Защо жените стоят при такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените стоят при такива?
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 2303 пъти
Всеки ден виждам жени да се возят в трошката на някой простак, който видимо няма 2 лева в джоба и цял живот работи като общ работник за минимална заплата. Или пък живеят с мъже, които викат, крещят, заплашват с бой ако жената не отиде до магазина да им купи алкохол и цигари. Държат се с жените като с проститутки и прислужници, а те милите нямат очи за други мъже. В същото време нормални мъже, с хубави професии, не живеят с майка си, имат по-големи заплати и по-нови коли от на Ганьо, но ми се оплакват, че не им върви с жените и ако излизат на срещи само ги разиграват, докато на Ганьо му пускат. Защо? Наистина не разбирам, защо предпочитате някой простак, който няма нито пари, нито възпитание, нито нищо, но пък се държи като "алфа мъжкар", наистина ли ако един мъж не вика, не крещи, не налита на бой и не се държи като маймуна в джунглата, за вас е смотан женчо? Сериозно ли мислите, че това е мъжкото поведение? Тоест ако си възпитан, културен и думи като "извинявай" присъстват в речника ти, това автоматично те прави смотаняк. И после чета, че нямало в България нормални мъже, имало само прости ганьовци, така е, почти няма нормални мъже, но вие явно и малкото останали нормални не заслужавате, защото вашата тръпка е Ганчо простака. И не говоря на изуст, нито си измислям, познавам лично двойки в които мъжа се държи с жената отвратително, живеят в кочина, защото тя колкото и да чисти, той пак оставя мизерия, а тя дори работи и изкарва повече пари от него, и въпреки това не го напуска, а само мрънка как можело да се държи така, как можело да е такъв, но въпреки това го обича! Какво точно обича - не знам, може би избухливия нрав и агресивното поведение, което в очите й означава, че е "истински мъж". Какво друго?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 65e80af0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Всъщност само "Ганьо" оценява кой колко е мъж по колата и само "Ганьовица" си избира мъже по размера на... джипа.

В другите държави е пълно със супер успешни хора и дори политици, които НЕ карат коли или дори ходят на работа с градски транспорт или колело.

България е от малкото страни, в които има страшен комплекс на тема коли и може наистина да нямаш 2 лева, но колата да е лъскава. Пълно е с прошляци с по 5 кредита заробени, но с чистак нови коли на лизинг. Всъщност точно това е признакът, че си комплексиран и нямаш пари - като си дадеш всичко налично за лъскава каруца, за да те гледат другите Ганьовци.

Нещо като негрите в гетата - може да нямат пари да си сложат вечеря на масата, но се размотават с по половин килограм златни ланци, златни зъби и т. н. за да им завиждат другите негра и да си викат "еха'.

По другия ти въпрос - с крещенето и скандалите. Пак е до Ганьо. Единственият му момент, когато се чувства значим и силен е като си сипе ракия и удари един пердах на жена си.

Не знам защо е така, България е една от страните, в които жените най-много ги бият вкъщи. Повечето дори не си признават, но тук е като неписано правило и масово жените ядат шамари вкъщи, още по-лошото е, че се бият и децата вкъщи и всеки вика "децата/жената са си негови, да си ги прави каквото иска". Нямам представа дали е правилно или не - другата крайност дето е на Запад - докоснеш я по бедрото и те осъди, че си я изнасилил също не е окей. Въпрос на манталитет и географски ширини.

На Балканите е така.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a48c2aff60
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Защото жените обичат "лошите момчета".

Пичовете дето описваш са скучни.

Ганьовица си иска леко дебел, леко плевиш и леко тъп мутант дето обяснява живота пред блока на 5 ариани.

А, тези добри момчета просто не са интересни. Имам 2 сестри. И двете са такива. И техните приятелки същи.

Връщат се от срещи с добри момчета, и викат "нищо лошо не мога да кажа за него", ама "не е мойто".

В момента и двете ми сестри са сами. Зарязани от МЕГА жалкари.

Не говоря наизуст.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6f4122d271
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Много тъпо е да сравняваш колите и дали човека вътре е Ганцо или не. Мъжът ми е програмист и взима голяма заплата, но кара 20 годишна кола. Която я поддържа добре. Не иска да си купува нова, за какво му е? По-скъпа поддръжка за същото. Вози те от точка А до точка Б. Никога не е пестил пари за ремонти/ гуми и застраховки или пък гориво.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 290077ade2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Първо твоите възпитани и образовани приятели сигурно не се целят точно към този тип жени. Те биха ли били с някоя от тези изброени жени? Те сигурно се целят към красиви, ухажвани жени, с високо самочувствие. Обаче те имат голям избор и това, което твоите приятели им предлагат не е достатъчно. За това останалите жени се хващат с каквото остане, а и може да им харесва така, кой знае.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5e2eeb599d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Мое, мило, момче, явно си още недорасъл, т. е. малък. Трябва да прочетеш "Как да разберем жената" - Том 9999, за да можеш да си отговориш на този въпрос!

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d8a53099ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Истината е, че подобни простаци съвсем не са се държали така в началото на връзките си. Те са били мили, грижовни, черпели са жената, карали са я да се чувства добре. В един момент тук грубост, там забележка, и един такъв човек вижда, че каквото и да каже или направи, тя си стои при него и се държи по описаният от теб начин. Тя е вече влюбена, нерядко има дете, деца, възможно е да е по майчинство и финансовозавосима от него и дори самата да иска да се раздели, по логични причини (например, че няма да има покрив за децата й), не го прави. Дори и без деца, влюбена ли е жената става трудно, много трудно да излезе от отношения, за които всички, дори и близките й казват, че вече са изключително отровни за нея. Влюбеният мъж две псувни от жената и той може за миг да престане да обича при жена е ужасно трудно, още повече все по-често се говори за любовната зависимост като феномен най-често при жени. От богати мъже жените ги е страх, без майтап. Много пъти. Аз примерно що не си хванах богат мъж. Комплексирах се навремето, че имам две роклички в гардероба, че сме от други среди не, не съм бедна, но си казвах това са друг тип мъже около тях сигурно жени бол и като спи с теб може буквално да се държи после все едно си проститутка.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: a0cfa4d0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Авторе, жена съм и знам какви ще бъдат преобладаващите "мъжки" коментари, но...
Виж двете теми на две различни жени, едната "искам да се махна, но ме е страх" другата била бременна и със суицидни мисли, защото мъжът до нея не иска дете.
В страната, в която живея (от доста години) съм участвала в различни благотворителни мероприятия и организации.
В две от тях се срещах с много малтретирани жени и деца, като над 90 % от тях са расли в дисфункционални семейства с поне един от родителите насилник, в повечето случаи физически и емоционален.
Особено тези, които от деца са расли в такава среда, приемат насилието за нормално. А тези, които като възрастни са попаднали във връзка с изкусен манипулатор- насилник, живеят с мисли като "да не остана сама, кой ще ме вземе (особено ако е и с деца) не съм хубава, а мъжете гледат "кифли" примерно (чувала съм, че са грозни от жени, които могат да скрият шапките на световноизвестни модели).
С чувство за "половин човек" са често. До такава степен, че някои не вярват, че заслужават по- добър живот.
Фрапиращ случай на момиченце на около 7 г тогава, което ревеше, та се късаше да се върнат при тати и. За нея беше нормално бащата да пребива майката, защото "мама е мизерница и не готви хубаво, мама е курва и за това ходи уж до магазина, а пък гледа чуждите мъже"
Освен това "аз слушам тати, за това много рядко ме бие"...
Да кажа, че тате- то излежава 7 г ефективна присъда вече.
Мисълта ми е, че са най- общо:
-Без избор (грешна преценка, но някой трябва да им помогне да видят други опции
А в България още няма адекватни институции за този огромен вече проблем. Нали и ти четеш тук, за платено голяма част от мъжете е нормално жената да бъде тяхна прислужница, послушница, да не разсъждава, а да изпълнява т.н и ако не, те смятат, че имат право да я бият.
Има много работа по тази тема в България! Но трябва да започнат от децата в училище, при тях вече е размита границата добро и лошо, що е то морал, етика, уважение към себе си и ближният.

А ти в частност: готов ли си да "лекуваш" една малтретирана жена (без значение дали емоционално, без физическо насилие) колкото е нужно, докато тя повярва в себе си на първо място, а после в теб?!
Тези жени лесно се разпознават, ти описа част от тях съвсем точно...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 469aeac1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Тук срещам две полярни мнения на мъже. Едното, което е по- честото, е че жените гледали САМО или основно материалното положение на мъжа и това, разбира се, е голям проблем за самите мъже. Другото по- рядко срещано мнение е като това в темата, а именно че жените не гледали материалното положение, което пак е голям проблем, и че се хващали с Ганьовци, на въпреки скромните им финансови постижения.
Значи, и да гледаш парите в един мъж, и да не гледаш, никога не е изгодно за мъжете. Какво искате, и вие не знаете.

И тук номер едно и прав/а, че мъжете сами по себе си, особено в България, осъждат кой колко е "мъжествен" според това дали има кола и каква точно е тя. Аз пък никога не съм разбрала това нещо. Колата не те прави мъж, но пък съм чувала как мъже говорят за някой, който няма кола и то в негово присъствие...

Номер 7 също прави много точно изказване. В началото често нещата са много безоблачни, но после мъжа вижда, че жената му е в кърпа вързана. За което и жените имат вина.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f0792ace77
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Психолозите му викат стогхолмски синдром.
Типичен за жените, рядко се случва при мъжете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4add73a82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Тръпките и пожари. Пеперудките.
Влияниято на чалгата при жените и пошлостта на текстовете. Масово налитат на простовати мъже, защото това тук се смята за мъжкар, силен мъж. Българката иска да живее ужасно, кефи я някой да я обижда. Това за нея е любовта, това е уважение.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 774870a671
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Чист късмет, карма или наречи го както искаш.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f0792ace77
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   То май ако мъжа не мачка жената става обратното.
Онзи ден видях как една българка се разкрещя на мъжа си на летището Базел- Мюлхаузен. Беше объркал посоката за гейта. Та се сетих за моята преди време. Крещеше и ме псуваше за каквото се сети. Умълча се когато и казах че ще си тръгна след като децата пораснат още малко.
По добре да си гадняр отколкото убит смачкан уй.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 1e4015ecd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Жените не са като хората.

Не мислят логично и рационално, за това не можеш да ги разбереш...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fc11495d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Абе пичаго, по твойта логика, ако ме видиш веднага ще ми налепиш 100 етикета. С мойто 20 годишно Пежо, татуировките, брадата, за тебе и аз автоматично попадам под етикета -селяк без 2 лв в джоба. Нищо, че обаче нося обувки за 300 лв и тениски за по 100 лв, ти вече си ми лепнал етикета, че нямам пари и съм селяндур. Обаче на живо ще ми мълчиш като путка, такива като тебе ги знам много добре.
Щото може да е всякакъв, ама и дава емоция и неща, които ти явно като типичен сухар не можеш изобщо да проумееш, че една жена наистина иска.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9d73de31fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Това, че един мъж не работи за много пари, не значи че е загубен.
Аз също не работя за много, важното е, че работи.
Моят мъж също не взима много, но сме заедно.
Другото си е до човек, моят не ме бие и убожда, има си и дразнещи неща в него, но никой не е идеален, какво да се прави.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f27433b71b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Защото си "крив" ама много крив. Усмихни се, загуби "пари" и впечатли. Ако си мърморко няма как да ти върже. Момичето, жената искат отношение, след което да оставеш впечатление колко си ларж и хард. Това е принцип, позиция- така да се позиционираш, че да те забележат. Сам, ако не се рекламираш, при девойките няма практика да ти четат СВ то. Покажи най- доброто от себе си и си повярвай!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 586e0c50cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Защото втория тип са смотани и са зле в леглото. Нямат опит, малък размер, тотална липса на усет, комплекси, каквото се сетиш. Не всичко е така, както изглежда отстрани. Паралелно с тва, че не стават за секс, са неуверени и адски обсебващи и досадни. Мислят се за доминантни, а всъщност нахалстват и се държат все едно сте женени от ден първи. И после що жените ходвли с лоши момчета, с бедни момчета, с не знам си какви момчета. Ами явно има защо. И го казва жена с много опит, а тия на пи 20 нека си се самозаблуждават, че с добрите момчета може да се напаснете в леглото и ще има много страст. Забрави. Някои неща не се учат в училище.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e6600a3861
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   "Тоест ако си възпитан, културен и думи като "извинявай" присъстват в речника ти, това автоматично те прави смотаняк. "

Това ни е подарък от американските филми - там се внушава именно това! Допълни и любовта към ученето или избора на определени хобита като "белези за смотанячество"! Така са ги програмирали, така подбират!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f1843aad81
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Защото са тъпи, празноглави к...и без грам мозък. Те не могат да разсъждават рационално като нас мъжете, а си избират мъжете по емоция и хормони, които смятат за "тръпка, пеперудки" и др. глупости. Ето номер 19 е типичния пример. Били смотани, били зле в леглото, бил им малък и не знам си какво. Еми айде като е така отивайте при Алфа батките с големия патлак, ама с големия патлак идват и Големите шамари, да знаете. Да не идвате после пак тук да ревете "уааа, къде са истинските мъжеее? ".

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d226aa1064
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   По принцип за да не се държи една жена, като описаното от теб се изисква интелект, възпитание и съответната среда в която е отраснала и живяла. Средата е най-важна според мен защото тя налага съответните модели на поведение.
По принцип такива обобщения не са много правилни. Реално погледнато и на теб защо ти е такава жена, каквато си описал? Аз лично до сега винаги съм имал сериозна връзка, но никога не съм бил с жена, като описаната от теб.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f0792ace77
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До 19,
Повечето жени се оплакват от пичовете за които разказваш.
Често чувам "из4ука ме и ме заряза".
Понякога и "даже не ми каза чао".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f81110fd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Ами не знам, мен никога не са ме привличали такъв тип момчета.
Никога не ме е вълнувал финансовият статус на мъжете, с които излизам, дори не гледам толкова и външния им вид, но определено държа на доброто отношение, на уважението и на доверието. Наясно съм доста с човешката психика и в момента, в който дори леко засека комплекси или насилствено поведение, излизам от отношенията. Нека 20-годишните пикли, които търсят пеперудките или непорасналите жени, да си търсят подобен тип мъже и да си търпят насилието им. Аз определено не бих. :) Предполагам всичко опира до нивото на самоуважение в жената.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: db396a0877
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   21, и с това "рационално мислене" си избирате точно "празноглави к*рви". Ако беше рационално вашето мислене, нямаше да си избирате такива жени, а вие си ги подбирате на база нагона ви и после ревете, че няма истински жени.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e553f6606d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   И ти не си много в час щом преценяваш хората по колите, които карат. Можеш да ръсиш акъл само ако го имаш в изобилие. В твоя случай - по-скоро не.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2f2a4f3f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Описаното от теб е нещо напълно естествено, което се наблюдава масово поне 20г. но то не е от сега. Някога да не мислиш че не са ги биели. Като изоре и нахрани животните и изпие едно шише с ракия и и хвърли един бой профилактично.
Сега просто всичко е на показ.
Сега цялата история идва от калпавата женска психика, която чака да бъде обладана и подчинена от някой първобитен маймун.
Другата крайност е женската хитринка, сметкаджийство и пресметливост, които водят разни баламурници за нослето.
Може да звучи крайно но поне 40% от жените тук вече не заслужават внимание и уважение.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 39b1b59e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   "Превъзходството на Бялата раса"
Негрите и мюсюлманите се държат по-добре с жените си, личен опит.
А между другото, лесбийките сте на дъното...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b80f77ac00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   "Битието определя съзнанието". Когато всички около теб са посредствени, започваш да свикваш с това, след време се примиряваш, а накрая и ти ставаш като другите, защото когато си различен или си стоиш сам или започваш да гледаш как те сочат по улиците. Затова по някое време си избираш някакъв мъж/жена, колкото да не си сам, знаейки че не е добър/а, но също така знаейки, че едва ли ще намериш нещо по-добро. В началото се траете някак си, но по някое време вече почвате да се гледате на кръв, да си викате, биете и т.н., но се разделяте понеже знаете, че по-добро просто няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ede6d8ff3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   До 24

Какво значи да засека комплекси?? Тия комплекси са породенинот нешо, семейство, приятели и т.н.
Ти да не си перфектна случайно? Че той може да засече в тебе 100 комплекса и пак да те харесва. Да ти имам мисленето, ти си по-зле от 20 годишните пикли.
Ако засекла била комплекси...милята тя, перфектната

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bd5f1299dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Жените мразят скуката. Мъжте, които са стабилни и са с хубави професии спадат в графата скучни. Както жените казват „добър, добър, та скучен“. Те не харесват такива мъже и това е истината.
Според мен по-важният въпрос е какво можеш да направиш? На първо време прочети малко литература какво наистина харесват жените, как да се държиш за да им се харесаш. След това започни да говориш с хора, които са добри с жените. Да вижиш отблизо как се държат. И питай такива хора за съвети и акъл.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c2a990281f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   31 е много прав, но не само скучни, а и меки във много отношения. Дайте да не си говорим глупости, мъжете в ИТ сектора и други статични професии са далече от представата на жената за мъжкар. Колко мъже в тия среди се занимават с физическа дейност? И не ми обяснявайте, че това било незначително нещо, защото накрая скачате на здравеняците и мощните е*чи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ee8560cf93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Сабатке, предлагам ти компромис от името на мъжете: да спрете да гледате основно едно нещо - било то пари, външен вид или каквото и да е! Пробвайте се да правите комплексен анализ на мъжете около себе си /разбирай да включвате поне десетина различни критерия/ и после да видим за какво ще се хванат, за да ви обиждат! Но докато имате един мега критерий, какъвто и да е той, сте податливи към подобни критики. Не е ли очевидно? Пари, апартаменти, коли - меркантилни! Външен вид - повърхностни!

Е, сещам се, че някои ще ви нарочат за твърде претенциозни при множество критерии, но погледни от добрата страна! Официално закривате Църквата на меркантилистите от последния ден и Учението на повърхностните типчета! Два проблема по-малко!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7ae35ca7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   33, нито съм повърхностна, нито меркантилна и това отдавна съм го доказала. Писна ми от псевдомъже, които се опитват да ме изкарат повърхностна, меркантилна или грозна, както един и***д тук, просто защото сте го закъсали с жените. Ми, никой не ви е виновен. А комплексен анализ на мъже на нашата територия не си заслужава, защото няма на основата на какво. :)
Да не гледам външен вид и да правя комплексен анализ на мъжете върви да ми го кажеш, само ако ти прилагаш същото спрямо жените. В противен случай си лицемер.
А вие, мъжете, не сте ли повърхностни като гледаде външният вид? Или понеже сте мъже, ви е простено?


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker