Той охладня към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той охладня към мен
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 914 пъти
Здравейте
Ние сме двойка на възраст 25-6 години, живеем заедно 2 години. Напоследък приятелят ми каза че скаш чувствата са муохладнели към мен, не знае конкретна причина, бях при родителите си на гости (живеят в друг град) зс два дни, при което като се върнах той ми каза че два дни е мислил и се чудил дали няма да е по-добре да се разделим защото сякаш е охладнял и вече не търси интимност / гушкане/ секс/ и не знаел по каква причина е това. Това ме срина защото дойде изневиделица преди това не сме имали проблеми, поне в скоро време, и това беше като шок за мен. Признавам си, не мога да живея без него. Той е щастието в моя живот, винаги мисля за него и не мога да си представя да не го посрещам от работа вкъщи или да не заспивам дори без той да е до мен. Обичам го наистина много и думите му ме нараниха. Някак обаче сякаш решихме да опитаме да поправим нещата, тъй като сме преживели наистина доста неща заедно за времето което сме били заедно вече 4 години общо. Не мога да си представя той да не е част от живота ми. С него преживяхме много неща- починаха наши роднини, други бяха много болни, преживяхме взаимно доста катаклизми и в нашата връзка покрай това, чувствам се много емоционално свързана с него и го чувствам като най-добър приятел, човек с когото не мога да си представя че протича ежедневието ми. От този наш разговор че са му охладнели чувствата минаха няколко дни и сякаш… не виждам опити от негова страна. Само аз съм интимна с него- искам да го прегръщам/ целувам. Секс не сме правили, някак все ми отказва което много ме наранява. Сякаш не иска нищо да се оправи и не мога дори да го повярвам. Не сме говорили повече на темата. Старая се да инициирам повече неща, да разнообразим ежедневието си, за да прекарваме повече време заедно - например да ходим на кино и тн, винаги обаче аз инициирам нещата. Не знам според вас трябва ли да говоря пак с него за тези неща или да изчакам да мине повече време и да видя кк върви. Наистина много искам да се оправят нещата и съм готов на каквото е нужно да се поправят нещата и всичко да си е постарому. Моля ви помогнете, ако вие или вашия партньор се е случвало да му охладнеят чувствата - каквърнахте искрата/ как възвърнахте чувствата/ след колко време/ как се държахте вие и партньора ви съответно.
Благодаря предварително за съветите и коментарите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: f2c85f973c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Той не иска да се "връща по старому". Нали ти е казал вече, че е охладнял, това си значи край на връзка. Просто го е казал по- деликатно.
За това и не опитва сближаване, нито допуска секс, явно изчаква да асимилираш без да е груб.
Няма какво да направиш, бил е честен. Запази достойнство, излез от общият ви дом ако сте на квартира или у тях, дай си време за "лечение" и животът продължава.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d2d31cf8e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Здравей. Ще ти го кажа директно- колкото и да е трудно, не насилвай нещата и приеми, че човека вече не изпитва същото. Не се обвинявай, това са емоции и хората сме под техен контрол постоянно. Тръпката неизбежно изчезва, остава привързаност, уважение, навик ако щеш. Явно си всеотдайно и добро момиче, но колкото повече се опитваш да се сближите, толкова той ще се отдръпва. Уважи чувствата му и си продължи живота. Да, трудно е и то много, но не е невъзможно и всичко минава. Дай му време да е сам, да осмисли какво иска и уважи избора му.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6888c3d109
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За него връзката ви е изчерпана. Няма смисъл да правиш нищо, насила хубост не става. За съжаление винаги единият обича повече и по-дълго и страда повече. Каквото и да правиш, той вече не е с теб, освен като съквартирант. Това, че ходите на кино или на разходка и др., няма да го накара да те заобича отново. Може само да му стане досадно. Любовта не е някакъв предмет, че да можеш да го поправиш като се счупи.
Не си губете времето, разделете се като културни хора, не прави грешката да се опитваш да предлагаш приятелство, само ще си удължиш болката.
Остани известно време сама, грижи се за себе си, ако можеш пътувай, излизай с компания, запознай се с нови хора. Животът продължава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2517d2a691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Охладняването винаги е свързано с появата на нов човек. Той дискретно ти е намекнал, че докато те е нямало ти е изневврил или най-малкото е бил на срещи с друга жена, която харесва.
Повечето връзки, които след четвъртата година не стигнат до брак, се разпадат.
Ше ти бъде трудно, но след него ще намериш мъжа на живота си. Този не си заслужава. Не се е находил и не се е наживял.
И каква ше е таьи връзка без секс според теб, че да се стигне до ентусиазираното решение да премине в създаване на семейство
Минах през подобна връзка преди много години. Беше ми трудно, но той просто искале да трупа опит и да спи с много жени, защото беше на 25, когато се разделихме, а инахме 4 години връзка преди това. И до ден-днешен няма свнейство и деца, нито свриозна приятелка. Имале 2 връзки за по 2-3 години и множество сексуални контакти с всякакви жени. Е, радвам се, че се отървах от екенови рога

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e152c97c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, което описваш е край на връзката от негова страна. Затова не предприема никакви мерки в положителна посока.
" Само аз съм интимна с него- искам да го прегръщам/ целувам. Секс не сме правили, някак все ми отказва което много ме наранява. Сякаш не иска нищо да се оправи и не мога дори да го повярвам. ".
- в твоите думи е разковничето. Няма смисъл да хабиш повече емоции, бъди смела и сложи край ти!
Иначе съм била в такава ситуация. Бях инициатор на края, защото охладнях, секс също не исках, точно каквото си описала като поведение на твоя приятел. Също така някак си 4ри години без развитие, а дори обратното, не е нормално.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1de2196e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, съветвам те да спреш с опитите щом и той не полага усилия. Кажи му съвсем спокойно, че си тръгваш, не показвай емоции, все едно не те интересува. Като се изнесеш си живей живота, излизай, забавлявай се, поствай снимки, отиди на почивка дори с приятели или роднини. От опит казвам, че това връща интереса на мъжа. Колкото по- бързо осъзнае, че не си му в кърпа вързана вече, толкова по-бързо може и да се върне. Надявам се да помогне, успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker