Мъжете знаят по-добре какво мислят жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете знаят по-добре какво мислят жените
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1090 пъти
Оказва се, че мъжете (доста голяма част ако съдя по анонимни коментари) знаят по- добре какво мислят и чувстват жените.
Те се опитват с всички възможни методи да ни го кажат, а ние, жените продължаваме да настояваме на нашето си, вместо просто да млъкнем и да слушаме... Да приемем каквото казват те, че мислим и да се придържаме към техните мнения, анализи... нужди.
Примери много, от:
Тя е в апликация за запознанства от скука, да си почеше егото, да търси провеедор т. н Нищо, че тя или нищо не му е отговорила или е пуснала едно "не знам още какво търся тук" което по моята женска логика е "симпатичен си и ти подавам ти възможност ти да кажеш първо нещо за себе си, за да преценя дали има смисъл въобще да се опознаваме".
До: стига си ми дуднела на главата, стига ми напомня на всеки 6 месеца да си събирам чорапите или да помагам в домакинството! Правиш го защото постоянно имаш нужда от внимание, голяма работа, че си измила две чинии"
Такава абсурдна липса на уважение към мнението и чувствата на жената, абсурдни опити за налагане на "ти мислиш това и така, защото аз имам нужда да е така" май в никоя друга нация не съм виждала, а живея в страна с хора от цял свят.
На най- логични и нормални въпроси при опознаване:
С какво се занимаваш/работиш- "аааа ето я меркантилката".
В никакъв случай не е за именно опознаване според тях, професията показва доста за човека. И не им изнася... работят това, което ще могат после да си доставят от вас.
Сам ли живееш- "гледай я ти, от онези коври е, дето при първа възможност ще направи интрига да се караме с мама и ще иска да излизам на квартира"
И така много...
Но да се върнем на това, че те, мъжете знаят! Наистина знаят защо!
Тези мъже имат причина да "знаят" по- добре от нас какво искаме жените (всяка с своите си характер, душевност, мироглед, но за този "сорт" мъже е без значение).
За това когато срещнете такъв мъж, вариантите са два:
Приемате, че те знаят и следвате каквото са ви казали, че искате или не продължавате разговор ако пък сте толкова арогантни да си мислите, че вие си знаете по-добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: f187f6e6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Аз не ви разбирам вас жените. Имате прекалено сложни разсъждения и желания за да ви разбера. Затова вече от една година, почти на никоя не съм писал съобщения в сайта за запознанства, за себе си реших, че е безсмислено. Живейте си живота както сметнете за добре, но престанете да обиждате мъжкото съсловие.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d24ba556b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Авторката типично по женски обяснява какво си мислят мъжете и то на базата на петима човека в някакъв си анонимен сайт. Колко типично за българката и не само.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1b82f22d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Ако искаш да ядосаш мъж, излъжи го! Ако искаш да ядосаш жена, бъди искрен с нея!

Мъжете се привързват към добри жени, които са открити и точни с тях. Жените се привързват към лоши мъже, които ги лъжат с приказки от 1001 нощ.

Друго. Ти пишеш:
"Нищо, че тя или нищо не му е отговорила или е пуснала едно "не знам още какво търся тук" което по моята женска логика е "симпатичен си и ти подавам ти възможност ти да кажеш първо нещо за себе си, за да преценя дали има смисъл въобще да се опознаваме". "
Значи, за да те разбере един мъж недвусмислено, че искаш да му напишеш "симпатичен си и ти подавам ти възможност ти да кажеш първо нещо за себе си, за да преценя дали има смисъл въобще да се опознаваме", то наистина трябва да му напишеш "симпатичен си и ти подавам ти възможност ти да кажеш първо нещо за себе си, за да преценя дали има смисъл въобще да се опознаваме", а не да забиваш в съвсем друга посока с някакви разтегливи и неразбираеми намеци тип "не знам още какво търся тук". Когато ти пишеш на мъжа "не знам още какво търся тук", той прочита "не знам още какво търся тук" и съответно разбира "не знам още какво търся тук". Естествено, че започва да те възприема като жена, която не знае какво търси тук, защото ти черно на бяло си заявила именно това, а не нещо друго.

А въпросите с цел опознаване, като "С какво се занимаваш? " (чрез който се има предвид "Какво работиш, за да си направя сметката колко печелиш? "), "Имаш ли шофьорска книжка? " (разбирай "Кажи ми каква кола караш, за да преценя дали ще искам да ме возиш с нея насам-натам? ") са нещо обичайно и не виждам нищо лошо в тях. То и децата вече знаят подбудата за подобни въпроси, така че нищо ново под слънцето. В края на краищата, жената има правото да си гони нейния интерес. Но щеше да е хубаво поне да не е по този леееко лицемерен и заобиколен начин, а просто направо да пита за това, което действително я вълнува. Аз пък съм откровен и не се притеснявам да питам жената дали продължава да го смуче след края на свирката, защото също искам да я опозная и да я преценя доколко си струва да продължаваме нататък. И като отвърне с "Ооо, на бившите ми им слугувах и лапах много, ама вече не правя такива лоши неща и сега си търся сериозен мъж (послушен плащач, да търпи да му слагам рога) за сериозна връзка (ранно пенсиониране за мен и лежане на негов гръб), защото съм вече на 35-40 (батките вече не ме щат дори и за едното изчукване, защото си падат по млади кифли). Ама имам вече и един чувал с изисквания, каквито нямах към бившите ми, така ще че трябва да ме приемеш такава, каквато съм... ", я отпращам с ведра усмивка. :)

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ac8a9a1ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Жени като авторката, направо си пуснете обява колко пари искате на месец и какво предлагате в замяна...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7d5e3b98e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Скоро не бях виждал толкова откровено тролене! Самата тема е дълга версия на "мъже, точно пък вие ще ми кажете", изречено с надменен и арогантен тон! Не хранете трола, както се казва! Призив към мъжете - оставете жени като авторката да си пишат сами в тази тема! До седмица ще им омръзне да чакат отговор от нас, междувременно ще се скарат една с друга покрай одумването на мъжете и накрая тук няма да пишат и 3 жени.

А ние ще свършим купища полезни неща във времето, в което няма да се защитаваме от нападките им.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b1c826c272
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Н 1: ок, но точно ей това първо изречение ако го пишеш, най- малкото ще е ясно, че не си два неврона и те увредени от ракии и чалгарски манталитет, прикачени към 80- 100 кл мазнини. Тогава може и да започнат да ти пишат/говорят разбираемо.
Н2: именно, да. На тях е посветен поста
Н 3: изцяло погрешен анализ на това, което съм казала аз, типично. Но нямам и намерение да дъвча и се опитвам да обяснявам.
Н 4: много тъпо парче си, но настояваш да си го покажеш. Жена като авторката може да те купи и дари за рециклаж, поне да се поразчисти малко планетата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a3b79364b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ловецът не взима уроци от кошутата как да ловува.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 084467d847
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не, мъжете знаят, че жените не са наясно със себе си, но спорят за всичко. Чуват да говорят едно и виждат съвсем друго да правят. И коментират неадекватните им действия. Ти си виждаш нещата както ти изнася, абе хормонални сте си. Доказан факт, ама цвърчите за равни възможности. Както един приятел казваше, , Жените не могат да приемат, че са жени и се опитват да не са, а това е твърде опасно и вредно за тях.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ac317f081b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Знаят те. Ето ти ги тука нагледно "знаещите". Те, ако знаеха, щяха да прилагат знанията си напрактика, а не да философстват безплодни теории в този и други форуми. На един от тях славата на мрънкач се носи през девет форума в десети. И все жените са им винови, че избирали други.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d633867b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Леле майко какви простотиии... аз вече общувам с жените само със сарказъм, бъзици, като някакъв пълен идиот, обаче и супер директен и като гледам на жените даже им харесва. С жена сериозно не можеш да говориш. А тръгнеш ли да и споделяш нещо... това е най-голямата грешка на жените. Затова нит осподелям, нито приемам за истина какво ми казват, нито се впрягам от това, което говорят. Влиза ми и ми излиза през ушите и си свиркам.
Друг е въпросът, че и изобщо даже и не си правя труда вече да се занимавам с такива като авторката. Никакъв смисъл, освен проблеми с тях.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9e2756c288
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Абе аз си мислех, че разбирам женските намеци, ама явно нищо не разбирам хахаха. Не знам какво търся тук =/= симпатичен си ми, дай да се опознаем първо.
Не знам какво правя тук звучи по-скоро като че искаш да убиеш времето и ти е все тая и за разговора, и за човека, с който пишеш.
Пробвай нещо като "Знам ли, може пък да попадна на някой симпатяга тук" - така намекваш, че не вземаш нещата насериозно, но пък може току виж да си допаднеш с някой и щом пишеш с въпросният, най-вероятно той ти допада.
И това е пак много заобиколно.
Ама с тея твоите намеци недей обвинява мъжете, а се усети малко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker