Какво изпитвам към любовника си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво изпитвам към любовника си?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1428 пъти
Здравейте.
Тук има хиляди и хиляди съдби на хора с любовници. Прочела съм почти всички истории и коментари. Ще се престраша да напиша няколко реда и аз. Ясно е, че ще бъда нахейтена, но ще го преглътна и ще се средоточа само към хората, които ще ми дадат градивна критика.

От известно време имам любовник. И аз, и той сме обвързани от години с разликата, че той има дете, а аз нямам. Правим хубав секс. Говорели сме си много за нашите връзки. Толкова много се оплакваме от половинките си, но без да коментираме пряко си знаем, че между нас няма как да се получи нещо. Истината обаче е, че аз не знам какво изпитвам към този мъж. Харесва ми да прекарваме време заедно, можем да си говорим с часове, приятна ми е компанията му. Преди срещите ни съм много развълнувана и щастлива, а след това - тъжна, умислена. Вълнувам се, когато ми пише, а аз като му пиша съм притеснена дали не му досаждам. Не знам защо постоянно мисля за него.
Дали съм влюбена, дали ми харесва просто като човек, дали ми е приятна компанията с него. Дали съм привързана към него, дали заради това, че сексът ни е по-хубав или просто се държи по-добре от моя мъж. Дали, че ходим на интересни места, или че е толкова забавен. Не си пишем често и постоянно, но аз мисля за него от ставането до лягането как е, какво прави и т. н.
Имам брат-близнак. С него всичко си споделяме и затова му споделих за него. Разбира се, че ме нахейти и след това ми каза, че обикновено при любовниците винаги 80% от жените в даден момент започват да имат чувства, а при мъжете е по-скоро само използване. Каза ми да не се занимавам с него, а или да си гледам мъжа, или да се разделим. Истината е, че не мога да спра да се занимавам с въпросния мъж. Явно съм изключително привързана и аз не знам какво да правя. Дори изпитвам страх да не ме зареже повече той, отколкото собствения ми мъж…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 94adc62cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Въпросът е защо продължаваш да си във връзка със сегашния си мъж? Даже и дете нямате, явно връзката ви е мъртва.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9de7b2624f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Послушай брат си... Не бъди поредната със синдром "тревата отсреща е по-зелена"... Направо му казвай истината и си стягай куфарчето (никой мъж на място не следва да търпи подобна гавра, независимо каква си), а тъкмо ще се увериш и колко струва Уондърмен-а като му се обадиш разсополивена, че нямаш къде да отидеш вече. И за финал, горката женица, която му е родила на тоя льохман, а за детето да не говорим (уви, неговата позиция я разбирам най-добре).

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ad53a1b8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм обвързана жена с дете, имах връзка няколко месеца, ако може да се нарече така с мъж, който беше сам. Разделихме се, аз сложих точката, въпреки че имах силни емоции, поради ред причини, които виждах като проблем в отношението му към мен. Много ми беше трудно да се отделя, и до сега го преживявам, в мислите си, но виждах, че нямаме полезен ход Искам да ти кажа, че тези истории нямат хепи енд, винаги се намесват и някакви емоции и общо взето тегне някакво неприятно усещане, че такива отношения са без бъдеще. Все пак при вас е една идея по-вероятно да продължи по-дълго, защото и двамата си имате партньори, отколкото когато единият е сам. Вероятността този който е сам да се чувства по-самотен и неудовлетворен, че е втора цигулка, е по-голяма и рано или късно това си казва думата. Който влиза в такива отношения трябва да е наясно, че накрая няма да се чувства ок, и ако е готов да си плати цената влиза, който не - се пази, средно положение няма. Въпрос на гледна точка, или си го изживяваш с всички хубави и лоши неща, или се пазиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b4e7659132
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Зад паравана на удобството и позицията на обвързана жена с много липси от към внимание и отношение си си позволила компанията на друг мъж. И той в твоята позиция като теб разнообразява. Вие сте артисти с големи души с много емоционални дупки за запълване според вашето схващане. Това да лягаш и да ставаш с лъжата е изкуство и психическа устойчивост. Но се прокрадва страх, а той води до неизбежна болка.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f737323d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Истината е, че не мога да спра да се занимавам с въпросния мъж"

Можеш и още как, даже е желателно, но не искаш! Усещаш ли разликата? Е, ще си платиш, като всички, всичко се плаща. Това е единственият начин да се осъзнаеш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f2930443c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Слушай, действа ти като наркотик, защото при всяка среща в тялото ти се синтезира серотонин и ти изпитваш удоволствие. Но да знаеш, че така ще се чувстваш с него до макс 3 години. След това места утихват. Така, че наслаждавай се, по хубаво от това чувство няма. Но УМНАТА...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a7fbf4e6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Историята е повече от ясна, любовникът е бизнесмен с пари, чиято глава авторката се надява да замае, надява се да изостави жена си и детето си и да избере нея. Засега подхранва самочувствието си с паралелната си връзка.
Е, няма да те избере, авторке, твърде омотани са финансите на всички със семейства с деца, та да знаеш мъжете са меркантилни и няма да пуснат кокала, особено когато им се предлага евтино забавление.
Брат ти е прав

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dfebd1837d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако ти не можеш да си отговориш на въпроса от заглавието, как да го направим ние, които не познаваме нито теб, нито него? Запитваш ли се като не изпитваш нищо към мъжа си защо си с него? И любовникът ти като се жалва от жена си, защо не се разведе и не се събере с теб? Много си привързана към тъпкача, ама ако сексът с него беше по-кофти, отколкото с мъжа ти, нямаше да си с него и да го мислиш "от ставането до лягането". Никаква перспектива нямат отношенията ти с този. Все някога ще те зареже.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 99daa5fa64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Привет,

Първо станалото - станало. Не можем да върнем времето назад. Наскоро едни колеги се влюбиха лудо, много лудо и двамата. Развалиха си семействата, заживяха заедно. Е, вече са заедно и не минава ден без див скандал. Прекарват дните си и вечерите си заедно и имат УЖАСНА ревност и никакво доверие един на друг. Знаят, вече от опит, че човек като иска да изневери, няма сила на този свят, която да го спре. Според мен връзките, които започват по този начин са обречени - дали на край, дали на нещастно съществуване с постоянна ревност и скандали.

Разбира се, ти явно си влюбена и разумните доводи не са за теб. Знаеш прекрасно, че вършиш нещо нередно, знаеш че няма как да има положителна развръзка, знаеш, че силната тръпка отминава и остава само сивото ежедневие, знаеш, че влюбването и любовта нямат общо, всичко знаеш. Знаеш и какви са вариантите ти от тук нататък. Остана само да намериш сили и да вземеш решение. Кое решение е правилно си знаеш само ти. Аз знам само, че тази ситуация ще те влуди, зазтова - промени я! Само от теб зависи.

П. С. не мога да се стърпя да не напиша нещо за морала. Казваш, че си имаш мъж - никой не може да те накара да го обичаш, но си длъжна да го уважаваш. А ти не го уважаваш, не уважаваш и себе си. Всичко е по-добре от лъжи, интриги и изневери. Бъди доблестен човек, вземи решение и поеми последствията от своето решение.

Желая ти успех!
Ж29

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: df01affaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, няма да те хейтя, няма смисъл, но брат ти е 100% прав. Макар да сте близнаци, той е мъж, което в случая му дава предимството да поставя пред теб мъжката гледна точка. Нещата са ясни, ти си влюбена и ще страдаш, а любовникът ти спокойно ще може да си продължи напред без теб във всеки момент, не е решил, не го е направил. Но ти спокойно, както си тръгнала, ще съсипеш мечтите на мъжа ти, който се заблуждава, че е намерил правилния човек, поне не правете деца, за да не му съсияеш живота съвсем.
Няма да се оправиш, убеден съм, ти вече си влюбена и ще се наложи любовникът ти да ти бие дузпата пръв.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d2f03b6193
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Какво се чудиш толкова, скоро и двамата ще те зарежат. Търси трети мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: febdab9bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Изживей си тръпката, наслаждавай се на времето ви заедно, колкото-толкова. И такива неща не се споделят, пази си ги за себеси. В живота нещата се нареждат сами, не го мисли. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker