Безмислено е да се спори за изневярата. Просто изневеряващите си остават изневеряващи цял живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121430)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безмислено е да се спори за изневярата. Просто изневеряващите си остават изневеряващи цял живот
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 752 пъти
Здравейте,
Много теми има в сайта за изневери, но така или иначе до консенсус не може да се стигне. Няма разкаял се изневеряваш, няма спрял се изневеряваш. (и да има те са единици и не променят общата картина). Просто изневеряващите и изневеряващите са хора от две различни планети. Всеки от тях има други ценности, други разбирания за живота. За съжаление изневеряващите не могат да осъзнаят, че нараняват другия с поведението си, не могат да осъзнаят, че са инкубатор на заразни болести, не могат да осъзнаят, че носят отговорност не само за себе си и съпруг/а, но и за децата си и т. н, и т. н. Тяхното поведение граничи с психични отклонения, но това е друга тема за специалист в тази област. Те нямат смелостта да се разделят с половинката си честно и почтено, а играят ролята на жертва в брака си, но иначе не искат да се развеждат. Сами разбирате постановката "ние се разбрахме да не разваляме семействата си" колко е абсурдна - чукаш се зад гърба на другия, но продължаваш да живееш с него. Иначе са много отворени до момента, в който не ги хванат. Съберете двама изневеряващи в реалния живот и им гледайте сеира. Просто тези хора не са родени за брак, но странното е и друго те не си търсят себеподобни за връзка, така както правят суингърите или хората в отворен брак, а свестни и почтени хора, за да могат да ги издържат и угаждат, а те да се гаврят с тях зад гърба им.
Тук, разбира се, не включвам тези семейни двойки, които се влюбват и излизат пред света и заявяват любовта си. Оставят всичко на половинките си и продължават напред. Развеждат се без мишкуване, без лицемерие водени от чувството си за любов.
Каква ми е мисълта? Когато човек е лесно влюбен той не вижда недостатъците на другия. Когато ви се случи да ви изневеряват, просто изтрийте изневеряващия от живота си (разбирайте го както искате - буквално или преносно), независимо от обстоятелствата, независимо от семейното си положение. Винаги може да се намери баланс между него и децата. Не се занимавайте с тях, не влизайте в тяхната стилистика и риторика. Те и десет брака да имат все същото ще го правят. Един човек, след като не е намерил сили да се разведе един път, няма да намери сили да се разведе и втори път, а ще запълва "празнотите " в брака си със запълване на собствените си телесни дупки (за жените) или със запълване на телесните дупки на другите (за мъжете).
Не упреквам и не съдя изневеряващите, с този си модел на поведение те така се чувстват щастливи, макар и на гръба на партньора си. Те могат да живеят само по този начин. Тук споровете са излишни.
Преди много години, аз така направих, буквално изтрих от живота си изневеряващия и продължих напред, винаги има надежда да срещнете точния човек.
Късмет на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2da23cdbf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Съгласна на 100% с написаното. На всичкото от горе една от причините да мишкуват е да не би другият да реши да прави същото "ревниви" гризачите жалки.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 778ecc9264
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Благодаря за прекрасното изказване! Мисля точно като теб.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bda4132355
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Изневеряващите ще изневеряват, както и да го въртим! Но пък това няма да спре чувствителните хора да се връзват на "Беше еднократно, повече няма да правя така".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f1d9ca13e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много си прав авторе. При изневеряващите няма спиране. Бившият ми съпруг чукаше и майката на 58 г., и дъщеря й на 32 г., поотделно разбира се, но и двете бяха омъжени. Просто не ми се говори. Кремълска е за цял живот.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 326e22b6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като сте моногамни не изневерявайте, света е устроен така, че има всичко. Геьове и лесбийки и тях ли ще критикуваме, пияни и дрогирани, че колко % от хората могат да се похвалят, че след една изпита бира не са сядали да шофират.
За да изневериш все има някакъв повод.
То смърт без причина няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker