Емоционална изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Емоционална изневяра
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1397 пъти
Здравейте, искам да помоля за съвет и все пак да споделя с някого, защото в такава ситуация човек не знае дали да каже на някой или не. С мъжа ми сме заедно от 14 години, мога да кажа че ми помага във всичко, както и аз на него. Няма женски и мъжки задължения, ако той може да чисти, то аз мога да лепя плочки. Не съм типичната жена, която обича да ходи по молове и да пазарува. Може би и в това е проблема, но преди никога не съм усещала, това като минус.
Всичко започна преди 2 години, когато имахме временен проблем в интимния живот. Никога преди това не се беше случвало. Един, два , три пъти и така един месец. Говорихме, успокоих го, че е нормално и все пак вече годините напредват. Но нещо остана да ме тормози, търсих вината в себе си. Докато един ден случайно не видях колко често се чува с една от колежка. Първоначално си помислих, че си въобразявам, но в последствие го заварих на място, което не е обичайно за него, под предлог че е отишъл да види друг колега, но тя също беше там. Вече не издържах и го питах директно дали има връзка с тази жена, той отрече. Питах защо се чуват толкова често по телефона, естествено отговорът беше, че е по работа. Само да вметна, че преди това получих подарък за Свети Валентин ( никога не си купуваме) , парфюм. Още тогава нещо ми светна, но го отдавах на проблемите в секса. В последствие се оказа, че точно колежката ми е избрала парфюма. Питах го дали я харесва, поне да ми каже, отричаше до последно. Естествено някак обажданията им един към друг намаляха. След скандала всичко се успокои, секса с времето се нормализира. Тази година напусна работа заедно с други колеги, тя си остана там. И преди няколко дни разбирам, че са се чули, а той постоянно обяснява как не иска да знае и чува за старата си работа. Започнах да го разпитвам малко по малко, казах му че съм видяла негов бивш колега, дали се е чувал с някой от тях. Той отново със спокоен тон ми каза, че не го интересува и не се е чул с никой. И скандала беше готов, започна да преглъща и да се чуди какво да каже. Той й е звъннал да я чуе какво прави, но не ми е казал за да не се ядосам. Знам, че звучи малко психопатско, но това не ми е първият сблъсък с жена "приятел" и бързо надушвам нещата. Сигурна съм, че я харесва. Но съм сигурна, че няма да ми изневери с нея. Тя също е семейна ( май чака дете), за което питах дали не е от него. Бясна съм, не съм яла от дни, не мога да спя и ми иде да го удуша. А той нищо не прави , не знае как да се извини, не знае какво да каже, мълчи като тапир и гледа виновно в точка. Знам, че съм много ревнива и го отчитам като минус, но преди него бях в токсична връзка изпълнена с неоснователна ревност. А той в самото начало имаше "приятелка", но се оказа са имали връзка, а той крие от мен. И някакси съмнението в мен си остана, но винаги има защо, поне от моя гледна точка. Та в крайна сметка, не ми каза какво са си говорили, защо й е звъннал и тн. Питах го защо й е звъннал, като знае как ще реагирам. Не мислел, че ще разбера и знаел, че ако ми каже ще полудея. А защо го направи? Вдига рамене! Не знае! Нормално ли е да правиш нещо, което знаеш, че ще ме нарани? А като криеш нещо това редно ли е? Мълчи и гледа като тапир.
Въобразявам ли си, луда ли съм и какво да направя? Обичам го безкрайно, не една не две, а цели 14 години, не съм му дала грам повод да се съмнява в мен. Винаги съм открита и му казвам всичко, а той знаейки, че съм хрътка ме лъже. Сигурна съм, че и той ме обича, но съм сигурна, че ми изневери емоционално, и ако не го бях хванала на време преди две години, нещата щяха да се задълбочат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 246e8e7ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Сигурна си в нещо, което не знаеш дали е така. Сама казваш, че си ревнива. "Преди него бях в токсична връзка изпълнена с неоснователна ревност". Май и тази ти е започнала да става такава.
От друга страна, той също има голяма вероятност да има вина, да е имал или да има някакви чувства към тази колежка. Първо, човек това трудно може да го избере, дали да я хареса, какво да чувства и какво не. Второ, ако не ти е изневерявал, да ходи да си го слага с нея, значи те уважава достатъчно много. Тук виждам двама човека, които имате проблеми. Той, че е излъгал, че изобщо комуникира с нея, макар че ако беше заявил, че му харесва да му е приятелка и ще продължи и точка, би било добро решение. От друга си ти, която очеизвадно ревнуваш супер много и явно подтикваш този по-спокоен тип просто да скрие приятелството си, за да не си създава проблеми от нищото. По-точно ти да му ги създаваш. Като си хрътка, та голям праз. Ако реши да си го извади, какво, ще си там да му го прибереш ли? Или му вярваш, или не му вярваш. Ако не му вярваш, скъсай с него, само защото СИ СИГУРНА, че нещо имало там.... :)

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d3dd237b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ти мазохистка ли си или какво? Обичала го безкрайно? За какво? За лъжите и предателствата му ли? За глупавите обяснения и тапирския поглед? За това, че се е изгаврил с теб? Отмъсти му по същия начин. Тогава ще се почувстваш спокойна. Бучни му едни лопатарски рога да влиза през вратата на верев.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d3dd237b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И да допълня - обади се на мъжа ѝ на тази и му разкажи историята. Поне да знае и той с какъв боклук живее.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2be86af397
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Сигурна съм в нещо, защото приятелство бих разбрала. Но го заварих на място, от което се беше преместил и обясняваше, че няма да стъпне там повече ( тя и още един негов колега, пък отидоха там). Да не звънне на кума ни 6 месеца да го чуе добре ли е или не.( Негов приятел е). Да не звънне на колега на който му се роди дете, а звъни на нея. Съгласна, съм че ме уважава щом не е направил нищо физически, но това не оправдава действията му. Преди да усетя, че преминава границата съм излизала с него и колегите му веднъж, тя е била там и не съм изпитвала никаква ревност. Когато сме се виждали и засичали, никога не съм правила проблеми. Хрътка съм, защото усещам лъжата, а не си рисувам мечки. Моята токсична връзка беше различна, аз нямах право да излизам без него. Следеше ме вечер дали си лягам без да съм спуснала щорите, лято нямах право да слагам къси панталони, потници и какво ли още не. Но съм била на 17 и се подчинявах.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cb5f1e62db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма как да си сигурна дали не е спал с тази. Едва ли ще гледа виновно само заради едното обаждане.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 696efe02b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ние жените имаме безценен дар. Това е нашата интуиция. Когато един мъж не спи с жена си спи с друга или друг. Толкова е просто. В днешно време мъжете са по-малко от преди и жените не се спират пред нищо. Заетите мъже са винаги привлекателни, защото вече са създали нещо сериозно и така виждаш, че са способни. Аз работя в корпоративна среда сред много хора. Масово изневеряват в обедните почивки. Хора с по 2 деца и перфектни фейсбук профили ( семейни снимки и прочие ). Случвало ми се е даже колежка да дойде при колега от моят екип и да му седне в скута, за да ѝ помогне с нещо свързано с работата. Само да вметна, че момчето е с не лицеприятна външност. Представи си какво се случва с нормално изглеждащ мъж.
Ако го обичаш и искаш ти да си му в главата си има начини, които се учат. Намери профила на известната руска психоложка, на която всички се смеят. В нашата страна тя е най-добрата и дори с безплатните ѝ съвети ще успееш да си вземеш твоето обратно. Пожелавам ти успех и не се давай, всички сме били на твоето място.
И.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 815ffa2d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Имате ли деца? На лице стои емоционална изневяра, но недей да страдаш, въпреки това дръж го под око дали това ще се повтори. Щом е хлътвал по една, ще глътне и по друга, рано или късно. Питам те дали имаш деца, защото те са факторът след години да се смирил и да продължиш партньорството, ако нямаш може да скъсаш всеки един момент, но според мен ти го обичаш.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 23438dcc1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Най-абсурдното е да ти отговаря с "не знам " като го питаш. Как така не знае защо прави нещо. Не е на 5. "Не знам " означава не искам да ти кажа ясно и точно какво правя и защо го правя. Просто не е възможно за пораснал човек да не може да анализира собствените си постъпки. Не е изключено да е имал и не само емоционална връзка с нея. И това да е нещото , което се опитва да прикрие всъщност.

Дес

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 593a0bdf67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   О, много ми е познато и от собствен опит ти казвам, че те лъже и най-вероятно ти е изневерил и то не само емоционално. И аз като тебе дълго вярвах, че е само колегиално приятелство а аз се вкарвам във филми, обвинявах себе си, че съм подозрителна и недоверчива. Гледаше ме в очите и ми се кълнеше убедително че няма нищо. Даже казал на нея и тя пристигна в къщи"обидена и разстроена", ама така убедително лъжеше, че не виждам на мое място кой не би повярвал. Хората шиели и разпарали, хорските усти били брашнян чувал и т. н. и т. н. А то се оказа не еднократна изневяра, а връзка и то не кратка. А, и да ти кажа защо наистина изглеждаше невероятно да има връзка между тях-това, че тя е 5-6 години по възрастна едва ли е проблем, но физически като двойка те са карикатура-в смисъл моят мъж е близо 2 метра, слаб и строен, а тя не стига до пъпа му, няма1, 50 и е дебела. Та и за това, и по много други причини не вярвах и сама се залъгвах. При вас не знам кое какво, обаче мисля, че е наложителен един сериозен и откровен разговор между теб и мъжа ти. Той трудно ще си признае, но ти си жена и ще измислиш нещо, ако трябва блъфирай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c6549a5820
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Абсолютно съм съгласна за женската интуиция. Имаме дете на 10 години, което толкова много е свикнало с двама ни, че при евентуална раздяла не знам как ще е. Аз работя с хора, през мен минават стотици мъже на ден, но винаги когато някой се опита да ме сваля го парирам. Гледам омъжени жени, които свободно флиртуват и ме е яд на тях. Приключвам приятелски отношение, ако разбера че един от партньорите изневерява, наистина не мога да понасям този свободния. Още когато се роди детето знаех, че не трябва да забравям че имам съпруг, защото ще си остана сама. Нагледни примери много, винаги съм гледала да задоволявам и неговите нужди, за да не търси някъде другаде. Знам, че детето рано или късно ще си отиде и ще има свое семейство, а аз ще остана с този "идиот" , с който поне трябва да се уважаваме. За това съм се стремяла винаги и на него да му обръщам внимание. Може би в това ми е грешката, май това дърпане и загадъчност трябва да го има винаги. Снощи се прибрах от работа, този път стана и пита дали може да ме прегърне. А аз отново настоях за разговор, а не за мълчание. Каза, че го е срам от себе си и не знае какво да каже. Помоли за прошка и извинение, а аз му казах че няма какво да прощавам, защото той нищо не е направил ( така каза в началото) . Ще го помъча още малко и ще решавам какво да правя, защото тази игра на котка и мишка не ми е по вкуса. Искам да стана да го целуна, да се посмеем с детето и вечер като се прибера да легна спокойно до него, а не да се чудя какво е надробил докато ме няма. За външния му вид, не е типичния хубавец с брада, но е симпатяга, природно здрав с големи рамене и мускули. За жените мисля, че е апетитна хапка, защото е добър по душа, добър баща и материално осигурен. В старата си работа имаше и ръководна позиция. Преди мен не е имал сериозни връзки, а многобройни краткотрайни. Никога не бе запознавал момиче с родителите си, аз бях първата която стъпи в тях. С голяма разлика сме и все си мисля, че той си бе поживял и видял достатъчно, а аз съм човека който може би ще търси нещо различно. Запознахме се в курорт, в който работех, аз на 19 , току що завършила, с едно сериозно гадже преди това и детски закачки, а той на 27 прочут ерген, за който всяка жена е несериозна. Всичко, което изкара го изпиваше по барове и накрая се прибираше почти без пари, докато не заживяхме заедно. Аз съм пестелив човек с финансова култура, купихме си голямо жилище с кредит, който погасих за 3 години, вместо за 25. Той знаеше, че ще се справя и ми имаше пълно доверие, въпреки че бе твърдо против кредитите. И за това ме е яд, че гледа настрани. Коя жена ще дава толкова от себе си, та аз ако си тръгна всичките ми пари са в него. Аз излизам с пари за цигари и вода. Не, че няма да изкарам, но въпроса е принципен. Че тези парици, които ги изкарва ако е някой друга, няма да му стигнат за парцали, мигли и нокти. Няма как да седи, да мълчи и да казва " не знам".

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bf1dc48dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А защо си с такъв противняк? Зад този тъп празен поглед всъщност стои лукав и пресметлив ум. Казваш, че и в началото е имал такава "приятелка", тоест това си му е обичайна практика. И вижда, че го ревнуваш, тоест или не го интересува, или дори му прави кеф да те разиграва. И ти си разтваряш краката пред такъв човек? Достойнство някаво имаш ли? Или го напускаш, или търпиш и не мрънкаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker