Стомашни проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121430)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стомашни проблеми
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 790 пъти
Здравейте, на 41 години съм. В понеделник консумирах печени на скара кюфтета. Изяла съм едно и то не цяло, тъй като имах съмнения, че не са много пресни. След около час започна да ме боли стомах - не много, по-скоро на спазми. До вечерта ми мина. От тогава до днес чувствам дискомфорт - оригвам често, не мога да кажа, че ме боли сериозно, по-скоро ме пробожда под ребрата и от ляво, и от дясно, имам повече газове от нормалното и понякога усещам парене под лъжичката. Стомахът обаче ми е слабо място - реагира на всичко негативно най-напред. Последно време съм и под стрес, тъй като се борим и със здравословен проблем на дъщеря ни. Днес бях при личната и тя ми изписа за две седмици Иберогаст и Фамотидин и каза, че ако продължавам да имам проблеми ще ме прати на гастроскопия. Точно тогава обаче ще опирараме дъщеря ми, та ако някой има изпитан метод, с който да се оправя, ще съм благодарна. Много ме е страх да не излезе тумор!
От наколко дни чета в нета за различни болести от страшни, по-страшни и много се уплаших. Не знам от това ли, от друго ли вече не ми се яде и съм се филмирала сериозно. Ако можете да ми помогнете със съвет, моля да го направите. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6b22c469ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Препоръчвам ти рентген на стомах-безболезнено е. Изследването, което са ти препоръчали, ако е без пълна упойка-съвсем ще те довърши-болезнено и гадно е.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4b60ed042f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   В момента чакам за ехография. С Деган поне успях да овладея гаденето и съм малко по-добре.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6c6191818b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   От ядене на половин кюфте и вече тумор имаш, я по-спокойно. Вероятно си лепнала вирус - в момента има такъв, който предизвиква стомашни проблеми и газове. До седмица трябва да ти мине, пий повечко айрян и си хапвай локум на гладно. Има и една хубава добавка с артишок - цинарикс, може да си я вземеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 580f451d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Почти никога не съм имал болки в стомаха. Преди две седмици, вдигнах температура 37, 4 градуса. Пих хапче и спадна, но малко по-късно започна болка в стомаха. Ту намаляваше, ту се засилваше, ту се местеше долу вляво. Пих два пъти някакво лекарство за стомах, но облекчението беше само временно. Цялата седмица след това, тези болки ги имаше с временни прекъсвания. И аз започнах да си мисля, че е нещо сериозно. Постепенно болките започнаха да намаляват и в края на втората седмица - изчезнаха напълно. Не знам какво беше всичко това, но се случи, след като ходих в голям хранителен магазин, с много клиенти. Мисля, че там го хванах каквото и да е било.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9556c37078
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за отговорите на всички. Важно е за мен някой да ме “приземи”. По принцип съм си паника, когато става въпрос за здравето на мен и близките ми. Днес бях на ехография иекарката ми каза, че освен леко обострен гастрит и колит нищо друго не вижда. Успокой ме доста, защото каза, че нищо не я притеснява. Предписа ми само пробиотик и каза да си продължавам другото лечение. Знам, че на ехограф не се виждат много добре нещата, но все пак някакви отклонения могат да се забележат и тогава да те пратят на друг специалист. Тя по принцип е добър лекар по образна диагностика. Аз днес продължавам да имам леки болки, но съм по-добре и даже по-добре хапнах, но има още какво да се желае. Явно си иска време.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7b2b0a6ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не е тумор, спокойно. Най-много да си закачила хеликобактер пилори - 10 дни на 2 слаби антибиотика и ще си като нова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4f8400b287
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е тумор. Вероятно каймата на кюфтето не е била качествена и прясна. Пий чай от мента и не яж храна отвън. А може ъ да е на нервна почва, щом се тревожиш за детето си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker