Той унижава ли ме или аз съм свръх чуствителна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той унижава ли ме или аз съм свръх чуствителна
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1448 пъти
Здравейте! Вече не знам какво да мисля. Побърквам се от стрес и напрежение всекиднивно. На 28г. съм и имам приятел на 34г. от 3 години сме заедно. Той е добър, мил грижовен, но има ужасни (не знам как да ги нарека), може би навици. Постоянно гледа чужди жени и това ме вбесява. Когато е с мен, когато си мисли че не го виждам. За мен най-ужасно от всичко е унижението и в главата ми се въртят въпроси като: "Какво ли сега си мисли тази жена? Колко ли сме смешни в очите на хората, хванати за ръце. Мислят ли ме за някоя тъпачка че съм с него? Изобщо уважавам ли се? " Работила съм като по-млада работа, в която редовно мъже са ме сваляли зад гърбовете на жените им. Има и жени, които го знаят и ме гледат на криво. Имала съм случай, в който мъж влиза с бременната си приятелка в обекта, в който работя и щом тя се отдалечи има нахалството да ме пита кога ще пием кафе и разни подобни. Гади ми се. Винаги съм си задавала един въпрос: "Тази луда ли е? Мазохистка ли е? Не може ли да си намери свестен мъж? Никога не бих търпяла това" Сега сигурно това се питат за мен. Мога да кажа и случка с нас. Когато се разхождаме и той оглежда момиче с което се разминаваме отгоре до долу и дори има наглостта да се завърти леко когато тя мине покрай него за да я огледа пак. Направо полудявам и най-лошото е че я познавам и това ме унижава още повече. Не се усещал, навик било. Пълни глупости.
Редовно гледа порно и следи разни порно актриси. Всички ги знае до една. Добре хайде да кажем всеки мъж го прави. Но капака на всичко е че влиза в сайтове за запознанства, в сайтове за проститутки е струва ли си да се измъчвам. Когато го питам казва че било от любопитство или подобни глупости. Знам че не е излизал с никоя и никога не ми е изневерявал. В това съм 100 процента сигурна. Но той ме унижава всеки ден. Уж се опитва да се поправи, но го прави пак. Много ме обича, много ме гледа, но това за мен е прекалено. Не знам всички мъже ли са такива. Аз ли съм луда, че чакам честен и доблестен мъж. Имали сме скандали, в които той ми е обещавал че ще спре, но за кратко и пак се почва. Дори в един от по-сериозните ни скандали ми призна че е пристрастен от малък още към порно и такива неща и му е много трудно. Все пак аз съм му приятелка и искам да се чувствам добре не да се измъчвам непрестанно. Не знам как да му помогна. Не знам дали да се мъчим още заедно. Явно имаме различни ценности. За него единственото непростимо нещо, което би ми причинил е да ми изневери. Той всеки път се измъква с думи като "Какво съм направил толкова? Нали не съм ти изневерил? Това никога не бих го направил. " И честно казано усещам че е така, но за мен има много по-непрастими неща от изневярата. Честно казано бих му постила изневяра ако е еднократна и не се държи така всеки ден тоест това непрестанно зяпане на жени и гледане в интернет на още такива. Все едно сега ме предава всеки ден, а тогава ще е само един път. Мъже бъдете мъже в истинския смисъл на думата. Не се излагайте. Не излагайте и вашите жени. Смешни сте. За съжаление и ние двамата сме в този капан. Много съм тъжна и много наранена. Обичам го и искам да сме заедно, но всичко ми идва в твърде много. Ако всички мъже са такива. Може би аз съм в грешка, може би чакам "принца", а може би е по-добре да съм сама.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: bd917bc096
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   В Испания на такива им викат "baboso" - лигав, така се наричат онези голи охлюви, които оставят лигава диря след себе си.
Твоят е "baboso". Всеяден, загорял противняк, това е което излъчва към другите жени.
Има иначе и такива, които ползват хубавата жена до себе си за лов на други. Според тях другите ще искат да се съревновават с теб или поне ще си мислят, че за нещо повече от лигавата мутра си го избрала и ще решат да проверят какво е то хахах отврат са подобни "мъже".
Не, не всички мъже са такива.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 04a8e931af
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Едно и също всеки път - прекалено много свободно време. Приятелят ти не е мъж, а одъртял тийнейджър. Скучно му е, няма цел в живота и е склонен към зависимости. Утре може комар да почне да играя, да злоупотребява с разни вещества и прочие.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4099ca0718
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   На 28 години би трябвало сама да можеш да решаваш такива житейски казуси.

Нека да резюмираме - 34-годишен зависим към порното, подмазвач, с поведение на разгонен, самотен тийнейджър. След претърпените унижения ти си склонна да му простиш еднократна изневяра. Страхотно!

Вероятно няма да имаш нищо против и ти еднократно да му изневериш, нали? Ако искаш, може да е с мене? Просто ти давам идеи...

С две думи "мъжът ти" те върти със супер евтините номерца, които го правят да изглежда жалък сополанко на 34! А ти си онази п@т*ц@, която още ходи след него.

И НИКОГА не казвай "никога"! Може не само да ти е изневерил веднъж, а да го прави редовно.

Успех с намаляването на напрежението и стреса.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f9e9b78ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Аз нямах нерви да издържа един подобен екземпляр и го зарязах след няколко месеца връзка. На всичкото отгоре е на 40 , а явно е застинал в емоционалното си развитие на 20. Имах чувството, че някаква фиксация имаше на тема жени, в разговори все коментираше пред мен някакви, тая каква била яка, онази какви цици имала, непрекъснато се наблягаше на външен вид. Имах чувството, че се впечатлява от всяка втора. Отделно намираше поводи от контекста на някакъв разговор да ми споменава за сексуални случки от миналато си. Иначе на мен ми е правил много комплименти и все се превъзнасяше по външния ми вид, не е да е било заради това, че не ме харесва. В моя случай според мен ставаше въпрос за избиване на комплекси, споменавал ми е че не се харесва на външен вид, че не му е голям. Обикновено има такива, които се изживявят като женкари, защото имат комплекс за малоценност и гледат да компенсират. До един момент ги пропусках тия коментари, но накрая ми писна, насложиха се и други неща и реших, че не мога да си го причинявам повече. Може би защото си по-млада имаш нерви да се съобразяваш с това неуважително отношение, но аз лично 3 години не бих издържала, щом те дразни това го разкарай, по-добре няма да става. Губиш си времето, вместо да си намериш някой, който няма да те кара да се чувстваш така.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bc092780e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Човека е инфантил, несериозен и незрял. А щом Вие се дразните, имате си основателна причина, да, обидно е. И изневярата е следващото, което ще преглъщате. Струва ли си? Разбира се, че има свестни момчета, не си подривайте сама самоуважението.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e7a4031ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А ти защо продължаваш да търпиш поведението му в крайна сметка? Стига с тия глупости "обичам го и не искам да го напусна", докато на него изобщо не му пука за това как се чувстваш.
Докато сами не уважавате себе си драги дами, мъжа до вас няма да ви уважава, камо ли да ви обича. И моля престанете да приравнявате всички мъже към боклуците които сте избрали или средата в която се намирате.

№1 и 2 са прави, това е одъртял тийн, който те използва. А ти си наивница ако му се връзваш на смешните оправдания. Навик било, пристрастен бил. В съзнанието си ти изневерява постоянно, не те цени, още по-малко пък е влюбен. Но си му удобна защото го търпиш, затова е с теб.

Не е нужно да чакаш принц, достатъчно е да спреш да унижаваш себе си търпейки подобно отношение. Това ще промени начина по който хората те възприемат и се държат с теб. Освен това не се страхувай да промениш средата си, ако искаш да намериш някой различен. Повечето хора в една група са подобни като мислене и поведение, така че е малко вероятно в настоящето ти обкръжение да има нормални.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 347f6ed495
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Мисля, че си доста комплексирана и те е страх да не те изостави, въпреки уверенията му. Сигурно имаш някакви несигурности за начина, по който изглеждаш. Знай, че щом гледа порно толкова редовно, значи никога няма да ти изневери Ако излиза всяка вечер "с приятели", тогава имаш право да се опасяваш за нещо. Охлабва ли жилата с порно и секс с теб, всичко ви е наред. Вероятно има много високо либидо и тестостерон. Правете секс по-често и няма да има време за порно. Прави секс с него всеки ден (и по два пъти на ден) и тогава виж дали има сили да гледа порно и други жени. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 060b8cdaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Обичам го, мил, грижовен и следва 2-3 страници обяснения колко е зле и как си нещастна.
Кому е нужно подобно мъчение? Този може още да не е изневерил, защото е прекалено мързелив да свали някоя, но се напъва упорито в тази насока. Мазохистка си.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 21c43f2b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Приятелят ти е нищожество. Да, има го елемента на унижението и това е ужасно. Мило момиче, не се измъчвай и аз бих се измъчвала на твое място, представи си цял един живот да си поставена в тези ситуации? Струва ли си. Не, не си струва. Зарежи го и не съжалявай, няма за какво.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2ccd5332a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Той вече те е смачкал като личност, а ти търпиш, защото си мислиш, че го обичаш. Какво обичаш в него да бъдеш тъпкана, унижавана, смазана? Защо ти е това? Мъж, който прави това, изневерява при всяка възможност, когато не сте заедно.
Имах такова гадже, само че беше на 21-24 години, когато беше с мен, не го правеше постоянно, но достатъчно. Добре, че половината време от връзката ни прекарахме в космополитен град, където имаше жени от цял свят и някак си не се усещаше по същия начин. Следвахме в общ град, но всеки беше от различен и макар да ходехме на море заедно, той ходеше на море и без мен. След едно от ходенията с приятели, един от тях ми намекна, дори спомена име, но нямах доказателства. След като се разделихме останахме приятели. След няколко години се омъжих, а той буквално от раздялата ни не подбираше - женени, разведени, по-стари с 10 години, по няколко на ден, вече е на 45 г, но нито е женен, нито има дете. Обажда ми се за празници, за рождени дни, за съвет, ей така да ме чуе и последният път се изпусна без да иска поименно за една от морето, ковто си имала гадже, но била супер хубавица и той успял да прави секс с нея, но тя хила след нашата връзка. Да, ама не, името съвпадаше, същото споменато от неговия приятел. Та колко ли още е имало. След това неволно признание го блокирах отвсякъде.
Навъртял е бройките над 700, имаше е 2 по-дълги връзки след мен. Само 2 за цели 20 години, но и на двете кръшкаше редовно.
Не пожелавам и на най-голямата ми завистница такъв екземпляр.
Надявам се да осъзнаваш, защо ти пиша всичко това.
Крачката между заглеждането и изневярата е само една и едва ли твоят приятел си е останал само със зяпането. Да и ние живеехме заедно, бяха прегръдки, целувки, какво ли не, но подобна връзка съсипва психически всяка жена, а най-малко една хубава жена заслужава подобно отношение.
Съветът ми е, махни се час по-скоро от него. Достатъчно млада си.
Търси мъж с разума си. Търси си перспективен мъж с доходоносна професив или собствен бизнес и по-интровертен. Започни с това. Изобщо няма да ти е трудно. При мен се получи още на третия месец след раздялата с този екземпляр. Възползвай се от хубостта си и не я пилей напразно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5f222677c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ми отиди и му го кажи това последното на него - "Виж мъжо, гледам, че нещо все гледаш други жени - позволявам ти да ми изневеряваш по 1 път на месец, щот поне ще са единични случаи, ама искам да спреш да зяпаш жени като си с мен".

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c7e82a88a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Била красива, сваляната и бла-бла...
Сама не си вярваш, че си красива, сама не вярваш, че ти самата си стока, затва стоиш с него, не толкова от любов, колкото от комплекс.
Не си малка, хората на 28 години решават много по-големи въпроси, а ти щото си се лепнала като удавник за сламка заради един "женкар".
Късай с него, така и така всеки ден ти изневерява с други в мислите си, въпрос на време е да се случи и на живо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0a9d7d1cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Според мене ти изневерява. Няма разлика между похотта и физическата изневяра, просто може да не му се е отдавала възможност, но по-скоро те залъгва.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5d8763ffba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако съм с готино момиче и си имаме хубавите моменти в интимен план, малко трудно ще повярвам, че бих зяпал други и бих гледал порно. Хич не е загорял, просто си губите времето, ако е загорел ще те желае! Ти не му даваш, това е. По-добре прекрати този фарс и всеки по пътя. :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ac7529fd44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм мъж и също не харесвам такова поведение, като си с една жена, само тя трябва да ти е в съзнанието. Да е единствена. Разкарвай го на секундата този 34-годишен недорасляк. Не се хаби с него.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bcd186a873
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не, не си твърде чувствителна, и не, не всички мъже са такива. Не позволявай да омаловажава начина, по който се чувстваш, като ти прави сравнения как може да е по-зле, това е манипулация. Научно доказано един навик се изкоренява за 21 дена, но трябва желание :)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3127f2036f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Колко много коментари ти решиха връзката вече. Какви хора и каква любов към теб имат само да се чудиш. Много мъже си заглеждат, така е, но се ограничават пред приятели, близки. Иска им се и нещо чуждо, но трудно някоя ще им се натиска, че реално да се случи тази изневяра. А повечето жени пък си флиртуват зад гърба на мъжете си и много по-лесно могат реално да изневерат. Преценете, кое е по-кофти, флирта или заглеждането? Сподели му, че не можеш повече да търпиш това и го остави няколко седмици да си помисли. Това е навик, който може да се промени.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 12c85ce731
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Според мен си сериозно изперкала, и аз зяпам мацки кога волно, кога неволно и порно гледам и на жена си обръщам внимание, не мога да съм кон с капаци. Какво изобщо очакваш, ако има еротична сцена по телевизора да си закрива очите ли?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e7a4031ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   №18 едно е да се загледаш инцидентно, друго е да го правиш постоянно. Ако твоята жена започне да заглежда всеки мъж край нея, дали няма да запееш друга песен въпреки че го раздаваш толкова ларж сега?

Смешни сте с глупавите оправдания. Нагона си е нагон, обаче като не искате да се контролирате, показвате явно неуважение към половинките си, освен че изглеждате жалки.

М. 36

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 03f8c975c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   И не забравяй, авторке, че докато този охлюв до теб точи лиги по всичко що мърда навън без резултат, ти можеш да избираш сред много и с качество.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 76987b5978
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Разкарай го на секундата. Жена съм.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6bcd348180
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Всички гледат други жени/мъже и порно, и аз, която съм жена - също гледам другите мъже, и жени, не всички, а конкретни типажи, защото ми харесва нещо в тях, но това, че гледаш някого или разговаряш с него, не значи, че ще имаш взаимоотношения или секс с този човек. Казваш за сайтове, за запознанства, но какво им пише? Как са разговорите помежду ви? Той е на 34 г. не е на 50 или на 20, за да влиза в сайтовете, за да си фантазира сексуално с непознати.
Според мен, взаимоотношенията ви не са наред и си търси друга.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 48cace2141
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ясна работата. Явно не успяваш да го задоволиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker