Иска да имаме деца, а си пише с други - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска да имаме деца, а си пише с други
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1134 пъти
Според вас нормално ли е жена, която нон стоп ми говори как иска дете от мен, да си пише с други мъже по сайтове и приложения?
Наистина немога да разбера що за лицемерие да спим в едно легло и да ми говори как иска да сме станем семейство а зад гърба ми да пуска оферти на други? До момента съм мяркал само чатове и покани за приятелство но вероятно и срещи си урежда зад гърба ми! Не е ли долно това? Какъв боклук трябва да си зада лъжеш и манипулираш така? Какво цели тя, какво повече иска да намери? Към мъжете какво бихте направили вие, ще и биете ли шута и да ходи при интернет ухажорите си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: dbd208ca5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Търси си по-вървежен

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f196b69cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Хубаво е, че си си отворил очите овреме. И на мен са ми го въртяли този номер. Ужасно много мъже въобще не подозират, че половинките им флиртуват на воля с други мъже по социалните мрежи и на работното място. Но българките са такива. Единственото, което можеш да направиш е да не се връзваш на глупостите и лъжите на някаква такава като твоята за светло бъдеще, деца и любов. А същевременно тя ще го играе Мара Отварачката.
"Какъв боклук трябва да си за да лъжеш и манипулираш така? " Голям!
"Какво цели тя, какво повече иска да намери? " Убеден съм, че и тя не може да ти каже. Вероятно да си начеша крастата. Вероятно я сърби долу за чужди патоци. Вероятно по рождение си е к**ва.
Иначе аз бих вдигнал голям скандал, бих и поставил ултиматум и ако я видя че пак нещо шикалкави, ще си уредя набързо сметките с нея.
И един съвет, ако не искаш да страдаш - не се раздавай за никоя жена. Виждаш, какви са по природа. Тази току нищо може да ти натресе някакво чуждо к**еле и да го представи за твое, защото ти си по-улегнал за семейство. Не си го причинявай. Нали не искаш горчиво да съжаляваш, когато се разделяш с някоя, ти да си дал по време на връзката ти хиляди, десетки хиляди левове, а тя да ти се е отблагодарила с изневери? Как ще се чувстваш тогава? ЗАТОВА СЕ ЦЕНИ И НЕ ДАВАЙ НА ЖЕНИТЕ ДА ТЕ ИЗПОЛЗВАТ. Може да ги черпиш само по празници и някое и друго подаръче. Как ли пък няма аз да си давам голяма част от парите по някоя, която ще ми изневерява и ще ме прави на глупак пред всички. И после да го играе невинна жертва на ревнив съпруг... Умната, брат.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a5cd207a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не съм изненадал, и аз бях с такава. Бий и шута и търси нормална.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4d6909ab76
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Ако бях на твое място директно шута, обяснения не искам, след като е избрала други пред мен.
Изобщо тва не може да се нарече жена, камо ли да напира да става майка.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3876d4c35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не разбирам какво още чакаш да ѝ биеш шута...

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: aff87eb9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Решението е изцяло твое, а и зависи какво точно си е писала с тези мъже. Но не звучи никак добре обвързан човек (в случая - твоята приятелка) да виси в страници и приложения за запознанства, докато уж е в сериозна връзка...

Преди години установих нещо сходно с моята тогавашна приятелка, след като мой приятел случайно беше видял профила ѝ в Елмаз. Беше си сложила и една снимка, заснета от мен и която не беше пускана никъде в Интернет. Направих си подставен профил със снимката на някакъв бая назобан и татуиран мексикански кечист, като в текста написах нещо от сорта на "Харча си парите, глезя се, ям само в ресторанти и не ми пука за чуждото мнение. Позволиш ли си игрички с мен, ще изгориш. :) С мен има шанс само покорна кучка, която изпълнява всичките ми желания в леглото и ми пере мръсните гащи". Единствено я добавих в "Приятели", но без да я заговарям, за да видя какво ще стори. Както и очаквах, тя сама тръгна да се сваля на кечиста и бързо си даде телефонния номер, питайки дали я харесвам и искам ли среща. Поисках (кечистът, де) да ми прати нейни нови снимки, на които да се вижда фигурата ѝ в цял ръст, за да преценя дали е достатъчно хубава за мен и тя писа, че по принцип никога не пращала снимки, но за мен ще направи изключение, защото съм ѝ се струвал забавен и свестен. Голям майтап как стигна до това заключение, предвид текста в профила ми, в който жената беше поставена в ролята на робиня в леглото и слугиня, и как ѝ отговарях нарочно неграмотно и лаконично само с по няколко думи. :) След като ми прати току-що направените от нея снимки, не писах нищо за външността ѝ и отвърнах само, че бързам да излизаме с приятели, оставяйки я да се чуди какво става. На другия ден нарочно влязох в Елмаз, но без да отварям писмата ѝ, а вместо това изчаках до третия ден, след което видях как ми е писала няколко писма в различни часове, отделно и няколко писма на ел. пощата ми, в които питаше дали съм я харесал достатъчно, изброяваше какви неща обичала в леглото, питаше какви изисквания имам към жената и буквално си просеше среща, само че без да си го каже пряко. Беше пратила и снимки на ястия, които е готвила, както и нова снимка по спортен клин в цял ръст. Явно кечистът е бил твърде свестен и получаваше без усилие всичко на тепсия. :) Никога не бях виждал дотогава жена така да лази (образно казано) и да се натиска някой да я вземе. Женското "Влюбих се от пръв поглед в него! " върши чудеса. :)
На живо не съм ѝ държал сметка или нещо такова, държах се нормално, но установих как изведнъж настроението ѝ се скапа без причина (аз я знаех, де: кечистът), все "я болеше главата" и рядко стигахме до близост в леглото. Отидох да говоря с хазяйката и ѝ съобщих, че ще напускаме квартирата ни в идните седмици, когато изтече вече платеният месец. Това беше една от най-лесните ми раздели. Касае се за обикновена жена с хубост под средната, която уж минаваше за скромна и вечно неразбрана и невиждала уважение от мъжете преди мен, само дето накрая тръгна да гони дивото и реши, че е ударила джакпота.

На мен нееднократно са ми прилагали този номер с пробите от други (вероятно подставени) женски профили на знойни хубавици, които са с опитвали да ме съблазнят, включително и от страна на приятелки на тогавашните ми приятелки, с които съм имал връзка, но винаги съм ги отрязвал с думите, че докато една жена ми прави свирки, друга не може да припари до същото място. Имало е и опит най-добрата приятелка на моята приятелка да ме съблазни с обещания за пълни програми и дърпайки дланта ми към деколтето си, целейки да ни раздели от завист, че споделя с мен времето си, вместо с нея, като това беше единственият път, в който съм удрял лека плесница на жена, защото стана твърде нагла и озлобена. Напускал съм жена и защото ми е предлагала тройка с най-добрата си приятелка, тъй като не е ценяла отдадеността, която следва да цари в една сериозна връзка. Спирал съм и жена по средата на свирката, само защото си беше повярвала, че тогава съм най-уязвим да ми прилага женски номера с цел да ме убеждава да взема определени решения в нейна изгода. Тези неща са лесни. Трудното е хората да се уважават и обичат истински.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c53f2b510d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Бягай бързо, не ти трябва фалш и да ти подбива самочувствието. И аз си ближа още раните от такъв манипулатор. Като теб си задавах и продължавам да си задавам въпроса:що за човек трябва да си да хвърляш думи на килограм за обич, за чувства и т. н. неща, а всъщност най-безсъвестно през цялото това време да си въртиш двойни игри с бивши, с някакви други, писане, интриги. И като започнах да се отдръпвам виждах как нямаше никакви скрупули да се опитва да ме връща с манипулации и да ми замазва очите. Големи сили събрах да да не се поддам и да устоя на лъжите. Зарязвай, това са хора, които така са свикнали да живеят, за тях човешките отношения са някаква игра, без проблеми си играят с чувствата на хората, а всъщност избиват комплекси и търсят внимание от където може

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f2eede02c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Може да събира оферти, че да избере най-добрата.
Аз не съм мъж, но на твоето място ще ѝ бия шута. Може и без обяснения. Сама да се сети защо.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6c8b7768be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Директно късаш и се махаш от тази връзка! Явно е трудно, защото може и да живеете заедно, но няма какво да садаш да говориш. Една жена когато си харесва и особено обича даден мъж, няма никога дори да си помисли да направи такова нещо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9a6b618605
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Не никъв шут. Пляскай си я докато ти пуска само не се привързвай. Играй играта, с такава семейство няма как.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b49b387711
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Имам подобна позната. Дългогодишно семейство с дете, а тя не спира да си зяпа в телефона и да си кореспондира с разни интернет индивиди. Пред мъжа си, пред детето, пред компания - няма сила, която да я спре. Дори не се крие. Не искам да съм на мястото на мъжа й! Не знам дали му изневерява извън интернет чатовете, но личното ми мнение е, че няма значение дали е реална, или виртуална - изневярата се е случила, щом отделяш време, мисли и ресурс за други, вместо за човека до себе си.
А иначе на твоя въпрос ще отговоря с друг въпрос: помисли си такава жена и майка на децата си ли искаш? Та вие дори все още не сте семейство, а тя вече ти кръшка онлайн!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8dee9d0b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Мен ме забавлява, когато е на месанжера и си пише с някого. Често я питам, как е, ще го отнесе ли. Тя се правеше в началото на три и половина, но един ден случайно лаптопа ѝ беше включен и чух някакъв вук. Погледнах и видях, че What. sappa ѝ е включен и нещо пише. Прочетох го, пишеше:
- Кога най- сетне ще се решиш да го направим на живо?
Съпругата ми беше в кухнята и отговори по телефонът си:
- Не знам, много ми се иска да ти го опитам. Но трябва да уредя нещо със съпругът ми.
Онзи- Той да не те сбие?
Тя - Не, не е ревнив. Той е винаги готов да ми задоволи желанията, но аз се притеснявам. Страх ме е от теб, после как ще реагираш, да не ми създаваш проблеми. Това няма да хареса мъжът ми.
Онзи - Толкова ли е опасен? Нямам желание да Ви създавам проблеми, все пак както ти решиш.
Тя - Ще опитам да видя, но ако после ми създаваш ядове, жал ми е за теб!
Четях кореспонденцията им на живо. Останах с впечатление, че е младо момче. Искрено ме заинтригува, от мисълта, че може да я наебе някой, дори ме възбуди. Върнах чатовете им назад. Показаха се снимки, на млад мъж около 30-33 годишен. Не се изненадах от това което видях. Имаше поне 40 снимки, негови и нейни. Тя се бе снимала гола, дори някои от снимките, които му бе пратила бях ги правил аз и по време на секс. Той бе по- скромен. Имаше актови снимки 5-6 с една изключително красива жена на около 40 на години. Завършиха си чата с уговорката, тя да му се обади и определи къде. Бях доста възбуден от това, като че ли аз щях да я еба. Не че не я еба редовно, напротив, като луди сме, но... По- късно същият ден тя отиде до магазина, помолих я да ми купи нещо. Възползвах се от отсъствието ѝ и му написах среща и адрес. Дадох му нашият адрес. Срещата бе за вторник, тогава жена ми почива и децата ги няма. Бях малко объркан, как ще ѝ го съобщя. Във вторник сутринта станах, взех душ, пих кафе, тя остана в леглото. Така е всеки вторник. Написах една бележка в която и казвах, че днес има среща с Онзи и я сложих на врата на хладилника, така че да я види. Към 13 часа ми се обади:
- Муцката, аз съм. Каква е тази среща?
- Ами нали имаш уговорка с Онзи от чата си. Реших да Ви оставя да се оправите, после ми се обади, да ми кажеш какво е станало. Аз съм в офиса след обед.
- Ама... чакай, нещо не схващам. Той ли ти се обади?
- После ще ти обяснявам, чакат ме и ме зяпат. Обичам те! Чао за сега.
През цялото време след часът на срещата им се притеснявах. Накрая взех една кола от служебните и минах край нас. Внимателно огледах прозорците, не бяха със спуснати пердета. Чудих се, какво ли правят и изведнъж гледам жена ми гола, мина покрай портфенетъра, след нея и той. Беше доста висок. Изчезнах, но не ме свърташе. Точно щях да оставя колата на паркинга и телефонът ми звънна:
- Муцката, аз съм. Как си?
- Добре, ако и ти си добре?
- Добре съм, доволна съм от това което направи за мен!
- Радвам се!
- Ние сме още тук, но ти можеш да се прибереш когато искаш. Искам да Ви запозная. Нещо против?
- Не! Става, чакайте ме.
Така, прибрах се, представи ми го. Научен сътрудник в един университет. Семеен с две малки деца. Попитах го за дамата с която прави секс. Просто ме изненада с отговорът си. Това е майка му, на 49 години, а той самият е на 31. Не показах изненадата си, но подхвърлих, че и моята майка е секс бомба и го разбирам. Сближихме се, почнахме да се събираме с жена му и майка му. Жена ми беше доста доволна, но искаше упорито и моята майка да участва.
От тогава изтече много вода, сменили сме доста партньори. Само майки те ни останаха, моята и нейната, тях не сме ги сменяли. Проблеми не сме имали никога. Сексът ни е наистина много пламенен. Децата ни пораснаха. Вече и те се ебът. Но ние сме си все същите щури глави и аз си поебвам тъщата и майка ми, макар, че минаха 60-те.
Не се втелясвай на факта, че чати. Това може да и дава разтуха, а ако иска и друг от теб зависи да я запазиш. Ако си с нея, ще си я имаш, но ако и се противопоставяш, ще я изтървеш.
Мич

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker