Комплекси от бившия на приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Комплекси от бившия на приятелката ми
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 918 пъти
Момче на 20 години. С приятелката ми сме заедно от 4 месеца а от 2 живеем заедно. Тя ми е първото гадже и първото момиче с което съм спал. Тя е спала с 4-5 момчета като е имала само 1 сериозно гадже преди мен с когото е била 2 години. Той ми е колега. Работим на едно място и сме заедно по цял ден. Макар че се разбираме, някак си ми влиза под кожата, говори колко му е голям х*я и такива. Последно време много комплекси избивам и се карам с нея, не спирам да й натяквам за миналото й. Не съм лошо изглеждащ нито пък ми е малка онази работа също така тя ми казва, че съм най добрия с когото е била, но като знам преди мен 2 години какво я е правил и по негови думи с по голямата му пи*ка се комплексирам. С нея правим любов, в леглото, с целувки, с игра със страст. При тях е нямало нищо такова. Чудели са се къде най вече в колата му. Била е като играчка за него да я използва да си свърши работата и да я заебе. В продължение на 2те години само за това я е използвал а тя е била явно много влюбена в него. Това е повод за бая караници с нея и не знам как да го преживея още по лошото че съм заедно с него по цял ден. Може би и аз ако имах минало с други момичета нямаше да го приемам толкова навътре, но както ви казах тя ми е първата във всички отношения. Ще съм благодарен за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: fd31b61719
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Бившият е комплексар и очевидно с наранено его. Вие на работа си гледате и мерите пенисите ли? Как така си сигурен, че в ерекция неговият член е по-голям и дебел от твоя? Или пък, че е по-издръжлив от теб?
Мен повече ме притеснява в ситуацията да не би приятелката ти да те използва, за да му отмъсти на него, че са скъсали - щом казваш, че е била много влюбена. Дано не е така, но го имай предвид, да не би да те прави на глупак, а онзи да ти набива комплекси.

А за размера - хич да не ти дреме. Г-н голямата пишка има ли си сега приятелка? Сериозна връзка? За отношения между двама се иска много повече от един голям пенис. Има важни неща като разбиране, уважение, подкрепа, но на колегата ти може да не му достига достатъчно умствения капацитет, все пак повечето кръв от тялото му е насочена да изпълва големият му член, а не към мозъка.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 99c72219d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Трябва и ти да направиш някоя друга бройка. Иначе винаги ще те е яд. Първата връзка трябва да е краткотрайна.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f08373c783
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами стани му гадже на него като си така обсебен от пишката му!
Какво тормози момичето, само защото за разлика от теб е имала минало в което са присъствали и БИВШИ гаджета.
Съветвам те да продължаваш да си избиваш комплексите върху нея, че по- бързо да и стане ясно, че трябва да ти бие шута възможно най- скоро!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 549594f3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ще си съсипеш връзката по този начин. Разбирам те, мъжко его кой е по-добър, но трябва да осъзнаеш, че миналото си е минало. Не се тревожи за нещата, които са извън твой контрол. Щом нямате проблем в сексуално отношение, не го създавай изкуствено. Утре като си с някоя друга тя пак може да е спала с някой по-надарен от теб. Не допускай това да те обсебва. Стреми се да си най-добрата версия на себе си в нещата, които зависят от теб. Отделно ми се струва, че и онзи може да преувеличава. Повечето хора, които са толкова надарени и добри в леглото, нямат нужда да го разправят наляво и надясно. Според мен този избива някакви други комплекси.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3c16fd47cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Варианта е смяна с две опции. Или работата или гаджето. Вечно ще си в дилеми и ще противопоставяш в дадена ситуация. А, ако си търсиш причина- винаги ще намираш такава. Например каква е разликата дали на колегата му е 20 или 10 см? Бил е "там" преди теб и това не можеш да го промениш. Спри да малтретираш словесно девойчето и си гледайте кефа, че да не четем нова тема- не издържа, напусна ме, съсипан съм.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 328d2577c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кажи му, че не проявяваш интерес към мъже и да ходи да се рекламира на колежките. Той е тъп боклук и му хлопа дъската. Кой нормален мъж би говорил само за к'''ра си.
Все пак каква е тази незаменима работа, че не можеш да си бамериш друга по-добра и да я напуснеш.
Не знам в кой град живееш, но в София за студенти има много работа и то добре платена
Преди няколко дни бях в Ring Mall и видях обява на тажелата оред Pizzalab, че заплащането е 1650-1850 лв. Предлагат различна часова заетист, като най-кратката беше 4 часа. Има и доста работа за хора с езици в call центровете, има и за всякакви други продавачи в моловете.
Не съсипвай връзката си заради някакъв осихопат, който очевидно е позеленял от яд, че е изпуснал гаджето си и сега ти си с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b0a75e226c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Направо се разделяйте. Няма никакъв смисъл, това ще те тормози постоянно. Разбирам да те превъзхождаше с ръст, външен вид, тяло или пари. Това не е толкова фатално ама всички знаем, че размерът е ахилесовата пета на мъжа.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: efdd2d9533
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами, говори и ти, какво ти пречи! Казвай, че ти е 25см. И без това го е яд, че сега ти оправяш бившето му гадже!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4a391ecdca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Каквото и да му казвате, проблемът му е, че е обсебен от пиш•ата на колегата, той няма проблем с момичето. На момичето си избива комплекси и може би дори желание да пробва колегата.
Всеки нормален мъж без такива комплекси или тайни желания, които отрича дори пред себе си, щеше с усмивка да отговори:
"Сериозно ли, тя на мен други неща ми казва и вярвам щом седи с мен, а не напира да се връща при теб" и до там да пресече подобни... разговори.
Явно е, че подобни "разговори" го кефят, а после се изнервя, че го кефи представа за пиш•ата на колегата, пък гаджето му "намазала" с бленуваният, а той не. Ако съм на гаджето ти, ще кажа на бившият, че много искаш да го пробваш и ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ee661bdf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Някога и аз бях така. С времето установих, че мисълта за това какво е правила преди мен не ме вбесява, а ме възбужда. Помолих я да ми разкаже някоя случка. Тя се почувства обидена и уплашена, дори се разплака... В крайна сметка се нави и ми разказа, докато се любим. Свърших преди да чуя цялата история. С времето успя да ми я разкаже цялата, тоест няколко пъти свършвах преди да чуя всичко. После се отпуснахме и двамата спряхме да се караме за глупости. Тя си е моето момиче и я обичам такава каквато е, а и дали ще ми разкаже или не, тя вече ги е правила, аз отдавна съм я любил, целувал и лизал навсякъде и нищо няма да се промени. Така ме свършва супер мощно докато ми казва как е свършвала някой друг.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e673dd1e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Толкова ли не можеш да вденеш, че този твой колега ревнува и гледа да те засегне съвсем целенасочено, и както се вижда успява. Ако пак почне с подобни приказки, направо си го отсечи с реплики от рода на: "Не мога да разбера защо ми се рекламираш - аз не съм обратен и нямам интерес" или "направо си чудо невиждано, отивай да снимаш порно" или "айде, пак почна с одата за онази си работа - успокой се малко, и другите имаме полови органи и правим секс" и т. н. ако пък съвсем искаш да го затапиш - направо му кажи "то размера добре, но чувам, че имаш нужда от уроци". Ако те пита от кого си чул, кажи му - "сети се сам" и се присмей. Щом е с теб мацката и е доволна в това отношение, защо са тези комплекси?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8c4a903f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Най-добре се сбийте.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker