Жени, били ли сте в такава връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, били ли сте в такава връзка?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1936 пъти
Здравейте! Въпросът ми е дали има жени които са били в такава връзка и нещата промениха ли са с времето и как точно сте постъпили? Разделихте ли се с този човек или останахте с него? От 3 години съм във връзка с мъж, който ме кара да се чувствам непривлекателна и недостатъчно добра за него. Случка от скоро: Готвихме заедно, при което ми вика:, , Хайде, каква домакиня си? ! Разтропай се малко. Както и за секса, че бившите му приятелки били по-разкрепостени в леглото. Правя абсолютно всичко в леглото, нямам задръжки по отношения на секса. Може би не съм като порно актриса, знам ли. Както и изрази от типа на: Аз какво съм била му давала в тази връзка, при положение, че аз повечето пъти пазарувам за ядене, готвя, масажи му правя, секс не съм отказвала, нито нищо. Какви положителни емоции съм му била давала, какво можел той да научи от мен и т. н Извинявам се, ако има правописни грешки. Ще се радвам да чуя вашите мнения относно историята ми и относно този тип връзки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 18344f3d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Абсурд, трябва да съм се намразила! Или да съм страшно отчаяна и други мъже да няма в радиус от поне 500 км. Три години да търпя такова отношение, че и да му слугувам като на султан....
Ако не се чувстваш добре в някоя връзка-няма смисъл от нея. Няма смисъл от мъченичества, депресии и робство. Животът е прекалено кратък, за да го прекараш с кофти човек.
За подобни връзки мисля, че са си чист Стокхолмски синдром. Някой те унижава, тъпче, ти обаче всячески се опитваш да го задържиш, да му угаждаш. Защото се мразиш. Робско мислене и мазохизъм. Страх от самота и ниско самочувствие.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e8a85639e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   И защо стои с теб след като не му даваш хубави емоции? Чист използвач си е това. А ти защо си още с този човек? Той дава ли ти това, което ТИ искаш?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cfad59b82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Като се има предвид жените кви идиоти харесват, що да не са били в такава " връзка"?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 04fe0a6a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Странно е как някои жени се примиряват с такова отношение. За мен е унизително, честно.
В една връзка се очаква да има взаимно уважение, грижа, нежност. Дори да възникне спор, не би следвало да се стига до грубости, обиди, нападки.
Не мисля, че те чака добро бъдеще с него. Най-много да става по-зле с времето, а не обратното.
Убедена съм, че можеш да намериш много по-качествен човек от него. Но дори и това да не се случи скоро, тази връзка нищо не ти дава, напротив, по-скоро ти руши психиката и самочувствието на жена. Моят съвет е да я прекратиш възможно най-скоро.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 509440dc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Бягай от този идиот, докато е време. Цял живот ще намира за какво да ти мърмори, а родиш ли, и само 5 кг да си качила, няма и да те погледне. Това е профилът на нереализирания невротик, който винаги търси вината у другите. Поразрови се в компютъра и в телефона ку и съм готова да се обзаложа, че гледа постоянно порно, а и се оглежда в социалните мрежи и сайтове за запознанства. Не е изключено да ползва някакъв вид платени услуги. Когато една жена бива сравнявана, то винаги има обект на наблюдение.
Ти нямаш нужда от мъж, който да ти сваля самочувствието, защото именно стабилното самочувствие е задължително условие, за да се реализираш добре в живота.
Търси мъж, който да те цени и да те уважава.
Като толкова другите били по-добри, защо не си е стоял при тях? Жалък комплексар!

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3ed2b0456d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Задаваш отговори. Знаеш какво е единственото решение.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 16b41a018d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Не, не съм била в такава връзка. Никой не си е позволявал директно да ме обижда, независимо какво е мислил за мен. Нито, бих стояла във връзка, в която съм нещастна или в някакво подчинено положение. Нито бих се правила на маймуна в кревата, за да реализирам порнофантазиите на някого.
Този човек директно ти казва, че не го кефиш, ти се чудиш дали ще се промени. Не, няма да се промени, колкото и да пълзиш.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 05403bf1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Този човек е токсичен, бягай... Човек, който не те цени, а те използва като изтривалка, не те заслужава... Няма да се промени, от опит го казвам, по-вероятно е да стане по-зле даже...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 229ab16cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не съм жена, но има мъже, които не биха си го позволили да се държат по този начин. Колко ще издържиш на този начин на живот?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 31ba6cae17
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Не, не съм била в такава връзка.

Не съм добра домакиня, не съм тигрица в леглото, не съм вече привлекателна, но мъжът до мен ме кара да се чувствам красива и желана, за домакинските ми умения не може да се пречупи да излъже :)
С бивши никога не ме е сравнявал.

Ще ти срине самочувствието и ще те комплексира.
Ако сега те кара да се чувстваш така, какво ще е след още 3 години?
Задай му въпроса защо въобще е с теб?

Ж 45

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d530cbf613
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Вашата връзка е приключила. Не разбирам защо се подлагаш на този тормоз- връзка с мамин нарцис- консуматор на удоволствия. Парцалките и точка в далечината незабавно, ако не искаш да си останеш кухненски робот- секс кукла.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8b1424897d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Не съм имала такъв приятел и не бих търпяла такъв човек, а моментално ще го зарежа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f37c909cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Жена съм и съм от типа хора, които не харесват никакви условия, не търпя по никакъв начин глупости. И не, аз не поставям условия, защото ги намирам за нещо неприятно, особено в началото на контактите-глупаво е. Но сега ще споделя какво срещам като поведение. Държа се културно с уважение, без фриволности. Не са моето просто. И следното
Запознавам се с един господин, който разви теорията че аз трябва да му чустя, пера, готвя, да се грижа за него и т. н. Познайте дали случано съм склонила на подобен абсурд-ами не разбира се. Той си се пробва, пък коя му върже. Само забрави да ми каже че трябва и да му напазарувам. Наскоро срещнах друг господин-културен, хубав, но както и да е. Срещата беше на съвсем нормално ниво, без фриволности, още по-малко секс и подобни. Е хубаво, но в чат той като даде един зор да почваме "отворена" връзка, пък да опитваме ако ни харесало и подобни-Съвсем културно му обясних че не търся такива отношения. Сопна се и ме изкара мен виновна, видиш ли нямало човешко в мен щом не се съгласявам. Ами разбира се че няма да се съглася. Аз като жена където не съм се отнасяла толкова долнопробно с никого изобщо няма да се съобразявам с чужди прищевки и толкова. Път свободен, свят широк както се казва

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fd1d7e6e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке, дай му нещо последно в тази връзка на този женомразец - едно "довиждане" за сбогом. И никога повече не позволявай на когото и да е да ти втълпява, че не си достатъчно еди каква си. Можеш да прочетеш книгата "Мъжете, които мразят жени, и жените, които ги обичат". Има я в Читанката.
Номер 13, кефиш ме на макс. Точно така се прави. Точно така и аз правя.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8120b93290
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   С две думи- и двамата имате нужда от мъж!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7b1b568b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Да, имала съм. Буквално все едно говориш за бившия ми...

Разкрах го и се чувствам прекрасно! Има мъже, които ще те харесват такава каквато си, няма смисъл да се насилваш :))

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c842fa8597
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Можеш ли да останеш сама, ако се разделиш с него? В смисъл да си позволиш финансово да живееш сама? Способна ли си да се справяш сама с живота си? Ако в момента не си, това не означава, че не можеш да полагаш усилия в тази посока и да се научиш. И след време да се измъкнеш от живота с него. Ако останеш там с времето ще те дресира доста успешно. Казвам, защото имах възможността да наблюдавам такова нещо от първия ред. След време ще си като пружинка, подскачаща на всяка негова команда. Това няма да го направи по-благосклонен към теб или по-внимателен. Просто ще те поусъвършенства малко да изпълняваш команди. Като излизаш навън, ще гледаш в земята, защото ще е успял да ти набие в главата, че си абсолютно нищожество и ще те е срам от другите хора дори. С което все повече ще се изолираш от всякакви хора, за да избегнеш колкото можеш повече ситуации на срам. Определено ще те научи качествено да се срамуваш от себе си. След време целият ти живот ще представлява работа и опити максимално да изпълняваш каквото ти каже , както и снишаване, за да избегнеш, колкото можеш повече обиди. Няма да успееш да избегнеш всичките все пак. Това ще продължи докато си жива. Или докато не те смени с друга някоя идея по-привлекателна. Ако той няма такава опция и възможност, ще държи теб. За него е, все пак, по-добре ти, отколкото нищо.
Колкото по-рано се измъкнеш от това, толкова по-малко поражения ще има върху психиката ти. Той няма да се промени.
Няма да има никакво значение колко добра си станала в изпълнението на команди. Малко нещо да не е доволен в работата си или от други външни странични обстоятелства, ще си го изкарва на теб.
Сега може би не мислиш така, но дори да нямаш никакъв шанс да си с някой друг мъж, по-добре ще ти е сама, отколкото обвързана с такъв. Не казвам , че самотата е лесно нещо, но ще имаш спокойствие и собственото си достойнство. Останеш ли с такъв, за тези неща ще трябва да забравиш.
Пиша това на база дадената от теб информация. Ако не си описала ситуацията си реално и скриваш или преиначаваш детайли, то тогава всичко написано от мен отпада и не ти върши работа или не те касае.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e36fb0f57a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   То хубаво правиш тези неща, за което - браво! Така трябва да се държи една жена.....НО......в отговор на неговото мъжко поведение и дела.

Давай му задачки на тоя твоя бе. Искай помощ с разни неща. Давай му казуси за решаване. Да се почувства полезен. След което му казваш едно голямо, искрено БРАВО, и му даваш манджата и секса.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 59a3db904c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 16.
Да има мъже които ще те харесват каквато си. Няма нужда да правиш каквото и да било!

Първо - каквато си ти и каквато е тя са две напълно различни неща! Това е твърдение което може да се тълкува изключително фриволно и често води жените до самота.
Една жена може да е грижовна и красива, също и грозна и егоистична, както и всичко помежду тия двете. Ако твърдиш че мъжете ще те харесат "каквато си", независимо каква си... Бъркаш. Просто някои жени са направили усилията и са си научили уроците предварително, те няма нужда да правят нищо допълнително, другите просто не се вписват.

До авторката - ами авторке, премисли наново критериите си за избор на мъже. Щото това че е красив и желан, не води със себе си всички останали качества, които стават важни след втората година!
Но повечето жени си ги избирате така. Имах една колежка, все си ги избираше красиви високи и атлетични. После все се оплакваше че ги издържа, че нямат време за нея или нямат определени умения... Сега мина 40те... Няма деца, няма семейство...
Избери си някой стабилен, здраво стъпил на земята и се научи да го обичаш. Направи го щастлив и ще получиш всичко.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 11a5a1571d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не, не съм имала такава връзка, слагала съм край при далеч по-незначителни неща и то не свързани с външния ми вид, секс и други подобни, просто в един момент сме се разминавали по други виждания за живота. Но това, което описваш ти е направо нечовешко за изтърпяване - ако продължаваш да търпиш ще си сринеш самочувствието и психиката много сериозно. Не си губи времето и го разкарай, само може по-зле да става с времето.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7b6700ca29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Всяка връзка, в която единият партньор се опитва да мачка и принизява другия, е нездравословна и зле третираният не би трябвало да допуска да бъде в такива отношения.
Ж

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker