Той не желае секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той не желае секс
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1489 пъти
Здравейте! Ще се опитам постът ми да не в дълъг и отегчителен. Може би се обръщам към вас за да ми олекне или да получа мнение или препоръка за специалист, който може да НИ помогне. Историята е дълга - мъжа ми е на 34, аз на 28 години. Имаме връзка от 4 години минала през много трудности - преодоляват бившия си, налагах много ограничения и накрая получих резултата - просто го, , изкопих’’. Труден характер съм, много съм се налагала над него и накрая може би в целта си да не сгреши, да направо всичко както трябва и да ми угоди постигнах резултата че той не желае секс с мен. Проблема не е физически, а психически при него - просто казва че не му се занимава, може, но не иска. Предпочита порното и секса между нас е два пъти месечно и то за 3 минути, повече от това не му се занимава по негови думи. Ясно е че съм оплескала нещата до безбожност. Промених се доста, вече не се налагам, гледам да съм покорна въпреки че не ми е в характера, но успех не постигам. Препоръчайте ми специалист за онлайн консултация или съвет какво да правя, защото нещата отиват все по-Зле. Той ме пита зашо не използвам вибратор или не мастурбирам просто, а аз не желая това. Други проблеми нямаме … отчаяна съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: f672883301
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Колко много истина има в китайската поговорка "Внимавай какво си пожелаваш. защото може да се сбъдне". Искала си този мъж, ето имаш го.
Нежеланието за секс е един от най-ясните индикатори, че връзката е изчерпана. Пресолила си манджата, уморил се е човекът да ти угажда и да ти се подчинява, неприятна си му. Твърде възможно е да те замени с друга. Потърси в нета психолог, но не възлагай големи надежди.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 12aeb23c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ами смачкала си мъжествеността му. И това няма да се оправи. Разделете се и си търси друг мъж. И внимавай - мъжествеността му, собствената му представата за него като за мъж, като се унищожи, не може да се оправи. Остави го и ако искаш тръгни на психолог за да разбереш защо се държиш така с мъжете. Може би е свързано с твоя баща?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 33ce7d8250
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е, ти от едната крайност (доминираща) та в другата (покорна) това е супер фалшиво, лицемерие и естествено, че нищо няма да промени. Най- много да го настрои повече срещу теб този фалш.
Щом искаш да спасиш... какво всъщност- секса само или връзката? Искаш да поставиш ново начало, различно от досегашното, в което да си "покорна"? Не си изяснила и така е по- трудно да се опитаме да разсъждаваме върху "казуса" ти.
Смятам, че би било много по- естествено да започнеш да му подаваш задачи, в които той да взема решения. Ще можеш ли?
Решения, които да засягат и теб. Ще изпуснеш ли контрола?
Казваш "други проблеми нямаме" - напротив, други са ви проблемите, а отказът от секс е само вторичен ефект.
Аз съм силен характер, също инатлива, горделива, че и отмъстителна ако ме "дърпат за опашката" но има неща, които никога не бих отнела от мъжът си, не бих се наложила, поне не открито, лесно е да си мислят, че те са взели решение за каквото и да е по принцип, няма нужда да се налагаме грубо. Не бих допуснала да ме приеме като друг мъж до себе си... освен ако не съм сигурна, че искам да се разделим.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f29127f399
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   От автор: Благодаря Ви момичета! Да, разбирам че съм пресолила манджата и то много, осъзнават че имам грешка. Просто не съм съгласна, че за всяко нещо да се “разделим” е решението. Искам да поправя нещата, не искам обвинения- аз самата се обвинявам достатъчно. Искам мнение, съвет, идея и препоръка за психолог - конкретен сексолог ако може

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 575d862a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И аз бях в положението на твоя мъж. Не се разделих с жена ми заради децата. Сега положението се пооправи, но трябваха 10тина години за това. Май по- добре е човек въобще да не се жени.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2314c68f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Преминаваш към действия. Напипваш сутрешна ерекция и действаш с ръчички, с устни, с език, както намериш за добре. Няма да ти откаже. Изцеждай го от сутринта и ще забрави за порното.
Междувременно се погрижи за външния си вид - грим, прическа, маникюр, нови дрехи, хубаво бельо, спорт.
Нещата ще се оправят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eb78f0ffe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Има друга жена, може да си сигурна в това. Мъж, който не иска секс със жена си или е болен, или изневерява. Трети вариант няма. Ако не е болен, значи изневерява. Пиша ти от собствен горчив опит. Всичко друго са приказки за пазара.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 30155f348b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Все пак какво му направи на този мъж че не ще даже и секс?
Да откажеш мъж от секса си е направо постижение.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 79bdc0c0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво значи не му се занимава? Поговорете за това, важно е да знаеш точно какво се крие зад тези думи. Защо не му се занимава? С какво точно не му се занимава? Кога би мусе занимавало ( в смисъл, какво трябва да е изпълнено като условия, за да му се занимава)?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eca9a2dd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Защото преди когато често допусках грешки, постоянно бях недоволна и той се чувстваше, че каквото и да прави все ще е недостатъчно добър за мен, а аз изискваща. Обвинявах го че няма пред игра и т. н и може би точно в порното всичко се случва с лекота, без да трябва да не направя, доказва на някой… което си е напълно логично.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2927d566eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Типичната жена, не могла по друг начин освен да го контролира и да се налага. Не може да има баланс, трябва винаги да е на нейното.
И после идва и пише теми как е изневерила или мъжа и не я иска.
Нищо чудно няма, такива сте почти всички.
Наистина е най-добре да не се жени човек, най-добре е да не се и занимава изобщо с вас.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 5c130515f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Твоя опит може да е полезен за жените които не щат секс и вечно се правят на болни, уморени и т. н. Сподели как го постигна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3be29f8882
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Четох, четох и разбрах- нищо не си намерила. Ти искаш "вече екшън" а той е на вълна "леко и тихо". Ти си готова да станеш майка. Така ще ти се изчерпи "експлозията" че друг пост ще четем след появата на бебока евентуално.
Не ми харесва единствено изказа и грамотността на поста, но сигурно това е от вълнение и момента не подреденост.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b58f4ba770
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От авторката - снощи отново имахме разговор на тази тема. Опитвам се всекидневно да го предразположа и т. н.. но ми заяви че нямал вече ракия а потребности и се надявал тайно и на мен да ми се притворя тия, , мераци” защото дори с годините щяло да става по-зле. Обясни ми че да не съм слушала другите какво говорят, лъжели.. след 30 год мъжа вече не му се правило секс. Предпочитал да си бие една…. аз му зададох въпроса а не мисли ли за мен, за моите нужди… Каза да мастурбирам и аз..

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 58f46b93d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Човекът иска спокойствие от теб. Достатъчно си го тормозила. Но да е за урок на другите кандидат съпруги. От тях чуваш Аз... Моето... Аз каквото кажа.... Аз съм.... Искам така...
Какво сте, едни голями л.... на. Без извинение. Празно самочувствие, но голямо....

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 575d862a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Много странно ми се вижда мъж на 30 да не иска много секс.
Обикновенно на тази възраст мъжете искат секс ежедневно. Жените пък са далеч от тази бройка. То затова и мъжете изневеряват.
При вас пък- обратното.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 73019b60f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Направо ти съчувствам, аз имах приятел, който не е добре психически и не искаше никакъв секс, а беше на 20 и малко, представи си, а като е на 40 сигурно ще има нужда само от 1 път в годината и на 50 ще приключи половия си живот...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 365753cb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторке, тоя не става, а връзката ви е обречена.
Късай, хвърляй и търси друг, по-потентен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker