Какво да правя сега след първа среща? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя сега след първа среща?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1700 пъти
Здравейте,
Нямам много опит, да не кажа хич, с момичетата и имам нужда от малко помощ. Запознах се с едно момиче в интернет, писахме си известно време след това решихме да излезем да се видим. Излязохме, заведох я в едно ресторанче, хапнахме и си поговорихме около 3 часа.
Срещата мина 50/50, имаше си своите криндж моменти, но пък... първа среща ми беше все пак.
Като цяло имаме общи теми с момичето, някак си успях да завъртя разговорът за човешките взаимоотношения и доста и хареса на нея това понеже тя се интересува доста от тази тема. Като си говорихме и зададох въпрос който беше нещо от сорта на: "Защо според теб хората в България са такива, каква е причината" и реакцията ѝ беше: "Мхм, ами не съм се замисля, за първи път някой успява да ме остави без отговор".
Харесва ми, хубаво, добро и умно момиче е, но не знам какво да правя сега след срещата?
Искам да покажа, че имам интерес към нея, да я опозная още по-добре, но си нямам ни най-малка представа как да стане.
Понякога тя ми пише първа, понякога аз и не мога да разбера доколко и тя има интерес.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 510b15d044
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз друго освен криндж не намерих в цялата работа. Много ви се чудя как за минути до часове разбирате кой/я е "умен/на", "благороден/на", и т. н. Реално се е случило следното:
1. Ти си ѝ платил безплатното ядене.
2. Тя е подала заявка за още безплатно поене.
3. Изобщо не се интересува от теб.
Истински умен човек никога няма да остане без отговор по каквато и да е тема, за която твърди, че влиза в кръга на интересите си - особено за такава елементарна като конкретната. Това са тъпотии за разтягане на локуми от сорта на мис галактика. И ако това не ти е първия флаг, не знам какво ти трябва още.
Ако смяташ, че бъркам - отдръпни се малко и изчакай сама да ти поиска да излезете. Много грешиш, ако мислиш, че не се напъват поне още 20-ма и не си е направила планове до края на Януари с кой, какво къде и кога. Ако все пак ти поиска, си имай едно на ум, че може просто да е по-нагла и да иска да си вдигне самочувстието или някой дръг балък да се е осъзнал и да е отменил ангажимент.
Ако от начало нещата не потръгнат и се стигне до подобен криндж, най-малкото сте несъвместими и/или се преструва поне единия с някакъв скрит мотив. Дано поумнееш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: df0772ca2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Абе щом сте седяли 3 часа явно те е харесала. Сега я покани да излезете в събота някъде. Примерно да разгледате коледната украса( напиши от кой град си ) и след това да пиете по нещо някъде. Огледай се за някой пиано бар, нещо с музика. Ако се танцува я покани. Вечерта я изпращаш до тях и така. И не бързай да и скачаш, че ще идат на кино всички усилия до тука.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6fb256a228
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   С писане няма да стане, срещи, срещи и пак срещи. Ходете на кино, разходки, билярд, компютърни зали, кафета и т. н. Говорете си, опознайте се, сближете се, след няколко такива срещи, когато се чувствате като приятели, можеш и във вас да я поканиш, особено сега зимата е супер. Как ти звучи това - седите на кафето, вече сте изпити нещо, хапнали, говорили и се чудите нещо да правите, идеално е зимата сега да кажеш "Хайде, обличай се и да ходим на топло", ако пита "къде? ", "ще виидиш". И предплага се преди това все пак да знаеш какво обича като снакс, шоколад и т. н., гледай да имаш вкъщи. Може да гледате нещо, да играете примерно на плейстейшън, ако имаш или пък на телефоните нещо заедно. Настолни игри също, едно не се сърди, карти.. Във вас я гушкай малко повече, докосвай се, рязсмивай я и така. Като реши да си ходи, изпрати я до тях задължително, ако живее далеч, следващия път във вас е идеална възможност да кажеш "Може да останеш, все пак си далеч, сз ще се радвам" и т. н.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 946b193c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Какво да правел след първата среща? Ами определи ѝ втора, бе авторе!
И не си прави прибързани изводи колко е добра от това, че ти е обърнала внимание, нито пък колко е умна. С времето ще разбереш и дали има интерес.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: df0772ca2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От 2 до 3-браво супер идеи. Мен ме домързя да пиша толкова.
Авторе като решиш да я каниш у вас на гости и кажи с нетърпящ възражение тон " обаче те предупреждавам, че секс няма да правим, дори и ти да искаш". Най-вероятно ще се разхили и като идете у вас ще почне да те провокира. Ти обаче няма да се даваш. Ако стане много нахална я мяташ на гръб и я носиш долу до таксито. Връщаш я у тях, целуваш я и със смях изчезваш. Ииии... другата събота пак пиши тука да ти кажем какво да правиш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b93ba80e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Зарежи ги тия писаници. Обади и се и и кажи, че искаш да я тресеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0728260581
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Покани я на Коледен базар пред театър Иван Вазов или зад НДК, на ледена пързалка в Борисовата градина, ако кара кънки, на кино - комедия или екшън и после хапнете нещо в по-непринудено заведение или сладкарница.
Опознаването става с излизане, а и среща 3 часа говори за интерес и от двете страни.
Относно изречението, че не се била замисляла, съм на мнение, че се изхлъзва и хитрува. Искала е да избяга от темата за негативите и квалификациите, защото може изказването й да се тълкува в различни посоки.
Покани я на следваща среща.
За статистиката - жена съм

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 77d65c2ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Покани я на среща, излизайте през няколко дена и и пиши всеки ден през 3-4 часа

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 323a3b7172
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Са ше ти кажа реално, какво се е случило и в каква ситуация си изпаднал. Слушай батко си!

Намерил си г*венде! Натресал си се на емоционално неуравновесена, чийто вътрешен кантар претегля всичко и всеки, а твоето блюдо в момента е на дъното, а нейното хвърчи в облаците. Ти си си въобразил, че имаш голям шанс с нея, а тя си запълва времето, прави се на интересна и желана от мъжете, чеша си егото, преценя и изучава мъжете, прави кокошкарски сметки и умът ѝ е на няколко места едновременно, а сърцето ѝ въобще не е насочено към тебе. За това има много индикатори от разказа ти на вашата комуникация.

Какво да правиш? Имаш две възможности:

1) Или да ѝ биеш шута още сега като ѝ кажеш, че не струва за връзка, а и си търсиш по красиво и качествено момиче (ако в момента ти не направиш тази крачка, съвсем скоро тя ще я направи спрямо тебе по най-долния, гнусен и к*рварски начин, който ще помниш до живот и който ще ти срине психиката за дълго време).

2) Или да ѝ покажеш ясно, че я искаш само за секс и да работиш в тази насока. Кажи ѝ, че е яка и искаш да я опъваш. Ако поддаде, значи те иска поне за секс, ако не, няма нужда да губиш месеци време, да губиш пари, енергия и да се самонавиваш как ще имаш връзка с някаква п*кла.

Има и трети вариант, който зависи изцяло от нея. Ако на този етап ти се окажеш за нея най-желаният от останалите ѝ ухажори, да реши да бъде с теб. Но това е много малко вероятно предвид сегашното ѝ отношение спрямо тебе. А и дори да се случи, това няма да е, защото те възприема за супер якия пич, а от немай-къде. И ще те замени в момента, в който се появи по-добра опция за нея на хоризонта.

А и много се смях на това, че била добра и умна. :D

Жените са хитри, не са умни! И заедно с това са и големи манипулаторки!

Слушай батко си ;)



Кумчо Вълчо

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 68759cd5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Перфектно начало на една френдзона. Само приказки, никакъв допир да и грабнеш интереса на сексуално ниво. Ще те ползва за валидация и емоционален тампон. Съвет - кани я на среща и направи всичко възможно да я целунеш поне. Ако те отреже поне няма да си губиш повече времето. Ако продължиш така скоро ще слушаш за новия и приятел.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c42e26ca28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Продължаваш както до сега. Включваш нови теми и задълбочаваш вниманието и отношението към нея така, че да разбере, че е важна за теб, а може би и специална. Ако започне да се държи дистанцирано или има отлив от чувствителност към теб- съжалявам за теб. Но ако е обратното- продължавай, не се отпускай- миг невнимание и може да я загубиш. Бъди галантен и джентълмен- ще го оцени.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1ead3df347
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Каниш я на втора среща!
Ж

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: eaee450449
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти си мъж - покажи интерес, включително сексуален - това се очаква от теб.

Другото, което се очаква е - ако няма отсрещен интерес, включително сексуален - минаваш на следващата.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: adf1b58b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хехе много сладко. Още нямаш опит. Всичко е наред, щим и тя те търси понякога. Трябва да има баланс. Нито ти да си досаден, нито тя. За срещите наживо, трябва да ви е забавно, лежерно. Не говори отегчителни неща или натоварващи. Не бъди сухар. Момичетата обищат тръпката. Създай я с лек флирт. Не е нужно да си Дон Жоан, по-скоро показвай, че я харесваш физически. Докосване, погледи.... целувкиии. Нке много обичаме да се показват с нас в обществото. Освен това не се деъж като зубърите, които гледат в една точка и чакат жената да води разговора. Трябва да усеща лекота в общуването и неприбуденост. Това го умеят всички обиграни мъже. Не знам на каква възраст сте. Аз съм жена на 33 с много опит с различни мъже. Мисля, че ще съм полезна със съветите.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 01b1718bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе,
Какво се случи с въпросното момиче?
Благодаря?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker