Как да му отмъстя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му отмъстя?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1479 пъти
Здравейте. Жена съм, 22 годишна. Проблемът ми е следният - имам приятел от 3 месеца, който се подигра с мен многократно за този кратък период от време. То не беше женска коса у тях, която била на гадже на негов приятел, продължаваше да използва приложение за запознанства, куп несериозни по-малки постъпки. Не ме питайте защо не съм го зарязала веднага, успя да ми завърти главата достатъчно с думи и внимание. Но днес чашата преля. Прати ми снимка на момиче по бански и когато го питах какво е това ми написа, че това било перфектното женско тяло. В последствие започна да се извинява, накрая си призна, че ми я е пратил погрешка. До сега всеки път като гледаме нещо и той изкоментира въодушевено колко е красиво някое момиче съм си мълчала, но този път чашата преля. Пак се започнаха обяснения в любов, очите ли да си бил затворил... Разбирате положението, искам да му върна "услугата" за всички гадости. Да, детско е, не е решение, трябва просто да го зарежа, знам. Но това не ми стига, искам да го заболи както мен. Затова са добре дошли всякакви идеи по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 42ce1da588
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   На него едва ли му пука за теб. Та каквото и да направиш ще му е все тая.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0e123fdbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Наистина е детско и това, че го осъзнаваш е много добре! Съвета ми е - недей. не се занимавай и не се ПРИНИЗЯВАЙ на неговото ниво с целда му връщаш. Затвори вратата за него, игнорирай го и сложи край без обяснения, какво ти е причинил. Само ще му доставиш удоволствие, че поведението му е от значение. Започни да излизаш и си измиси хоби, някой курс, спорт, нещо такова, и недей да си с някого за да му връщаш, защото реално пак той е в основата и са глупости. Направи го за себе си и не влагай повече емоции в тези онтошения.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cb46d5aa7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Като похвали някоя жена колко е красива му кажи първо да се погледне какъв путьо маринкин е и че такава мацка никога няма да му се лепне. Оглеждай се за по-добър вариант, намери някое свястно момче преди да му го кажеш това. Като се стигне до момента в който да му сервираш какъв нещастник е и той евентуално ти отвърне, например че е с теб именно защото не може да си позволи по-готина мацка - ти му кажи, че отдавна си го заменила, покажи му новия си приятел. Накрая го сложи на място като му кажеш, че му е малък и е кръгла нула в леглото, от това най-ще го заболи.

Друго, което ми идва наум, е да го съблазниш, все едно ще играете някакви роли. Ти бъди полицайка например, а той престъпник. Сложи му едни белезници, маска на лицето и го остави на леглото. Пусни му един гей в стаята и го остави да се оправя. Или пък го завържи здраво и го остави да си стои така. През това време му накажи всичките тези неща, които си написала тук, без да показваш че те е боляло. Накрая си тръгни без да му помагаш.

Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e299ae660c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   И какво ще му направиш? Ще му пратиш снимка на някой разголен красавец? Ще се изпраскаш с някой друг? Само дето няма да го заболи. На такъв му е през оная работа. Само ще му покажеш колко си засегната и ще си мисли, че много си хлътнала.
За тази ситуация наистина вина имаш и ти. Ако си жена със самоуважение, която държи на себе си повече, отколкото на някаква епизодична "връзка" с някакво леке, щеше да му биеш шута при първия подобен случай. Не да се оставяш да те баламосва с мазни приказки. Внимание... че то всеки мъж като иска да легне с някоя става много внимателен.
Съветът ми е да го игнорираш напълно, блокирай го отвсякъде и не се занимавай с него. Има една приказка "Не хвърляй камъни в редки л@-на да не те опръскат. "

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b0677d99bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   3 - ти си потенциален престъпник. Хубаво е такива като тебе МВР да ги има на списък, та при нужда да се знае кой на какво е способен.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fa6299c439
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Такова поведение е адски инфантилно и нищо няма да спечелиш. Щом се държи така с теб изобщо не му пука какво правиш и мислиш, както каза номер 1. Просто го зарежи без драми, не му вдигай, не му пиши и забрави за него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fd9c1b42fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ами остави го случайно да види перфектно мъжко тяло в твоят телефон, признай си след това, че си го харесвала като човек, но като мъж...
И приключвай.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8631f4ff13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Добре де, как жените хващате такива, които само изкат да ви изчукат?
А тези, които тичат по вас ги правите на луди и после бягате от тях?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 76c971bea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Никак. Просто се постарай на теб да ти е супер: ама, не заради него, а заради теб. Ще срещаш и други такива през живота, но ти пази себе си и сърцето си чисти. Никакво отмъщение от теб: такива като него животът ги поставя на място.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cef9a80bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Както винаги женската злоба и креативност е на забележителна висота.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 955f258770
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Авторке, държиш се така все едно си 5-годишно дете, а не 22-годишна зряла жена. Какви отмъщения, какви пет лева? Още, когато е почнал да ти се обеснява за гаджето на негов познат трябваше да му биеш сиктира, а не той да ти "завърта" главата с думи или внимание. Сама се унижаваш като стоиш с него, следователно ти си си виновна, а чакаш ние да ти предлагаме отмъщения? Единственото СМИСЛЕНО нещо, което би могла да направиш е просто да го зарежеш (ако вече не си) и толкова. А не да се впускаш в отмъщения, детски истории и прочие. И те съветвам хубаво да помислиш над думата "отмъщение", която използваш, защото отмъщение се прави на хора, които са съсипали твоя или живота на близките ти, а не за някакви си детинщини.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c9d667f8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Това от авторката е примера за БАТ БОЙ. Мъж за който го боли К*А за вас и вие пак тичате след него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 56f6adb58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Кажи му, че искаш да приключите връзка, защото в секса не те задоволява.
Блокирай и го игнорирай напълно.
Ако е близък с роднините си, кажи им и на тях тези неща да го научат що за курвар е. Както и приятелите, колегите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1d317430e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Зарежи го. Това е най-смисленото нещо, което можеш да направиш. Спукай му гумите или му счупи предното стъкло на колата, или му сипи захар в резервоара, но ползвай ръкавици. Можеш да натъпчиш дамска превръзка в тоалетната или да надупчиш с игла по напрчатаните думи по презервативите, но повече да не си лягаш с бего. Гадости могат да се измислят, но ако му пращаш готини снимки на мъже, няма да се трогне. Той простое е леке и боклук.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0e123fdbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Номер 3 има сериозни психически травми и е за психиатър, дано не го подмине, а се замисли...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4153c73e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   12, Батман ли е описвала авторката? Стига, бре!

Като ще използвате английски думи или изрази вместо български, научете как се изписват при побългаряването им!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cb46d5aa7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От номер 3 към всички, които ме изкараха психично болна:
Хора, не бъдете толкова загрижени за психичното ми здраве, моля ви! Абсолютно с всичкия съм си, а това, че някои от вас се засегнаха от идеите ми си е лично ваша грижа. Авторката пита за идеи - споделих това, което ми дойде наум. Значи ли непременно че имам сериозна травма в живота си? Ами ако просто имам развито въображение? Не може просто така да заклеймявате някого като психично болен. Споделих мнението си както всички тук го правите. Кой както иска да го приема, не толерирам поведението на негодници като този, когото авторката е описала. Макар и идеите ми да звучат налудничави за някои от вас - не намирам нищо нередно да се постъпи лошо с такъв индивид, буквално гаврещ се с момичето до себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker