Връзка с няколко човека - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с няколко човека
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1166 пъти
Пускам тази тема, защото ми е интересно дали одобрявате връзките с няколко човека, дали това изобщо е редно и също как ще се почувствате ако вашата жена (или дори мъж, но мъжете май по-рядко го правят) има няколко връзки едновременно, ще приемете ли този факт, или просто ще напуснете човека?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 19454cd640
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не ми пука, ако е несериозна връзка.
Ако е сериозна, не е редно и е грозно, неморално.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0b1396ee28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ж26
Като бях на 16 години имах три връзки едновременно - с две момчета и с едно момиче. Едното момче не знаеше за нито една от връзките, другото момче знаеше и за момичето, и за момчето, а момичето също не знаеше за другите двама. Общо взето учех, нямах почти никакво време за тях, лъгах ги, трудна работа. А за време само за себе си изобщо да не става дума. Но на 16 години какво очаквахте. Сега ми е смешно и никога не бих направила такова нещо, а и няма да приема мъжът ми да има друга/други връзки. Детска работа.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 966dd444f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Нямам нищо против отворените връзки, т. е. когато партньорите така са се уговорили.
Ситуацията която представяш обаче, е по-скоро изневяра. Двама души имат връзка и изведнъж единия разбира, че половинаката му води паралелни връзки. Това е съвсем различно. Бас държа, че повечето хора биха напуснали човека. Аз по принцип не съм ревнива и не бих скъсала една връзка заради изневяра, ако само това ни е единствения проблем. Ако мъжа само си ги чука за спорта, ами хубаво, не е кой знае каква трагедия. Естествено бих му заявила, че щом той ще се забавлява с разни други, то и аз ще го правя (и действително бих го правила). Пък той да мисли дали такава връзка го устройва или не. Ако обаче разбера че той има някакви чувства към друга жена, веднага бих прекратила връзката. Няма какво да правя с човек който обича друга.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 817c1fb8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   В Испания особено сред младите е все по- честа практика.
Хубавото е, че никого не лъжат, не злоупотребяват с чуждо време и доверие, на никого не пречат. Познават се помежду обикновено всички участници във връзката, дори и да се срещат после само по двойки.
По често една или две жени са във връзка с 4 или 5 мъже. Не съм чувала за групи, в които жените да са повече от мъжете. Дори в една местна програма участваха такива по единично, в търсене на нова тръпка, която да влезе в групата. Нещо като негласно споразумение е жените да одобряват новите попълнения.
За мен иначе не е опция, и не бих била с такъв човек. Аз съм си за старомодната май вече моногамия.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1b9b3b6db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   По принцип 90% от хората биха имали паралелни връзки, ако бяха сигурни че партньорът им няма да разбере. Все пак много хора спират да се занимават с такива неща и си гледат развитието, а пък ако са много нещастни във връзката и партньорът им не ги задоволява му изневеряват и му губят времето, вместо да го оставят да си живее живота.
Когато жените са в сериозна връзка и са влюбени според мен са по-малко склонни да изневерят, но им е много по-лесно тъй като имат опции навсякъде, а много красиви мъже биха се задоволили и с някоя жена 5/10 за любовница, в което не виждам смисъл ноо всеки си знае :)

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 50c7ebde9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз имах случай, в който бившата ми не ме предупреди, че ще е в отворена връзка откъм нея, а тя ме изостави, когато разбра, че мразя такива неща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6b4f2930aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами ако не се вземате насериозно - защо не? Просто трябва да се разберете и тва е.
Ако вече сте уж "сериозни", но ти върти игрички зад гърба - много и здраве.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 50c7ebde9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   До #8- аз имах такава връзка, която за момичето беше несериозна, ама аз я виждах сериозна и естествено се провали.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: aafc51a5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И аз предпочитам отворените връзки. В цял свят преобладават сред хората на 20-35 години. Бих имала и един ден отворен брак. Наистина никога не ми е пукало особено за това какво прави мъжът с когото имам връзка. И най-вероятно и никога няма да ми пука. Може да си ходи сам по дискотеки, да си ходи на почивки, където си иска. Но хората тук са тесногръди, Затова си търся чужденец.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 30e7660c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Да приятелката ми се вижда и спи с други мъже. В началото се дразнех но вече не, приех го и си я харесвам такава. Дори ми казва примерно тази вечер ще съм с друг и така, после ми се обажда като е свободна и се виждаме.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2fe689ed9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Отвратително, за мен това е предателство на всякакво ниво. Когато се отдаван на някого и създавам връзка с този човек, то е защото виждам потенциал за семейство, а не защото ме сърби. Когато виждам потенциал за семейство, това означава, че този човек е мой партньор във всичко и съответно значи, че му доверявам всичко и очаквам същото и от него. На база това се вземат решения, които касаят двама ни и са за нашето общо бъдеще. Когато той си ляга с други, моето доверие е разрушено, съответно няма как да създам семейство с него, съответно няма как да съм във връзка с него. Същото важи за която и да е лъжа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker