Дали не направих грешка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали не направих грешка?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1125 пъти
Здравейте. Момиче съм на 22, приятелят ми е на 26. Бяхме заедно година и половина, разделихме се поради това, че постоянно се карахме и той се опитваше да налага ограничения (не директно, но индиректно с цупене и каране с мен). Бяхме разделени 4 месеца, но се събрахме. Има обич между нас, стараем се един за друг, това не може да се отрече. Както и да е, събрахме се, обещахме си, че тези неща няма да ги има, осъзнали сме грешките и сме ги променили - той това, че ще спре с ограниченията и постоянната нужда да сме нон стоп заедно, а аз с ината си. Първите две седмици всичко беше окей - виждаме се по 3-4 пъти на седмица (пълни дни, седим заедно в апартамента), останалите дни от седмицата аз съм си вкъщи. Но преди 2-3 седмици той започна да отново да подмята неща - защо си навън с еди кой си и си на линия в социалните мрежи без да пишеш; защо ще обличаш рокля и се поставяш в ситуация да те заглеждат други мъже и тн. След такива неща на мен ми се връщат нещата от преди и се затварям в себе си - той спира да вижда от мен надъханост и желание за него. Същата вечер, в която станаха тези неща аз му отказах секс, обясних, че не съм в настроение, нямам желание. Той се качи върху мен, започна да вика как не е това смисъла да спираме тия неща и че му наранявам самочувствието. На следващия ден седна и ми каза да си кажа конкретните планове с него след 5г, защото той неведнъж е казвал какво желае с мен и тн. Аз му обясних, че нямам такива, в момента не съм сигурна, че искам с него да прекарам живота си. В такива моменти той започна да ме умолява и да обещава, че нещата са променени и всичко ще ни е наред. Наистина не знам какво да правя, стараем се, държи се окей с мен, помага, помагам и аз. Но това обясняване от моя страна ми писва. На всичкото отгоре ми каза “Жена си, ще се обясняваш”. Казах му, ме не е ок това мислене и той каза “това беше шегичка”. Не знам наистина как да постъпя вече. Като се разделихме миналия път, ме оплю пред всички колеги и познати, че той давал всичко, а аз съм го зарязала. Излъгал ме е за някои неща като се събрахме (че си е купил къща, нова работа започва и тн). Споделих му, той отговори, че за него това не са лъжи, а промяна в плановете. Обясних му, че не ми е окей постоянната нужда да сме заедно, тая страх от самота и от отхвърляне. Семейството ми каза, че от както съм с него отново, съм се променила тотално, точно както беше предишния път преди раздялата. Наистина ми е нужен съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0eeca2015f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Страшен енергиен вампир е тоя. Пълно куку.
Млада си, наивна и затова търпиш. Това не е обич, нито разбирателство. Това е някакво извращение. Сериозно ли това искаш в живота си? !

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b3b499acdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Той, като се качи върху теб, нали не те принуди за секс против волята ти? Питам, защото-ако така е станало го зарязвай веднага.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3fe06d43c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   “Жена си, ще се обясняваш”, хъммм, това ми хареса :) Ще го използвам, когато потрябва :-D
А иначе, що се касае за това - "защо си навън с еди кой си и си на линия в социалните мрежи без да пишеш; защо ще обличаш рокля и се поставяш в ситуация да те заглеждат други мъже и тн. ". На негово място и аз бих те питам същото. Или си падаш малко повече разкрепостена и искаш, докато си във връзка да те свалят и други мъже?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0a10fb397b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Оле, оле, секс против волята й? Ти сериозно ли? И ако е така, какво ще направиш? Ще му отрежеш топките? Запомнете, че когато сте във връзка с мъж, сексът му се полага. А това, че вие не сте на кеф и "главата ви боли често", това въобще не е наш проблем. Момчето си е напълно уред, но вие, както обикновено, търсите под вола теле.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9d4d9aa996
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Звучи ми все едно е турчин. Те са такива ревниви и изискващи. Прекалено е изискващ и тива убива чувствата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 290b0f695f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Момиче!!! Зарязвай го моментално, как изобщо може да си пилееш младоста с откровен психопат? Излизай, гримирай се, учи, развивай се, чисто гола ако щеш излизай, но не позволявай някакъв ахмак да ти се качва на главата и да те срива психически! Зарежи го, ще ми бъдеш благодарна!
Следващия път като с еизцепи с какво да се обличаш, му кажи, че може да ти пръдне на пИтката. :)))
Този е само на крачка от това да те бие, явно не го осъзнаваш обаче. Ревнува ли те гадже - махаш го и следващия. Ревността не е символ на любов, а на болестно психическо изменение.
Ж23

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c0154df390
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ето ви смешни истории. Миналата седмица правих секс с колежка, която е щастливо омъжена и е с две прекрасни дечица, докато пазаруваше подараци за семейството си. През лятото правих секс с две омъжени жени с малки деца. Като едната 10 минути по-рано се обади на мъжа й да я вземе по-късно и каза, че го обичала. А другата по време на срещата ни много бързаше, защото щяла да готви, че мъжът й щял да буде гладен.
Мисълта ми е, че вие колкото и да си "обичате" мъжете, просто не можете да си държите краката затворени. Затова приятелят ти се опитва малко да те вкара в пътя. Как така ще се срещаш с други мъже или ще поддържаш някакви комукации с други мъже? Защо пишеш глупости и изобщо ти вярваш ли си?
Аз съм ерген и винаги ще остана такъв, защото много добре знам какви сте вие жените.
Весели празници!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7730f7777e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Момиче, запомни, в центъра на твоя живот си ти и ти решаваш какво да правиш, какво да обличаш, кога да излизаш, дали да си във Фбук и т. н. На когото не му харесва, прав му пътя! Този е абсолютна лепка и по-лошо - опитва се да доминира и то грубо и просташки. Затова не обичам връщане към миналото, втори шансове и пр. Хората не се променят или е много рядко. В случая промяна няма и да има. Замисли се и дали човек, който те е плюл и чернил след като сте се разделили, заслужава да си с него отново.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f87b951b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   3, От къде на къде ще се обяснява на някакъв сульо? ! Тя е голям самостоятелен човек, който може да прави каквото си ще. Аман от селски бе и с ориенталски манталитет!
Авторке, зарязвай го тоя. Мъже много. Не си взимай беля на главата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fde6f7c237
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 8, къде ги намери тези боклуци и то цели 3?
Нежслагай всички в кюпа. И аз ходя с рокли, и мен ме заглеждат, но не си ги купувам с цел изневяра, а точно с цел да се харесам на мъжа ми. И също ми направи сцена на ревност, че ме били заглеждали. Никога не съм изневерявала и няма й да изневеря.
Омъжена от 21 гидини

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c6c2acd6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Определено не е трябвало да се събирате отново. Ти какво си въобрази, че за 4 месеца е станал нов човек ли? Начинът, по който се отнася с теб, е унизителен. Едва ли бих го изтърпяла и един ден. Бягай от него и не се обръщай назад.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d8e8b29fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Направила си грешка, като си се събрала с този психопат! Опасно е за живота ти, бягай с 300!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker