Обичам я, а мисля за раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я, а мисля за раздяла
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1231 пъти
Мъж и жена на около 45, живеем заедно от 5г. с детето и. Началото бурно, страстно, разнообразно. Комуникация определям като средно ниво. С времето колкото повече дете и порасна вниманието към мен драстично спадна. От самото начало не е толкова сексуална колкото мен, но винаги е компесирала със свирка или на ръчна. Лека по лека сексуални я ни живот забуксува. Навлезе и в климактериум и нещата загрубяха. Много пъти сме говорили по темите но промяна никаква. Ценя и уважавам я и давам всичко за детето и през годините. Не съм лесен характер. Голямата разлика идва от там, че винаги съм искал една по люблюовилна партньорка, сексуална, която да показва обичта си докато тя е пълна противоположност. От едно известно време започва да мисля за раздяла, в същото време си давам сметка колко я обичам, те също твърди че ме обича Объркан съм. Знам колко е трудно в днешно време да намериш стойностен партньор, а тя е такава. Как бихте постъпили вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: d62d757785
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Просто говори с нея и й сподели това, което си написал. Възможно е това да е достатъчно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 24f3c4ddf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Говорили сме си много пъти, но резултат няма. Търпението ми е на изчерпване. За мен подобни хора не ценят и не обичат искрено партньора си. Аз съм готов и давам всичко от себе си, отворен съм на разговори, отстъпки и промени, но от друга страна няма воля.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c92d45bd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма ли секс, връзката няма да просъществува дълго време, това е реалността. Ако Останеш с нея, а не ти дава това от което имаш нужда ще отидеш настрани.
Аз съм на 37г жена, имам дете на 6г. Имах връзка до преди 2 години, човекът с който живях не беше биол. баща на дете ми, прие ни, живеехме сравнително нормално, освен малкото оскъдно количество секс, което получавах от него въпреки разговорите, които водихме. Разделих се вече с него.
За мен сексът крепи връзката, колкото и банално да е.
приличаш ми на скорпион или има нещо скорпионско в теб. Хм.. :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 64595cefa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А ти правиш ли нещо за тази жена, освен секс? Подаръци, ресторанти? Почивки? Да сготвиш, изчистиш? Изпереш? Романтичен жест? Кога за последно си я извел някъде? Подарил цвете?
Или типично по мъжки си мислиш, че на жените им стига един орган?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 528d9c80fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Препоръчвам ти-щом я обичаш да останеш с нея, а пък ти сам да си караш на ръчна и готово.
За една жена-най-важни са прегръдките, целувките, нежните докосвания. Може и без секс.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4d93f25bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Щом казваш, че си говорил с нея и пак няма промяна, имаш общо взето 3 варианта: ако държиш на нея оставаш и се примиряваш с по- малко секс и страст, разделяш се с нея и си търсиш друга и най-разпространения- оставаш с нея и си намираш любовница или просто друга/и жени за сексуални контакти. То идеално положение няма, никой човек не може да удовлетвори друг човек на 100%, с един едно ще ти липсва, с друг друго

Ж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5f93c347ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами всеки човеке е егоист и това е нормално. Тя гледа себе си, ти себе си, но вече нямате пресечна точка. Направил си много като си я взел с дете, това е супер голяма рядкост. А при ва, вече е на етап - пито-платено. Ти си й дал много, тя на теб - не достатъчно. Или се разделяте и се готвиш за една дълга самота и неопределеност или се примиряваш. В наши дни сякаш никой не иска да се обвързва сериозно!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6946ccdb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей, аз съм едва на 23г и едва ли знам нещо за живота, но пък искам да изкажа и своето мнение.
С моя приятел сме заедно от 2 години. В началото секс по колкото пъти душа ти иска в денонощието, за добро утро, за лека нощ и т. н.
Той самият често днес ми казва, че вече нямам общо с момичето в началото. Вижда сам, че желанието у мен го няма. Смея да кажа, че това не е заради него самия, аз съм изморена от ежедневието си, от работата, от университета си, напрегнато и тежко ми, а желанието ми за секс изобщо го няма. Знам, че мъжете имате нужда и той е от голямо значение за една връзка. Правим го, но някак, защото знам, че той иска и има нужда, а не аз да поема инициатива и да го зарадвам. Нито пък ми е омръзнал, това е най-добрия партньор с кого съм била ( в леглото, пък и не само) и винаги гледа и иска първо аз да съм задоволена, но въпреки това... у мен го няма това желание. Е, аз не съм в менопауза и нямам дете, а представям си тези неща, колко влияят. Със сигурност, за нас жените, е по-важна прегръдката, целувката и милувката, отколкото секса.
За теб, авторе секса е важна част от връзката, а за жената до теб си важният ти и детето и.
Изборът е само твой, дали любовта или секса така казано, защото вероятно един ден, когато сте на 90г. няма да правите секс, но пък ще е чудесно вечер да си казвате заедно лека нощ.
И не на последно място говорете, сподели с нея твоите терзания, така както с нас, за да ти обясни и според нея защо вече тя самата няма желание, това са неща, които трябва да бъдат изговорени между партньорите, а вече сте и на зряла възраст, не сте малки деца.
Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 426917c162
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До ном. 4 близнаци съм :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 426917c162
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До ном. 5 доходите които вадя са сравнително добри. Пера си, чистя, готвя, водя ги по заведения и ресторанти, като всяка седмица се стремя да измисля нещо за нея и детето и, давам и пари за дрехи от време на време, не съм от най големите романтици, люблюовилен съм и често и показвам колко е обичам, по често с докосвания и думи, не се определям като романтичен. Тя е пълна противоположност на мен, нямаме общи интереси, да ходим на кино и театър, повечето пъти аз съм инициатора за каквото и да е. Приорите за нея, дете и работа. Трудно успява да балансира между тях и аз оставам настрани. Опитвам с разговори, но когато на човек не му идва отвътре няма как да се получи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 426917c162
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   До ном. 7 напълно съм съгласен с вас че идеалния партньор не съществува винаги има някакво разминаване. Имам не малко опит с жените. Варианта с любовница на този етап не работи при мен, другия вариант да се примирят със секса няма как да стане, вижте ако бях на 60г бих се замислил :) Остава вариант с раздялата. Бил съм във връзка с жена с която имах много добра комуникация и финансово бяхме много добре, но секса куцаше и така не успяхме да балансираме и се разделихме.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 224124a08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Вие сте с различна сексуална енергия. Колкото и да говорите, не става с говорене. Или го имаш, или го нямаш. А, ти си реши какво предпочиташ.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dfd7e378ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   В секса не върви ли, в нищо не върви.
Не се заблуждавай! А ти деца не исксш ли? С нея ще бъдеш и без секс, и без теое дете/деца. Защо си губиш времето?
Аз останах в такава връзка и горчиво съжалявам.
Освен това е много рано за коимактериум на 45.
И изобщо не е вярно, че жените имаме нужда само от прегръдки. Аки няма здрав секс, те дори са дразнещи.
Не си губи времето повече с нея.
Вземи си отпуск и замини някъде без нея. Ще усетиш дали ти липсва.
Жена, 48

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f4ea446517
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Намери си любовница, авторе.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e3c88cecb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Може просто да не й е лесно, все пак гледа дете, дом, работи и това е много работа в ежедневието. А и не сте на 20 години. Жените се променят след 40-те. Не се дразни, че не иска полов контакт. Все пак жените не са някакви играчки, и те душа носят и си имат лимити. Приеми я такава каквато е, радвай се, че те е приела в живота си, независимо недостатъците на характера й. Не е редно да се отказваш от нея заради някакъв гнусен секс. Аз винаги съм казвала, че в една връзка най-важни са душевните чувства. Страстите са до време. Смисълът във връзката е да останат обичта и доверието.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 94062f7c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Щом тя е в менопауза, в организма й стават неща, които не са приятни за самата нея. Горещи вълни, безсъние, потене, сухота на определено място и пр. И на нея не й е приятно, но таво е природата. Намалява и желанието за секс. Пробвай с любовница или проститутка. Остани с нея, щом се разбирате.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eb06b29e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Благодаря на всички, че изразихте мнение по моите неволи.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: edb1a87a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Като си бунак, гледай чуждо дете! Няма да се изненадам и да се шие с някой зад гърба ти и да няма интерес вкъщи. Решаващи са факторите какво искаш ти, семейство ако може да се нарече или нещо за кревата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker