Крие ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Крие ли ме?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1659 пъти
Добър ден на всички! Тук съм, за да получа странично мнение по следната история. От 1 година съм във връзка с мъж, който е на 36, а аз съм на 26 години. В началото си мислех, че всичко е наред, но вече започвам да имам някакви съмнения относно връзката ни. Съмненията ми се изразяват в това, че той като че ли не иска да афишира връзката ни и се срещаме на по-закътани места. Тоест той ме запозна със майка си и сестра си, както и с 2 -ма негови близки приятели, аз също съм го запознала с нашите. Виждаме се в неговия апартамент и той е идвал в моя. И винаги излизаме в по-голяма компания и то рядко. Да излезем само двамата на ресторант или кафе-абсурд. Един път се случи и то на моя рожден ден. Постоянно чакаме някой да се върне от някъде, сестра му от Германия, приятеля му от Англия. Пътите, в които сме излизали с тях, винаги те плащат сметката. Мислех, че му е проблем да плати сметката, ако излезем въпреки, че и двамата печелим добри пари, никой от нас няма кредити, той си има апартамент, аз имам също. Предложих му да излезем само двамата, дори му казах, че аз черпя а той:, , Аз съм домошар", хората го натоварвали или пък :, , Ще видим". А почива 2 дни в седмицата. И не искам всеки ден да ходим по заведения. Дори на един път в месеца бих се зарадвала, стига да съм в неговата компания или да седнем на някоя пейка и да хапнем по един сладолед или нещо. Ходим за риба от време на време, така се разтоварва, а и му е хоби. При майка му също ходим всеки уикенд. Живее на точно 5 минути пеша от него, готви му, десерти му прави и т. н. Нищо против нея нямам, дори е много готина жената и много мила. Беше ми споделил също, че е работил в по голям град, след което се е върнал в родния си град, от който съм и аз. И е живял пак при нея, до преди година и половина и съответно имал е връзки, но никога не е живял със жена под един покрив. Замислям се дали сме истинска двойка или не? Това неопределено състояние, хем подхранва някакви надежди в мен, хем неяснотата държи в напрежение. Наясно съм, че в една връзка нещата трябва да се развиват естествено без насилване. Преди да започнем нашите взаимоотношения го попитах, както и той мен- какво търсим. И двамата казахме, че искаме сериозна връзка, но дали просто не е човек, на който му харесва да поддържа нещата на повърхностно ниво и то не само с мен, а и с предишните си приятелки. И да очаквам ли нещо сериозно от него? Вие как мислите? Благодаря предварително на всеки, който си е направил труда да прочете историята ми и напише коментар относно това, което мисли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2f7d9465c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Стигнат е, не иска да плаща май това е проблема.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 000a448dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Май не му е проблем излизането, а само излизането с теб насаме. От така подадената информация оставам с впечатление, че може да е ревнив и комплекси рано от разликата във възрастта ви, може би за това не иска да афишира. Освен разлика във възрастта имате и по- голяма разлика във визита? Това за много мъже е проблем. Крехкото им его ...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 69a7e5afc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Такъв е бил с всяка, не си причината ти. Гот му е да има там някоя да спи с нея, но без реално да има връзка с нея. Не пишеш да сте ходили на почивка, море или някъде като двойка. Не е нормално. Има отпуски, какво ги прави? Сега е лято, не иска ли някъде на море? Той ли те задължава да ходите всяка седмица при майка му? Това не е домошар, а тарикат и използвач. Не плаща сметки, не те води никъде, ще те умори от скука и гаден живот. Има си причина на 36 да е на тоя хал. Даже вината не е в майка му, тоя си е бил винаги такъв.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: bae9192840
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   И това ако ви е сериозната връзка, здраве му кажи! Този е някакъв невероятен темерут и скръндза, мамин синковец на 36 и сам !? Ползва те само за да има на кого да го сложи. Губиш си времето.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 463401e027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Смятам, че е дошъл момента да започнете да живеете заедно! Малко трябва да се откъсне приятеля ти от "майка" си. Това, че не иска да излизате заедно само двамата е много странно...

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0ffd7fcda1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Едно нешо съм се разбрал. За жените братко угодия нема.
Ако не беше това, щеше да е друго. Затова колкото повече правите за тях толкова повече ви манипулират и мачкат.
Накрая стявате под чехъл, а ти си се ебе по тийм билдинги, със съседи и кой ли не.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ea6ea221a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Предложи му да заживеете заедно. 1 година не е малко време, някои хора се събират под един покрив и по-рано от това. По реакцията му ще разбереш дали има сериозни намерения за развитието на връзката ви или е точно обратното.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 632ab08835
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А какво правим, ако наистина човекът не обича местата с много хора? Мислиш, че крие теб, а всъщност се крие сам себе си от тълпата. Вярваш или не, има хора, които са толкова интровертни!

Или пък /тук ще зарадвам жените, които обичат да обвиняват мъжете за нещо/ има някакъв твой навик или нещо в теб, което го дразни/го кара да се срамува и не иска да сте сами в заведение и/или при много хора, защото хората ще те гледат, после ще зяпат него и ще му е неудобно. Сещаш ли се за нещо, което правиш пред хора и за което той поне веднъж да ти е намеквал, че го дразни - ако има такова, все някога го е споменавал? Звучи тъпо, но и това е опция - за да не се опитва да те убеждава да промениш даден навик или поведение, просто да ограничава оставанията си само с теб пред публика. Един вид "аз че я търпя, търпя я, ама поне да не ми се смеят хората".

Говоря ти като човек, познаващ хора, за които "какво ще кажат другите" е огромен проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5b61222cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката:
Забравих да спомена, че той няма снимки във фейсбук с мен. Има със майка си и сестра си, със приятели, но с мен-не. И с предишните си приятелки не е качвал, не пише нито обвързан, нито необвързан. Не говорим по телефона, пишем си на вайбър. През седмицата работното ни време е нормално, тоест имаме време да се видим, но той иска видео чатове вечер след работа. Като ходим да пазаруваме в някой голям хранителен магазин почти винаги е със слънчеви очила и аз се обръщам за 2 секунди да видя нещо и той вече е на другия край на магазина, все едно не е с мен. На море му предложих да отидем и измисли куп оправдания: мразел да пътува на дълъг път, да спи на чуждо място, какво ще ядем. къде ще паркирва. Ако случайно се скараме как сме щели да спим в една стая и разни такива...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 43027dadc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Има някаква причина да не иска да те виждат с него, но каква е, можем само да гадаем.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4d25ca8b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   9, авторке, да не би да ви върти две? Само такова обяснение намирам. Или е таен агент, затова с черни цайси е в магазина, от кого се крие там? Или се прави на гъзарче.
Не иска да мърдате никъде. Това си е чисто криене неговото. Не е нормално изобщо. Двойките се скъсват да пътуват, да си качват разнежени статуси, снимки и прочие, за тоя все едно не значиш нещо. Откъде знаеш, че с бившитете си е нямал снимки? Негови приказки? Мъжете крият по този начин жените, от които се срамуват. Или искат да са свободни пред света. Какво си губиш времето с този? Сега ти е времето да ходиш някъде с мъж, да трупате спомени. Не да се зяпате по камери, когато е възбуден, да ти е скучно с него и да не ти качи една снимка. Иначе ти ползва тялото, нали?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 69a7e5afc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Авторке, ако някой не иска да прекара с теб няколко дни, какво остава за години? Дали на море, планина, в друг град, държава, но сега ти е момента да ходиш с някой по такива места. Сега ти е момента да посещаш градове, интересни места, да се радваш, че си млада и обичана. Не звучиш като обичана и уважавана жена. Има и еднодневни екскурзии, и двудневни. Вашето е скука.
Ако продължиш с този , животът ти ще е скука и криене. Ако имате деца, ще е същото. Това не е читав човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a815491371
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Просто ужас. Мамино синче и параноик. Бягай.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d974d62edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Определено, не желае да те оповестява. Този човек е, меко казано, особен. Но прозират някакви странности, които не биха ми харесали като черти у мъж. Инфантилност, също, зле прикрита зад някакви мними принципи.
Можеш да го питаш, а и също на себе си да отговориш, до кога смятате да се изпитвате дали ставате или не ставате. Да не стане така, че да склони да живеете заедно, но ти да се разочароваш напълно.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 45dfdadb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   След поста на авторката под номер 9, съм убедена, че мръсникът върти и други. Може да те е запознал а приятелите и с майка си, но ако не се виждате през седмицата и в магазина се крие,а и на почивка не иска да ходите, няма смисъл да си губиш времето с него.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b7d6749eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Този човек няма връзка с теб независимо какво ти говори. Ти си временно решение докато не срещне по - добро. Дали има друга или не няма значение, защото вие нямате връзка.
Знам, че е гадно да чуеш искрено мнение, но ти го казва човек с опит патил от собствената си глупост и широко затворени очи.
Той няма вина, че си е намерил златната среда за него. Ти си виновна, защото не търсиш твоята. Гледай на теб да ти е добре, ти да си щастлива. Има много мъже, които ще се държат с теб нормално, но трябва да вдигнеш глава и да ги видеш.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0f77ee87a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Все едно тази тема аз съм я писала. Много е подобна, с малката разлика, че аз съм на 26, а той на 29 години... И, че ходихме на море замалко. Всичко друго е същото!
Между впрочем, получих подобни мнения... Каквито и авторката.
Говори. Говори с него, колкото е възможно. Аз така правя.
Иначе при мен се майтапи, буквално все пита дали ще съм слугиня у тях?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d9e2c158ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Как точно те крие като излизате все в компания? Това има ли смисъл за теб? Чак сами не си знаете проблемите. Явно наистина го натоварват много хора или излизане в някакви банални кафененца. Не го подкрепям - тъпо е и жена ти няма как да е доволна така, но поне разбирам. Ти какво очакваш като пишеш тук освен да се нахвърлят всички върху него и да ти кажат да го оставиш? :D То друг съвет в тоя сайт дава ли се? Какво като е жива майка му още и имат семейна връзка като живеят на близо, много ясно, че ще имат - проблема не е това. Просто трябва да те води на срещи.
Като се има предвид проблемите в сайта, този е от по-лесно поправимите. За жалост и тук е баналното - говори с него, няма какиначе.
Само спри да се вкарвап във филми и поне знай къде ви е проблема вместо да се чудиш какви да ги измислиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker