Какво ви е отношението към снимки на бившите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво ви е отношението към снимки на бившите?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1316 пъти
Въпросът е и към мъже и към жени. Пазите ли си ги и показвате ли ги на настояшия партньор, дори и по интимните, или ги криете. И имате ли интерес към старите снимки на половинката или ви е все тая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4390256271
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Интимни снимки с бивши нямам. Имам само от една 5-годишна връзка снимки от почивки и ги пазя, но и партньорът ми има разни, които пази от предишни 2 дълги връзки.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 357ba58325
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Имам да, все пак не съм паднала от друга планета, имам минало преди да се е появил последният в живота ми. Няма да хвърлям спомени заради желания на други, ако иска от мен да залича миналото си чрез хвърляне на снимки и подобни комплексарски глупости, то той няма да е в живота ми.
Не, нямам специален интерес към снимки с бивши, общи са. Рядко разглеждам снимките въобще и попадам и на тях между другите, просто част от миналото ми. Но моето минало, мои си спомени.
Човекът до мен също има свое минало и снимки, нормално. Дали и колко ги гледа не знам, пък и не ме интересува. Те са си от негово минало, негови си спомени. Знам, че има хора които ревнуват от миналото на партньорите си, за мен това е някаква обсесия.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d27944a255
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Който пази, значи още милее. Нямам нужда да зяпам предишни изгори, нито да пазя. Каквото било, било. Намирам за пошло и извратено да пазиш и показваш снимки.
Единствено бих приела, ако става въпрос за души, които са имали дете. Там вече другия е майка/баща. Ама някой да ми пази снимки на всяка в живота си, пък да ми ги показва.... Ще си помисля, че ни сравнява и иска да ревнувам.
Всичко съм изтрила и хвърлила.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8ff81eef9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Показвал съм мой снимки с други момичета, както и какво са ми изпращали. Жена ми също ми е показвала. Понякога си разказваме и по някоя стара история за това какви сме ги вършили. Това са събития от преди десетина години, отдавна изгубили всякаква стойност, така че не ни е никакъв проблем и на двамата. Същевременно мога да кажа, че връзката ни стана още по-силна от както започнахме да си споделяме подобни неща.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d83fde644d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами спомен си е, ако е толкова непоносим, по-добре е да се изтрият. Мен не ми пречат, стоят си на стария компютър и рядко се сещам за тях. Но понякога е хубаво да си спомниш, че си бил обичан.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a013cb01e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не пазя абсолютно нищо от бивши, не ми трябват, не съм сантиментална. Интимни снимки нямам. Имаме само семейни снимки с мъжа ми и децата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 75d8b3df71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Отношението ми към такива снимки е пълно безразличие, докато същите са на надгробна плоча или некролог. Лека заинтересованост, ако са в дома ни. Силно неодобрение, ако половинката често ги гледа.

И ми е все тая какво ще говорите за хорското минало! Ако някой е в миналото и често се присещаш за него, това е знак, че или имаш някакъв неназован проблем с настоящия и ти се иска да бягаш при друг, или не си го забравила. И двата варианта не са ОК - ако има проблем, се решава с разговори и съответните мерки, не с "дали пък от втория път нещата с Х няма да се получат". Колкото до тия, дето са с един, а въздишат по друг... пълен егоизъм! Като ще въздишаш по другия, освобождаваш длъжността и ходиш да го агитираш да те приеме пак! Ако няма да го правиш, се заемаш да приключиш с въздишането, което включва /в този случай/ унищожаване на снимките като вид котва, която те тегли натам.

Накратко - зависи си от ситуацията! Това горе важи за обикновени снимки. Интимните - с или без миналото на скъпата, отиват в огъня! Ако тя не ги изгори, ще го направя аз! Не вярвам, че има някакви страшно важни спомени, които налагат наличието на части от анатомията на бившия ѝ на снимка. Ако на някой му се прииска да възрази, замислете се за обратната ситуация - мъж се жени, ама в някакво чекмедже държи да речем гола снимка на бившата. Ще има ли въобще обсъждане преди снимката да изчезне?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ceab77ddc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Имам само един бивш, пазя всички снимки. Снимките са от хубави моменти заедно: рождени дни, почивки, купони с приятели... Хубави спомени, така да се каже. Това е моето минало и ми е скъпо, въпреки че с бившия отдавна приключиха отношенията и пламъка беше угаснал доста преди да се разделим. Пазя ги в няколко папки във флашка, т. е не са ми в галерията на телефона. С бившия и в социалните мрежи сме си последователи, но не си говорим, само турим някой лайк от време на време. В крайна сметка, бившия беше много важен човек в моя живот. Благодарение на него съм човекът, който съм днес. Тъй че той е неизменна част от моето минало. Тия снимки рядко ги гледам и не ги показвам. Ако гаджето поиска, ще му ги покажа без проблем, ама не е искал досега. Знам че и той има снимки с бившата и ги пази, не само във фейса ами и вкъщи има, ама мен не ми пречи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d1a8c7508f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Снимки заедно бившия нямам. Имах две свалени от нета, когато уж бяхме заедно. После ги изтрих и готово. За какво са ми. Този използвач и измамним за какво да го гледам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 89d999acdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Малко съм като N8, с бившия ми имахме доста дълга и пълноценна връзка и си пазя снимките от всякакви събития, нищо че има над 15 години оттогава и си пишеме само по празници. Не ги гледам често, но не съм ги трила. Съпругът ми ги е виждал преди години, не го е правил на въпрос. Аз пък пак преди години съм виждала снимките на две негови, едната даже доста не срамежлива, така да кажа, но и двете не са красиви и не го мисля. Това което съм скрила и никога няма да покажа са четири клипа "от спалнята" с бившия на една флашка, за които се сещам понякога, признавам си че ми харесва да се гледам отстрани а и тялото ми отдавна не е като на 20. Но, това си е лично мое и не касае никой друг.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 30b589167e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Проблема е жена ми да не намери снимките и видеото със секса и да мърмори, иначе си пазя всички снимки и видеа.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 700e0825d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Веднъж съм показвал на моята такива снимки, просто ги подхвърлих да ги намери и види, защото много ме беше ядосала. Снимки по монокини на плажа с една сладка блондинка. Видимо се издразни и я държа няколко дни, а после започна да ми се умилква и много яко я праснах отзад, но търпеше.
М36

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4e5b3f266e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Имам бивш приятел, който активно пазеше снимките на бившата си приятелка - даже и в социалните мрежи, хората най-вероятно си мислеха, че още са заедно. Такива им бяха тогава взаимоотношенията - единият искаше "rebound", другият пък не спираше да пише и да разказва за новите си сексуални приключения. Е, познайте за мен как завърши тази красива любовна история - принцът ми е изневерявал с нея. Бяха от разстояние и това беше основната причина да се разделят - прибира се в родната стряха нашият и, хоп, при нея. Прибира се обратно в столицата и, хоп, при мен. И така, докато не разбрах от общи познати за какво иде реч. 4-5 години по-късно дочувам от разни места, че ситуацията е същата с допълнителен бонус - излъгана девойка, която живее в чужбина и смята, че господинът е любовта на живота ѝ, докато той си е в България и се разнася по нечии легла (вече и доста разнообразно)...

Като нещо ще приключва, или приключва изцяло по всякакъв начин, или просто не приключва. Толкова по темата. Аз снимки с бивши нямам, но за сметка на това, със сегашната си половинка - много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker