Как да спра да се привързвам толкова лесно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да спра да се привързвам толкова лесно
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 772 пъти
Здравейте.
В началото на декември се запознах с едно момче и и двамата много бързо се привързахме един към друг. На 24 сме и двамата. Вътре в себе си знаех, че сме много различни и няма да просъществува връзката ни, но той се държа с мен като с кралица - то не бяха цветя, срещи, без да ме остави да платя и една стотинка, дори имахме планове да пътуваме заедно след време, правеше ми изненади, подаръци, беше му достатъчно понякога само да е покрай мен и да ме гледа как си върша работата. И поради цялото това внимание реших, че искам да дам шанс на връзката. Чувахме се почти всеки ден по телефона, тъй като графиците ни не позволяваха да се виждаме толкова често. Разговорите ни продължаваха с часове, не беше просто здравей, как си. И след това дойдоха празниците и не се видяхме цели две седмици, но през цялото време отново се чувахме по телефона почти всеки ден (от двете седмици да сме изпуснали 2-3 дена) и отново за по няколко часа на ден. Прибирам се след празниците и той ме посреща на летището, без да подозирам нищо. След това си прекарахме две прекрасни нощи у тях, в които си бяхме интимни, но не толкова колкото на него му се искаше. Преди това само се бяхме целували/натискали.
И за да обясня какво се случи, трябва да върна малко назад. По лични и религиозни убеждения съм решила да остана девствена докато не се оженя. Това му го споделих буквално на втората или третата среща, тъй като за мен е важно да си кажа от самото начало, понеже хората като мен са рядкост в днешно време и някои хора бягат далеч като чуят за това. Преди са ме отхвърляли заради това, че не съм им пускала само един път - с едно момче се случи така, че ме отряза отвсякъде след като на първа среща не си легнах с него. Но както и да е, от страна на въпросния сега имаше обещания, че ще се сдържа, че нямало проблем, ще внимава да не минава граници, щял дори мен да ме спре, ако бих тръгнала да искам секс и т. н. След въпросните две вечери, които си изкарахме, ми каза, че няма как да станат нещата, едва се сдържал, предвид че бях напълно гола в леглото му. Искаше свирка, казах, че не съм готова. Искаше мен да ме лиже долу, и това ми се видя твърде интимно за толкова скоро. Искаше анален, и това отказах. Имахме и други неразбирателства, разбира се, но мисля, че интимността беше основната причина да се разделим. Другите проблеми са свързани с това, че пуши и пие, и може би прекалих с натякването да спре цигарите и да намали алкохола и задължително да не пуши покрай мен, което му се получаваше в началото (прекарвахме 5-6 часа заедно без да е пушил), но не и в края вече. Имаше си и лични проблеми - много е емоционален, но покрай мен винаги беше спокоен. Само по телефона се е стигало до това да ми се развика, но като съм до него, само една прегръдка му трябва и се успокоява.
Както и да е, исках да разкажа накратко и се надявам така да ми олекне и да го преживея. Въпросът ми към вас е как да спра да се привързвам толкова лесно и трябваше ли да изчакам да мине повече време, преди да преспивам у тях, на едно легло с него? За първи път преспах у дома му 2 седмици след като се запознахме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 66370187bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Това как се пазиш за след сватбата, а си се озовала гола в леглото му малко ме осъмнява... Нещо не отговаря случката на профила, който си изписа.
Аз не пия, не пуша, не друсам, тренирам през ден и най-вече - не се озовавам в подобни ситуации (не съм особено религиозен, още повече)... Не бих казал, че се пазя за сватбата чак, но ако не намеря подходяща жена, не ми се занимава - всичко или пас. Относно обидите по телефона - добра представа трябва да ти създаде какво да очакваш на живо... Не знам какво толкова и обсъждате двама млади ежедневно, с часове - на мен ще ми писне до 15-а минута, ако ще и с Джесика Алба да приказвам.
М29

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dda27247ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Скъпо момиче, много ти се ебе, а се пазиш за първата брачна нощ. Това твоето не е никакво привързване, а още по-малко любов. Нагона ще те тресе и обърква, докато не започнеш нормален сексуален живот.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d92cab727d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да си говориш с часове за глупости е загуба на време. В момента е инвестирал супер много в теб, а ти дори не си му пуснала.
Ако сте сериозни, планирате сватба. Ако не - който откъдето е дошъл.
Ако не понасяш тютюн и алкохол, защо си с него? Може да е свестен човек, но определено не живее здравословно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bf5f274617
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Като не се пускаш лесно, не говоря за секса. Какво е това спане у непознат, делене на легло? Какви са тия знаци на лесна жена е наивност? Подаръците са си чисто мазнене на толкова ранен етап. Какво е това плащане на всичко от негова страна? Ако ти не си пазиш достойнството, никой няма да го прави вместо теб. Не казвам да си като монахиня, на днешно време никой няма морал и без това. Просто опознавай човека, преди да се натискаш с него.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bf9820186d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Доста странна представа за девственост!
След 10 дни запознанство да си гола в нечие легло, и след малко повече време да интимничите по всички възможни начини / аз поне това разбрах - че времето не е било достатъчно дълго/, обаче щом не сте осъществили традиционния полов акт значи си девствена? !
Девствеността, според мен включва доста повече от това, да е цяла девствената ти ципа.
Не разбрах и как точно се връзват свирките, лизането и аналния секс с религиозните убеждения на авторката!

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7726de56cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Как искаш да лежиш гола до мъж и той само да те гледа???? Нормален мъж нема как да му се случи... голема провокаторка си, ем гола, ем без е. ане...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d3d783f508
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като ти разбият сърцето поне 10 пъти ще спреш от само себе си.
До тогава - успех!

3012

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f34ef8e72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря много за коментарите. Само да поправя номер 5 - не беше след 10 дни, а след един месец, но все тая. Да, за първи път спах у тях две седмици след като се запознахме, но тогава си бях напълно облечена от горе до долу и нищо не беше. Но както и да е. Наистина избързахме, без да има нужда. Явно че и двамата ни е тресал нагона просто. И в крайна сметка не можахме да се разберем по този и други въпроси, така че всеки си тръгна по пътя. Научих си урока. Благодаря отново на всички и особено на номер 4 - трябваше да чуя точно тези думи.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9e8232637a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, искаш ли утре да се запознаем? Тъкмо на 26-ти ще имам... повечко свободно време, за да не пропусна някои събития.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a328c98d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Младежа е плащал сметки и правил подаръци, защото е искал секс. Още повече като си му казала в началото, че си девствена. Прощавай за израза, но за мъжа е гордост да "закачи" скалп на девственица на пояса си.
Правилно ти пише номер 4, бъди достойна и не се поставяй в такива ситуации, хем гола, хем някой да се въздържа. За лизането не е скоро, просто трябва да се увериш, че ще спре след това. Онзи е искал по този начин сама да го пожелаеш, след като ти изяде "цветето" и се възбудиш. Мисли повече какви ги намираш. Крещял по телефона, пиел много? !? WTF. Песента "Дим да ме няма" я знаеш нали така.
И такива празни приказки всеки ден с часове са напълно глупави и излишни. Да, вие дамите сте така устроени, но оценяй и времето на другия.
Аз си пиша с гаджето ми 2-3 пъти в седмицата за по 5-10 минути. Говоря само за частта писане. Аз работя, тя работи и гледаме да не си досаждаме " Добре ли си? Добре съм. Мисля за теб. И аз. Ще се видим еди кога" примерно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker