Не мога да разбера какво изпитва към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да разбера какво изпитва към мен
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1088 пъти
Здравейте. Извинявам се предварително, че историята ще е дълга :) Може би някои ще ме критикувате, други не, но все пак благодаря на всички предварително за коментарите. И така.. започвам!
Аз съм жена на 27 години. Имам момченце на 4 години. Самотна майка съм. С бащата на синът ми се разделихме след 8 годишна връзка, когато синът ми беше на 2 месеца (няма да навлизам в подробности). От тогава до преди 2 месеца бях сама и може би се чувствах страхотно от този факт. Чувствах се свободна и мъжете изобщо не представляваха абсолютно никакъв интерес за мен. Бях фокусирана изцяло върху себе си и синът ми. Но преди 2 месеца се запознах с мъж на 32, също с момченце горе долу на годините на моят син. Може би и това задържа комуникацията ни, свързваше ни факта че имаме деца и като цяло ме разбираше за много неща и за начина по който се чувствам, защото и той се грижи изцяло за детето си сам, макар че живее с майката на синът си, заради синът им, но не са заедно.. или поне той така казва. С времето просто споделянето под формата на чат премина в привързваме. Започнахме и да се виждаме на видеоразговори, докато в един момент не осъзнахме че може би и двамата малко сме хлътнали и на края не беше никак малко. Всичко беше окей, видяхме се дори с децата в парка. Но след едно известно време той започна да де съмнява в мен за всипко и то за страшно дребни неща. Сега ще ви дам няколко примера: веднъж проблемът беше, че заспах и забравих да си изключа нета на телефона и цяла нощ е показвало че съм онлайн, според него съм била там, но съм пишела с някой друг или някой друг е бил при мен. В друга ситуация: отидох на фризьор да се боядисвам.. знаете колко време отнема с обезцветяване (поне дамите) - била съм спала с фризьора, не знам защо де наех да обяснявам че е жена. Оправихме се и след този случай уж. Той започна да говори за това да опитаме след време да живеем заедно, правеше много общи планове. Но след няколко дни филмите започнаха отново. Не ми вярва напълно за нищо, на края ми каза че не иска напълно нищо с мен освен секс и че когато има нужда от това ще ме потърси. Обърква ме много, казва че иска само секс но или сме по цял ден заедно, а когато не сме по цял ден сме на видеоразговор. Всеки ден обяснявам, че не се виждам с други, не съм такъв човек, че искам да съм с него, но с това поведение много ме обърква. Мога да кажа че дори ме побърква. Понякога е много мил, а понякога страшно студен. казва че не му пука за мен освен в сексуално отношение, но постоянно пита къде съм, с кого съм и какво правя! Вече не знам дали да продължава, наистина в някакъв момент си представях живота с него и с децата ни и знам че нещата се случиха много бързо, но не знам какво се случва с мен... Преди него никой не можеше да задържи вниманието ми по никакъв начин, дори и да се опитва многократно. Според вас да продължа или да спра до тук?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 08200a5374
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Спри, преди да ти е строшил кокалите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b6de3f01ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Авторке-тоя т. нар. мъж ти държи на теб сметка и ти прави сцени на крайна и ненормална ревност, а той самият живее още под един покрив с жена си. На теб може да ти разправя сладки приказки от 1001 нощ, как само съжителства с жена си, но ти не си там и няма как да знаеш какво правят и т. н. Според мен -тоя тип е жалък егоист и ненормалник, защото няма как да се държи по тоя нелеп начин и ти да си мислиш, че от любов го прави. Отвори си очите и спри отношенията си с него. Онзи не те уважава, но и ти не се цениш особено, пиша ти коментар само, защото ми се ще да помогна на някой в нужда, който не може да се осъзнае напълно. Виждала съм един такъв образ и накрая оня си показа егоизма в пълния си блясък или грозота-по-точно.
Такива типове са с ниско самочувствие, неуверени в себе си и имат спешна нужда разни жени да им вдигат самочувствието.
Докато онзи живее заедно с жена си, ти нямаш абсолютно никаква причина да му се доказваш и отчет да му даваш.
Надявам се да съм ти помогнала с този съвет и пиши после какво се е случило...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8abb1c1ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мъж съм, но ще ти кажа, че най-вероятно си имаш работа с патологичен ревнивец, а това си е опасно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cda70f6bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ако искаш да си направиш живота черен, а следователно и на детето си, продължавай. Ти вече си се поставила в подчинено положение, дала си му да доминира, да те контролира и да ти държи сметка какво правиш, къде ходиш. Че и му се обясняваш и оправдаваш, не ти ли стига ума, че с това се поставяш ПОД него, даваш му право да властва над теб? Какъв ти е той- храни ли те, пои ли те, издържа ли те, зависиш ли от него, че ще му се отчиташ? Никакво семейство не мечтай с такъв! Реакциите му не са на нормален човек, а на психично нестабилен. Не си го причинявай. Тестът е лесен- чувстваш ли се щастлива, добре ли ти е него? Но винаги, не понякога, когато той е на кеф. Живееш за теб и за детето си, не за подхранваш егото и чувството за доминация и да задоволяваш нагона на някой си.
Вероятно бившата не го е имала за нищо и сега търси реванш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6c96cdb942
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има шизоидни прояви. И не е нормално да живее с жена си, всъщност да е във връзк, а да ти държи сметка на теб. Ситуацията е гузен-негонен бяга. Той със сигурност спи с жена си и дори има любовница, но не би изпуснал и теб. Обвинявайки те си осигурява спокойствие, ти да не обвиниш него за неща, за които би трябвало и сама да се досещаш

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 58686c3b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А жена му знае ли че той стои с нея само заради детето?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c4e284022b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   От разказа ти подозирам, че въпросният "мъж" най-малкото е нахален, а може и да страда от патологична ревност. След като не сте никакви той няма никакво право да ти държи сметка какво правиш, да не говорим че той още живее с бившата? Ами наглец, зарязвай го тоя, голяма жена си. Не би трябвало да се връзваш на номерата на такива пикльовци.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 595dc9c9db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автор до номер 6: знае, той дори говори с мен на видео разговор пред нея няколко пъти ( по принцип не го одобрявам, защото все пак все още живее с нея и трябва да я уважава. Случвало се в случаи в които, когато ми звънне аз не съм знаела, че тя е там и съм отговаряла, но от друга страна се радвам, че тя знае за мен)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 805f58501d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съгласна съм с номер 5 за шизоидните прояви. Това ми беше първата мисъл, когато прочетох в какво те обвинява приятелят ти.
Моя много близка имаше връзка с освидетелстван шизофреник. Виждала съм отблизо какво представляват тези хора и как болестта им побърква живота на тези около тях. Близката ми живееше с този мъж и главата ми не можеше да побере за каква лудост ставаше въпрос.
Например: Когато влизала да се къпи, той я обвинявал, че в другата стая е довела мъж и отива да спи с него, докато уж била в банята; била пускала душа, за да не се чува какво правят!!! Това е само един пример. Животът и се беше превърнал в постоянно обясняване как не му изневерява, във всеки един момент от времето беше в защитен режим, защото не знаеш кога онзи няма да превключи.
Тя го напусна много трудно, беше влюбена и до последно се надяваше, че ще се оправи. Трябваше да се стигне до физическо насилие, за да се осъзнае.
Съветът ми е, бягай през глава, преди нещата да са станали сериозни. Имаш дете, за което си отговорна, не позволявай то да става свидетел на лудостта на приятеля ти. Може и още да не е напълно луд, но е тръгнал натам. В най-добрия случай е патологичен ревнивец, което не е много по-розово. Такъв човек не може да ти бъде опора и партньор. Щом още не сте заживели заедно и ти си на нокти, не ми се мисли, ако недай си Боже се задомите. Няма мърдане после.
Млада си, и въпреки че си самотна майка, животът не е свършил и все още имаш шанс да намериш мъж, с когото да се обичате и който да не ти съсипе животът. Има и други самотни бащи, или пък разведени мъже, които могат да те разберат, този не е последният влак. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7b7a25a0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   О, разкарай го този ревнивец, ще ти вгорчи живота. Щом отсега си позволява да ти държи сметка и постоянно да се налага да се оправдаваш, не ми се мисли ако живеете заедно. В същото време обаче той живее с жена си!? ! Това, че е заради детето, е дежурното оправдание. Сигурно и в отделни стаи спят, нали? :-)

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ad63b92e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, това е болестна ревност.
Болестната ревност се разглежда като параноична проява в днешно време и се лекува от психиатри с едни лекарства, наречени антипсихотици.
Каквито и разумни доводи да му даваш на тоя хубостник, той няма да ги възприеме, защото умът му е замъглен.
Имай предвид, че много от жените, дето ги четем по вестниците - убити по жесток начин - са жертви на подобни типове, които в пристъп на ревност им посягат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker