Натискът за майчинство до 30 г. създава нестабилно общество - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Натискът за майчинство до 30 г. създава нестабилно общество
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1570 пъти
Моля ви, четете това САМО, ако сте готови да чуете Божествената истина, ако ще мислите "Оле мале", ако мислите, че тук има наложено мнение, по- добре напуснете!

Защо все повече млади и не толкова узрели хора се чувстват стресирани и притиснати да станат родители, ала чувстват, че сякаш животът се е изплъзнал измежду пръстите им след като са станали такива?

Този въпрос си създавах непрекъснато и отговорите на повечето хора, че трябва да станеш родител докато можеш, не ме задоволяваха и дори това нещо продължаваше да ме плаши.

Понеже съм духовен човек, не зададох въпроса на ВАС или на родителите ми, а го зададох на Божественото Съзнание- Бог.

Попитах Бог: Защо сме толкова притискани да ставаме родители, а сме готови за това само физически, докато психически изобщо не сме и това смазва живота ни?

Отговорът, който получих е, че това е, защото мислим, че децата ни ни принадлежат, че те са наши придобивки и, че ние ги "притежаваме" и за това сме отговорни САМИ за тях. Да им даваме "мъдрост" каквато самите ние не сме усвоили.

Заради социалните медии и Холивуд сме превърнали младостта в култ, възвеличали сме неопитното юношество, а сме отритнали мъдростта и опита на възрастните, които са научили много повече от нас и съответно са много по- способни да отгледат с висока мъдрост едно дете.

Възрастните са много, ама много по- ценни от младите и заслужават много по- голямо уважение от тях. Наистина не сте създадени за такава отговорност докато не сте придобили достатъчно опит и мъдрост.

Така тъкмо, когато един млад човек започва да се радва на живота, той е залят сам да се справя с непоносимо голяма отговорност, а възрастните хора са отритнати от живота им като ненужни и си живеят и умират сами. А тъкмо тогава вече са пенсионирани и имат време да се грижат за НЕЩО.

Ако реално се замислите, точно така стоят нещата и това е създало повече нещастие отколкото щастие.

До 30 и дори 40 годишната си възраст ние психически НАИСТИНА сме все още деца, не сме открили себе си и сме притиснати да дадем мъдрост на едно дете, когато все още самите ние НЕ сме открили нашата собствена мъдрост и призвание, че да го учим него.
Ето така вече векове наред, хиляди хора изпускат призванието си и "изгубват" живота си тъкмо, когато е започнал. За това стават и толкова много аборти, защото жената не е изпълнила предназначението си, за да бъде майка.

Друг въпрос, който питах Бог- "Защо тогава нашите тела са способни да създават деца ПРЕДИ ние да сме готови за това? "

Отговор: Защото наистина децата биват създадени от телата на младите, но е работа на обществото на МЪДРИТЕ да се грижат за тях и да ги възпитават, докато младите не придобият опит и не са готови да ги поемат.

Никога не е трябвало да възвеличаваме младата възраст, а да отхвърляме мъдростта и помощта на по- голямата. Никога не е трябвало да се притискаме едни други за тази огромна отговорност, в РАЗВИТИТЕ общества децата са грижа на ВСИЧКИ старейшини, които ЗАЕДНО си помагат, а не тежка принуда за младите. Младите помагат и трупат мъдрост, но се назидавани да продължават да следват пътя си.

Родителите днес разбира се, обичат децата си, но много от тях чувстват, че са изгубили призванието си в живота за нещо друго. Това е ИМЕННО, защото са поели цялата отговорност за тях преди да са станали готови.

Ето това са отговорите, които ми даде Бог на МЕН, защото изобщо не се чувствам готова да стана майка на 26, а разбира се, възрастните, които също са били възпитавани по този начин да отхвърлят собствената си мъдрост, ме притискат да стана такава. Това НАИСТИНА е грешно! Работа на младото тяло е да създаде детето, но е работа на възрастния да го възпитава и учи.
Ние всички сме поели нещата по погрешен начин. Детето е РАБОТА на мъдрия, а не на неопитния. Това е истината, обратно на ВСИЧКО, което обществото мисли.

Повечето хора НАИСТИНА са готови да се грижат за деца едва, когато са навършили 40 или 50. Защото се придобили опит и това си има причина!

Защо обвинявате жените, че са решили да стават майки, когато НАИСТИНА са готови за това, ако ще им трупате цялата отговорност?

И това всичко е отговорът на Божественото. И аз лично мисля, че на дълбоко ниво ние всички осъзнаваме, че искаме другите да станат млади и натоварени родители, или защото ние сме били принудени също да сме такива, или защото преповтаряме общественото мнение.

Аз много се радвам, че Бог даде отговор на притесненията ми. Благодаря ти много, Господи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: f4d9071d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Ку-куууууу!
Божественото е божествено, биологичният часовник е биологичен часовник. Трудна сентенция, няма да я разбереш. Никой никого не кара. Като не искат до 30, да знаят, че след 30 по-трудно, а след 40, много, много трудно. Всеки си решава за себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f02408ad51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Всичко е въпрос на приоритети, ценности и разбирания. Днес никой не се влияе от общите разбирания за живота, всеки решава сам за себе си дали да се развива професионално, дали да се отдаде на семейството или да живее за себе си. Някои успяват да съчетават тези неща (на тези хора дълбоко се възхищавам), други не знаят за какво живеят. По темата специално - ако чувстваш готовност да станеш родител действаш, ако ли не не се захващаш., просто е. Просто не намерих логика в тази философия.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b1984e1abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Абе... да не дава Господ!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 16fd25db54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Абе щом говориш с бог и той ти отговаря работата е сериозна.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 02e5f42e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Сега мислиш така, след три четири години ти сама ще искаш. Все повече хора виждам след трийсет в нови връзки, в които е рано да се говори за деца, но жената иска вече дете или тя иска, а той не и си живеят като гадженца, "съжалявайки" младите родители и изобщо родителите на тази възраст, защото те вече не са в най-младата си възраст. И тук опира всичко до това, че гроздето е кисело. Все от такива жени чувам, че младите майки щоплят семки по дивана, седят в интернет, докато те още работели. Те знаят ли едно малко бебе, че се храни през три часа и първите месеци почти не спиш, ако изобщо заспиш, че после известно време се става в 5, те не биха си счупили маникюра, защото когато си майка трудно поддържаш такъв и защото миризмите на как са вредни за бебето, изобщо да помислят колко е трудно да се справиш с бебе, с къща, с готвене, да го изведеш два пъти на ден, а ако нямаш асансьор и си с количка още повече. И все пак не са за жалене и жалейки младите майки, те са триста пъти по-щастливии от ежедневието на другите с куха грим рутина, мазане на кремче рутина, работа, тоалетна, снимчици за фейсбук и Инстаграм и тотална кухота и безсмислие на всички нива.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 38d481f258
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Хехе, както казах, това откровение беше дадено на мен. То е за онези, които не се чувстват готови. Вие защо четете? Аз съм доволна от отговора. Можете да мислите каквото решите. Отговора получих чрез духовна литература. Лично аз може би ще помисля за деца поне след 32. И това е чудесно! Който когато е готов. Никой не трябва да бъде притискан за нищо, защото децата са огромна отговорност. И имаш право да сбъднеш първо мечтите си. Животът е да му се наслаждаваш! И всеки е прекрасен докато е жив, никога не живейте в ограниченост.
А

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4772dcbcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ако говориш с бог - това е молитва.
Ако той ти отговаря - това е шизофрения.
Но всеки сам си носи шизофренията, подобно на кръста.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a4f37afb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Той май Всеки вече в 21 век, който СМЕЕ да изрази мнение различно от общоприетото е "разпъван на кръст", даже и замерян с камъни.

Да смяташ, че знаеш нечия съдба заради общоприетото, на което си жертва номер 5, е най- голямата уловка в твоя живот. Хората, които се РАЗЛИЧАВАТ от народа са тези, които единствени успяват да постигнат промяна в живота си и да се издигнат.. За това моят пост не е за всеки, защото поставя под въпрос общоприетото и разплита мрежите. Щом хората са натирвани да мислят за часовници, а не за щастието си, значи нищо чудно, че вече семействата не са щастливи. Майка ми винаги ме е учила да искам деца само, когато съм готова. Аз слушам нея и Бог. Този пост наистина не е за всеки с камък в ръцете.
А

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a4f37afb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Така е номер 2, философията е, че е хубаво човек да постигне целите си и да бъде родител, когато е готов, но много хора, специално жени, са често притискани от околните да бъдат майки преди да са станали готови. А ако станат такива по- рано, те не получават помощ от никъде и не успяват да дадат правилното възпитание на децата си. Не са натрупали самите те достатъчно опит от живота. За това във високо развитите общества възрастните поемат първоначалните грижи. Така всеки се чувства полезен за семейството си. Това е всичко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 71219810b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До 5, не е точно така. Не бива да слагате под общ знаменател, че един ден всеки ще поиска дете. Да, някои ще го направят само, за да задоволят желанията на партньорът си или бабите и дядовците да млъкнат по темата. Желанието и инстинктите да си родител не са вродени на всеки.
Пък и не всеки мечтае сутрин вместо да пие едно ароматно, топло кафе да сменя миризливи памперси. Другото което е, точно виждам младите майки колко са кухи по площадките. Не се водят никакви интелигентни разговори. Пречат и по улиците като се изредят по 5 и бутат като хамави количките в редица.
Винаги се говори за памперси, повръщане, ревало цяла вечер и т. н. А жената, която е със свободно време, има възможност между другото и да се учи на различни неща. Ако и тя не е куха лейка, разбира се.
Спрете да омаловажавате изборите на хората и да се възвеличават определени групи. Място има за всички на тази земя.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d568e8e1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Значи аз също съм много вярваща, да! Но не съм съгласна с простотиите които си изгубила времето си да напишеш! Ако си вярваща истински изобщо няма да разсъждаваш по този абсурден начин! Това е супер глупаво!
Това кога една жена ще стане майка е именно по Божията воля! Има хора които се чувстват гптпво на 25 на 28 на 30 и т. н. има хора които ( според това което са преживели ) се чувстват мъдри на 25 на 30 а има и хора които дори на 80 вярвай ми никак ама никак н са пимъдрели!!!!
Аз например се смятам за изключително мъдра за възрастта си ( и са ми го казвали и много възрастни хора )! Изживяла съм много борила съм се и продължавам ( знам че има още колко много да науча и осъзнавам че имам Малик житейски стаж ) но за скромните си 25 г съм осъзнала много истини и неща които дори 80 г хора не са проумяли!
Така че когато детето се случи и се зачене вярвай ми не е до готовност а е Божа воля! Бпт не те пита кога го искаш това дете! Той просто се намесва именно по божествен начин и го създава! Именно Бог знае кога една двойка да готови за това дете и....! Ти щом искаш драми и на 50 г майка! Да видим ще ти останели достатъчно време да го отгледаш и възпиташ! Отделно че тогава шансовете са нулеви да заченеш де!
Пълни простотии си писала!
Ама това си е твои проблем!
Аз може много да съм научила за краткия си живот но не се чувствам гчтпва за дете все още! Отделен факт е здравословното ми състояние което не го позволява! Но е бъдеще просто знам какво още ми липсва и защо не съм готова за тази отговорност!
И не Бог НЕ ти е казал тези глупости! Не карай хората да си мислят че си луда!
Да Бог ибщиеа с нас но по други начини - сънища чрез хора чрез ситуации дава знаци стига човек да е на много високо духовно ниво и да вярва силно ще Го открие и в най малкият детайл!
Пожелавам на всеки да се извиси на такова ниво и да открива Бог във всичко и всеки около себе си!
Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0baa954b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Да говориш на БОГ се нарича религия, вземе ли той да ти отговаря работата е за психиатрия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fa545487a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   В много неща си права. Обществото притиска жените да раждат, за да има продължение на рода... Но в днешно време, особено в големите градове никой не притиска жените да раждат. Всеки сам си взима това решение. Дори и ако изобщо не иска да ражда деца. Тъй или инак планетата е пренаселена. В миналото, когато не е имало здравеопазване или пък хората не са имали достъп до такова, са карали жените да раждат млади, защото вероятността детето и майката да оцелеят, са били по-големи. ДНес има здравеопазване и възрастта на майката не е от такова значение. И да, жената е добре да е порастнала в мислите си достатъчно, за да има дете. Разни млади майки ми се оплакват - не знаех, че е толкова трудно да имаш дете. Да, това не е игра с кукли или помотаване по кафенета.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a4f37afb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 12, ако осъзнаваше, че всички сме едно, нямаше да наречеш написаното простотия, защото всяко мнение има доза истина и съм написала изрично, че отговор съм получила от духовна литература- книга, в предишните коментари и също, че всеки, който мисли, че написаното е наложено мнение може да напусне! Това е отговорът, който аз получих и той е личен, защото знам хорските нападки написах Изрично и, че НЕ питам вас, хората, много малко ще отговорят учтиво и с отворено съзнание, питах Божественото съзнание, което не е мъж на трон, а безкрайна енергия.
Разберете го, напуснете като нещо не ви харесва, не се интересувам от мнението на хората, а от Божествената истина, че всеки е свободен. Никой няма силата да промени мнението ми, а Бог не е човек, не налага волята си.
Всички неща, които пиша могат САМО да ви шокират, защото са обратното на всичко, което обществото и религиите вярват.
А

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a4f37afb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   16, може и да имам аз лично доза грешка, но въпросът е единствено, че получих отговор на въпроси, които ме тормозиха в миналото. И като казвам "Господи", нямам предвид религията, а безкрайната енергия във Вселената.

Благодаря ти, че ми отговори интелигентно, и аз също познавам много млади майки, на които все още просто им се живее и затова не дават необходимите грижи за децата си, не и с радост. И, ако стана майка сега както някои роднини ме подсещат, знам, че ще изпадна в същото положение. Едно дете иска да бъде желано, за тази цел родителите трябва сами да го поискат, когато са готови за него.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a4f37afb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ще обясня последно, че като казах, че "говоря" с Бог, как става това? Знам, че аз и Божествената енергия сме едно, отправям молитва с вярата, че по тайнствен начин ще намеря отговор. Или от песен, или книга, или от приятели, наистина намирам отговор и истината наистина ме освобождава. "Бог " по този начин общува. Но вие говоря го приехте буквално. Не съм го разяснила.
А

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 752af59447
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   "Отговор: Защото наистина децата биват създадени от телата на младите, но е работа на обществото на МЪДРИТЕ да се грижат за тях и да ги възпитават, докато младите не придобият опит и не са готови да ги поемат. "

Еми ок. Лесно решение. Младите правим децата, дъртите ги гледат, пък ние си гледаме живота и се "откриваме". :) Баси кефа. И аз така искам.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0709aa31a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторке, общо взето съм съгласна с твоите разсъждения, ама какво очакваше да срещнеш в този форум? Вероятността да срещнеш разбиране или най-малкото уважение, е 1:1000. Сайтът отдавна се напълни с тролове и хейтъри които избиват комплекси. Да не говорим за тенденциозното и редовно пускане на темички провокация. А модератори всъщност няма, пуска се всичко наред, но вече си мисля че дори така е по-добре. Против цензурата съм, защото когато хората имат свобода човек добива реална представа за това от какви е заобиколен. Преди време някой беше пуснал тема "защо темите масово се изопачават". Не четох поста му, ама и аз съм на мнение че темите все повече се изопачават, отговорите също.

Обществото винаги ще те притиска за това и онова. Сега е за едно, след 10 години ще бъде за друго, а след 20 за трето. Просто трябва човек да седне и да помисли кои са неговите приоритети: той самия и неговото щастие или мнението на Сульо и Пульо. Ако за един човек е по-важно да угоди на Сульо и Пульо отколкото да следва собствената си интуиция, той винаги ще бъде недоволен и от живота и от себе си. Когато човек знае какво иска да постигне в живота и е разбрал кое го прави щастлив, тогава мнението на останалите престава да бъде толкова важно за него и той си живее живота. За съвет: майка ти и баща ти. Брат, сестра или много близък приятел. И то само за съвет. Крайното решение човек трябва сам да го вземе.

Та в общи линии, мен общественото мнение ме притесняваше когато бях на 15. След това разбрах че мнението на хора които нито са ме родили, нито ме издържат, нито ме познават, няма никаква стойност. А да не говорим че много от тия ерудирани философи дето активно дават акъл на останалите, често нямат елементарно възпитание и задават въпроси които са си чист атентат срещу личното пространство на човек. Примерно, на мероприятие и в присъствието на доста хора, питат млада двойка още колко ще се бавят с бебето. Естествено не им минава през ум че един от двамата може да има здравословен проблем или елементарно да не искат деца. Не има минава през ум че ако един от двамата има проблем, ще се почувства зле или неловко, няма да знае какво да отговори. А ако просто не му харесват децата няма да е в настроение да отговаря. Но не, "протокола" изисква щом са двойка да направят деца и останалите (съседи, стринки, колеги и подобни) да бъдат информирани веднага след зачеването. Ами селски манталитет. Културните хора не постъпват така и знаят че това е интимен въпрос който може да се задава само на много близки приятели и насаме.

Авторке, просто не се поддавай на общественото мнение и си живей живота. Ти ще си понасяш последствията от решенията, които взимаш, не останалите.

Бих те посъветвала да си замразиш яйцеклетки ако не знаеш дали и кога ще искаш деца. Така ще си подсигуриш качествен материал ако решиш да ставаш майка по-късно и ще избегнеш евентуални трудности. Не е много евтино, но не е и толкова скъпо и си мисля че си заслужава. Аз съм решила тази година да го направя. И аз така мислех като бях на 25, че на 30 ще ми се изяснят нещата и ще поискам. Ама като навърших 30 установих че не само че не искам, ами и като гледам мои познати майки как им протича живота, никак не бих искала да съм на тяхно място и се радвам на свободата. Изобщо бебета и малки деца никога не са ми харесвали. За щастие и моя приятел не се е разбързал и с облекчение забелязвам че няма интерес към децата. Неговите братовчеди така хубаво са се насадили с по две деца, че сега няма мърдане. Да не говорим че единия е безработен и по цял ден стои вкъщи и домакинства с дете на 3 години и бебе на няколко месеца.

Но знам ли, може би аз след 5 години да усетя че е настъпил момента за дете. И за да си спестя проблеми най-добре да се подсигуря с яйцеклетки. После ако решиш да не ги използваш може да ги дариш или да се унищожат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0709aa31a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Н 5, няма универсално щастие в живота. Всеки човек е различен, следователно целите и мечтите ни са различни.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1a3501bea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   17 (авторке) влизам в поста ти само заради този коментар, не съм чела другите.
Не, НЕ сме всички едно! Ще бъда директна, пък ти проучвай ако искаш, ако пък шока ти дойде в повече, ме приеми за луда и си затвори очите.
Има страшно много хуманоиди копия, портали, изкуствено създадени в лабораторни условия, дори имат потомство, но обикновено дори на подсъзнателно ниво търсят души за репродуциране, а после ги тормозят цял живот за да си набавят нужната "храна"... нямат души! Не идват от цялото...
"Всички сме едно" е само част от голямата манипулация. Ако нараниш отсрещният- нараняваш себе си- ОШО и много други буахаххахах стой наведена и позволявай да те нараняват без да отговориш защото "прости му, боже, той/тя не знае какво прави" и в този стил/промиване на мозъци, се захранва тъмната енергия.
"Убий си егото, егото те води, не трябва да имаш его" превод: убий/унищожи АЗ- ът си, инстинкта за самосъхранение, иначе как да се кача на врата ти и те ползвам в моя изгода. Его= АЗ, трябва да се контролира, но да е нахранено, доволно и спокойно. Трябва и да знаеш кога и как да го пуснеш на воля с дори мотивиращо АРРРРРЕЕ ритай яко и без жал!
Влизаш в духовното от грешната страна... от към изхода!
Помисли си, пък в крайна сметка ако не затънеш съвсем в тези удобни за едни твари "знания" - твари, които не искаш да познаваш, може би някой ден ще осъзнаеш, че си в трампа/капан.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a4f37afb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Благодаря номер 21, това не съм го знаела. Може би и аз ще си замразя. Всеки сам нека избира кога да стане родитeл. Нормално е да не искаш, ако не се поддаваш на хорското мнение и може един ден, когато си видяла достатъчно от живота, да поискаш. Много познати имам, които са на 30 и нямат деца, някои имат на 35. Когато му дойде времето, хубаво е, че приятелят ти не те притиска, моят също не ме притиска, обещал е, когато сме готови.
А

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 209029e70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Защо използваш Бог в изкривеното си егоистично съзнание? "Били сме деца до 30-40 годишна възраст". Добре, че нашите революцинери не са мислили така, които са имали огромен житейски опит до 20 годишната си. Нашите баби раждаха по няколко деца, започвайки от 16 годишна възраст. Обичаха, бяха млади и силни да ги гледат.

Една жена, трябва да роди първото си дете задължително преди 30 годишна възраст, ако иска да бъде здраво! С всяка година след това, детето да се роди със здравословен проблем се увеличава. Не случайно и жените, като стигнах 30 години, не си търсят мъж, а оплодител.. биологичният часовник тиктака.

Всеки, който говори, че жената може да роди след 35-40-45г. обслужва тези, които искат да затрият бялата раса.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d63bab7b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   И забравящ нещо много важно.

КОГАТО ТИ СИ НА 50, твойте родители или са умрели или са много старии имащи нужда от теб.

Та кое ще гледаш? Тях или детето си първо.

Гледаш да мислиш само за себе си аре марш ма

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker