Дали изобщо да опитам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали изобщо да опитам?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 907 пъти
Здравейте! Момче съм на 23 години от София! Харесвам момиче на 22 години, приятелка на наша близка приятелка от нашата компания. Нашата приятелка я доведе в едно заведение преди около 1 месец, където се бяхме събрали цялата компания горе долу от около 15 човека и там се запознах с нея. Та нашата приятелка се обади, че във въпросната вечер ще закъснее малко за заведението, защото иска да доведе нейна приятелка (въпросната красавица), за да не била сама сред толкова момчета, макар че в компанията има още две момичета, но тя не се разбира много с тях и искаше да си доведе нея. Казахме й че няма никакъв проблем и могат да заповядат, когато са готови. Към 19:00 седнахме в заведението на маса, от която имаше гледка към паркинга и някъде след 15-20 минути виждам, че се паркира черен джип, който отдалеч познах, че е ауди кю 7, защото се занимавам с коли и ди познавам дори и отдалеч и разбирам особено от тази марка, защото съм й фен. От колата слязоха нашата приятелка с въпросното момиче. Влязоха в заведението и аз просто онемях, когато видях момичето, беше изключително красива, висока, слаба, с кестенява права коса и сиви очи, сякаш беше с лещи, но бяха естествени, защото после поразпитах нашата приятелка, когато останахме двамата след вечерята, защото въпросната си тръгна по-рано. Та да се върнем на темата.... подадох ръка и се запознах с тази хубавица, даже седна до мен, но веднага не само на мен ми направи впечатление не само каква кола кара момичето, а и с какви дрехи беше облечена. Цялата беше облечена във версаче от главата до петите с последен модел айфон, защото познавам марката тъй като и аз съм с такъв модел телефон, но тя просто беше с най-новия, като седна си го извади на масата. Миришеше на невероятен парфюм...
Вечряхме, забавлявахме се, говорихме си, но цяла вечер сякаш си паснах с нея толкова много, защото говорих почти само с нея, но въпреки всичко това ме човъркаха едни въпроси, които исках да задам на нашата приятелка от компанията когато намеря подходящ момент. Та вечерята свърши и въпросната си беше тръгнала по-рано и после реших да закарам нашата приятелка до у тях и да я поразпитам за тази красавица. Седнахме в колата и започнах да питам без притеснения. Попитах от къде това момиче има тези финансови възможности и моята приятелка ми разказа под секрет, че баща й се занимава с не много хубави неща, тоест буквално е в черни бизнеси, отделно е управител на 6 хотела в България, има 10 автокъщи отново в страната ни и отделно е директор на австрийска фирма. Майката е управителка на известен голям софийски магазин и наистина семейството разполагат със страшно много пари. Но ме стресна малко факта, че моята приятелка ми каза да не се занимавам с въпросната по никакъв начин, защото бащата доста трудно одобрява момчетата с които е излизала а тя ми сподели, че са около 5 през живота й, понеже те са приятелки от около 5-6 години някъде, но досега не се бяхме запознавали с нея, най-лошото е че ми каза, че на двама от бившите й приятели бащата е раздавал наркотичен материал, който да продават и да му вършат някаква работа, но най-се уплаших, когато ми разказа как една вечер е запалил джипа си, отишъл е през нощта до бившия й приятел и му е опрял нож в гърлото, за да го сплаши, когато дъщеря му се е прибрала разплакана у тях вечерта след някаква караница между тях явно. Въпроса ми е дали да опитам нещо с това момиче и да й поискам втора среща само двамата, като поискам фейсбука или телефонния номер от моята приятелка или да не рискувам да се замесвам в някакви филми, колкото и да е красива и прекрасна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7ea723e8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Миришат ти краката за там, поне ако не караш бмв х5 или мл 6.3 или сходна класа кола на q7. Отделно, такива моми обикновено са боклуци и си търсят богати тъпкачи, които като ги третират така, както искат, се разплакват и стават такива ситуации като бащата да превърти и да отиде да трепе нехранимайкото, който е изебал и изхвърлил щерка му. За наркотици и т.н. чул си недочул отнякъде, така че няма да коментираме. Та, звучи като да не си и в лигата като цяло. Намери си твой калибър жена. Ако пък толкова ти е мерак, пробвай се, кво толкова, няма да си първия отрязан от нея и няма да ти е последната резачка на теб. Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5b3669e8d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се навирай между шамарите. После ще те боли.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4344b3bc4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Когато не знаеш къде се слага запетая, но разпознаваш Q7 отдалече... Ако темата не е ебавка, то няма смисъл да се занимаваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5edf69be76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз имах подобно история и ядох бой.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5edf69be76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Недей!

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8d9e7225c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Този текст го беше пъснал и преди няколко месеца.
За теб може да се сбъдне лафа : "Лаком гъз глава затрива".
Описанието ти е изключително подробно относно материалните придобивки на въпросното същество от женски пол и твърде оскъдно относно нейните физически данни, а за душевност и интелект - нито дума.
И после жените били материалистки. Та ти си същински Амгъл!
И да се пробваш, няма да те огрее! Хората с пари умеят да надушват онези, които искат да са с тях само заради парите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 52e6a8bbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти сериозно ли питаш?

Ти каква кола караш? Предполагам го караш от заплата до заплата? Някакъв супер красавец ли си с релеф? Какво ще ѝ предложиш на мацката? Да я поканиш в някакво мижаво заведение и след това да ходите да спите в евтин хотел или, ако тя е навита, да плати делукс стая в нещо по-сносно? А същевременно до хотела ще те вози тя в Q7-цата? Как я виждаш тая?

Предполагам баща ѝ им е раздавал наркотици на предните, за да ги провери, какви мъже са. Дали ще се справят да свършат някаква работа, а не че той ще намаже някакви кинти. Той кинти човекът си има предостатъчно за него и семейството му. Но момците са били бедняци в сравнение с него. Та затова е решил да ги пробва, за какво стават и колко стават. Тая неговата щерка в бъдеще няма да го кара на хлюб и сол, я!

Отделно, че тя на 22 е имала едно 5-ма мъже в леглото си. Което за възрастта ѝ е повече от нормалното. Вярно, че богатите правят повече секс, но това показва и нрава ѝ. Очевидно тя не е за нещо дълготрайно на този етап от живота ѝ, което само сочи, че ако не си някакъв супер красавец, с когото тя евентуално би искала да се еб! е, нямаш никакви шансове, предвид материални ти статус, който е другата решаваща компонента.

Според мене по всички ритерии си аут.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: daa6627d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се вкарвай, няма жена, която да си струва проблемите, които ще имаш. Колкото и да е красива. Послушай, да не усетиш.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ea59fff9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Тя е много категории над теб Жените винаги са с мъже над тях. Запомни го. И никога не се цели в жени които те превъзхождат, по какъвто и да е критерий. Та те самите искат мъж който ги превъзхожда - значително.

Ти се напълно откачен. Баща й ако разбере какъв сульо иска дъщеря му, ще прати хора да те затрият.

Та ти си малко кученце, искащо да играе с булдозите. Къде си тръгнал бе? ! Тебе такива като тях ги ядат за закуска.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker