Аз съм курвар и съм влюбен в 54-годишна проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм курвар и съм влюбен в 54-годишна проститутка
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1280 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 21 и съм курвар. Ама като казвам курвар, значи от най-мръсните, долни, пропаднали курвари и боклуци, чукащи се с магистрални курви. Никоя нормална жена не ми връзва, защото съм беден, грозен и нямам кола, нито собствено жилище (живея на квартира), затова се принуждавам да ходя само по курви, за да си утоля сексуалните нужди. Ми какво да се прави, късмет. Всички се раждаме с различен късмет и възможности, аз съм отгледан от бедни родители и въобще не ме е срам да си го призная. И не чукам някакви елитни бели, руси и синеоки мацки, а само дебели, грозни и дърти циганки от магистралата за 50 лв., защото само такива мога да си позволя. Нито веднъж през живота си досега не съм чукал момиче на моята възраст, или по-младо. Всичките ми сексове, от навършването ми на пълнолетие до сега, са били само със зрели опитни мадами, по-възрастни от мен. И честно да ви кажа, предпочитам си ги така, задръжте си младите дрисли. Пристрастен съм към секса със зрели дами и без тях не мога. И друго обожавам ромки, струват ми се екзотични, интересни и страстни, за разлика от тъпите скучни бели жени. Първия ми път беше с 54 годишна жена от ромски произход, с три деца от трима различни мъже, очевидно клиенти. Тя се почувства много специална и поласкана, че първия ми спомен от секса изобщо през целия ми живот беше точно с жена като нея, а не с някое бледолико момиче на моята възраст. Даже като ѝ казах преди това, че съм девствен очите ѝ светнаха от радост- все едно, че цял живот беше търсела такъв като мен и беше намерила златна мина. Жената очевидно оценяваше девствеността ми и не я вземаше за даденост, като младите момичета на моята възраст. Оттогава се влюбих до полуда в нея, и само при нея ходя. Тя има три големи, порастнали дъщери на 27, 25 и 24, по-големи от самия мен. Виждал съм ги отблизо, когато съм им гостувал в техния дом и сме си говорели там, заедно с майка им. Прекрасни, топли, весели, усмихнати, светли, лъчезарни момичета с чувство за хумор, през цялото време пускаха шеги и се смееха, докато си говорехме. Високи, стройни, снажни, хубави момичета, метнали се тотално на нея. Умни, красиви, интелигентни, всичките преуспели в чужбина и си имат собствени кариери, семейства и деца. От време на време се връщат в България през уикенда, за да може баба да види внучетата си и после пак си тръгват. Живи и здрави да са ѝ момичетата и внучетата, напълно си е заслужила това семейно щастие. Жената е отгледала и възпитала до възрастни хора напълно сама цели три деца, без помощта на който и да било мъж и от никого никога не е поискала помощ, винаги със всичките трудности в живота се е справяла сама, като храбър войн. Затова заслужава моите адмирации и уважение, като по-възрастен от мен човек. Ето това се казва силна, борбена и независима ЖЕНА с характер, а не недораслите пикли на моята възраст, дето и обувките не могат да си вържат сами.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: fa4ff6d14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Звучи ми като извратена измислена история.
Освен това мъжете никога не се влюбват в проститутки, по-скоро ходят, защото им харесва секса, а всъщност чувстват презрение към жени, които работят това.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dba27de506
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Момци като теб е причината, момите да предпочитат да стоят сами, срам ме е че сме един и същ пол, отчаяни момци като теб нямат чест и не заслужават да се наричат мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 117dd22e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мит е, че ромките са много разпалени, а белите жени не са. Бели, руси и синеоки българите зачитат само ако е народност рускиня, но ако срещнат българка бяла, руса и синеока и висока няма да я забележат, защото ще е избутана в ъгъла от гримираните си познати жени, докато те се снимат за селфи заедно няма да я поканят (за да не ги засенчи). Имаш своите предпочитания, знаеш ги, не лъжеш някоя жена да спиш с проститутки зад гърба й, а да сте заедно, нищо грешно не вършиш. Ако имаш самочувствие, дори това че си беден няма да спре жените, дори топ жените, защото жена влюби ли се истински тези неща с парите нямат значение, само материалистките мислят за пари и те не са толкова много.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ff6ac37f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти наистина си пълна отрека и боклук. Не защото си беден, нямаш кола и жилище, а защото мисленето ти е ужасно. Затова никое момиче няма да иска да е с теб.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0a2cea8d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ха-ха-ха!!! Преуспели и с кариери на 24, 25 и 27 г. Алоууу? !? Висше се следва до 23-24 г. възраст. Как за 1, 2, 3, 4 г. се прави успешна кариера и алооууу как всичките се връщат от чужбина само за уикенда да видят скъпоценната си майка?
С толкова много лъжи и все плитки, ти може да си само от етноса.
И май си дъртата ромка, която няма кой да я похвали, та тя сама се хвали.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6d093e7171
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Измислена истоя от някоя скучаеща стара мома.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f7d32a4ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Обиждаш момичетата, които не ти пускат... Пич, ти сигурно си дал досега толкова пари по курви, че можеше да си купиш автомобил, ако ти трябва толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7869049a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си далеч от това да си мъж, но си младеж. Мъже са тия на 25-30 години. Пък и историята е измислица.

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7869049a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Забравих да добавя, че изказването: Никога не е искала помощ от мъж е напълно грешно. Нали уж ходи да се ебе за пари? Значи мъжете дето ебът помагат по един или друг начин. И пак казвам, темата е тотална измислица. Никоя простотутка няма да покани някой пишкар като теб у тях, камоли докато децата й са там. Постарал си се да заблудиш ама не напълно.

Гаро

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker