В безизходица съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В безизходица съм
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1146 пъти
Здравейте. Ще бъда максимално кратка.
Ж23
Имам мъж и детенце на година и половина. С мъжа ми сме заедно от 5 години. С него нещата вървят, но много сме се отдалечили. Секс рядко правим. Не се караме. Средна работа са ни взаимоотношенията.
Преди година се запознах с един друг мъж. Той също има жена, но няма деца. В началото много си пишехме и говорихме. Виждали сме се три пъти, два от които правихме секс. И тук сигурно ще изям много хейт. Да, изневерих на мъжа си, но за мен това не е изневяра. Изневярата за мен настъпи тогава, когато започнах да имам симпатии към този мъж. Дори мога да кажа, че го харесвам. Ако му призная, той няма да остави жена си. Те са от много години заедно. А и не показва, че има симпатии към мен. Най-много да прекъсне контакт с мен, а от това ще ме боли много. Истината е, че и двамата се използваме за секс, когато можем, защото и аз, и той работим. Но аз не го използвам само за това. Приятна ми е компанията му. Нещата между нас знам, че няма как да се получат. Той сигурно има и други момичета, които използва така за секс. А и както казах - има си жена и не показва, че има нещо към мен. През деня съм разсеяна, мисля само за него, искам постоянно да си пишем, но това няма как да стане. По дни не си общуваме. Чудя се какво да правя. Да му призная ли, какво да му кажа? Много съм объркана.
Въпросът ми е какво за правя, моля, а не да ме хейтите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5c1f872468
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Да, права си, че ще изядеш хейт. Не заслужаваш мъжа си. Дано те разбере каква си!!! За такива като теб има една дума и я знаеш коя е!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4045cd115b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Чак пък в безизходица :-))) Като прочетох заглавието, очаквах да прочета някоя трагична история за тормоз, бой, финансова зависимост и какво ли не още :-)) А то на авторката любовникът не бил влюбен в нея :-)))
Какво очакваш да ти напишем? Да махнем с вълшебната пръчица и изведнъж да се влюби безумно в теб, да напусне жена си и да станете щастливо семейство? Ясно е, че няма как да стане. Имаш 2 варианта: да се виждаш с него от време на време за секс или да го зарежеш. Като гледам колко си влюбчива, препоръчвам втория вариант, иначе нещата могат да загрубеят. Мислила ли си какво ще стане, ако мъжът ти научи и те зареже? Може да се окаже, че всъщност не е бил чак толкова лош.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 609cba36cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Жените винаги бъркат секса с любов. Това, че някой се възбужда, прегръща и целува, не значи, че ви обича. Просто прави секс.
Ти толкова се и грижиш за детето си, щом при месечно бебе си хукнала да сваляш някакъв. Майка на годината. Горкото. Вместо то да е на първо място, ти чатиш с някакъв и фантазираш.
Какво да правиш? Остави детето на баща му, явно ти не си грижиш изобщо. Споменато е някак ей така, а пък на тъпкача - бая описание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b74e72b891
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Няма много да те хейтя, но се държиш като момиче на 16 години, а не така жена на 23 с мъж и дете на година и половина.

Вземи се стегни емоционално - спри контакт с човека с който изневеряваш и си гледай семейството. Значи вместо да търсиш начин да оправиш отношенията с мъжа си ти си тръгнала на по-лесното да му изневеряваш. Любовника ти няма никакви чувства към теб - ти си поредната в списъка му за "секс".

И да питам - защо по дяволите създаде семейство с човек, който явно смяташ за неподходящ, че и дете му роди???

Лошото е, че познавам доста жени като теб... Е така уж отчаяни от отношенията си с мъжа си и търсещи някаква нова тръпка в леглото - уж изпитващи чувства... Защо по дяволите се самозалъгвате сами себе си? Любовниците Ви нито ще Вземат за жена, нито ще гледат децата Ви... Най-много от двата стана на които течете да паднете на земята!

М. 36 г.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d79c1c8a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Я си сядай на задника и си гледай семейството. Какво си мислиш че ще откриеш по добро при чуждото. От два стола на земята...

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1630916893
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Бих ти казал какво да правиш, но няма да ми публикуват коментара. На тоя етап нещата отдавна са изпуснати. Като е "средна работа" мъж, защо си се омъжила за него, защо си му раждала дете? Затова хората трябва първо да се наживеят, след това да правят семейство. Защото като създадеш живот, вече си на втори план, а ти още живееш с илюзията, че си звездата на шоуто. Нека те светна - на никого не му пука за чувствата ти, правилно си се досетила, че те ползват за секс и общо взето занапред ще е винаги така. Мъжете сме така - такива като теб или въобще не ги забелязваме, или ги ползваме набързо и бягаме. С дете никой нормален няма да те приеме. Докато не се осъзнаеш на кой свят си и почнеш да мислиш с главата си, гарантирам че ще страдаш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e9138e7c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Добре, че не съм женен. Типичен пример- използва я за секс, тя си го знае, обича и иска да я използват.
Жалко за мъжа ти баламурник, че го и ползват и него по толко долен, курвенски начин.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9827468988
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Признай на мъжа си, че вече е свободен. Защото ако обърнем ситуацията - той да си има друга и заради нея да ти дава по-малко пари, тогава вече ще е изневяра, нали? Не си цените партньорите, но ги държите като заложници за рогата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bb9432f0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Е какво да те хейтим, няма смисъл... Захапала си кукичката и ще теглиш, това е. Сама разбираш, че няма смисъл, че човекът няма да си напусне жената заради теб и ни питаш нас? Изчукал те е два пъти и хоп, голямата любов... Млада и глупава си, и това не е хейт, а реална констатация. Ако искаш детето ти да расте без баща, продължавай в същия дух и зарежи мъжа си заради този любовчия или пък заради някой друг, това е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1bdc3240ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Заради хора като теб ме е страх от връзки.. не е нормално с човека вкъщи да сте си като брат и сестра и да се чукате с различни. Не те упреквам като цяло, просто такива станаха хората заради социални мрежи най-вече. Като ни го обичаш защо си с него, не можеш да ме убедиш че го обичаш, иначе щеше да си купиш играчки. Някво пича си бачка докато друг мъж накърнява достойнството му като чука жена му..

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 196d2d32b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Поредната...
№ 3 - тя няма да зареже тъпкача, няма нито воля, нито самоуважение за това. Той ще я зареже като усети, че е хлътнала, чувства и драми не му трябват на него, трябва му чу-ане без ангажимент и усложнения. А бърсалките са взаимнозаменяеми.
№4 - Балзак навремето а казал същото, но по-директно- "Жените бъркат задника си със сърце".
Авторката пита какво да прави- дали да признае на любовника, че е захапала куката или да си трае. За нея опция да си гледа семейството и да си седне на задника, както е писал някой, няма.
Моят отговор- каквото и да направиш, все ще те зареже.
Като разбере мъжа ти ще те зареже и той. Е, тогава вече наистина ще имаш проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 730d8ea114
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Безизходицата е нещо, което се случва, а не нещо, в което човек сам се вкарва... от.... де да знам какво... скука сигурно...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 289603de2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами авторке, да ги беше помислила тия работи преди да се омъжиш и да раждаш дете. Трябвало е да имаш малко акъл в главата си и да се досетиш че на 20 си още твърде млада за брак и дете. Какво си видяла от живота? Сега си вързана с мъж който явно не обичаш и дете. Съветвам те да си потърсиш работа и да се разделиш с мъжа ти. Ти може да не смяташ твоето за изневяра, ама 100% всеки мъж би го приел като такава. Освен това, за какво ти е връзка която не те удовлетворява? Млада си, а и сигурно той също е млад. И двамата по-добре си хващайте пътя да си търсите щастието с други хора. За детето не се притеснявай, по-добре да му спестиш по-нататъшни разочарования. Сега като е малко не разбира, после като стане съзнателно по-трудно ще понесе раздяла.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d18930808c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Хейт ли? Не искаш хейт? Ами да те похвалим тука, че нямаш никакви, ама никакви основателни причини да изневеряваш, но го правиш. Разбираш прекрасно, че на тъпкача не му пука за тебе, и пак го правиш. Ти си от ония, дето ги наричат с оная думичка, с петте букви, сещаш се нали? Ама много рано си хванала по тоя път, не искам и да помислям как ще си след 10 години. Дано мъжът ти се усети и се очисти от присъствието ти. Пише ти жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker