За "мачовците" които ореваха сайта като сърдити принцеси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За "мачовците" които ореваха сайта като сърдити принцеси
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 2069 пъти
Започна в миналото така:
Мъжът лови/работи и се грижи за прехраната на семейството
Жената се грижи за домакинството, домашният уют, ражда - ЗАЕДНО отглеждат и възпитават/учат децата

После идва изискване жената и да работи:
Започна жената и да работи, като продължаваше да се грижи за домакинство, домашен уют и да отглеждат и възпитават ЗАЕДНО децата. Но някои мъже като видяха, че жената може повече, започнаха да се отдръпват от отглеждане и възпитание на децата, а да посвещават това време на собствено израстване в посока "баш съм бей" и се вкарва в семейната идилия: "салатата и ракията готово ли са" чалга до дупкааа

Веднъж видял мъжът, че жената е много силна и устойчива, той се оттегля от задължения към децата и съпругата си. Има свободно време и енергия за други занимания- например други жени. И без това съпругата му вече му е майка...
А жената продължава със задълженията до момента, но вече поема и тези на мъжът у дома. Тя става майка и баща на децата си, пък и с домашни ремонти започва да се занимава.

Следва:
Мъжът трябва да поддържа новата си майка, някога съпруга в порочният кръг, да няма време да се окопите защото ще изпусне емоционален и физически роб.
Но жената започва да показва зъби и нокти заради натоварването, пък и защото дори инстинктивно знае, че докато тя е и стълбът в домът, и водеща фигура, и роб, мъжът, вече принцес под прикритие, се забавлява с друга жена, а често и отнася ресурсите за семейството при нея.
Тогава на мъжът му идва нова идея: Виж как си се запуснала, нито маникюр, нито токчета вече носиш, нито прическа, петите ти напукани т.н. Той смята, че тя И с това няма да се справи. Няма накъде вече да мърда, край, робиня до гроб!
Но жената започва и да се грижи за себе си повече въпреки, че изпълнява задълженията и на двамата. Тя е силна, организирана, с чудовищна воля.

Сега:
Жената ражда, връща се скоро след раждането на работа защото трябва да вкарва в семейният бюджет, пък и да не допуска зависимост от която мъжът веднага ще се възползва за да изисква още повече. Освен това жената си гледа децата основно сама, домакинства, спортува.
А мъжът...само работи и дебелее. Често вече е само това- един дебел, депресиран тюфлек! Защото знае, че не може и 1/10 пт това, което жената вече е постигнала за себе си. А не може вече и да я манипулира. За това пробва с физически заплахи и разправии. Понякога стига до крайност, а понякога жената на време му бие шута и го оставя да си тъне в собствената си физическа и метална лой.
Това си постлахте, това имате!

Жената докато еволюира, мъжете (визирам бг "мачовците" не МЪЖЕТЕ) си потъваха заслепени от идеята да притежават и доминират по- силни от тях същества, да ги принудят да им слугуват!
Е, сега жената търси на своето или по- високо ниво!
Нормално! Жената иска МЪЖ, не дебелеещ тюфлек с амбиции за жена, която да прави всичко онова, което той НЕ може!

Т'ва е положението принцеси с пиш•ки!
Или започвате като маймунките да копирате онези мъже на които толкова завиждат и толкова плюете, или се пробвате да настигнат жените по възможности!
Има и друга възможност- продължавате да си ревете и плюете из анонимните сайтове!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3fc170a2e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Епа да не си хлътвала по мачовци щеше да ти е по лек живота дет са вика. Ко да кажем, кой са приибал са приибал...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d606db4c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   А тези жени защо се хващат с тези "мъже"?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: df03838db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Как не те мързя да изпишеш толкова много глупости на едно място :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 218dd5b812
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

4.   Това е една измислена, злобна история, чийто автор е жена, която мрази мъжете защото никой мъж не й обръща внимание.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f6657e7b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Хахаха тоя индивид откъде се пръкна с историята? Чак и злоба бълва ау ужас съвсем е зле положението

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b56a78ad09
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Вие жените, сте супер сбъркани създания. Току-що в Инстаграм, видях някакво известие, че жена е подала заявка да ме следва и исках да видя коя е. Докато вляза в Инстаграм, известието изчезна, нищо нямаше. Не мога да разбера как може да критикувате мъжете, при положение че вие сте супер прости създания? На предишното работно място на майка ми, тя ми каза, че шефа е правил забележки на жени, които работят там, щото си пускали дамските превръзки директно в тоалетната. Как очаквате мъжете да ви приемат насериозно, като се държите като говеда?
Добре, че вече не изпитвам нищо към жените, реших да си търся мъж. В сайта за запознанства, ми пишеха мъже, въпреки че аз не търсех отношения с тях, явно съм грешал. С мъж ще ми е най-добре!

М23

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: bdc7acbc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Това с наднормените килограми наистина се превръща в проблем. За съжаление, и при млади мъже. Гледам ги на Главната в Пловдив - млади мъже на по тридесет и няколко години, нямат 35 г. вероятно, но вече запуснали кореми. Не е добре - нито за тяхното здраве, нито за жените, на които биха искали да се харесат.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cdb2aab1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Поздравления!!! По-хубаво не бих могла да го кажа!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8490fe1cdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Супер анализ, браво!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 33fdd5e2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

12.   Не са всички дебели и запуснати, но определено масово са нелоялни, а очакванията към жената в семейството - огромни.
А една жена колкото и да търпи в името на децата в един момент и писва да живее с егоист, който нищо не дава за нея и дори за секс не се сеща.
Жени, събудете се! Ако до себе си имате един хрантутник, който дори не ви задоволява сексуално, е време да се огледате встрани.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: be41eb9fcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Чакай сега да видиш как ще излиза пяна от маймунските нескопосани мутри. :д
Помотайте се около арабски принцове /все пак внимавайте/. Особено марокански- модерни, земни и човечни, адски любвеобилни и лоялни до гроб. За това ганьо се спуква да плюе по арабите.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 792dd875fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

14.   Скъпа авторке, надявам се да успееш да излекуваш проблемите, които те мъчат, започвайки от омразата към мъжете, продължавайки с грешната представа за теб самата и за пола ти /темата лъха на подценяване на женския пол и дори срам от него, водещи до защитната реакция, а именно опити за възвеличаване на същия посредством рисуване на доминиращ и почти комиксов персонаж, който да замести онзи, от който те е срам/, а вероятно и причината за омразата към мъжете - ужасни конфликти с твоя собствен баща!

Тая омраза към мъжете най-често се държи именно на нефункционални отношения с първия мъж, когото познаваме - баща ни! Макар да нямаме романтична връзка с него, той е онзи, който дава старт на това как да изградим някакви отношения с мъж, а после надграждаме над тези отношения и минаваме към по-физическа връзка. С него се учим що е то мъж и как да общуваме с такъв, когато още не ни тресе хормона и нямаме сексуални интереси. Останалото е най-обикновено пренасяне на чувства към баща ти върху други хора, в случая "мачовците", както ги наричаш. Прости на човека, така или иначе и да не го направиш, твоята душа ще се самоунищожава от всичката тази мръсотия! Сигурен съм, че душевният ти мир ще е достатъчна награда за теб!

Пожелавам ти лек ден и ако имаш нужда от съвет за това какъв специалист да потърсиш, драсни някой ред! Един истински кавалер винаги помага на дама в беда! Надявам се догодина по това време вече да живееш по-щастлив живот, без тия вредни емоции, които те дърпат към самоунищожението!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 60f77ec9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

15.   Всичко написано от авторката е напълно вярно. Нима когато бяхте гаджета и необвързани, той се държеше като принц? Нищо подобно. Човек никога не се променя. Просто всички негови думи и постъпки са крещели, че в недалечното бъдеще, ще се превърне точно в такова изчадие адово. Но тогава ти се радваше на отношението му към другите и си мислеше, че към теб няма да се отнася така. Няма такава метаморфоза, един ангел белоснежен, да се трансформира в мързеливо чудовище. Той и тогава си е бил същият боклук, с тази разлика, че ти беше очарована от него. Да, има ги много такива описани от теб индивиди. Но освен тях, има и доста свестни мъже. Майсторлъкът е да разбереш какъв е още в началото и да бягаш докато е време. Само не ми казвай, че в началото на връзката ви, той беше коренно различен човек! Представи си, че има десет красиви мъже и трябва да избереш един! Деветте са свестни и само един е боклук. Познай кой ще избереш, с най-голяма точност? Не, това не е заяждане, а просто констатация.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 945337f084
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   Сладуранке, защо мислиш, че аз вече избягвам българските мъже? Те в този сайт си казват всичките мисли и повечето неща са мисли за обиди. Няма го мъжеството и смелостта, а само обвиняване на целия свят за това какво е направила бившата.
В целта си да победят жената и да си отмъстят на всичките бивши, мъжете в този сайт са постигнали такава ниска стойност и срам, че просто не си струва една жена да се излъже да говори с някого тук.
Истинският мъж поема отговорност за живота си, миналото си, грешките си и ЩАСТИЕТО СИ, гледа да остави добро!
Нискокачественият мъж прави безразборен секс и си обижда бившите за всичко. Жените просто още не са решили кого да изберат. Аз си знам, че човек, който уважава себе си УВАЖАВА И ДРУГИТЕ!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ae85b3f375
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   Нискокачественият мъж прави безразборен секс и си обижда бившите за всичко.

Миличка, проблема е, че точно жените ,не всичките но всяка втора прави безработен секс, което ги прави пълни боклуци. Негодни нито за майки, нито за съпруги, а само орган за освобождаване на семенна течност. Има достатъчно изследвания, че 90 процента от жените правят повече секс от 90% от мъжете. Само погледни сериалчето ,,Секса и града,, той е олицетворение на ,,Жената днес,, Като стане на 35-36г. хваща последния влак да роди едно дете, защото вече всичко е опитала доскучало и е и иска да си играе на майка, а и под натиска на обществото, и добре, че има достатъчно глупаци мъже да и направят на такава дете.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 450ca4ac17
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Не ми описвай семейните ти жалки провали. Ако тате не те иска, тук помощ няма да намериш.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b1d5bb86d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Пак пожелания, мечти и оправдания. Малко действителност, целулит и "всички жени, сме сестри". Да, ама не, както казваше един мъж- Царство, му небесно. Наблюдавам, ви внимателно на работното място, в магазина, в автосервиза, на "опашката" за брачна... при всеки мил жест се разливате. Защо се правите на корави и главни като не ви е в природата. С "рога" на пред няма да стане- нежни сте!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e68a8b90b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   Колко имитации на мъжленца се разпознаха тук. Вместо бележка да си вземат обаче, се хвърлят с още реване и опити да проектират своите "мъки" колко типично за неудачниците.
Иначе МЪЖЕТЕ са хубаво нещо, искаме ги, обичаме ги, всяка жена трябва да си има поне 2- 3 от тях.
А принцесите с пиш•ки да си траят, че както е тръгнало, скоро с тях ще си скубем косите и късаме дрехите в съревнование за МЪЖЕ!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e68a8b90b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Писах горе, но сега имам повече време, та да добавя:
Как може да се помогне на подобни неудачници?! Никак! Те сами не искат да си помогнат. Те искат жена, която да им осигури удобен живот, защото не могат сами да си го осигурят. Тя да добавя заплата, да работи и в къщи- домашна прислужница, да роди от него и да отгледа сама децата. Често те самите казват за според тях лошо възпитани деца- "виновни са майките им, нали те ги възпитават" бащата изобщо не го включват, та те себе си не могат да гледат и си го знаят. За това директно обвиняват майката, без дори да си дадат сметка, че изключвайки себе си като родител със същите задължения, директно си казват "аз съм дебил, не мога да отглеждам и възпитавам деца". А те, децата, просто са за тях "материал" за следващите им прислуги, когато вече са стари и жената или му е била шута вече или е болна и/стара и не може да обслужва двата неврона прикачени към сто кила лой. Също "веригата" с която си въобразяват, че са вързали жената. За това са още по- бесни когато и с деца биват зарязани, че даже някой МЪЖ заема позицията и на баща на тези деца освен съпруг на жената.
Не им дреме, че жена и деца не просто биха се мъчили с тези неуспешни копия на мъже, а ще бъдат нещастни. Жената поне може избира и решава, най- търпеливите с по- слаб инстинкт за самосъхранение, остават до около седем години дори с подобни плужеци. Но децата нямат избор!
Най- доброто, което могат да направят този тип мъжленца е просто да не досаждат със съществуването си на жените! Съществувайте си кротко, но не се натрапвайте на жени!
Като не можете сами да се издържате, не си търсите жена за втора заплата, а по- добра работа. Карайте си там някакви курсове поне като не ви стига "пипе- то" за учене!
Като искате домашна прислужница- трябва да можете да си позволите да си наемете такава! Като сами виждате, че не ставате за семейство, нито за съпруг, нито за баща, си стойте сами, не търсете коя да завлачите във вашето дъно!
Не създавайте деца! Не сте способни да се грижите за тях, пък и не е добре да продължават да се репродуцират тези некачествени гени!
Светът няма да свърши, има много МЪЖЕ, вие не сте от тях (такива като чингис или кифльо например)!
Жени, проучвайте добре ПРЕДИ!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 76ed64ab50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   8, псевдогейчо, жените трябва да са супер прости създания и говеда с мъжете, понеже вие не цените приличните жени. Ето сега: вървях си по улицата и някакви боклуци на 18- 22- годишна възраст от паркиралата си кола ми се плезиха. Как очаквате да има сериозни жени като самите мъже в по- голямата си част да пълни л*йна? Три и половина през нощта е. Разхождам се по това време, понеже с една приятелка стояхме до късно и имам нужда да съм сама, а и ядох дюнер и искам да поизгоря малко калории. Плюс това обичам нощните разходки. Не, не сме били на дискотека, а се разхождахме навън, не сме пили, не пушим, не съм провокативно облечена, а даже грозно облечена според ганьовския стандарт (тениска, дълги дънки, понеже не съм ходила на кола маска и маратонки) и само малко спирала и матиращ крем. И пак свинско отношение, братче, което получавам редовно, независимо дали е 03:30 или 15:30. А да се крия вкъщи, защото някой не си е възпитал изгнилите яйцеклетки, които са из цялата страна, не е опция за мен. Повечето мъже в България са пълни свине, а искат свястна жена. Нема как да стане. Каквито мъжете, такива и жените.
А това да се впечатляваш за някаква покана в инстаграм.... съжалявам, но звучиш като разглезена кифла. И преди на ме нападнеш: ползвам инстаграм за качване на псевдофотография а зловещи места един до три пъти в месеца. Може това момиче без да иска да ти е пратило покана. Аз съм жена на 24 години и такива неща не ме впечатляват....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker