А толкова много искаше деца.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А толкова много искаше деца....
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1634 пъти
Здравейте, наскоро чух от приятели че бившата ми жена е вече 5-6 години с някакъв мъж след нашата връзка и все още нямат деца което е ми е много ама много странно! Когато бяхме с нея тя ми споделяше, че мъжът преди мен и е отказвал за деца а също и аз дефакто след него. Просто тогава не ми бе до деца. Това беше и една от причините за ряздялата ни всъщност. Сега обаче тя е 5-6 години с този човек и нямат! Само да подчертая, че не е здравословен проблем, защото тя самата казвала че не е и просто не иска деца! Това още повече ме учудва, защото тя желаеше деца толкова много а сега когато може и има човек до себе си (които гаранция иска) тя самата не иска а вече не е и на малко години (36г). Просто се зачудих каква би могла да е причината все пак заради това се рязделихме и тогава аз бях проблемът!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 468ad91029
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   От такива като теб и този преди теб й се е отщяло....
Като чуеш няколко пъти и от няколко рязлични, че "не са готови" ами за какво да си слага таралеж в гащите със следващия неготов.
Не се чуди, а гледай себе си. И Споко, не си най-великият, че да еискала от теб, а от друг не. Просто такива са обстоятелствата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e77c841007
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Попада на дечковци, на които още не им е дошло времето за деца. Чакат да съберат пари, да построят няколко къщи, пък тогава да правят деца. Психологията на мъжа-и така ни е добре, обичаме се/ нямаме пари за деца. След време жената се отказва и така.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8c4354a0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Е това се казва селска клюкарка, теб какво те засяга поради каква причина няма деца бившата ти? Какъв ти е зора да се ровиш в живота на другите?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 25c34c7c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ми що не отидеш да я питаш, е мен :D
Вече е в бая напреднала в репродуктивно отношение възраст и може да ѝ е пресъхнала сливата. Па може и новия шушляк да се офлянква. Малко вероятно да е му е калпав материала, понеже всеки уважаващ себе си съсед би решил проблема кардинално.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 688f573c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Минал и е периодът. След няколко години може пак да поиска.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 98bd80f529
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Номер 2, не е точно така. Има го и обратното. Има и свестни мъже, сами седят. Да, не са топ 10, съвсем нормални хора. Единият има корем, другият е по-затворен, трети нещо друго. Женкарите не искат деца, а масово жените такива мъже харесват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0f3f08e140
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   1 и 2 имате изключително нерационално виждане за нещата.

Ще бъдете ли така добри да отговорите на въпроса как млада жена много иска деца и когато се събере с мъж, който също иска, на нея вече ѝ се отщява? Няма логика. Ако иска деца, ще намери мъж, който да ѝ направи. Чудно толкова ли е лесно на жена да ѝ се отщат деца? Може ли да ти се отще да имаш дете? Предните мъже не били готови - ок. Но със сегашния е от 30-годишна възраст, която е идеална за първо бебе от гледна точка на съвременните разбирания на мъже и жени.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 322f28036d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да, 7, отговатям.
Женатя, която търси семйствоо, иска и вижда в определен човек баща на детето си. Говоря за жена с такива ценносъи, а не жена, която иска дете от когото и да е само, за да има (и такива познавам). След като първите двама не са били готови очевидно да, може да й се отще. Може д ай се отщяло и връзка да има дори, ако е изпитала огромно разочарование. Само, че няма това кой да го помисли. По-лесно е да говорим как от днес за утрв може да се намери човек за всичко. Иначе да, може и да намери мъж да й направи дрте, то това лесно се прави. Трудно е обаче да е от човекът, когото обичаш, да сте в хармонични отношения и той да е готов за тази стъпка. ;}}}

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e77c841007
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   7 от 2
Откъде знаеш, че тоя другия иска деца? Пита ли го, той ли ти каза? Или ти така мислиш, че той иска?
Ако не става въпрос за здравословни проблеми, най-вероятно чакат нещо в бъдещето. Да натрупат пари, да накупят няколко имота, да се оправи държавата и т. н. И така жената се отказва да иска. Мъжът казва как и така са добре, разбират се, щастливи са. Или, че им трябва това и това да имат деца. Минават годинките в чакане.
6, не знам дали са само женкарите или немалка част от мъжете. Пример- приятелки и роднини. С години във връзки. Но деца няма. За брак пък да не говорим. Не изглеждат мъжете като женкари, нормални са си. Но все пак нямат деца. Не знам дали това е характерно за българските мъже. Една колежка от университета след завършването замина в чужбина при мъж, с който се запозна на една студентска бригада. Там бяха започнали връзка и той я изчака да завърши и се събраха. Ми брак имат вече и редовно обикалят страната. Направо пращи от щастие. Дете още нямат. Пък българките все едни уморени, сдухани и изнервени. Все чакат някой да им предложи или да се реши за дете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dd64d8bbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   От това което чета явно найстина жените по някакви си техни си виждания избират мъжът на детето си.
Щом съответната жена е години с друг и няма деца явно не иска деца от него като мъж! Може би само го използва за нещо друго или просто е с него, за да не бъде сама. Има и вариант където просто ги е страх и виждат, че не биха могли да се справят да отгледат деца. Варианти много, но след още няколко годинки и да иска ще е късно а и щом до 36г. не се е решила едва ли ще се реши плюс това явно и мъжът до нея се примирил с този избор.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b228747a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Понася си последствията сега. И моята така уж искаше и се направи на много велика като ме остави! Познай още е сама и без деца на 41 вече!
Как мислите дали ще и се случат нещата? Скептичен съм!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dd64d8bbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   11ти жена на 41г. и деца?? Не че е невъзможно, но тепърва да ражда е рисково според мен. Стигнала тази възраст едва ли ще навие да сменя памперси и тепърва да гледа деца. Забелязал съм, че не се ли излъже една жена между 20-35г. възраст да роди после шансовете да иска деца са малки а и както казах е рисковано. На авторът бившата също гони последният влак.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 59d846b8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   По разкази на много мои приятелки, мъжете им във връзки се пазят от деца. Единият отлага пет години, дори не каза "не, не искам", жената скъса с него и си хвана нов, над 30 е. Друга приятелка приятелят й директно излиза с предложение, нищо, че тя може да роди дете, да осиновят и то да осинови тя "за да не прилича на мен детето горкото" (казва той). Имам много забележки към мъжа ми, но за едно се радвам: стана ли време за дете се съгласи от раз. Разбира се, това не е било след месец или година, а след три. Жени, които са искали деца и ги изпързалят в дадена връзка, често след 30 са в друга връзка, дори като компромисен вариант какъв е мъжа. Кофти и много кофтито е, че и този мъж може да не иска деца. Не зависи винаги от жената. Но все повече истории чувам за мъже, които във връзка се пазят и дори нямат топките да кажат: "не, не искам дете" и минават години, докато тази жена се усети, че нейния няма да склони след шест месеца, както я е лъгал. За реални истории говоря, и то много.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fb666d6a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Що за въпроси задавате? И какви отговори очаквате? Намерете някакви сайтове на ясновидци и гадатели и питайте тях. Може пък те да знаят защо жената Х по едно време искала да има деца, после не искала. Тук никой не може да изкаже нещо повече от предположение, след като нито познава въпросната и живота ѝ, нито мъжете ѝ. Авторът, дето е живял с нея не знае, че ние пък откъде да знаем? Боб ли да хвърляме? Като му е толкова интересно, да върви да пита нея.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a415200d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И за какво му са деца на мъжа? После жена му да го зареже заради друг ли? И после мъжа да плаща 20 години издръжка.... той да не луд!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bb40206aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Има и друга страна на медала. Има мъже, които искат деца, а после бият шута на жена си и тя остава сама с две деца напр. и косата и се накъдря. Кое е по-добре?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b228747a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   13 и аз така викам но кой да ме чуе! Като си е навила на акъла, че ще може да се убеди сама да ходи по мъките по инвитро процедури!
И пак шанса е минимален и дали си струва риска?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 57fd023ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 13, , жена съм. точно на 41 най много исках деца. Забременях спонтанно на 42г Бях на върха на щастието. За съжаление изгубих бебето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b75fb7a264
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Какъв е проблема да роди след 40? И по- точно какво го интересува Сульо или Пульо? Загрижили се все едно те ще раждат. В далечната 2000
година две приятелки на майка ми родиха на около 45. Всички селяндури от блока се изтрепаха да коментират. Раждането им се отрази подмладяващо. Винаги са били с прически, стилни, поддържани. На едната синът беше най-интелигентен в целия клас, ходеше на състезания по математика в чужбина. Те вече са големи хора - и момчето и момичето са по на 22 години. Изгледаха си ги, изучиха си ги. Жените и сега изглеждат по-млади за годините си. Така че Сульо, ти си гледай твоя си живот. Споко, теб никой няма да те кара да раждаш на "дърти" години.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dd64d8bbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20 разказваш ни за единични случай. Прочети 19 тя е обяснила какви са шансовете и рисковете. Тук коментираме каква би могла да е причината и че след дадена възраст е опасно и рисково а не че е невъзможно!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b228747a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   За мен това са извращения на 45 сериозно ли? И на 60 ще ходи по родителски срещи? Колко според теб средно ще живее да му се радва?
Като стане на 20 майка му може вече да е изкукала и да трябва да я гледа ама кой да мисли? Подмладяващо било ама друг път тя на 45 и нагоре вече мензис няма бе, за нищо не става. Айде образовай се малко и тогава почни да лаеш тука!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4014bce799
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   22, майка ми имаше мензис до 56 годишна възраст.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c5eb396caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Може и на 25 години да загубиш бебе. Както и да изкукуригаш. Гаранция няма за нищо. Аз мога да изредя много жени родили след 40. В цял свят жените раждат след 40. Тук едно си Ганьо знае, едно си бае. Риск ще има винаги. Като гледам какво поколение тийнейджърки расте, един ден ще се молите да ви родят на 40. Както ви казаха по-горе, няма да раждате вие.
22 За теб извращение, за цял свят е съвсем нормално. На 60 хората още са в работоспособна възраст. И какво значи колко ще му се радва? Може да умреш и на 20, и на 30. Познавам хора под 30, които редовно вдигат 180 кръвно. Виж статистиката колко млади хора получават инсулт и инфаркт. Няма гаранция, че като родиш по-млад ще се радваш на детето по-дълго.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b228747a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Може но шанса на 25 е един а на 45 много по висок почти 50 на 50.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b75fb7a264
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Винаги е 50 на 50. Има толкова много починали млади майки или бебетата им. Провери статистиката. И пак играе факторът пари. Едно младо семейство няма особени възможности. И повечето раждат в мизерни държавни болници, където не се знае на какви лекари ще попадне. А Колко чакат някой да им подари старата си количка и бебешки неща. На 45 жената е изградила кариера, може да си позволи избор на екип в частна болница и специално внимание.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4b34a52fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Седнали Пижо и Пенда да нищят чуждия живот. Я се погледнете, захапали цигара, надигнали чашата с алкохол, на по 25 не могат да заченат и ходят на серии от ин витро, а ние балъците им ги плащаме. Някога децата са измирали от болести. За мен пушещи и пиещи сами трябва да си плащат инвитрото и после да коментират коб колко стар бил. Вие сте преждевременно остарели!
Ако и баба ми беше си брояла годините, през 40-та и 44-та, когато е била на 34 и 38 г е родила 4-тото и 5-тото си дете, моя баща и моята леля, защото предишните 3 са починали в ранна детска възрадт от менингит, хепатит А и пневмония.
Колежка роди две здрави момчета, на 43 и на45 години, съседка роди сина си на 45 и никоя от тях не е с ин витро.
Хайде, гледайте си във вашата паница, защото не е важно на каква възраст ще родиш, а от кого ще родиш дете.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dd64d8bbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Пълните глупости говориш номер 24 сякаш между 20 и 40г. възраст е еднакво няма разлика и всичко е ок нали? Хаха да ама дрън дрън, че пляс!
След 35г. възраст всеки един човешки организъм започва един дълъг процес на стареене продължаващ няколко десетилетия. Така, че деца се правят до макс ама макс. до 40г. възраст при жените иначе след това си играеш на тука има тука няма със здравето своето и това на евентуалния бъдещ плод. И тук като говорим говорим за нормално зачеване и бременност без да слагаме сурогатство, инвитро процедури и т. н.
И не на последно място много ама много злоба лееш в коментара си явно си прехвърлила годините и отново мъжете са виновните "Ганьовците"! Аз нямам нищоооо против ама нищо щом, като можете раждайте и на по 40-50-60г. стига да става давайте смело тъкмо да пооправим демографската криза!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker