Завета на една обичаща и осъзната - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Завета на една обичаща и осъзната
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 905 пъти
Мили хора.. , независимо дали сте мъже или жени.. ако сте избрали някой, който твърдите, че обичате, то бъдете с него/нея, защото обичате, а не защото е необходимо да запълните своята празнина или да задоволите своят, по интригуващ и по сексапилен човек, който да предизвика вашите скрити желания за похот отново! Любовта не е игра за забавление, тя е отговорност и призвание, а истинските чувства са доста красиви и чупливи и не са до време, както казват някои хора. Ако са истински те не умират, те се засилват във времето. Счупените чувства никога не се поправят и лекуват. Болката от разочарованието и изневярата остава като петно в съзнанието.! На тяхно място расте опитност без очаквания. Расте желание за самодостатъчност! Няма такова нещо като рутината убива, когато наистина си влюбен в някой! Доверието е всичко, а ако не можеш да бъдеш само с някой, то не го лъжи. Любовта ни учи да приемаме, обичаме и уважаваме това, което е. В нея няма его, няма условия, няма лъжи, няма изневяра, няма флиртове. Истинска ли е.. споделена ли е.. не се налага да да напомняш, да казваш, да назидаваш, да преследваш. Ти сам ще усещаш човека до себе си във всичко! Помислете добре за последствията преди да флиртувате или изневерявате на хората, уж твърдите че обичате. Съдбата връща тъпкано на всеки дръзнел да опорочи и да се изгаври с чувствата на човек, който наистина е обичал душата. Любовта е истинска, когато нямаш нуждя от други а от само един човек, който жадува за теб! Помислете когато направите крачка в измяна на любовта! Никой няма да ти върне пропуснатото време с любимите хора, никой от общите ти познати със снимки няма да те стопли или завие, никой няма да те прегърне, само за да те погледне с разбиране в нуждата ти, никой няма да те подкрепи, когато успяваш, никой няма да бъде до теб точно когато ти е най трудно в живота, никой освен човека, който те обича с цялото си сърце! Вярвай! Добре е да го знаят всички, добре е да го прочетат, , и ще го разберат хората обичащи една сърце! Запомни, че който те обича истински, намира винаги време за теб, не те заменя за други, а ще те обича, уважава и цени, колкото и да е труден животът му! Скритите и открити мераци на младостта в похотта са до време.. после остаряваш нали:}:}

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 43b49b72e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма такова нещо, човек, живеещ по тези правила е обречен да страда, без значение пола му. В такова време живеем, факт, за съжаление. На теория звучи добре, но практиката показва, че дори хората, които го говорят и дори си вярват, че наистина го мислят, го правят при добра възможност. Яж или ще бъдеш изяден е работата, за съжаление, факти.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 549a98c166
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   До авторката-много красиво написано и знам, че е факт:) Биха разбрали САМО -онези, които така са обичали и така са били обичани:)
Някои изрази в поста, ми напомниха един филм, който наскоро гледах отново и все ме разплаква... филма Незабравимата с участието на Манди Мур. Там, където четат онези редове-как любовта е търпелива, не е егоистична, не е ревнива и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c6983af8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не знам откъде я намирате тази любов.
Аз никога не съм изпитвал такова нещо. Жена ми твърди че ме обича но не съм убеден понеже имаше период когато се държеше грубо и рядко даваше секс.
Сигурно жените могат да си търсят любов.
Повечето мъже са доволни ако въобще някоя им обърне внимание и им даде секс. Ако тръгнат и те да търсят любов, 80% никога няма да се оженят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5cd9a9e459
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Много хора бъркат любовта с комплекса за притежание и оттам им се стоварват всичките драми и проблеми във връзките, които после оправдават с гореизброените клишета за рутината и изстиналите чувства.

Хубави думи. Пропуснала си само да споменеш, че любовта не ревнува, най-вече не ревнува.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 984c8ff548
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като вкараме цялата измет в затвора - проститутки компаньонки, еротични масажистки, ескорт и техните ситеньори, като при съвместно съжителство и брак изневярата се обяви за престъпление в сферата на измамата, и бъдат съдени, само така ще могст да бъдат отсети онези, които имат склонност към изневери и няма да дават поколение, защото няма да се обвързват.
Е, аз не изневерявам и вибаги тръгвам с чисто сърце, но що болка ми причини това.
Гаднярите живеят по-лесно и са много повече, а такива като нас страдат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker