Красива авантюра...дали ще продължи ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121487)
 Любов и изневяра (29783)
 Секс и интимност (14401)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6486)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18599)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Красива авантюра...дали ще продължи ?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1916 пъти
Здравейте, реших да споделя една моя авантюра с хубаво момиче, която ми се случи преди около 2 седмици. Мъж на 23 години съм, а момичето е на 20 и е чехкиня. Всичко започна на плажа в Приморско...запознах се с нея, имахме интересен диалог, разменихме си инстаграм профилите и същия ден по-късно излязохме на среща. Мина добре, на следващия ден се запознах с нейните родители, приятни хора са, общувах на руски с тях, понеже не говорят английски. Не знам дали от любезност, или наистина ме поканиха в Чехия, но това е друг въпрос, а и същия ден си заминаха. Та, с мацката излязохме пак, отново си прекарахме супер и се целунахме този път. Нейното отношение към мен ставаше все по-топло и по-закачливо, пускаше ми от време на време някой поглед, аз на нея също, и я карах да се смее. На третата среща пак се целунахме и вече на четвъртата среща преди да си тръгне, си разменихме номерата (пишем си в whatsapp) и правехме секс в моята стая. На следващия ден я изпратих и вече една седмица с нея си пишем. Тя също иска да аз да ида в Чехия, но имам чувството, че до тогава ще е изстинала. Въпроса ми към вас е, дали си струва да поддържам контакт с нея (без естествено да пресилвам нещата, говоря за два-три пъти в седмицата чат или най-много 5-6 мин разговор) или просто да оставя тя да поеме инициативата ? Понеже тя е мед. сестра и е заета, не бих искал да и досаждам...та...какво смятате ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 129feaf242
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Нали знаеш, каквото е станало във Вегас, си остава във Вегас:) Освен ако не се преместиш да живееш в Чехия не виждам как ще продължите връзката си. Или пък ти да я дръпнеш в България, но не виждам как тя би се излъгала заради 3 дневна авантюра на морето да се премести в България:) Ама нищо де, пишете си, то по естествен път нещата ще си поизстинат...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 823b3a8ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ъъъ, как на 20 е мед. сестра?! Човек, наясно ли си колко се учи изобщо?! Не се излагай.
Вероятно е първи курс, но мед. сестра на 20 ще е на куково лято. Или те е метнала яката за това с какво се занимава. Типичните летни сексове с леки чехкини, нищо повече.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 226c489428
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Какво ти пука какво ще кажат други?!
Наслаждавайте се на тръпката ви, изживей си момента пълноценно пък кой знае, може да излезе и нещо още по- красиво от това.
Планирайки си една седмица поне гости там, поканен си от цялото семейство. После ще върне визитата момичето и така :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 78ebca1822
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Благородно ти завиждам, че си спал с чужденка и то чехкиня. Обичам Чехия, но досега не ми се е отдало, само с холандка съм бил, но те са дървета. Дай Боже и мен да ме огрее някой ден чехкиня, австрийка, словачка или шведка.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8e52281053
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Отговор на въпросите ти /зададените и незададените/:
1. Не си струва - връзките от разстояние не са връзки по дефиниция. И аз имам такава "връзка" с всеки, с когото пишем в даден сайт или форум, няма да се женя за никого от онези тролове! Това е просто жалък и патетичен опит да се самоубедим, че не сме сами като кучета.

2. Да, ти не си изключение от правилото! И при теб няма да стане - я ти, я тя ще си намери някой по-наблизо и ще забрави за оная/онзи, дето живее "след цъфналите налъми и на метър от края на света, точно до кривата круша". Хората като цяло са готованци и опортюнисти.

3. Ако е за секса, ще си намериш друга! Ако е за романтиката, пак ще си намериш друга! Жените не свършват. А ако държиш да е чужденка, решаваш, че няма да ти пука какво мислят нашенките за теб и почваш да дебнеш на морето за чужденки. Стига да не прекалиш дотолкова, че полицията да те разпитва... :Д

4. Да, сигурен съм! Колкото и да си невероятен, страхотен, пич, а и тя да е върха, нещата няма да се получат! Вероятно чехкинята вече не те помни или в най-добрия случай се сеща, че е правила секс с някакъв там /ако си се представил достатъчно добре, че да помни секса/.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 823b3a8ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мда, цялата и рода иска да ходиш там. Или са шегаджии, или адски лековерни. Или ти бързо връзваш.Много филми гледаш, много. Минал си шавлива чехкиня, което не е постижение-те масово за това идват тук. Евтин алкохол и секс.
Пишете си, няма лошо. Ти си пиши, там ще я боде друг. Мед.сестра на 20 години. Или толкова са ти познанията по чужди езици, или те е метнала яко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4626739458
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Играл съм я същата игра , но с полякиня. Изживей си момента ,но имай едно наум и недей да се привързваш излишно защото все пак момичето е на 20.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2e9f1f1523
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Голямата любоФ- чехкиня/полякиня/рускиня на морето! Още при соца "гларусите" лете се скъсваха да онождат такива курортистки. Класика в жанра! Запази си летния спомен и не чакай нищо повече. Другото лято с друга ще се запознаеш.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1228414c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Здравейте, аз съм автора. Първо да благодаря на екипа на сайта, че публикуваха историята ми. Та...за момичето, да наистина е медицинска сестра, приета е в университета в Пардубице и работи в болница. Няма диплома за сестра, но изпълнява задълженията на такава. Тоест тя стажува в болница. И с нея още си пишем, малко по-рядко вече, но ще видим...Благодаря за всички мнения до тук и за в бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 823b3a8ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, първи курс и стажува.... Медицината тук е само 5-6 години.. Стажът, драги, е чааааак 3 курс най-често. Ясно е, че не си запознат с висшето образование, но влез и виж колко учат.
Кой ще даде на първи курс да работи? ! По-наивен си, отколкото смятах.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1a8986cc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   11, мед. сестрите се обучават общо със стажа 4 години. И да, ако е на 20, означава, че е вече втора или трета година, и не е необичайно да практикува макар и на по-ниско заплащане. Иначе за съжаление, много малък е шанса да си задържите връзката. Почти няма такива случаи, но не е изключено, стига да се виждате поне на няколко месеца веднъж за няколко дни.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 823b3a8ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, на 20 години си си точно първи курс. Едва ли в другите страни завършват на 17 и веднага във вуза. Тук се завършва даскало на 18-19 и при прием веднага , на 20 си точно първи курс, захващащ втори евентуално. Това е медицина, не продавачка в мола, че да те хванат без опит. Личи си кой не е припарвал до вуз. Тук се завършва бакалавър на 22-23, на 20 трети курс ли е? Просто чехкинята го е метнала и гларуса е клъвнал. Или е чистачка, за там не се искат умения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 10bc887da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Честно казано мисля, че е само заигравака. По морето, по баровете и други подобни места хората отиват да се забавляват. Нищо сериозно не може да излезе. Тя си е заминала и толкова. Поканила те е колкото да каже нещо. Сигурна е че няма да отидеш. Намери си едно добро момиче а не някоя, която още на втория ден ти се хвърля в леглото. Успех.
Ж32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker