Жена ми изневери с HR-a - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми изневери с HR-a
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 3512 пъти
Здравейте,

На 34 години съм, заедно с жена ми сме заедно от 4 години, а преди година се и сгодихме. Работа като програмист в неголяма ИТ фирма, а жена ми бе бивша колежка - рекрутърка от предишната ми компания.

Никога не ме е бивало с жените, нито в техникума, нито в техническия имаше много момичета и винаги съм се притеснявал да говоря с тях. Имах 1-2 гаджета, но не беше нещо сериозно или дълбоко. Докато не срещнах жена ми. Тя ме нае в предишната ми фирма и още от ден 1 там ми обръщаше много внимание. Аз също я харесах и с времето нещата се получиха.

Мислех, че всичко е - купих й наскоро кола, преди това съм я водил къде ли не на почивки Тайланд, Виетнам, Сейшелите... живея в собствено жилище и въобще НИЩО НИКОГА НЕ Й Е ЛИПСВАЛО. Догодина трябваше да вдигнем и сватба.

До преди седмица всичко беше перфектно, когато разбрах че ми изневерява от близо половин година. Разбрах по безумен начин - влезе да се къпе вечерта и си остави телефона да се зарежда. Той обаче не спираше да вибрира и реших да видя какво има - какво да видя, съобщенията бяха от HR мениджъра в мойта фирма. Първо си помислих, че може нещо по работа да си пишат, защото се познават, обаче защо ще си пишат толкова късно в събота вечер.

Отворих чата и ми се приплака. "Мило зайче, липсваш ми" и други подобни. По-нагоре му беше изпращала голи снимки и му обяснявала как си мечтаела за неговия....
Тя излезе от банята и като ме видя с телефона й в ръка веднага влезе в обяснителен режим, че не било каквото съм си мислил.
Попитах я дали ме мисли за тъп, тъй като бях прочел всичко и я питах само едно нещо - защо защо защо защо защо защо

Била отишла на хр конференция, там обядвали, после пили кафе няколко пъти и накрая "нещата просто се случили".

Събрах си малко багаж и се изнесох от вкъщи. Пуснах си отпуска и не знам на кой свят съм. Искам да съм с нея, защото я обичам, но не знам дали мога да й простя. Пише ми и ми звъни постоянно но не и вдигам.
Тоя също ми звъни, но не искам да го чувам. Не ми е бил приятел, но се познаваме отпреди и не мога да повярвам че би го причил на познат и колега.

Не знам какво да правя - помогайте. Пия вече 7ми ден

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9da7839a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Еми кво да правиш имаш два варианта, или и биеш шута, или преглъщаш унижението, че си станал рогоносец и продължаваш напред, в случая аз бих и бил шута, щото не е примерно да сте били 20 години заедно и с деца и да се случи нещо такова, което айде донякъде може би би могло да се преглътне, но пък аз никога не съм имал проблеми с общуванията с жените, въпреки, че не съм имал възможности да водя някоя където и да е, така че в твоя случай може би втория вариант е по-добрия. Но трябва да си наясно, че тая жена изобщо не те уважава.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ffae380043
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Еми пич, видял си какво е "да ти провърви с жените"... Щото много се оплакват, сам съм, тъпо ми е, скучно ми е... Е, вече поне не ти е скучно :)

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f3ba05eea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Седнете и поговорете открито. Какво й е липсвало, доволна ли е от вашият интимен живот и тн. Опитайте се да се разберете като големи хора. Пиенето и криенето до нищо няма да доведе. А заради единия гол секс да се разделята, за мен е крайно решение.
М на 39

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 35366cdc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Лошо, но светът продължава напред, не си струва да се пропиеш за подобна жена. Ще си намериш друга, стегни се.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2f9fe8ec36
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Кво да правиш, ще ти е мъка :/
От друга страна, можеше вече да ти е родила 1-2 деца и тогава да го прави, да се разведете и да ѝ плащаш, задето е курва.
Отървал си се. Пожелавам ти свясна жена. Не я търси при HR-ки и подобни. Не знам и аз къде да я търсиш, но тия си мислят, че са хванали Г... за шлифера.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 540e0f2c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Твойта тема е точно за раздел - Любов и изневяра, ако не е измислена, че тука е пълно с такива.

Е, брат, какво да направиш? Какво според теб да направиш? Бягаш с 200 мой човек. Само не разбрах ти от собственото ти жилише ли си се махнал?
Няма как да прощаваш нещо такова, дори не си го и помисляй мой човек.
Както виждаш, колкото и да правиш за нея тя си иска ебане от друг.
Тя те е усетила, че не си много добър с жените и е видяла потенциал в теб, който може да и помогне да има по-добър стандарт на живот.
Без да се обиждаш, не казвам, че не си добър човек, но жените гледат 10 хода напред. Още като те е видяла за нея и е било ясно, че може да те завлече в мрежите си.
Първи съвет, който ще ти дам е : не си скапвай здравето заради нищо и никакво курве. Сега я обичаш, обаче след 1 година ще си викаш добре че се разкарах, а тя ще седи и ще се вайка.
Това с пиенето и наливането на алкохол го забрави мой човек, даже не се и нервирай, защото и от нерви можеш да си докараш куп проблеми.
Такива са жените, не си първия, нито последния. Това става под път и над път. Най-важното е категорично да забравиш за нея и да я изриташ от живота си и от апартамента си и никакво, подчертавам, никакво връщане обратно при теб. Защото върне ли се един път, ще има да береш срам 2 пъти повече, ще те направи за посмешище.
Тя и сега те е направила за смях, но споко много сме минали по тоя път. Важното е да запазиш достойнството си и да я разкараш.
На тоя шушляк другия изобщо не му вдигай.
Ама така е, не се науичихте.. даваш и всичко на тепсия, а не трябва. Трябва да има усещането, че може да те загуби, а не че може да се гаври с тебе и въпреки това да продължаваш да се грижиш за нея.
Това с купуването на коли, апартаменти никога не съм го разбирал.
Са брат ми, колкото и селско да е си вземи обтратно колата, събираш и багажа и да ходи на квартира при новия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c9b1c9f0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Такава си е била и преди. Разкарай я. Не ти трябва. Казвам ти от опит.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7b4c95e6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Ето какво да направиш :
1. ПРИБЕРИ СЕ В КЪЩАТА СИ - ТВОЯТ ДОМ!
2. ИЗРИТАЙ ПРЕДАТЕЛКАТА ОТ ДОМА СИ!
3. ВДИГНИ ВИСОКО ГЛАВА И ПРОДЪЛЖИ ЖИВОТА СИ!
Писна ми от хленчещи мъже тук!
Да, понякога нещата се случват погрешка - но не многократно и не с обяснения по телефона кой какво иска.
Бил си и удобен - сам казваш, че си тих и кротък човек. Жените обожават такива - да ги правят свои роби. Казваш, че си и купил кола, а дори не сте женени. От това, което чета, ти си си плащал за любовта и - кола, скъпи почивки... Което означава, че сам си дал принизена позиция в тази връзка. Тя те е свалила - не ти нея, и тя е била наясно с това. Как очакваш да те уважава? Ползвала те е просто за донор. Искаш ли такъв човек за партньор в живота си?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 540e0f2c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Е жена ти няма какво да я коментираме, тя е ясна, също като още куп други такива. После идват в същия сайт и реват, че нямало мъже и нищо не предлагали мъжете. Ето, колкото и да предлагаш, накрая ти слага и на тебе един кур и на нея един за удоволствие, докато ти се чудиш как да я задовоилиш.

А иначе за тоя другия, какво толкова се чудиш? Имам един познат, даже се водехме приятели, бяхме в една компания. Той се опита с гаджето на единия, като скъсаха, после хвана гаджето на другия. Това са мъже педераси, не си мисли, че като се познавате и много ще се притесни и съжалява.
Никога не връщай жена ти обратно при теб и си вземи колата обратно, поне да и е ясно, че щом те е правила за посмешище и ти ще си го върнеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 22042d2f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   По принцип и аз бях в такава ситуация преди месец. Какво да ти кажа. Това да пиеш и да страдаш е много тъпо. Просто няма смисъл. Знам, че това трудно подлежи на контрол, но наистина няма смисъл. Аз лично не съм правил някакви драми от случилото се. Помолих я единственно да си направи пълни изследвания за венерически болести и я минах с UV лампа (шегувам се за лампата:) ). Обеща повече да не прави така. Сега правя секс с нея с презерватив. Няма смисъл от това да правиш драми. Човешко е да се случват такива неща понякога. Прости и продължавайте напред.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 29dd044b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Повече, бий й шута и изобщо не се обръщай назад. Тая е от типа жени, които търсят някой свестен, отговорен човек, който да им осигури лесен и спокоен живот, а след това те да се веят наляво-надясно. Няма никакъв смисъл да говориш с нея, защото нормалните хора като имат проблем, сядат и го решават. Оправдания от рода на "изневерявам, защото нещо ми липсва" са абсурдни и нагли. Като ти липсва, вземи си чантичката и си прави оттам нататък каквото си искаш. Имах връзка с подобна жена преди време и беше пълен кошмар. Това да мислиш постоянно не ти ли изневерява отново, да й вибрира телефона в 12 вечерта и т. н. е мъчение. В мига, в който я разкарах планина ми падна от сърцето.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e8cbe80353
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Ние от тук едва ли ще ти помогнем. Макар и много хора да са минали през подобен проблем, малко от случаите са били идентични и са завършили точно по определен начин.
Аз лично съм широко скроен, не съм ревнив и "изневярата" никога не ми е звучала страшно. Под "изневяра" имам предвид секс с друг. За мен изневярата има много по широк смисъл. По-скоро я отъждествявам с предателство във всякакви други посоки. Но доживях друго - тя просто си тръгна. В последно време ме обвиняваше в какво ли не. Даже, че съм си имал любовница с дете - врачка й казала... А аз влюбен до уши, та през ум не ви минава да погледна друга. Започнах аз едни преговори, едни уговорки, идни молби... Беше бремена от мен (е... знае ли се... ). Строших много нерви. Всуе. С времето проумях, че това е бил моят късмет, шанс. Никога не съм имал проблем с жените. Но в случая ми трябваха 10 години да се реша отново на сериозна връзка. За нищо не съжалявам!
На теб не бих ти препоръчал преговори и прощаване. Самият секс ако се замислиш, не е кой знае какво. Но според мен тази жена те използва много нагло. И сега се е развълнувала, защото никак не й се ще да те изпуска като кокошка снасяща златни яйца. Изобщо не бих повярвал, че иначе е влюбена в теб, но е "сгрешила в един миг". А тя точно това ще ти опява.
Има някаква нищожна вероятност да си седне на гъза и даже "на ръце да те понесе", но... надали.
Поне временно я разкарай. Кажи й, че се нуждаеш от време за размисъл. Помисли някак си да й хакнеш телефона. Ще ти се доизясни картинката много по-добре от съветите тук. Може да е и в положителна посока.
Внимавай с алкохола! Знам много добре как е, но е не по-малко зло! Търси си ангажименти, работа, компания!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d17dd6299f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Хирургически я изрязваш от живота си, този боклук също, и започваш начисто. Не казвам, че няма да боли, но това ти е единственият вариант. И това да ти е обеца на ухото никога да не се доверяваш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2dae5b4220
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Това е знак от съдбата да не се жениш за тази жена догодина.. прави си изводите сам.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1e8f8e959f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ех брат, най-после да прочета една истинска тема в тоз форум.

Имал си хубаво време, минало е. Сега идва нещо различно така, че нищо фатално не е станало. Нали тъй - жените са като автобусите, чакаш 15 минути и идва следващата.

Първо - спри пиенето, че нищо хубаво няма да ти донесе. Единствено времето лекува.

Второ - по никакви, ама по никакви поводи и сценарий не си мисли да заздравяваш връзката ви. Знам, че е трудно, но събери хладнокръвие и разбери че си в по-добрата позиция. Най-полезният ход е да се изнесеш или ако имотът е твой да я изгониш при любовниака и, в най-лошия случай при майка и.

Не ги слушай тия тука, дето те карат да и прощаваш. Вярвай ми и за двамата това ще е по-лошото.

Помисли с кой може да споделиш историята си. Тъй като те слушам сигурно си близък с родитилите ти и те ще те разберат. Прекарай малко време при тях или иди на друго място за кратко без да виждаш познати лица и места.

Хайде успех.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6dcd4f3d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Ле Ле колко кофти. Направо яд ме хвана мен като чета. Аз скъсах с една мадама и тя на изпроводяк ми каза, че ми изневерила ама аз вече нямах чувства към нея, но макар, че минаха 15 години от тогава често си мисля за това как щях да реагирам ако ги бях хванал. Щях да я разкарам с голям гръм и трясък. И ние си изкарвахме хубаво. Аз имах бизнес и вечер броях пачките в колата, но пак кривнала. Не и стигаше.
Чувството е ужасно, но аз съм на мнение, че жена и вода тръгнат ли няма спиране.

Не се самосъжалявай с отбрани питиета, а вземи да се разведриш. Ходи на планина и промени малко обстановката.

Бъди мъж на място и без да драматизираш приключи с тази отровна връзка. Ако не го направиш цял живот ще я подозираш и ще си разсипеш нервната система.

Тя сега ще стане жената мечта и ще впрегне всички женски хитрости. А онзи тъпкач е само тъпкач и не иска връзка, нито тя иска с него. За това и той те търси, защото тя сега ще му се метне като удавник и ще е той плащача.

Пиши какво става, че бая народ те мислим. Чак яд ме хваща само като си ги предтавя.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 75aad3176a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Изобщо не бих се замисляла и за миг какво да направя, ако това ми се случи на мен! Ще го напиша от моя гледна точка - жена на 35 г.

1. Взимам колата и я продавам, (за да не ми напомня за човека).
2. Събирам багажа в куфар и го оставям пред входната врата. Пращам съобщение, ако иска да идва и да си го взима. Не ме интересува дали ще го направи и дали не.
3. Сменям ключалката на вратата, така че въпросната персона да няма достъп.
4. Взимам си необходимата платена отпуска, която ми се полага до края на годината и след това напускам фирмата.
5. По време на почивката бих си отпочивала, гледала филми, чела книги и може би бих попътувала сама някъде. Просто бих си дала време за себе си.
6. Бих тръгнала на психотерапевт, с който да изговоря нещата, които ме притесняват.
7. Не бих дала никакъв шанс за обяснения нито на момичето, нито на измисления HR-а. По-скоро бих разказала на всички в офиса публично какъв е HR-а, за да се подготвят и те какъв е, и че може да преспи и с тях - мъже, жени :)) Т. е. публично ще му уроня престижа. Ей така за собствен кеф и щото ми са супер смешни самите служители с измислената им професия, от която нищо не разбират.

Голям човек си, на 34 години. Пишеш, че от 4 години сте заедно и наскоро сгодени. Т. е. връзката ви е била сериозна. След като е била сериозна би следвала и двамата да си имате доверие, а не да се надхитрявате кой ще прецака другия по-напред!
Не те е бивало с жените, защото ти си мислиш, че не те е бивало! Може би имаш ниска самооценка, затова и ти се случва тази ситуация, в която да се осъзнаеш и да се цениш повече.
Не, не е било перфектно - ти си си мислил, че е перфектно. Това не е еднократна изневяра, а изневяра, която продължава половин година!!! Ако си човек, който се уважава поне малко би помислил първо за себе си. Може би си прекалено добър и затова ти се случва това. Явно е дошло времето да пораснеш и да промениш гледната си точка.
А за момичето - не е единствената! Знам, че е тежко и боли, но след като премине болката ще срещнеш друга, която ще е много по-подходяща за теб.
Просто се вземи в ръце, нищо не е свършило! Това е било само една илюзия за лююбов. Късмет!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3baf43bf17
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   3 и 10 не ги слушай. Такива куколди не следва да бъдат за пример. В никъф случай не я допускай обатн ов живота си. Върни се в апартамента си и я изгони, както заслужава. Да ходи при ресорсъра. Поне ще има общи теми за разговор. Спри да пиеш. Всичко ще мине, ама ще иска време, особенно щом си се влюбил за първи път 4 годишната давност на връзката е добър прогностичен значк, че първите 18 месеца си кът надрусан и е още по-голяма мъката. Успех и нито крачка назад!!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 02dc69cdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   "Общителността е една от най-опасните и дори пагубни склонности, защото ни кара да контактуваме със същества, преобладаващата част от които са безнравствени и с много тъпи или объркани умове. "
Шопенхауер
А това важи почти за 100% от жените.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bd364c1ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Няма смисъл да я оставяш, защото всички са такива. Следващата няма да ти е по-варна, просто ще го крие по-добре.

Радвай се че поне една е поискала изобщо да е с тебе - мъжете днес стоят сами с години. А и вече си на възраст - срока ти на годност е към края си. Не изпускай питомното!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3e62dfbaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Авторе, това е класика: "просто се случило". Жените обожават този безсмислен и нелеп израз. "Просто се случи". Просто се случи денят да е слънчев или дъждовен, просто се случи да минеш в подходящия момент, за да ти дадат някаква рекламна листовка, просто се случи ти да си най-високия от класа ви например. Няма как просто да се случи изневяра! Онзи не е се "случило" да пише разни съобщенийца, нито тя "просто и съвсем случайно" му е отговорила, че и гола снимка е пратила. И съм убеден, че тя не е стояла гола в стаята си, когато се е подхлъзнала и е паднала, докато онзи там коч случайно е ходел гол из коридора, чул е писъците за помощ и като кавалер е влетял да я спаси, но нали подът е хлъзгав? Та вместо да я спаси, се е нанизал няколко пъти на нея.

Тия да ги пробутват на други хора! Това, което просто се е случило, е, че двама, дето не струват, са се намерили един друг. Това наистина "се е случило". Според мен решението е пред очите ти - зарежи я! И следващата я дръж на финансова диета - имала е пари, удобства и всякакви глезотии, което е довело до разглезване и чувство, че ти си ѝ гарантиран. Нека следващата да има за какво да мисли, за да няма време да се чуди как изглежда на голо някой мъж от махалата! Пък каквото щат да разправят останалите! Явно когато задоволиш финансовите нужди на някого, той приема, че трябва да ти се отплати, ама понеже ти си с парите, той решава да ти подари чифт рога. Не, благодаря! Дръжте си за вас тия подаръци!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 982321f3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Възползвай се от ситуацията и и бии шута. След това отиди на семинар за свалки, където ще ти дадат насока какво ти куца с жените и като се наебеш здраво с няколко ще си хванеш друга, с която ще бъдеш по-щастлив.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f1777b568a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Няма да ти давам съвет, но все пак да погледнем фактите:
1. Тя не ти е жена.
2. Вие нямате нищо общо.
3. Ти се оправяш сам, а на нея и трябва ракета - носител, макар, че това, което си написал за жилища, коли и тропически острови е фантазия.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 00226df31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Моят мъж не ми е купил кола и не ми е платил дори една почивка, но не съм изневерила. Не съм грозна, висока, руса, синеока. Един човек ми пишеше, явно с идея за секс, но не му се вързах, накрая каза "представяте се в социалните мрежи за перфектното семейство, но не сте и да знаеш, мъжа ти е боклук", блокирах го след тези думи. Истината е една, хората се делят на два типа: едни изневеряват, други не. И аз съм си задавала твоя въпрос, на мен са ми изневерявали. Колкото и усилия да си положил, колкото и пари да си пръснал по жена си, тя си е шавлива и толкоз. Приеми го и колкото и трудно да ти е, се радвай, че всичко се е случило преди сватбата. Разбирам те, казва ти го човек, който по подобен начин разбра за изневяра и това ми беше съсипало живота. Мислех само за това, отключих булимия, справих се с нея и после не желаех изцяло да се храня. По случая ходих и на психотерапевт. Имах начина да изневеря в отговор, не го направих, не съм такъв човек. Не си задавай този въпрос, само приеми, че едни изневеряват, а други не. Жена ти ще изневерява и в следваща своя връзка и нея ще съсипе, бъди сигурен. Продължи напред, колкото и да е трудно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 18d3ecf3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Резюме:

1. Програмист с кинти купува на жена си кола.

2. Осигурява и жилище.

3. Води я на почивки.

4. Тя се плека с ЧР от неговата фирма.

5. Той се изнася от неговия ИМОТ и почва да пие.

----

Брат. Ще ти кажа едно.

Ако си мислиш, че това ще спре няма.

Няма бивш наркоман, алкохолик и изневеряваща жена/мъж.

Изхвърляй тоя парцал, но и си търси нова работа, ако не искаш да гледаш ебача на "жена си" всеки ден.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 18d3ecf3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Решението:

1. Прибираш се и казваш, че и "прощаваш".

2. Когато останеш сам в жилището СИ, и събираш всикия основен багаж (дрехи, бижута, документи и пари в един кашон. "

3. Сменяш ключалката.

4. Пращаш и кашона по Еконт до местоработата и.

5. След като не сте женени и нямате деца, никой нищо не може да ти кажа.

6. Блокираш я навсякъде и номера и.

7. Ако продължи да те тормози подаваш жалба в полицията.

8. Не бъди жалък педал. Дал си и всичко (това е голяма грешак), а тя се е изгавила с теб. Това заслужава.

9. Тая е голяма гнида така, че бъди готов да изфабрикува нещо срещу теб. Така, че ако имаш приятел адвокат му се обади.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 84d5856206
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Нямате брак, нямате деца. Минало е за теб. Махай я. Ще ти е трудно, но ще ти мине и един ден ще чукаш на дърво като се сетиш за тази измет, която нищо добро не я чака ако продължава в същия дух.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 919ad3ad9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Пич, ако четеш това пий едно за радост, че си се отървал навреме! Късметът ти е спестил много бъдещи проблеми с тази жена. Аз имам подобна на твоята история... тогава простих, даже и дете ми роди, но тези жени не разбират от добро отношение... Сега съм щастливо разведен, но с много нерви зад гърба си...

Dl

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5b03548374
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Авторе, има гнусни, но много верни лафове за изневеряващи жени-
"Жена и ръжда тръгнат ли-спиране няма"
"Жена чукнат ли я веднъж чужди топки по дупето-няма да е за последно"
Аз познавам жени, които никога не са изневерявали. Не познавам нито една, която да е изневерила един-единствен път. Разбра ме, нали?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4bbc1d2067
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Бий и шута. Да постъпиш по друг начин би означавало, че си мухльо. Млад си, ще си намериш друга. И като съвет - не се жени, така по-лесно ще се отървеш от жената, ако попаднеш на подобна.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 40f6d71c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   И като я изгони к'во? Явно е че тя и сама си има всичко и не й пука за материалните придобивки на господина. Тя ще е щастлива и без него. Той ще се озлоби срещу всички жени и ще стане Кифлоприземител N2. Работещите и печелещите жени не можеш да ги впечатлиш с нищо. Остава само секса. А щом го е търсила другаде с теб е куцал. Тя сигурно ще задълбочи връзката с приятеля ти, ти оставаш като кукувица.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ebf0f0d9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   21 е прав. Почти всички жени обичат да изневеряват, това е модерно. И винаги казват Така се случи. А не оценяват нещата, които си направил за тях.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: aded88cff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   За мен има два типа хора, без значение мъже или жени. Едните са свестни, такива които се грижат за семействата и партньорите си, помагат си един на друг, подкрепят се и правят нещата заедно. Другите са чисто и просто егоисти. Гледат на партньора си, а и на всички около тях, като на удобство, от което имат полза. Съобразяват се само със собствения си интерес и нищо друго не ги интересува. Семейството за тях е просто удобно съжителство с екстри - било материални, било за показване пред хората и т. н. Преди време излизах за кратко с момиче, представител на втория тип - беше супер натоварващо още от самото начало. Друго освен нея и нейните желания просто не съществуваше. Познавам и жена над 50 с голям син. От години се говори за нея, че не се "спира". Даже съвсем скоро си купиха имот в друг град и тя се премести там под предлог, че е близо до работата й, а разстоянието е има-няма 30-тина километра, като има и осигурен транспорт. Повече от ясно е защо се е преместила. И това е жена на над 50 години, т. е. авторе, не си мисли, че ще има промяна. Хората се променят много трудно и то, ако го искат. Останеш ли с тая жена със сигурност в близките години ще имаш трицифрена бройка "баджанаци".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 031a84b9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Щях да пиша коментар, но н. 18 е казала всичко, което мисля. Подкрепям с две ръце. Направи точно това. И никакво връщане и прошки и втори шансове. Същото ще е, с още по-голямо дебнене и криене. Успех!
Жена съм.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d6dad918bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Историята е пълна измислица и автора е жена, но вие коментиращите вярвате на всичко написано като децата от втори или трети клас. Абе хора мислете и разсъждавайте върху текста на всякаква история. Н. 6 също се съмнява в истинноста на историята, а защо никой от останалите коментатори не прояви съмнение дали историята е реална. Купил й кола, ходили на пътешествия до Тайланд, Виетнам, Сейшелите и какво ли още не.
Живеел в собствено жилище, но когато разбрал за изневярата й се изнесъл от собственото си жилище. Уауу. И накрая като отворил чата и му се приплакало. Точно този израз е женски.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7b4c95e6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   до 32
Като са толкова самодостатъчни работещите и печелещите жени защо търсят връзки? Една писарушка в отдел поддържащи услуги на бизнеса колко пък да печели? Да не говорим, че ПОВЕЧЕТО жени не обичат да си финансират глезотиите, искат друг да им ги плаща. Така се оценяват като стойност - щом е готов за мен на тези жестове, значи съм му множо важна /тоест или много ме обича, или съм неземна красавица - това е валутата, която жените ценят/. Забелязал съм, че често самочувствитето им се базира не на лични качества, а на успехите на човека до тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bc71814e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Голям праз. Хората не сме моногамни и никой не принадлежи на никого. Стига се спича за глупости - ако искаш скъсай с нея - жени има много.
От алкохолизъм и депресия няма смисъл, защото не променят нищо. В крайна сметка нищо кой знае какво не е станало.
Успех и умната!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 42fabd422d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Едно-единствено нещо не прощавам на мъж - да е женкар, да залита по фусти, да му е слаб ангела…
Няма по-унизително от това, да те правят на будала по този унизителен начин. Режа, късам, хвърлям, на момента, в който разбера за деянието.
Мъжете понякога се водят от нагона си, грешно преценяват жената до тях и стават разни гадни издънки.
Режеш, късаш, хвърляш. За тия със слабите ангели, никаква прошка.
Мъжете, с които съм била през живота си, са по-малко от пръстите на едната ми ръка. Догодина празнуваме 20г брак. Без нито веднъж да съм погледнала, нито помислила за друг. Нито той. Възможно е значи.
Късай и хвърляй, не се унижавай.
Някой писа, че е ходила да си го слага с друг заради кофти секса с теб. Да речем. Е и? ! Сливи ли имаше в устата да ти каже или просто да си тръгне като не й е кеф с теб - нито имате брак, нито деца, нито нищо.
Следващият път си хвани някоя по-прибрана.
Успех ти желая!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 611a75ad14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Ааа слезе ли на земята брат! И ся и брака ти отиде и половината което имаш! Добре че нямаш деца от нея щеше да ти вземe и децата! А това съм го чувал 100 000 пъти! Не ги финансирайте не им предлагайте брак защото това се случва!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4536842700
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Пич, ти сериозно ли си се изнесъл от ТВОЯ имот? Събери ѝ боклуците в един черен чувал и навън. Да заминава да се плющи с HR-a.

Жена ти е точно тоя тип жени, където си намират мъж, който да ги обгрижва, после се въргалят с 10 човека по време на връзката и след като добрият мъж ѝ бие дузпата, тя почва да се оплаква, че всички мъже били боклуци и само изневерявали.

Пак ти казвам - изритай нея. Това е твоя имот. А, и смени работата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 12865bd8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Всички ИТ специалисти сте балъци, зомбирани пред компютъра по цял ден. Нпрмално е жената да има нужда от потентен ебач, пък ти си. Яхта и, купувай и коли и я води по почивки ебач ще върши останалото.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5f52931554
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Тук всички са специалисти, но ще ти кажа че е хубаво че те търси. Най-добре се разбери с нея да престане да го върши или поне да не се отразява на отношенията ви. Защото както беше писал един по-горе, ако беше курва, щеше да ти роди 2-3 деца от различни, да се разведе с тед. да ти вземе колата апартамента и парите. И щеше да те осъди да плащаш издръжка на копелетата и! Случаят явно не е такъв. Освен това е хубаво да си поговорите сега и мисля че ще имаш много добра жена и съпруга после. Всички грешим!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 189b743d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   44 - и да гледа тъпкача ѝ с добри и приятелски чувства, забрави да кажеш. Ти ако си такава овча душа, не го препоръчвай на другите. Търсела го била, ами ще звъни и ще реве, защото СБОГОМ, сладък живот! Няма екзотични дестинации, кола, парцали и подаръци! Оня тъпкач нито ще я прибере, нито ще ѝ купи нещо. Ако е била един път с някой, по може да ѝ прости, ама кОрвата се е търкаляла половин година с друг! Сега щяла да стане примерна съпруга? Ти твоята така ли я взе?
Изритай я, авторе! Бивша корва няма!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d1f5c1812a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   2 типични случая в едно. Първо ХРка и програмист. Второ колежката и шефа. Според мен историята ще се развива с трети случай- с някой чичко паричко.
Пък ти купувай неща, води я навсякъде, изнасяй се от твоя апартамент. Защо си толкова заблуден, авторе?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e510f238fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   От автора :

Благодаря за мненията ви.

Не искам да съм жалък мухльо, но я обичам. Седнахме да си говорим защо го е направила и отново ме нарани жестоко - оня я бил карал да се чувствала желана, имали за какво да си говорят и явно сексът им вървял повече ( тжва не ми го каза директно, но намекна нещо такова ).

Мисля, че е била с мен само заради парите в последните 2 години. Преди това може и да е имало нещо. Ужасно е.

Помолих я да си изнесе нещата от вкъщи и се прибрах у дома.
Бях изоставен защото жената на моите мечти си намери по-добър тъпкач.

Чуда се дали да споделя на колегите, но мисля че ще стана за подигравки на всички. Това вече тотално ще ме съсипе.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 51ace7342d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Какво да правиш ли? Събирай й веднага бсгажа и го изнеси пред вратата. Снени бравата и да се изнася завинаги от живота ти.
Как можа да оставиш тази жалка курва в апартамента си и да се изнесеш? Та тя няма скрупули да ти изневреи и в собственото ти легло.
Можеш само да се радваш, че е и тъпа, а ти си разбрал навреме, преди сватбата, че ти слага рога.
Следващият път се дръж като силен мъж, харесай си жена и я ухажвай. Жените, които сами свалят и налитат на други мъже са курви. Попаднал си на такава.
Искрено се надявам колата, която си купил да е на твое име и да ти върне ключовете.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 51ace7342d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Авторе, моля те, вземи й колата! Тя няма право да се възползва от твоите блага! Предполагам, че си й купил кола, като си превел парите по банков път и ако колата е на нейно име е редно да ти я прегвърли обратно след всичко това.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ce683f817a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   До 47,
Авторе, квото било- било. Ще си намериш по- хубава.
При всеки се случват подобни неща.
Повечето жени са такива.
Трябва да смениш няколко за да намериш свястна.
Недей да пръскаш луди пари за жени.
Харчи ги за себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9e8ea5b19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Авторе, моля те, вземи й колата! Тя няма право да се възползва от твоите блага! Предполагам, че си й купил кола, като си превел парите по банков път и ако колата е на нейно име е редно да ти я прегвърли обратно след всичко това.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ce683f817a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   До 49,
Говориш глупости.
Ако е на нейно име няма как да стане. Освен ако не я върне доброволно. Съмнявам се. На тва му се вика шаврантия.

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker