Уж случайна целувка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Уж случайна целувка
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 916 пъти
Здравейте. Жена на 26 години съм и имам сериозни чувства към моя близка приятелка, която не подозира нищо. Не ме разбирайте погрешно, наистина я обичам като приятел и държа на нея. Но и чувствата ми си казват думата. Тя не знае, че съм бисексуална, по нищо не си личи, нито съм й намеквала за това. Постоянно й показвам, че я обичам, но само до границата на приятелския начин. Тя е против различните сексуални ориентации, затова и нямам абсолютно никакъв шанс с нея. Има големи морални ценности, които много уважавам, но и ме затрудняват, защото.. искам да я целуна. Никога не бих рискувала приятелството си с нея заради чувствата ми. Затова ви моля за съвет как да създам уж случайна целувка. Така, че да не си личи, че е планирано и нагласено и в същото време да не стане неловко, нито да има някакъв проблем след това, или да създам съмнения у нея. Сещате ли се за онези прегръдки, в които и двамата човека си слагат главата на едната страна и почти се целуват без да искат? Търся съвети за подобни ситуации. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: d342f52f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това е доста деликатна тема... подозирам, че не искаш "само" да я целунеш, ами и нещо повече. Бих те посъветвал да не се опитваш да правиш такива неща, щом толкова се страхуваш да не развалиш приятелството ви. Ако обаче другото надделява в теб, можеш да си измислиш история как си се целувала с някакъв, на него не му е харесало и да я питаш да я целунеш, за да може да прецени. Все пак за финал ще ти кажа, че въобще не е добра идея това щом толкова се страхуваш.
М23

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: aae5481509
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   За истинска целувка забрави, няма как да стане 'случайно'. В най-добрия вариант може докато се целувате за здравей/чао да я целунеш по-близо до устните.

Проблема е че това нещо като цяло е кофти, ти нарочно правиш нещо с което тя не би била съгласна. Така че просто забрави тази идея. Потърси друга дама с която да си паснете в романтично/сексуално отношение и задоволявай нуждата си от интимност там.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4e1a4e92f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   За 26 годишна жена фърчиш доста в облаците, представяйки си сцени от розовите романи. Ако съм хетеро, би ми било много неприятно някой гей да ми пуска езици. Тази жена ти е показала отношението към гейовете. Като ти е толкова добра приятелка, защо не знае тази подробност за теб? Именно, такива внезапни, уж случайни целувки, може да я отвратят от теб и да те нарита. Поне, аз бих. И, не защото си би, а защото налиташ на целувки, без да си се уверила в моето съгласие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 64a86b922f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Авторката: Може би трябваше да уточня нещо.
1. Определям се като бисексуална само заради чувствата си към нея. Харесвам мъже и това ми се случва за първи път. Нямам влечение към други жени, нито желание да опитвам каквото и да било с някоя друга. И тя не е просто обект на който гледам сексуално, защото имам нужда от интимност. Ако имах нужда просто от това, щях да го търся другаде. Наистина обичам конкретно тази жена.
2. Дори да искам да се случи нещо повече от целувка, не бих, точно защото не искам да разваля приятелството ни.
3. Идеята ми не е да й пускам езици! :D Как ще искам това, щом ви питам за "случайна целувка". Искам просто бърза едносекундна целувка. Не някакво мляскане. Колкото да усетя устните й за секунда. Прекалено важна ми е, за да си позволя нещо повече от това и да я отвратя.
Номер 2 - Ние не се целуваме за здрасти и чао, дори по бузата никога не сме се целували. Само се прегръщаме.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 64a86b922f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката: Номер 3, както казах, искам да изглежда случайно. Не да й налитам. Ако исках това, до сега да съм го направила. Наясно съм, че тя не би била съгласна за целувка, не защото я е гнус(примерно), а защото е против близостта от този тип между две жени. Но ако знае, че е случайно, едва ли ще има проблем, тъй като не изглежда като налитане.
Хора, познавам я от много време и всеки път в който я видя едва се сдържам да не я целуна, когато сме глава до глава. Просто е много трудно да си влюбен в човек, който ти е близък. Имаме си физическа близост, такава приятелска. Но колкото е приятно, толкова е и трудно. Влюбвали ли сте се? Представете си да стоите лице в лице с човека в когото сте влюбен, но не можете да го целунете. Да помиришете любимата си храна, но да не можете да я опитате. Ето така се чувствам аз всеки път с нея. Това да я целуна "уж случайно" не е просто някаква прищявка, а е защото вече ми е много трудно да се въздържам около нея, а в същото време приятелството ни е ценно и не искам да я шокирам и отвратя. Не ме съдете, наясно съм, че това не е добре. Но мисля, че само човек, който е изпадал в тази ситуация би ме разбрал. Тук просто търся съвети как да измисля тази целувка. Не питам правилно ли е, или не.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a88b44c9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не ми харесва идеята ти. След като знаеш отношението ѝ към различните сексуални ориентации (никой не е и длъжен да ги харесва), стой настрани, спазвай дистанция. Само ще я отвратиш. И човек трябва да бъде принципен- като си приятел нямаш сексуални мераци към приятелите си. Иначе вече няма приятелство. Ако я уважаваш и цениш като приятел, няма да кроиш такива плитки и елементарни номера. Ако тя наистина е умна, би разбрала колко "случайно" я целуваш. Аз имам приятелки, но не се целувам с тях, нито интимнича. Приятелството е духовна категория, не го мърси с пошлости.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 79b31e3eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Направи се на тъпа, земи един страпон и я зариби с някъв жертвен филм, да те съжели и да свали гарда. Тя веднъж да ти направи изключение, се някога ще завтори

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker