Жени, кое е по-важно за вас в мъжа - лицето или тялото? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, кое е по-важно за вас в мъжа - лицето или тялото?
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2290 пъти
Има такова питане към мъжете, но ми е интересно да чуя женското мнение - кое е по-важно за вас, за да намирате един мъж привлекателен чисто визуално? Аз стигнах до извода, че за мен най-важно е лицето и колкото и да ходи човек на фитнес и всякакви процедури, той или е хубав или не. Давам пример с двама братя идентични близнаци, като и двамата съм ги харесвала през период от време. Единият цял живот е тренирал футбол и има съвършено изваяно тяло и е слаб, а другият винаги е бил пълничък и даже отпуснат в тяло. Но лицата им са еднакви. Макар и атлетичният брат да е конвенционално по-привлекателен според приетите идеали, другият също е много хубав и с ръка на сърцето казвам, че не го намирам за по-малко привлекателен от брат му, и на двамата се кефя еднакво като ги видя! И двамата са със зелени очи и имат много хубава костна структура - и на чертите на лицето, и ръце, тяло, всичко - хубави мъже са и двамата. В същото време има доста слаби и атлетични мъже, които просто не намирам за привлекателни и някои от тях са ми противни, а се е случвало няколко пъти да харесам много пълничък мъж. Мога да направя компромис с телосложението, ако лицето ме кефи, но мъж, който не ми харесва в лице, даже да е слаб и/или трениращ няма да ми хареса. Живеем във времена, в които всички са обсебени от фитнес и разкрасителни процедури, но всичко опира до костна структура май. Или се раждаш хубав, или не. Неведнъж съм виждала жени, които са по-пълни от мен, но са по-красиви от мен (поне по мое мнение), и има безброй много по-кльощави, които са невзрачни, даже грозновати, и аз съм получавала много повече мъжко внимание от тях в работна/учебна среда или в компания. Какво е вашето мнение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2068d2db55
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   За мен по-важно е тялото, и по-точно да се грижи за него, да е добре сложен с нормално тегло. Не държа на грамадни мускули, даже изобщо. В лицето не е важно да бъде красавец, сравнително правилни черти са ми абсолютно достатъчни. Привлекателната и топла усмивка считам за бонус.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 999d0f75ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Лицето е най-важно за мен и косата. Харесвам по-симпатичните и хубавите.
Стига да не прилича на морж, към тяло нямам претенции.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d003356dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Очите. Гласът. С тялото и лицето не се живее, а с характера.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 23e6f393bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Жените най-много ви привлича ПАРАТА! Ако ще да е щърбаво магаре с неставащ в гащите, но с 6 цифрена банкова сметка, вие ще го вземете за "престиж". Ще му се кълнете във вярност в името на майка си и баща си. И не смейте да отричате! Всички ви знаем номерцата. Кълнете се в любов и вярност, докато не се появи по-голяма тръпка на хоризонта и защо ли тая тръпка се оказва и по-богата?

А ти си онази, където харесва двамата психичноболни братя. Какво си се обсебила от тези двамата като че ли са единствените мъже в твоето село и други не си виждала в съзнателния си живот? Досега не можа ли да си намериш някой подходящ, че си се завайкала за красотата им? Чудно ти къде живееш?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a17181ad4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Лицето.
Харесвам слаби и нормални тела, може и леко пълни, но не харесвам мускулести.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a58bd188b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Красивите и дори симпатични мъже в БГ са изключителна рядкост. Налага се да се задоволим с визията "сива мишка" или грозноват, затова тялото е важно да е поддържано, да няма бирено коремче, да има малко стегнато дупе и стегнати крака, но най-важно в да е умен. Напомпани, с големи бицепси и невъзможност да си приберат ръцете до тялото и краката един до друг не харесвам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8a1d4e45d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Тялото без съмнение. Човек, който не се грижи за тялото си излъчва мързел, неуважение към себе си дори, та как да очакваш уважение към други.
Лицето ако е с правилни черти, няма да е чак от такова значение защото очите непременно излъчват вътрешният свят.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 12b314342a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   За мен е важно да не е стиснат и да помага вкъщи.
Иначе като ми хареса някой ми харесва цялостно, не го деля на лице и тяло. Харесвам по- едри мъже, Тея слабите не ми допадат.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c58b53f496
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Абсолютно лицето. Няма значение колко изваян, висок и трениран е, ако лицето му не ми харесва, няма как. На съвсем първично ниво предпочитам да е нисък, но с красиво лице, отколкото висок и мускулест, но с посредствени черти.
Рационално осъзнавам, че никой не е отговорен за това с какво лице се е родил, и също, че отнема ужасно много усилия да постигнеш добра форма чрез тренировки (което говори за постоянство, упоритост, грижа за себе си - все много важни качества), но не мога да се пречупя. Казвам ти го съвсем честно. Умът и емоциите са абсолютно необвързани при мен.
Иначе имам приятелки, които примерно много държат на височината и нямат проблем, ако мъжът не е много хубав в лице, стига да е 190.
Високи скули, широка долна челюст, развита брадичка, иначе отива в графата "приятел" - това е за мен. Височината не е важна, тялото е 50/50 - ако е по-едър, супер, но не е ключово.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 19977c1958
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Тялото - но и аз като първия коментар да е добре сложен и сравнително слаб, а не торба със шкембе и спорта да му е някакво далечно нещо, случващо се само по телевизията. Искам да се поддържа, но в рамките на нормалното и здравословното. Така показва за мен един човек себеуважение. Нацепените батки ме отвращават, а и те са далеч от здравословното. Бият си тестостерон и накрая не могат да вдигат самолета. Държа повече на твърд кур, отколкото на твърд мускул. ;)

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c9d3521b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   4, смятай ти какъв си, щом и двама психичноболни братя са по-желани от тебе. :)) И нито съм в село, нито от толкова малък град (за мен е малък, защото съм живяла дълго време в София и в чужбина) - нагледала съм се на красавци, смятай те колко са красиви, щом толкова ги мисля! И съм била с мъж, който всеки ден ме е извеждал на ресторанти и е поръчвал скъпа храна у дома, и ми е угаждал всячески, и имам възможност да бъда с какви ли не успешни мъже, няма да изброявам. Смятай, щом предпочитам един шизофреник, на който му нося храна аз, колко е важна за нас жените, ПАРАТА!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f2bf9630ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Лицето - симпатичен мъж с хубава усмивка. Нямам никакви претенции към тялото - дори и да е пълничък, за мен не е проблем, ако в лицето е чаровен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: daf9c4261c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Най-важно е да почувствам " химията". Черти на лице, височина е според зависи. Ако химията в тялото ми сработи по отношение на него и съответно ме привлича , какво значение има колко точно е висок или от какъв тип са му чертите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6d62f022bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Въпрос към жените: осъзнавате ли, че всички остаряват и се променят? Включително и вие?
Също така: можете ли да разберете, че един млад мъж няма да се хване с по-възрастна от него жема (дори и да е с 2-3-4 години само).

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 09ab38740c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   Към 4 Пише ти жена, която никога, ама никога не е влизала във връзка с мъж заради материалното, напротив повечето са били по-зле материално от мен. В последната си връзка даже няма и да повярваш към какъв човек изпитвах любов, който нищо дори и минимално не ми е подарил или да съм разчитала да ми плаща, зависим от алкохол, не е хубав и даже колкото и да ме желаеше не му ставаше като хората. И аз бях съобразителна с всичко това, държала съм се с разбиране и хубаво отношение, надявайки се само на едно-да е искрен в чувствата си към мен, които уж изпитваше и любовта му да е истинска. Мислих си, че такъв човек ще оцени това, че не търся нищо материално и че го обичам като човек. Нищо такова не се случи, започна да се държи заядливо, да ме лъже, да говори за други жени и накрая не се посвени да ме ползва за кошче за душевни отпадъци на тема бившата си, за която се оказа, като навързах някои случки, се е опитвал да я прикотква докато и с мен си е играл. И знаеш ли, след такива мъже си казваш, че по-добре да бях с меркантилен характер дори и да ме хули някой като теб, отколкото да видиш уважението и доверието си, които безкористно си дал на някого, стъпкано по най-грозния начин. Късно е да се променям на годините, на които съм, нито ще отмъщавам чрез други за това, просто искам да ти кажа, че е тъпо да се обобщава-има хора и хора. Иронията е, че явно тези, които няма какво да предложат от себе си, вместо да оценяват че получават нещо хубаво, се държат комплексарски и злобно, явно не можейки да надскочат нивото си.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c0116135ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Номер 16, няма защо да се учудваш от последствията от собствения си избор, след като ти още от самото начало чудесно си преценила, че ще пренебрегваш тежки пороци и липсата на най-съществените за една сплотена връзка неща (явен алкохолик, неспособен да цени малките жестове и нежелаещ да изразява обичта си към теб; каквато явно е липсвала при това) и напук се хващаш "да поправяш" безволеви и безотговорен мъж, който нагледно е показал що за стока е. Нима си очаквала нещо различно от един алкохолно зависим, стиснат неудачник и безчувственик? А щом и сте били във връзка, значи продължително време си го харесвала точно такъв, в противен случай нямаше да се стигне впоследствие и до това и да го заобичаш (освен ако не се касае за поредното женско внезапно "Влюбване от пръв поглед", което знаем докъде води после). Пренебрегнала си един тон червени лампички заради нещо друго у него, което явно (поне в началото) е било ПО-ВАЖНО ЗА ТЕБ от всичките липси и пороци, от които сега се оплакваш в описанието си за него.

Би си спестила подобни разочарования за в бъдеще, ако вместо това се насочиш към мъже, които са способни ясно да изразяват чувствата си, не са зависими от тежки пороци и с удоволствие проявяват към теб жестове на внимание. Нормалният мъж сам пожелава да се раздава до жената до него, стига тя също да притежава същите добродетели и топло отношение към него. Има ли обаче големи различия в мисленето на двамата, повече от разбираемо е, че са несъвместими и всичко ще се разпадне.

Това за излитането на самолета му е малко на късмет, защото не всички мъже са полови атлети, а и до голяма степен зависи доколко привлекателна е жената: и като външност, и като чистоплътност, и като облекло, и като погледи, действия и ласки (жените на тези похвати им казват "мяукане" и "влизане под кожата на един мъж"). Това много мъже го знаят и от личен опит, защото едно е жената да е ведра и търсеща близост, с горда осанка и женствени движения, друго е да бъде мрачна и хладна, прегърбена и да се тросва на леглото като чувал с картофи, очакваща мъжът да върши 99% от всичко в леглото. Не пиша това последното за теб, просто прилагам пример каква е причината една и съща жена да може да влияе по два коренно противоположни начина на мъжа в зависимост от нейното отношение към него.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 96332a4c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   15, какво общо има с темата заявлението ти?
Може би освен грозно тяло имаш и грозно лице и за това тръгна да биеш към старост. Много ясно, че всички ще остареем.
Не търсим непременно по- млади мъже, но често се случва, просто хората си живеят живота и въобще не ги вълнува, че според теб не можело така.
Иначе: не си отговорен за лицето си, но можеш да поддържаш и подобряваш, обаче на 100% си отговорен за тялото си! Тялото ти показва и душевността ти, отношението ти към теб самият, а коментарът ти дава представа и за тялото ти... твой си проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d8aca4101c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   По повод 16,
И на мен ми изглежда учудващо, но изглежда че мъже с вредни навици (алкохолици, наркомани) привличат жените. Даже май психолози дават някакво обяснение. Или поне се опитват. Но не се сещам какво беше. Пушачите са също по- привлекателни.
Отделно и други видове- нарушаващи закона, обществения ред и т. н. Въобще лошите момчета.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a5a76fe0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Към 17 и 19 Уви, само от опит с такъв вид хора със зависимости, човек може да разбере, но за съжаление не веднага, на какъв манипулативен принцип действат повечето от тях, за да си задоволят нуждите. Шокът за мен дойде именно заради това, че този човек много умело се е прикривал в началната фаза от отношенията ни, така че да ме закачи емоционално преди да съм се усетила, че е зависим. Това са хора, които са отработили тези похвати в продължение на много време и за човек, на който мозъкът му функционира на нормална честота и не е с нагласа за целия този театър е трудно да го дешифрира веднага. Не съм от типажа жени, които целенасочено търсят лоши момчета, просто имах нещастието да попадна, както той сам си се определи при един от последните ни разговори на " патологичен лъжец". Това не променя факта обаче, че моите чувства към него бяха съвсем безкористни, нищо материално не ме е насочило, само желанието да даря и да получа любов. Не съм и имала дълга връзка с него, че да се каже, че съм го търпяла това положение съзнателно дълго време, няма и година и то не сме живяли заедно. След първите няколко месеца, когато започнаха да се наслагват някакви изцепки, започнах да разбирам за какво става въпрос, опитах се да му помогна, да му говоря ако може да се откаже, но лъжите ми дойдоха в повече и видях, че е безсмислено. За проблемите му с ерекцията знам, че не съм аз причината, казвал, ми е често, че много ме харесва и че съм една от най-красивите жени, които е виждал и за секса с мен е казвал хубави неща, споменавал е за предишни контакти, че му се е случвало да не свършва. Мъж, който те желае, а не може да го вдигне въобще от целувки, лизане и т. н. игра, а само от свирки и то не напълно през цялото време, все пак не е нормално, въпреки това и това премълчавах, за да не стане по-зле, като се надявах нещата да се подобрят. Имаше някои случаи, при които явно беше решил да не пие, за да види как тогава ще е секса и свършваше на първата минута, дори и при втори път. Както и да е, това за секса не ми е било най-важната част от проблема, научих си урока да не си падам под нивото, така или иначе няма да бъде оценено. Както пише в Библията " Не хвърляйте бисерите си на свинете. "

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c0116135ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Номер 20 (предполагам, че си и номер 16), прикритият алкохолизъм е само една от сигналните лампи, но ако си прочела добре моето мнение номер 17, в него засягам основно всичките останали много червени лампи, които са си личали от самото начало по цялостното отношение на този мъж. Защо една жена да се занимава с мъж, който нагледно е показал, че не проявява и най-малките наченки на взаимност, борбен дух, отговорност, грижовност? След като гореизброените ценности са липсвали, очевидно за жената е имало други причини да го избере и да го желае дълги месеци наред, дори години. Все пак не става дума за нравствени и поведенчески особености, за които са необходими месеци, че едва накрая да бъде установено отсъствието им. И нямам предвид единствено теб, това се случва с адски много жени, които се хващат все с подобни мъже, понякога и си избират десетки такива мъже година след година, не искат да са с нормален мъж и дори на късни години пак не си научават урока.
Ти може да си подхождала с добри помисли към него, но това не изключва погрешния подход: първо при самия подбор на мъж с проличаващи си най-много до първите няколко срещи липсващи съществени качества на личността (задължителни, когато се касае за желание за трайни отношения), а после и с прекаленото търпене на тези липси у него. Полезното за теб е, че ще знаеш вече от какви мъже да страниш и какъв човек да допуснеш до себе си, ако все още няма такъв редом до теб.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c1b86c5c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Към 21 Да, по принцип съм съгласна, че може би е трябвало още по-внимателно да се вгледам в някои знаци и да се вслушам в интуицията си, но човек не винаги може да постъпва абсолютно и изцяло рационално и то в начална фаза на една връзка, когато все пак са намесени емоции и силно привличане, които и без това не изпитвам често. Пак казвам трудно беше в началните месеци това да се установи по ред причини, а нямахме и чести виждания. После вече асимилирах нещата и въпреки, че чувствата не ми бяха минали, прекъснах контакт. Мен ми е ясно, че съм сбъркала, дано и чувството на огорчение да изчезне някога, но написах поста си от гледна точка на това да кажа, че не всички жени влизат в дадена връзка с користни подбуди, да използват някой мъж, било заради пари, било за да си вдигат егото или защото изглежда красив на външен вид.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c0116135ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Номер 22, искам да те поздравя за начина, по който обосноваваш отговорите си и вътрешното желание да обмисляш случилото се в твоето минало, така че за в бъдеще да си по-доволна от своите житейски избори! Малцина се замислят за важността на това качество.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a527b24a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Нито едното нито другото.

Жените искат някой да ги черпи и да пита. А за да черпи трябва да има пари. За да пита без притеснение трябва да е обигран - коцкар, играч...
Това тяло, височина, тегло и други подобни са приказки от 1001 нощ.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4828ad32c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Към 23 от 22 Благодаря, да се вгледаш в самия себе си и да търсиш начин да поправиш собствените си трески за дялане е труден процес, предполагам и за това на доста хора им е по-лесно да търсят грешките в другите и да си проектират вината върху тях. Но такъв начин на реагиране е мечешка услуга за самия човек, тъй като не му позволява да си научи урока и да постъпи по по- правилен начин в сходна ситуация.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4904451b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Количката и пачката, а татко му да работи Цар. Да е тъп, дву- метров и лабилен. Ето тези нещица са важни за дамския рахат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: babf089e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Номер 16, поредното доказателство, че жените обожават т. н.
"лошите момчета".
Има един такъв като твоят бивш в моят град - алкохолик, лежал в затвора, а какви мацки ч*ка просто не е е истина.

Жените имате някакво чувство, че можете да вкарате лошите момчета в правият път, т. е. да ги промените и това чувство доста ви харесва.

За това се бутате при б*клуците и после ревете: " Къде останаха свестните мъже. "

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bbf530bc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   На 100% от опитът ми до тук - лицето ме привлича много повече от тялото. Харесвала съм и слаби, и нацепени, и дебели мъже. Без да знам финансово, здравословно и друго състояние. Лицевите черти, израженията и характера са ми много по-важни от всичко останало, защото съм си падала по мъже с лица "изписани" от Бог - ето толкова прекрасни. Винаги са с тъмна коса и тъмни очи.

Обаче като си отвори устата и не може да ми каже две смислени приказки - моментално изчезва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4b8f6fd88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Номер 27, те те са боклуци, а силни мъже. Жените обичат силата, под каквато и форма да е там. Престъпниците са силни, оцеляващи мъже. Те са онези, които биха оцелели в сурова среда, ако цивилизацията се разпадне.

Жените са детектор на сила. Станете силни като престъпника, който чука яките мацки и ще чукате и вие. То си е и до ген де.

На двуметров звяр тип "The Albino" от сериала Banshee кой ще му се опре?
Станете високи, силни и безпощадни като него и тогава ревете за жени. Мъж като него може да смачка всекш и на чисто първично ниво привлича жените.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ad599d12a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Номер 29, ти сега шегуваш ли се? " Станете високи", ама ти сериозно ли?

Добре ще станем силни и мускулести, но височината зависи единствено и само от генът.

Престъпниците са утайката на обществото. Те са слаби мъже.

Неслучайно в едно интервю питат Майк Тайсън: " Страх ли ти е от затворниците? "

Отговорът на Тайсън: " Защо да ме е страх от такива слаби индивиди? Това са хората, които не могат да се справят в живота, за това и са в затворът.... "

Номер 27

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2e11e9c205
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   30, има затворници които могат да му го начукат на Тайсън толкова силно отзад, че ще му излезне от другия край на храносмилателния канал. Това че били слаби го разправяй на баба ми шапката.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 992643aa60
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   27, много грешни разсъждения. Жените харесваме лоши момчета не защото искаме да ги променим, а защото именно тези мъже често притежават най-привлекателните черти в един мъж - сила, характер, самоувереност и прочие. Такъв мъж на подсъзнателно ниво ти вдъхва увереност, че ако нещо стане, ще може да те защити - както теб, така и поколението ви. Такива мъже обикновено са и забавни и колоритни личности, които дават емоция и тръпка на жената (точно от което жените се нуждаем), а не са някакви сухари. Такива мъже може и да са големи простаци в някои отношения, но никога няма да видиш от тях злоба, пасивна агресия и избиване на комплекси, каквито често се проявяват у т. нар. "добри момчета"...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 46079e4d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   32, точно така! Силните мъже привличат, под каквато и форма да се проявява тази сила - богаташ-предриемач, наркоман с мускули, кикбоксьор с умения и т. н. Бъдете силни, мъже. Женската любов е функция на мъжката сила.

От 31.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker