Причината е в нас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Причината е в нас
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 2488 пъти
Не за първи път пиша във този сайт и винаги до сега съм получавала съпричастни, добронамерени отговори и много полезни за мен съвети.
Между другото искам да споделя, че дори благодарение на вашите мнения, приятели, ми се увеличи увереността и успях да закупя жилище, поради липсата на което страдах.
Но сега искам да споделя нещо друго.

Аз съм на 46. За гърба си имам един неуспешен брак, две пораснали деца и сега очаквам внуче. Но забързана да разреша битовите въпроси, да не оставя децата си без подкрепа докато пораснат, аз все още сама се справям в живота си и нямам сериозна интимна връзка, която естествено ми липсва като на всеки нормален човек.

Имам няколко неуспешни опита да създам такава, но правех неподходящи избори и нищо не се получи. Разбира се осъзнавам, че причината е в мен и привличам хора, съответно откликващи на етапа ми на духовно развитие, и, все пак чувствам липсата на истински достоен и качесвен човек до мен.

Не ми липсват социални контакти. Доста дейна и активна съм. Грижа се за външността си. Харесвана жена съм, но всичко спира до дук.
Благодаря ви за вниманието и разбирането.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: eea964ae5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ж29: Добре, че поне си осъзнала, че причината е в теб. Това ще ти помогне да предприемеш действия към промяна на обстотелствата, ако го желаеш, разбира се... А иначе, ако обичаш, не слагай всичко и всички под един знаменател!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6e363ebf1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, съжалявам, но не мога да ти честитя с чиста съвест за ставането на млада баба. Имаш много погрешна нагласа към семейните ценности - отдала си се така на децата си, че сега и като баба искаш да им дадеш всичко. Както преди си била мама, сега си почнала да се разтваряш в бъдещето си бащинство. НА 46!
Как ще имаш интимен живот, как ще бъдеш щастлива? Та ти си млада жена, която решава цял живот проблемите на децата си, къде оставаш ти?

Кой ще те прегърне нощем, кой ще е до теб на старини?
Децата ти ще имат свои деца и ще продължат да се възползват от щедростта и добротата ти, но ти ще си тази, която ще е самотна и сама в живота си. Стегни се и се научи да казваш НЕ. Научи се да си себе си, не мама и баба.

За бога, ти си само на 46 години - това са най-хубавите годинки, но и последен шанс в живота на една жена да намери мъж, с когото да остарее. За децата ти като няма да имат нужда от теб, скоро ще се превърнеш в старата баба.

Не позволявай да завършиш като стара и самотна жена. Остави децата ти сами да се оправят в живота, радвай се на внучето, но не поемай грижите за него. Съсредотчи се върху себе си! Хвани последния влак.
Успех
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 445999512c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това е "наказанието" наречено майка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6e363ebf1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, жената преди всичко е жена. Когато се разтвори в ролята си на „майка“ и единствено на такава, когато решава проблемите на децата си, когато не може да казва НЕ, това мейчинство става действиетелно наказание. Авторката е толкова млада, а скро баба, споедли, че има свое жилище. Мога да се хвана на бас, че младите живеят при нея, направили са си гнезденце, сега и дечица - а авторката, тя е просто бабата, старата, жената, която ще помага.
След години ще е просто старата баба, която всеки ще съжалява, ще пречи на младите...
Затова - авторке, събуди се, млада си още, погрижи се за себе си, за своето щастие, бъдеще, ако щеш. В средата на живота си си, преди да бъдеш майка и баба, ти си жена.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8138863ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, така е! Имаш още време, не си на 90 все пак. Разни баби и дядовци се женят на по 60+, а какво остава за тебе. Обърни внимание на външният си вид до колко е възможно и действай по задачата.

К.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker