Разбито сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбито сърце
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 788 пъти
Здравейте, преди празниците се разделих с приятеля ми, защото го видях да си пише с друга. За жалост не е първият път, в който го хващам в такава ситуация. Преди това имаше подобен случаи, докато аз съм на море с роднини. Не знам как, но го хванах и тогава се бях решила да го оставя завинаги, но след като се прибрах от почивка той толкова съжаляваше, такива молитви за прошка, такива обещания за в бъдеще, че аз колкото и да се дърпах му простих. Бях наясно, че щом се е стигнало дотук значи аз също имам някаква вина. Наистина следващите 4 месеца бяха като приказка. Той се държеше с мен така, както в началото. Грижеше се за мен, когато боледувах, правеше ми изненади, подаръци, организираше пътувания и срещи. Беше много хубаво.. но тъй като аз бях вече изстрадала от предателството му, постоянно бях нащрек за следващата му грешка. Нарочно, докато той все още се опитваше да ме убеди да ми дам шанс, аз си пишех пред очите му с други. Не знам защо го правех, исках да усети какво ми е било на мен. Спрях му достъпа до телефона си, държах се нарочно съмнително, когато ми дойдеше известие на телефона се усмихвах под мустак, дори да беше известие, че ми пада батерията.. не знаех как да се държа. Минаха няколко месеца, аз наистина прекратих всякакъв контакт с други мъже, но той веднъж докато уж гледаше нещо на телефона ми бързо е преровил из пощата ми и съобщенията ми и е прочел всички чатове. Дори такива от преди 1 година, когато бяхме пак се разделили и аз пак се опитвах да му го върна. Оттогава започна да се държи по-дръпнато от мен. Не знаех каква е причината до онзи ден, когато го хванах да си трие чатове с няква. Разделихме се, казах му, че така не мога да продължавам. Ревахме заедно наравно, но му обясних, че за да не се излъжа да му пиша да се видим, ще го блокирам отвсякъде. Нямам никаква връзка с него от 29. 12 и имам чувстово, че сърцето ще ми се пръсне. Липсва ми, не спирам да плача, не ям.. той отначало ми харесваше някви снимки в соц, мрежи, но спря. Вече дори не си прави труда да осъществи контакт с мен. Как да го превъзмогна? А той толкова бързо ли ме забрави? Само мен ли ме боли, той вече друга ли си има? Умирам от болка! Кажете ми, ако го потърся и поискам да се съберем за стотен път, изглеждам ли жалка? Заслужава ли си или просто да чакам той да ме потърси, а ако не да спра да се опитвам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: b254028718
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Какво ще му търсиш, какво събиране? Да му търпиш гнусните свалки, да ти мирише на друга жена? Я, се стегни! Че и ревеш, гладуваш! Само в коша и продължаваш напред!
Ти си обичала, ти си била привързана. Ревал бил. Ми как няма, като остава без сигурна и няма кой да му търпи магариите. Която и да го вземе, взима един лъжец и нарцис. Животът продължава.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3854eed74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Като за начало го отблокирай и изчакай да видиш дали той ще те потърси и какво ще ти каже, ако го направи. Според мен щом си го хванала да си пише с друга и то не веднъж и въпреки толкова го обичаш и искаш да се съберете, поне изчакай той да направи крачка към теб.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5bdf9c5a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да ти кажа от личните ми наблюдения вие младите (тийнейджъри и тези до към 20 и нещо) имате изключително бутафорни любовни взаимоотношения. Нямате си и на представа как изглеждате в очите на един зрял човек. Толко ви е зле комуникацията, че отстрани приличаме на душевно объркани хора с някакъв вид отклонения. Това е да си знаеш, че и ти си някъде там. Това ви е нивото на младите.

А иначе по дерзанията ти може да се каже, че каквото и да направиш няма значение. И да се върнеш при него, и сама да си стоиш, пак ще страдаш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f9db176ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не само изглеждаш жалка, а си...
До сега е забърсал поне няколко, а ти си вярвай, че сте имали нещо споделено.
Толкова ли нямаш други мъже около себе си, че го боготвориш тоя коч толкова? Направо си станала зависима... Все си изкарала там колко години без него, голямо чудо... Докато не започнеш да се чувстваш нормално и без него, не си и помисляй някой друг да ти става емоционално кошче - никой не ти е виновен (освен коча). Започвай да си отделяш повече време за здравето (спорт/тренировки) и развитието (езици, специфични умения, хобита с перспектива или само за релакс).

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ee4dac3f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имам ама абсолютно същата история с бившата. Само дето тя пишеше нон стоп с оръфляци. Искам да ти кажа няколко неща, щом си го хванал тези неща ще продължат, ще те лъже, ще трие и някой ден ще те зареже заради друга. Глупаво от твоя страна е да правиш напук.. докато ти се чудиш дали да му пишеш, той се опитва да те замени скъпа. Това е грозната истина. Аз също реват за приятелката си, беше ми много зле, обаче я блокирах навсякъде и това ме направи по силен човек, емоционално и физически. Блокирай го навсякъде и се фокусира върху себе си. Не каза колко време сте били заедно

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c58585e0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе жалки сте и двамата. Разделяли и събирали сто пъти... тя го хванала да чати, за отмъщение и тя чатила...
Хич не се събирайте, няма смисъл, защото ще е същото, ако не и по-зле.
Вие обичате хаоса и драмите и живеете в тях и за тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 74429fa86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Здравейте, ще пиша за човешките взаимоотношения и за това, как сами прецакваме всичко, защото позволяваме на други хора да ни определят как да се чувстваме. Когато имаш Его, то лесно може да бъде наранено, защото е като отворена рана- само малко да го бутнеш и започва да кърви. Когато нямаш его, някой би казал, че ставаш лесна мишена за тормоз, и че нямаш достойнство, но това не е така. Когато човек знае кой е и какво иска от живота, нито една ситуация или друг човек, не би успял да промени себе оценката му. Пример... Вие сте привлекателна млада жена с приятелят си в кафе. Сервитьорката е красива и секси и той и оставя солиден бакшиш и пред вас я нарича скъпа.. без да я познава.. как ще реагирате? Повечето жени биха откачили и изпаднали в истерия от ревност.... но малко биха се засмели и попитали, , , ти колко скъпи имаш, не съм ли само аз" Ако някой ви лъже, той всъщност лъже себе си. Защото вие сте истински и се наслаждавате на момента, а той се страхува да те бъде хванат. Разликата е, че вие живеете тук и сега и можете да си позволите лукса да бъдете естествени и себе си, а той още търси личноста си или тази, която ще бъде най-високо оценена от хората.
Никой не може да ни обиди или нарани, ако сами не го позволим. Друг пример вие отивате при приятелят си без да сте го предупредили, че ще идвате. Той е много нервен от този факт. Звъни му жена на телефона, но той не иска да вдигне в паника е. Вие сте усмихната и весела, защото на този ден са ви назначил на нова хубава работа. По лесно е да се направи панаир и скандал, но това е очаквана реакция. Аз направих друго, усмихнат се до уши и го попитах, дали иска да изчезна, за да си проведе разговорът на спокойствие... беше шашнат и ми каза, че не иска да говори с въпросната жена, после се развика и ми каза, че съм го стресирала много. Парадокс, вместо аз да се развикам, той го направи за да вземе преднина, защото явно е свикнал в такива ситуации жените да му правят циркове и изблици на ревност. Защо ви разказвам това ли ами да ви кажа, че няма идеални хора, всеки греши, но по важното е не да се взираме в грешките на другия и да го съдим от призмата на ранното си его, а да го обичаме. Защото досегът ни със всеки човек е един урок, един обмен на емоции, мисли и топлина. Самотата не е за хората, тя принадлежи или на боговете или на зверовете, но когато си човек, нуждата ти да обичаш е по-голяма от нуждата ти да съдиш и да се страхуваш.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b133f89f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, много добре казано. Само едно допълнение. Като прави "изречения" за бакшиша и "скъпа" към сервитьорката, това е огромна червена светлина за бъдещето на връзката. Аз не бих нарекъл сервитьорка скъпа, но това съм аз. Правили са ми невиждан скандал, защото задържах входната врата за приближаващата се жена.
Едва ли не съм привлечен от нея, или буквално вече сме спали.
Гаджето те е "нападнало" при позвъняването от друга жена воден от старата максима "нападението е най-добрата защита". Не те ли обвини, че си отишла без предупреждение?
М40 и пост номер 6 е мой.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker