниците стоят без жени, защото са пасивни, не поемат инициативата, не търсят и не опитват или винаги налитат на типа жени, при които нямат никакъв шанс. Мъжът трябва да умее да наблюдава и да разчита сигналите, които идват от жените. По поведението, по погледите се усеща кога една жена харесва един мъж.

Активните мъже се уреждат и с добри жени, и със секс.

Тези, които чакат принцесата на бял кон, ех, има да чакат..

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bde342348e
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   "което те говорят няма нищо общо с това, което мислят и правят."
Е, няма какво да кажа след това! Явно имаш сериозен довод да заявиш, че знаеш по- добре от нас, жените, какво мислим. Но все пак...
Само ми е любопитно как ти и кифльо например, застаряващи ергени познавате толкова добре женската психология?
Хермафродити може би?
Това донякъде би обяснило изказвания с такава сигурност относно женско мислене, привички т.н. Ако женското у вас надделява, женските хормони...по принцип не случвате с предположенията, но ако се базират на опит с проститутки, може и да сте прави. Те (проститутките) са сервилни предполагам, това им е работата, да ви свършат (явно повече метално отколкото физически) да си вземат парите и да си ходите.
Ако все пак жената от темата на кифльо, която коментира като твоя жена, наистина Е, Хм...проверил ли си все пак дали няма адамова ябълка, много тестостерон се изля там...
Иначе относно темата ти, няма лошо. На мен лично ми е през оная. Без това е невъзможно подобни индивиди да виреят около мен дори само като познати.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7fde1bbdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

4.   Най-неуспешните с жените стари ергени дават най-много акъл на тема жени.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 63cdc3d594
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

5.   "защото съм убеден, че това, което те говорят няма нищо общо с това, което мислят и правят."

Тук съм съгласен.

Уж търсят някой улегнал, образован, осигурен, да работи, грижовен и т.н., а пък виждаме че си падат и ходят с някакви татуирани, брадясали, неработещи, неосигурени, не ставащи като цяло за семейство гамени-тройкаджии и утайки...

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0e5e28cd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Не знам, откъде ги вадите тези измислени статистики:защо все повече мъже са сами, защо все повече безработни има, защо все повече мъже се развеждат и тн. Това са силно преувеличени и манипулиращи данни да промиват мозъците на хората, относно темата аз поне доколкото имам познати повечето имат приятелки, някои даже по няколко, разбира се има ги и тези always single, но няма как от всичко по имал трябва да има за да не се наруши баланса

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 749e6ca2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Преди време два пъти ми се е случвало да пиша веднъж на жена, да го прочете и дотам!
Реших обаче да проявя упоритост и писах втори път! Просто знаех какво! Не само, че ми отговориха и двете на втото съобщение, ами и после се случиха хубави неща между нас! Моментно беше, но се случи!
Тъй че тия написани лакърдии няма как да ме трогнат!

М, 34

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8aec5eb7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

8.   За какъв се имаш да даваш съвети? Това, което прочетох, е напълно нелепо и като момиче съм в тотален шок. ,,Жените са под мъжа", ,,не вършете никаква домакинска работа", ,,чукайте я на трета среща". Ти нормален ли си? Ей такива като теб остават ,,девственици на по 30". Ти си човека, който се нуждае от съвети с жените, а като мъж нямаш право да говориш какво харесва една жена и какво не. Както ти не искаш да си мъж под чехъл, така и всяка жена не иска да бъде подценявана и да е взета за слуга вкъщи. Никой не ти е длъжен да ти чисти, готви или пере мръсните гащи, а ти да си подсвиркваш и да даваш наредби каква кола ще караш, къде ще живеете. Направо не знам как си прочел тъпотията, която си сътворил и си си казал, че звучи добре и трябва да го споделиш в интернет. Пълен срам и позор.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f16dcce23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Защото са се поддали на феминистката пропаганда. На запад проповядват, че мъжете трябва да пикаят прави, никога да не противоречат на жена и други глупости, а в същото време най-големите феминистки от преподавателките и студентките движат с най-големите атлети или пък мъже от традиционни, патриархални общества - разни араби, турци, африканци. Колкото и да им позволяват да работат, да изкарват пари и малко да помагат с децата едва ли пикаят седнали и едва ли са с ниско самочувствие тези мъже. А в същото време мачкат самочувствието на студентите-момчета, и ако не устоиш ставаш incel или просто приятелче. Ако устоиш и напротив, станеш по-атлетичен и по-мъжествен тогава да ги видите тези феминистки и уж мъжемразки как ти се хвърлят на врата.. Ех спомени!

Може би е някакъв прикрит начин да селектират най-добрите мъжкари, де да знам. Не гледай какво ти говори жената, гледай какво прави и с кого го прави...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d2f7ba3e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Абе Чингиэе, ти хубаво даваш съвети на девствените мъже или теэи, които последните години иэпитват особени эатруднения, ама реално само първият ти съвет е в таэи посока. Останалите ти са эа това как да се държим във връэка. Повечето една среща да уредим, с недебела и несамотна майка си е предиэвикателство, ти даваш акъл кой да иэберял каква кола ще се купи.....
То и първият съвет е един....никакъв. Да не сме им лайквали снимките....ок, аэ никога не лайквам снимки на никоя от 10 години, и ти гарантирам, че никоя не ми е скочила эаради това. Игнорирането действа само, ако има предварително интерес.
Иначе недаването на валидация би действало, ако цялостно на глобално ниво мъжете не го правят, а не само аэ, или ти, или Гошо девственият.

3, ами да, энаем как действате, эащото ви наблюдаваме и навърэваме две и две. Эащото виждаме съвпаденията и те се натрупват с годините в отличителни патерни на поведение.
Вие (жените) всичките си мислите, че сте ебаси уникалните, а реално имате много силен стаден манталитет. Гледате една от друга и имитирате. Снимки в едни и същи поэи (най-често с ръката някъде по главата, да симулирате мисловна дейност, или с някой друг наврян пръст в устата, да иэглежда по-секси). Поэата на плажа с гъэа и лицето в кадър и т.н.
Еднакви дрехи. Еднакви мнения. Еднакви опити эа манипулация (видяхме от темата эа кафето на първа среща).
Спрете да се имате эа толкова уникални и ще видите мокрите следи, които оставяте след себе си, като котка, която е лочила от мивката, въпреки че энае, че не трябва.

И естествено, че дъртите ергени ще дават съвети. Нали имат най-много опит. Старият лаф не сте ли го чували - "Можеш или да раэбираш жените, или да ги обичаш, но не и двете". Явно с времето наистина като ги раэбереш какви са и....

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6979e518d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Абсолютно си прав. Тва жените не са хора и не разбират от добро, а само от лошо. Колкото повече на жената й разхлабиш юздите, толкова повече ти се качва на главата и почва да ти прави маймунджелъци зад гърба. Като й позатегнеш дисциплината малко и почнеш да я биеш и не й позволяваш да излиза навън да си вее путката навсякъде с който си иска, тогава вече разбира, че не тя, а ти си шефа и ти не си човека, с който да се ебава. Жените имат респект към мъжете, които бият и ебат защото знаят, че не биха се поколебали да им друснат едно кроше в мутрата, ако ги нарекат "путка" право в лицето. Такива жени треперят в присъствието на такива мъже и не смеят да гъкнат, камо ли да им слагат рога с всеки втори и да им пилят с часове на главата за това, каква марка обувки били искали от мола.

Рашко Циганина

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 38fb35e9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

12.   Явно многото мъже ти следват съветите и затова са девствени на по 30.
1. Мъж, се опитва да ме "принизява" няма и да го погледна.
2. Мъж, който не поема неговата част от домакинските задължения, при все че живее и той в тази къща, ще бъде натирен.
3. Връзката е напасване и всеки трябва да прави компромиси. Хората взаимно се променят и това е нивмално.
4. Мъж, който си поиска секс на 1-2-3 среща си остава с 1-2-3 среща. За да си легна с някого трябва да го познавам добре и да имам чувства към него. Ако иска да е с мен ще чака, колкото аз реша. Ако не е той ще е някой друг - няма незаменими хора.
5. След като аз допринасям с 1/2 за семейния бюджет, аз взимам 1/2 от решенията за разпределянето му. Ако някой иска да харчи парите, изкарани от мен, без да се консултира с мен ще бъде натирен.
6. Как точно показваш вратата на някой в жилище обща собственост?! Ако на мен някой ми говори неуважително, или прави някое от изброените от теб неща, ще му покажа вратата на момента. Мъже много, за неговото място чакат петима. Жената избира така или иначе. Винаги е по-добре сам, от колкото с некадърен за нищо мърляч, който пробва да се налага, щото бил "мъж".

Спазвайте правилата на Ченгиса и жена няма да видите. Гарантирано.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d4faadb58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Тия всички точки важат донякъде само при условие, че знаеш как да общуваш. Ако не знаеш как да общуваш и какво да и говориш все тая. Както и ако не знаеш как да и доставиш сексуална наслада. Ако не те бива в общуването и секса - забрави за тия точки и жените като цяло ;)

Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 53cbd0c867
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

14.   На все повече мъже не им върви с жените, защото се опитват да следват именно някакви правила с убеждението, че работят. Гледат някакви смешни каналчета онлайн, където разни излъскани момченца демонстрират фалшиво самочувствие и ръсят теоритични простотии, твърдейки, че жените им връзват яко. И тук има разни филмирани мъже, които много говорят, много акъл се лее, ама всички знаем поговорката за кучето, което много лае. Докато вие попивате поредната ред пил боза, хората с акъл си живеят живота и създават семейства.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5f8fd65c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   Имам много приятелки, които се разделиха с мъжете си след 30 и 3-4 годишни връзки, защото те (жените) искат брак и дете, а мъжът нито иска да се жени, а и се пази стриктно с презерватив. Не казват кога ще са готови са брак и деца и на жените им писва, отчитат тези свои връзки като загуба на време, през което време техни приятелки за четири години връзка имат и брак, и две деца. Другото: свекървите масово настройват синовете си против снахите, намират им работа в свободното време и на Тея жени с деца или без, им писва да са сами, а синчето все да е с маман. Докато другите пътуват, те не го правят, защото да речем от четири дни отпуска един задължително трябва да изкара с майка си, която използва време да го настройва против снахата, която слабо познава или изобщо не е опознала. Такива жени също рано или късно късат. Ако мъжът в пияница, хазартен тип, вечно безработен или не е надживял баровете на 30 години също си остава сам. Ако е наркоман, ако отказва вечно да се изнесат на квартира, ако е увиснал финансово на шията на жена си също. Това са причините и нямат нищо, ама нищо общо със свенливостта на мъжете.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0e621f7c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   Не можеш да обобщиш тези неща за всички жени. Например в точка две: ако аз се прибера от работа изморена и цялата домакинска работа падне върху мен, а мъжът не иска поне малко да ми помогне, няма да станат нещата между нас. Това няма нищо общо с възбуждането (WTF??).
Четвърто: режеш я след като няма секс на трета среща? Ами, ти затова попадаш на леки жени и си толкова неудовлетворен от тях. 100% си изтървал качествени жени с това глупаво правило. Ако всяка жена прави секс с мъж на/до третата среща, но после не потръгнат нещата между тях, нали знаеш колко бройки ще събере тази жена, пък ти уж си против многото бройки.
За пета точка: не можеш само ти да определяш къде ще живеете двамата.Това е решение, което трябва да вземете двамата заедно, ако изобщо зачиташ това как се чувства жената до теб. Ако на мен не ми е добре да живеем някъде в някоя квартира, ще го споделя и ако човекът до мен не вземе предвид моето мнение, бих си тръгнала, а той нека си стои сам, щом само неговите си решения ще зачита.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c893e9a55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

17.   Аха, значи мъжа вкъщи да мързелува. Жена да ходи на работа, да домакинства, а пък и отгоре на всичко да не взима важни решения.... Да ама не! Добре, че имам нормален мъж, който готви, чисти, пере и мие чинии. Или единия или другия. Редуваме се, а и много неща ги вършим заедно. Такива мързеливци като теб ще останат без жена!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1b42e1a397
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   A то щото жените са решвнието на всички проблеми. Като почнете така... видиш ли ако си без жена значи си много зле.
Слушам над мене поредния скандал на съседите. И той млад, с гадже, карат се през 2 дни. Всичко се чува.
И всеки път и казва едно и също. - Всичко ти давам, а получавам само скандали. Казва и да се маха, а тя не иска и така до другия скандал.
И обшо взето се замислих, че масово жените са така. Ти даваш, даваш, даваш, а ная грам не и пука как си и през какво минаваш, защото ще те смени с лека ръка за 5 мин.
Така че гледайте себе си, стига сте ревали за тея жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3635dfe046
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Джингизе, примерът ти с шаха не е удачен. Ако можеше да играеш трябваше да знаеш, че дамата (не царица) е най-силната фигура, играе по хоризонтали и вертикали като топовете и по диагонали- бели и черни като офицерите. А царят е силна фигура само в ендшпила, през другото време е уязвим и трябва да бъде пазен.
Точката ти 4 е просто смехотворна- тя била лесно заменяема? Че ти пък да не си единствен и незаменим? Само дето покрай нея само да се усмихне ще се завъртят още не знам колко мъже, пък ти има да пишеш, да се правиш на интересен и да чакаш някоя да ти обърне внимание. Или да си платиш на някоя проститутка.
Останалите ти точки са същата стока, но не си заслужава труда да ги коментирам. Резултатът от съветите ти е 0, щом си стар ерген и тръгна да търсиш циганки, виетнамки и не знам си какви.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0ba02c7a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Бедни са, затова.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a80864d149
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

21.   ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА ХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

Добре, ГУРУ, благодарим за съветите!!! Аз се чудех къде да намеря истината за живота, тя се оказа в анонимен сайт за споделяне, в който дърт мухлясал пръч, написал се Чингис Хан, ми казва да не пускам прахосмукачка, за да ми върви с жените. Евалата, братче, вземи книга да издадеш хахахахаххахха

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f16dcce23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   14 не знам колко е фалшиво но след като започнах да ходя с походка като на Виктор от Ергенът и да имам подобни на неговите жестове жените ме забелязват много повече, дори на работа ме нарекоха "сладък". Преди като ходех свит, с женствена походка и маниери не ме смятаха за такъв същите момичета. Та точно мъжествени мъже със самочувствие харесвате. И няма изкуствено или не, то така ще кажете, защото и мъже и жени много се дразнят когато един мъж или една жена превъзмогнат себе си е се променят към по-мъжествена или женствена съответно версия. Ей много полудяват някои когато смотаното момче или момиче от гимназията стане красив джентълмен или красавица.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f16dcce23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   7 и какво толкова написа?! Или само се хвалиш тук?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7fde1bbdea
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   22, гледат те, щот си смешен и недодялан и те бъзикат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f16dcce23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   24 да и сигурно затова едно 16-годишно момиче ми предложи да й отнема девствеността...

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1587c477e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Никакви съвети не са на Чингиса това. Взел го е от youtube канала "само за мъже" на Георги Шишков. Там Шишков говори за същите неща в своите видеа и предлага графики. Дами, вие може да не сте съгласни, но цифрите показват, че вие си падате по точно мъже които не ви ходят по задника. Искате добри момчета, но се ч*кате с лошите, защото с тях ви е интересно и те излъчват тестостерон. Това е истината.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ce840d0aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Психология му е майката? Идеологията на Червеното хапче. И съветите по пик-ъп. Просто мъжете не познават жените.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3c1b1ab769
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Гледам тук темата пак се превърна в атаки мъже срещу жени, което не е целта.
Моите наблюдения: мъжете масово имат ниско самочувствие и си личи, а иначе се правят на баровци и че им е през оная работа. Жените (пък и всички хора) усещат тези неща и мъжът нормално започва да им фалшивее и пада в очите.

Обратното - мъжете с висока самооценка са си самодостатъчни и предпочитат жени за краткотрайни връзки или само секс - не им се занимава с драми и насочват цялата си енергия към работата си и така пропускат доста интересни емоционални моменти. Имам няколко такива познати. За мен това е бягство от реалността. Причината за партньор в живота е да имаме близък човек, в когото да можем да се огледаме и да преценим прогреса си. Да, често интеракциите с половинката са досадни и неприятни, но по този начин се научаваме как да се държим и с останалите около нас. Комуникацията е важна.

Другото, което забелязвам при доста мои познати мъже е типът жени, които канят на среща. Нека спомена, че въпросните мъже са добре изглеждащи, с добра работа, сравнително млади и много интелигентни момчета. Обаче си търсят все кифли и идват да ми се оплакват после как някаква настоявала постоянно да я води и взима с колата, иска пари, никаква грижа за къщата и т.н. Гледам ги и се чудя как не се усещат, че като търсиш кифли ще получиш кифленски истории.

Имам една колежка от работа - много умно и стабилно момиче - тип творец - пише книги, рисува т.е. човек, с когото ще можеш и да общуваш на правилното ниво. И като бонус и изглежда много добре. Викам да я запозная с един от тия мои приятели - излязъл с нея и после ми пише, че нямало привличане, бла бла. Ами като търсиш момичета, обсебени от тялото си, които можеш да ползваш само за секс и евентуално като чистачка в къщи тогава ще си понесеш последствията.

Що се отнася до съвета за секса макс до третата среща - по-голяма глупост не бях чел. Аз съм имал много първи срещи, които завършват със секс и с нито една от тези жени не съм имал връзки. А мадамите, които си знаят цената съм ги чакал и с месеци, просто защото първо уважавам такива жени, второ - кефи ме тръпката. В крайна сметка всички имаме едни полови органи - надали ще видя нещо, което не съм виждал и преди, така че да бързам ми звучи все едно да се натъпча с отровен бургер вместо вкусна пържола. И двете ще ме заситят, но само второто ще е качествено.

Така че мъже - уважавайте себе си и уважавайте жената до вас. И не бъдете фалшиви. Откровеността се цени.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1a9f8e173f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

31.   Баща ми строго се е придържал към тия правила и майка ми остана с него до смъртта му. Без да му изневери или да си помисля за друг мъж. А също доста съм експериментирал със жените и знам на какво поведение как реагират. Всъщност не в парите или статуса се крие ключа към женското сърце, а в поведението. Страхливите и зависими мъжленца и добродушковците са презирани от жените. Не съм казал, че трябва да се държиш като тотално лайно, това е отблъскващо. Но, ако е маджата и не струва, директно и го казвам. Ако се е запуснала директно и го казвам. Повечето мъже днес треперят, да не ги остави жена им, защото са със смачкано самочуствие и са ми те не са сигурни да ли ще си намерят друга. А жените са интуитивни и надушват разклатеното самочуствие като акули кръв. И тогава почва мачкането. Спри да си каниш приятели! Спри да ходиш на мачове! Няма да работиш това, ще работиш онова. До като дойде момента ,,А ми нямам вече чувства към теб,, Е нормално. Какви чуства да имаш към едно мекотело.





Сетих се за един мой случей от близкото минало. Нанесе се нова комшийка 35г. самотна майка с две деца. И почна на ред и по домова книга да си налага правилата и да хока другите комшии за глупости. Даже едни комшии стари хора баба и дядо дойдоха да ми се оплачат хората. И една вечер идва въпросната в 22ч. на вратата и започна да ми държи тон като на някакъв подчинен била ми силна музиката. Теглих и една дълга и широка ударих вратата и продължих да си пия ракията, намалих музиката. След няколко вечери пак така, явно бешр решила да се налага. До като накрая и казах, че още един ако я вида пред вратата ми ще я сваля на шамари до долу. Влезнах и тоя път въобще не намалих музиката, три дена и три нощи. След една седмица я засичам пред тях, тя започна да ми се извинява, беше уплашена, и ме гледа с един влажен поглед като сърничката Бамби, че и на вечеря ме покани, че и после краката си отвори.










Ченгис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: fac437a2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   "Защо на все повече мъже не им върви с жените"

Щото се държат като животни, които секс не са виждали никога. Пишат на лично на някоя и от първите чатове започват да я свалят, някои директно пък пращат голи снимки. Жените естествено ги блокират и са прави. После същите мъже ги наричат "курви" и т.н. Това ми е впечатлението за българските мъже, независимо от сексуалната им ориентация, еднакви са. Аз съм бисексуален и нямам желание да общувам с такива хора като тези мъже.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9e31751635
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Пич, за някои работи си прав, ама особено ако се прилагат заедно повечето от съветите ти, то работата бегала. За секса на трета среща може и да става с разни разщракани девойки или 30 годишни с голям километраж, ама нормално момиче или жена може и да не ти пусне преди да те познава добре, което няма как да се случи. За привличането на интерес също не си много прав. Важно е да не демонстрираш прекалено заинтересованост, ама да не ти отговори на едно съобщение и да зачертаваш си е психарско. То и аз някой път забравям или нямам възможност, да ми се правят драми, тогава аз зачертавам.
Ситуациите са различни и сляпото прилагане на подобни правила в повечето случаи гарантира девственост

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bcd234cd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   С тия правилца още дълго дълго ще си одите девствени или ще го топвате само за пари. Уважение и от двете страни, толкова е просто. Да не си пълен кретен и да се отнасяш с жената като по нисша. Че с какво сме по-ниши от вас богоизбраните мъже, а не равни? Хм? По притежание на чеп, по сила, дарби?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 17506dcf49
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   ХАХАХАХАХАААААААААААААААААХХХАХАХАХА,
егати вица!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d9f9525892
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Жена съм и на мен тоя "Виктор от Ергенът" ми мяза на хомосексуален човек.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f16dcce23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   И най-начетената жена дето уж не иска такива мъже иска мъж, готов да се сбие заради нея, за да я защити нея или децата им. И ако те харесва ще ти дава да й отваряш вратата. Казвам готов да я защити, не буквално да пребиваш всеки дръзнал да й хвърли два погледа, това вече е диагноза и лудост! Говоря ако някой я обиди да я защитиш, не само физически и с думи. Абе едва жена иска сила и сигурност, само това научих. И най-сигурната жена иска да се чувства защитена от мъжа.

Една жена почне ли много да ти се налага има три опции - вече те е отписала като мъж, никога не те е харесвала поначало или просто те тества т.н. шит тест да види дали ще й свиеш сърмите.

Правилното е да не й се огъваш лесно, защото ще си каже подсъзнателно "Тоя Мека Мария, скучен лигав женчо, как ще защити мен и бъдещите ни деца, я да отида при лошото момче". И най-силната и доминантна жена обича да я доминират от време на време и затова по правило културистките и боркините си хващат още по-нацепени и едри мъже от тях самите за любовници и гаджета, рядко е да видиш такава жена с някой прекалено слаб или разпуснато лигаво дебел, освен ако няма кинти, но те и тези жени рядко са златотърсачки.

Пак повтарям - отидете в някой университет и вижте хетеро фенимистките повечето с какви мъже са. Ако пък са женени за смотани и свити мъжлета, то 100% им слагат рога с някой атлет дето не го е еня какви глупости проповядва въпросната и какви книги издава за това колко лоши са мъжете.

Иронията за нас мъжете е, че колкото повече се сдухваме и влияем от феминистки излияния, толкова по-лесно да отпаднем от играта. Целият феминизъм е един шит тест - и най-голямата феминистка сред стюардесите ще предпочете пилота пред нейн колега стюард, защото да си пилот е типично мъжка професия, издава сила и обичат мъже, които са с доминантна позиция колкото и да казват, че не е така. Стюрдите са по-женствени обикновено и определено жените по-рядко биха им обърнали внимание, смятат ги за лигави, гейчета и т.н. Мед сестрите рядко ще се хванат с мед. "брат", не че има такива де у нас, но ще предпочетат доктора нали.

Имам роднина феминистка, да видите как вече повече ме уважава като не си мълча и не й се опъвам. Преди като бях женствен лигльо как ли не ме командореше. Лигавите мъже им служат да ги тормозят, за това са им, ама тайно си мечтаят за някой тип главния герой от Мад Мен. Само не отивайте на другата крайност - да станете супер гаден тип, просто си тренирайте, гледайте да си намерите хубава и добре платена работа като за доминантен мъжкар, не ги мислете толкова нещата и не ревете "Ама тя обижда пола ми!" като прочетете поредната обида по наш адрес. Жените просто са толкова несигурни повечето, а други са обидени, че често го обръщат на такива - "мъжете са гадняри, мразя ги всичките, всичките шефове трябва да са жени" и т.н., Ама ако това стане факт първи пропищяват колко лошо е да се работи в изцяло женски екипи. :) Това е от някакво чувство за малоценност ли какво, но както така мразят мъжете отиват да се натаковат с най-мъжествения от една група. Ама за него разбира се винаги е изключение. Изводът е да се стремим да бъдем възможно най-мъжествени и далеч не в лъже идеала, който феминизма прокарва!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e93d43b094
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Номер 14,
Искам да коментирам 4 и 5 от точките ти.

4. Проблемът с чакането эа секс, от мъжката гледна точка е, че те отваря към това да бъдеш иэполэван, при това доста яко и дългосрочно (както сама каэа "колкото ти решиш). Че на мен каква ми е гаранцията, че иэобщо ще има раэвитие и до колко пък е редно да чакам? Все пак и аэ имам самоуважение. Или викаш да наливам средства, време, чувства, внимание, отношение и т.н. с месеци, надявайки се да ми се отплати, евентуално....в някакъв неконкретен бъдещ момент. Иронията е, че ако на теб ти бъде предложена същата "сделка", ще се иэсмееш и ще кажеш "аэ да не съм будала?! хахахаххах".

Другият проблем е, че напрактика 99% от жените са си лягали на 1-2-3 среща, все с някой, някога. Че на повечето се е случвало и неколкократно, ако не и многократно. Энаеш ли, че е пълно с такива дето до вчера са се думкали на пораэия, ама видиш ли от днеска вече, на мен се пада честта да "плащам" като поп эа нещо, което до преди по-малко от 24 часа го е раэдавала наляво и надясно?
Не каэвам, че ти си така, абстрахирай се, не те нападам, просто ми се иска да раэбереш, че ПОВЕЧЕТО жени са така. Раэдавали са се евтино, а после търсят някой балък да плаща скъпо. И тук не говоря иэобщо эа някакви кифлета или лачени мадами, а эа напълно средностатистически момичета, че и даже някакви яко эатлъстели. Е една такава дебелана на мой колега преди няколко месеца директно му каэа "преди съм се опарвала, эатова сега ти ще сърбаш попарата" - ти ташакаш ли се?!

Раэбирам, че искате гаранция, ама няма да се раэберем така. Няма как хем да имате гаранция, хем целият контрол да е у вас, а ние да си подаваме дупетата и да се молим да не ни го набиете эдраво и на сухо. Эа жените реално това е идеалният вариант и точно това искате. Не искате равенство, а вие да определяте и контролирате всичко, сакън да не се минете, а мъжете с усмивка да се прекарват. Това реалистично ли е според теб?

Точка 5 - а, ако мъжът вкарва 99/100 от семейния бюджет, тогава пак ли трябва да си делят домакинството 50-50? Е тоя въпрос ме интересува.

Рони Джеймс Дио/Оээи - е то това е проблемът, както обясних вече. Масово си лягат на първа среща, раэни двойни прониквания, эадници лижат на сульо и пульо, и накрая тая същата (дето иначе иэглежда много скромно момиче) ще те кара теб да чакаш. Раэбирам, че има иэключения, ама процентите са просто твърде много в обратната посока (особено след една определена въэраст), че да си струва рискът. Толкова ли радикално и нереалистично эвучи това, което каэвам, че ви е толкова трудно да го асимилирате?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bde342348e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   Поне е бърз и лесен начин да бъдете разпознаване такива "мъжленца"...
И да не се чудите после защо жените предпочитат чужденци. Гамьо ще си остане с пръст в г•з, това е положението.
Естествен подбор.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c00f855467
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

40.   Чингисе, никакъв скандинавец не си, онзи, дето се подписва с Шетил Намкойси е скандинавец. Див азиатец си си, и подписа ти е такъв. И правилата ти не струват в 21 век. Жена съм, но не съм феминистка, даже смятам, че това е много лошо за жените. Мъжете трябва да са си мъже, но не както ти си го представяш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c7ae0e47de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   До 38- Абе къде са тия момичета,дето си лягат на първа среща,чукат се на поразия,двойни прониквания... Аз до сега трябваше 100 пъти да съм си изгубил девствеността а още съм девствен. Или аз съм от балъците дето трябва да чакат...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f16dcce23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   38 затова най-хубаво с девствено момиче на 18-30. Ако е девствена със сигурност ще иска да го направи и те най-много се раздават, въпреки, че някои, особено младите са доста наивни за физиологията и как работят нещата, но гледат да те задоволят и да са нежни и мили, докато обиграните карачки само гледат да те използват.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f16dcce23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   39 кои чужденци предпочитате - смотаните западняците, дето самите техни жени не ги искат, а си взимат негри и араби ли?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f16dcce23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   36 значи си повърхностна, щом съдиш за хората по външен вид.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f16dcce23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   30 аз пък мисля, че масово жените имат ниско самочувствие, защото иначе нямаше да погледнат сайт или апликация тип Тиндър, където да събират лайкове. Но това им вдига егото. Самият феминизъм и плюене на мъжете е от това, че са масово комплексарки с ниско самочувствие.

А точно т.н. креативни арт момичета не ми ги хвали - повечето са наркоманки със синьо-розово-зелени коси, върли феминистки и либералки, пият повече от руски мужик и такава да не ти е в къщата. Кифлите поне се поддържат външно, а тези са същите гадини, но се носят раздърпани.

Най-добре е жена тип университетски преподавател - умна, но да не е от върлите феминистки и поне малко да полага грижа за външния си вид, за съжаление това е рядкост.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1cf7d28e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   Мога да ти кажа че съм би, но заради мъже като теб които си мислят че са повече от жените и се държат с тях като низко същество вече ще съм само с жени :) Твърде много хора като теб които не разбират какво е любов. Точно ти си проблема.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 211c85ab89
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   Тъжната новина за мнозина е, че дефиницията за девственост е несъвместима със състоянието на мъже, при които не се е осъществил полов контакт, напротив, там е друг филм, но си трябва интелвкт и просвета по темата, я като гледам какви недорасли мнения има, малко ме тресе на смях. Излишно ли е да казвам, че много момчета са се филмирали, а щом чукнат веднъж-дваж на платено, всяко тъпо парче между 20-25г, което цвърчи за девственици ще се разтопи за вниманието им. Повярвайте, че третият път, в който правих секс в живота си, беше с доста стабилна и секси мацка, а преди това съм плащал няколко пъти. Сега ич не ми е до жени и ги гледам как сами си го търсят. Светът е за и на мъжете, те избират, не вие. Факт, който мога да затвърдя от личен и житейски опит. Девственост при мъжете не съществува, нито опит. :( Гадно за вас, но факт.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 40b200ece7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   А на жените върви ли им с мъжете на българска територия? Не, разбира се, сега що го докарат италянчето с пранги, кел- файда! Или стрина Роза със стоте бона за полковника от американската армия през нигерийския сайт и индонезийската банка. Мъка. Няма вече бригадири, животновъди, шивачи и труженици в хранително- вкусовата промишленост. Къде да се видят? В Инстаграм и Фейсбук? Да, да и на 30- девствени.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bde342348e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Н 43, ами като чета тука...и негрите и арабите са за предпочитане пред някои примати.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bde342348e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

50.   Н 46, обзалагам се, че този чингис в същност предпочита мъжка ласка, но да е скришно, срам го е. За това и е такъв...виж колко много ги "разбира" жените, някакъв повод ще има да вярва, че може да разсъждава от женска позиция ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1a9f8e173f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Преди години решавам да се пребирам да си живея в България. И се запознавам с една жена малко преди да се прибера. Кацам в София. Взимам една кола под наем и директно пътувам към среща с жената. Див секс още същата сутрин в един пловдивски хотел до 6 сутринта. След това я карам в тях оставям я без много да и се обеснявам, като и давам знаци, че повече няма да се видим и се пребирам в родния си град. Скъса ми телефона от смс. Как ме желаелала бла бла, как искала пак да се видим. След няколко дена пак ми се доеба и звъня, че искам да се видим в един мотел в нейния град. Жената полудя, дори помолила колежка да и вземе смяната за да де видим. Видяхме се пак див секс, говорихме малко за предишни връзки, разказа ми, че имала 5 годишна връзка с човек заминаващ се с трафик на хора. После имахме с нея нещо като връзка. Беше с мен на всякъде. Всеки ден бях в различен град, срещах се с много хора. В един град вечеряхме в друг се събуждахме. Доста турбулентен живот водех. Запозна ме с родата си, и ме представи като мъжа до нея. Една сутрин и казах, че нямам пари и се чудя какво ще правим. Тя ми каза, не можеш ли да се обадиш на момичета да ти изпратят пари. Но такова с усмивка и спокойно. Според нея съм бил сводник. Аз я попитах, след като ме мисли за сводник не ли в страх, какво прави с мен. Какво ще прави, ако я завлеча към Скандинавието да изкарва пари? Тя се разплака и започна да се обеснява, че нямала точно това напредвит. Тогава реших да я разкарам. След време разбрах, че заживяла с някакъв сводник даже има дете от него.

Всеки да си направи изводите.



Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 3635dfe046
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   26 -Този Шишков и той ли е дърт ерген?

 
  ...

1-50 от 65
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker