Дали ТЯ развали всичко? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ТЯ развали всичко?
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3385 пъти
Здравейте! От много време мисля дали да пиша в този форум, защото повечето от вас надали ще ме разберат. Въпреки всичко се престраших, защото имам проблем, който не мога да споделя с познат.

Аз съм мъж на 29 години, а приятелят ми е на 32. Мисля че, не трябва да оточнявам каква е сексуалната ни ориентация. Заедно сме от почти три години и половина. Отначало всичко беше нормално. Бяхме влюбени и загубени :). Пътувахме доста, правехме всичко заедно, дори имахме идея да си купим жилище на кредит.
Но преди известно време особена интуиция в мен усети, че нещо сякаш се е променило. Започнах да усещам дистанциране в човека до мен. Дискретността и притеснението от истината, не ми позволяха дори да си помисля какво може да се случва.

Започнах да усещам по държанието му, че иска да прекарва колкото се може по-малко време с мен. Когато му звъня, не ми вдига, и се извинява с това, че не си е чул телефона...а преди не беше така...! В редките случаи, когато го вдига (телефона), казва че не може да говори или е все с майка си (писна ми от майка му!). Непрекъснато има работа с някаква негова уж "колежка", на която уж помагал за някакъв проект. Понеже сме си взели сим карти, по които говорим безплатно, видях че сметката ни за телефон драстично се е вдигнала. Когато погледнах разпечатката видях, че има половинчасови разговори с един и същи номер. Когата го набрах отсреща вдигна жена, и разбира се, се направих че съм объркал номера.

Чувствам се в безизходица. Моля дайте съвет! Какво да правя? Дали е възможно мъж със сериозна хомосексуална ориентация да е обърнал резбата.

П.С. Извинявам се за последното изречение, но съм в състояние на афект.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9b51324d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-добре е да поговориш с него. За толкова време може да е охладнял малко. Гледайте да си разнообразявате ежедневието. Успех ви пожелавам! :)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7751500a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако той е пасивния може да търси по голям :) Ако ти си пасивния може да търси нещо по широко в което да си го вкарва :))))) гейска раота

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 89da35ae43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поговорете си,попитаи го какво се е променило,защо не ти вдига вече не се ли интересува от теб?....и защото забравя времето прекарано с теб... успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: db6890dc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз съм жена с дясна ориентация, но това не ми пречи да разбера проблема ти. Въпросът за любовта, доверието и изневярата тревожи всички ни, независимо от пола и ориентацията. Моето мнение е, че имаш повод за тревога. Самото отчуждаване е достатъчно, без дори да е намесен трети, а в случая май има такъв. И няма нищо чудно приятелят ти да е хлътнал по жена. Няма да е единственият такъв случай.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c5e5498efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми лично аз смятам че твоят приятел си е бисексуален и определено трябва да говориш с него за тази " колешка " . сподели му че не ти е приятно да чуваш за нея нито пък той постояно да й звъни (ако тази която ти е вдигнала е тя ) и ако продължава да си играе с теб си хващай пътя . определено има много по добри мъже от него . ти заслужаваш да си щастлив

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2c364ac7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей!
Няма да коментирам сексуалната ти ориентация. Наистина не мисля, обаче, че "ТЯ" е развалила всичко. По-скоро е приятелят ти. Защото той е обвързаният, Той те е "предал" ( ако наистина се случва нещо между него и жената, която визираш). Не знам кой е активният и кой е пасивният бъб башата връзка, но за нас, жените е казано, че "ако не си вдигнем опашката" нищо не става. Та и при вас така. Ако той не е искал, тя едва ли е щяла да постигне нещо, та камо ли състоянието на отношенията ви сега.

Бих те посъветвала да поговориш с него, да му кажеш какво мислиш, какво си видял и да го попиташ директно. Само да ти кажа, че поне според мен, мъж и жена, с отношения помежду им различни от интимните, наистина няма какво толкова да си кажат по телефона..

Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b529fe609a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Cигурен ли си на 100% , че той е хомосексуален, а не би? защото не е толкова невероятно той да си е паднал по тази жена и да имат връзка наистина. пък и щом сам забелязваш тези промени в отношенията ви, със сигурност не са случайност

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 68bb7aec57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До номер 2. Не знам защо винаги ще се намери някой простак, който да се подиграва с нещастието на хората

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 68bb7aec57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Наранен гей, е това вече си е опасно :)))))).
Но на въпроса, слушай пич що не се замислиш, че ти може да си сгафил с нещо и да не си казваш, не ми реви: "Дали е ТЯ, дали е ТЯ" и майка му била виновна, я да оставяш жениците на мира, вземи да помислиш малко и взимай решения, постави му "мъжки" нещата ако можеш разбира се и тогава ще се разбере дали е "ТЯ" или "ТИ".
Пожелавам ти успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker