Колко бързо се развиват отношенията ви с мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко бързо се развиват отношенията ви с мъжете?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1731 пъти
Здравейте,

Интересува ме колко бързо се развиват отнишенията ви с мъжете след първата среща. Прави ми впечатление, че мъжете са прекалено пасивни. Сякаш въртят пи 3-4 и нямат време за тебе. Основни се правят на незаинтересовани, за да си качват рейтинга. В днешно време е модерно и жената да се държи така - да не е удобна, да не му отговаря веднага, да му сийнва някой път. Иначе излиза, че е отчаяна, несно достъона, не се самоуважава, лесна, досадна и какво ли не. При тая пасивност на мъжете и престореното поведение на жените отношенията се развиват с месеци. При вас как е? Слупва ли ви се с лекота фа се стигне до нещо по-сериозно от секс? Отлагат ли ви срещи във времето?
Да, знам, че има и момчета, които са по-точни и пишат, звънят, не се правят на женкари и бройкаджии. Но не ви ли прави воепатление, че точно те често са с ниско самочувствие, нахалстват, ако ги отрежете, не са готини, бе изглеждат добре, сякаш са с ниско самочувствие. Чувствате ли се поласкани от това, че ви обръщат внимание или напротив - чудите се защо точно тези са се спрели на вас?
Ще се радвам да видя вашата гледна точка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: ece23c447c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз съм на едно такова - никакво ниво в момента. Пиша си с един мъж, чатът потръгва уж... , ама след няколко реплики и сме дотам. Иначе по телефона общуваме с часове, изслушва ме... обаче си давам сметка, че аз съм основният говорещ.
Излизахме два пъти на обяд и веднъж ме помоли да го заведа на едно място, на което не бил ходил и да не объркал пътя (все едно аз съм таксиметров шофьор), но то даже не знам дали се брои за излизане, защото не беше планувано с дни напред. И нищо... все сме си на това ниво. Не знам дори въобще ще има прогрес.
Не виждам смисъл от подобни отношения. Може би ме има за приятелка, знал ли го.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8130b2626f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нахални и недобре изглеждащи мъже, както и симпатични и приятно изглеждащи действат бързо само и единствено ако целят да е единствено секс. Това съм забелязала.
При такива, които са по свестни и са сериозни нещата се провлачват с месеци и дори години.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bebc0c49dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Условно около 30% от "мъжете" въртят по 3-4 жени. Обаче 30% от "онези 5%", така че отговорът е ясен. Точно те са най-големите женкари и точно към тях е съзнателно насочен основният женски интерес. Лековерно мислене тип: "Абе, виждам го, че с тоя женкар ще си имам доста ядове, ама аз ще се раздавам докрай за него и предоставяйки му всичко на тепсия, накрая ще успея да го вкарам в правия път! ". А тези жени не се усещат, че ако един женкар получава от тях именно това, което той очаква и му идва така лесно, той определено НЯМА да иска това положение да се променя. Напротив, тези лековерни жени още повече ще подхранват у него убеждението, че може само да спечели, ако си остане все същия боклук.

Ако някоя жена гледа през твърде дебели розови очила и все още е неспособна да обработи написаното горе, ще дам друг подобен пример. Представете си, че някой въздухар е пълна скатавка на работното място и си получава наготово паричките година след година, макар от останалите около него, които не са скатавки, да се очаква отговорно изпълнение на задълженията. На него обаче винаги всичко му се прощава, че и от началството му се усмихват и угаждат на всяка кретения, която изрече или извърши. Той си е свикнал така и си пердаши през просото, въобще не му дреме. Началничката му решава, че е по-хитра от него и "ще го превъзпита", затова започва да му дава още по-голяма заплата и си затваря очите за неговите издънки, очаквайки лековерно, че в замяна на това у него ще проработи някаква съвест. Е, този въздухар дали ще иска да променя положението, виждайки, че колкото е по-мързелив, толкова повече пари получава и му се угажда на всяка прищевка, точно защото е пълна скатавка и оттам идват всичките облаги за него? !

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c9b04c13da
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   С толкова правописни грешки, че се чудя авторката пияна или дрогирана е била или просто няма акъл в главата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d7c67dfd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   И аз съм от тези. Обичам да ме свалят жените, да се грижат за мен, иначе за какво ми е да се трудя после върху тях.
Две такива (на 31 и на 33г) пълня вече втора година и не прихващат, а жената не смея да си я изчукам даже с презерватив, че иначе пак памперси и брак до край.
Хем еманципация и кариери, хем искат и жени да бъдат - какво искат тези младите.
М46

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 30a7488bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Не знам къде ги намирате тия. Моя беше за една нощ и не се получи. Не се получи с тома за една нощ. След един месец заживяхме заедно и така вече 10 г.

Момичета каквото позволите това ще ви се случва. Ако шграят незаинтересовани, значи не са. Ако са заинтересовани ще намерят 3 мин да ви пишат.

Горе главата и оценявайте себе си повече

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9738dbb743
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Въпрос- Колко бързо се развиват отношенията ви с мъжете?
Отговарят - Кифльо и подгласниците му.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d83193fae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   С теб/ условно/ се държат, както ти позволиш. Лошо отношение, хитруване, незаинтересованост, свалки-тайни или явни други, са все неща за червен картон. Ама, защо, дали, да му дам шанс, няма никакъв смисъл. Повечето мъже нямат интерес за връзка с перспектива, но за безплатен секс и после хвалби пред другите мизерници.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 50c351d341
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   На години съм, в които ми е важна само да натрупам опит и умения и да се чувствам задоволена. Затова що се отнася до ссекса мога да го направя с всеки и навсякъде. В момента бягам от задълбочаване на отношения и сериозни връзки. Затова в повечто случай след като си получа моето блокирам мъжете, за да не ми досаждат повече. Но хубав секс и мощен оргазъм получавам рядко. Българските мъже не могат да задоволяват. Слабо сексуални са и гледат собствения кеф.
Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a80aa497fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   С този който разпознах като бъдеш съпруг- 4 месеца опознаване. Знаехме и двамата, че сме се намерили най- после, но исках да го опозная макс. добре, преди да потъна съвсем в "сляпата неделя".
С други дотогава, общо взето 2- 4 срещи до първият секс и връзка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8e62236ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "Браво" номер 7, ти затова и на 56г ще си си все сам, само че разликата между тогава и сега ще е от тук до небето. Още 3-4 години имаш, после ще си на съвсем друг акъл.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dc82dac5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Номер 9, просто жените в сайта в момента са заети да пускат теми за това колко лоши са мъжете и после да коментират в тях. Практически няма кой друг да отговори и ни стана жал за авторът/авторката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker