Тема за тютюнопушене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тема за тютюнопушене
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 489 пъти
Млад мъж, на 25 съм. От 1-2 месеца започнах да пуша пурети и пури, без да гълтам дима. Преди няколко дена пушех пура, и някъде към края на пурата не знам как стана, но се беше намацала с някаква смеска(възможно е да е било и прегоряло масло). Не знам точно как стана, но на мястото, на което я пуших определено имаше такива работи. Най-гадното е, че тази смеска беше се намацала точно там от където дърпам дима. Дръпнах няколко пъти и усетих отвратителен вкус и си помислих, че може просто тази пура да е така на края си( бях пушил само 1-2 от точно тази пура преди това и още нямах утвърдено мнение за тях). След още няколко дръпки все пак моя пилешки мозък се сети да погледне към пурата и видях шибаната смеска(може и прегоряло масло) точно там от, където дърпам беше се навряло. Веднага изхвърлих пурата и се качих вкъщи за да си изплакна устата. От тогава гърлото ме боли доста силно. Пури не съм пушил и така се наплаших, че само веднъж болката да отмине никога повече няма да пуша, заклел съм се. Първо си мислех, че само с чайове и лукчета ще ми мине, обаче минаха ден-два и имаше леко подобрение, но не и цялостно. След това си взех трахизан от аптека и пак има леко подобрение, но болката я има все още. Днес казах на наште(естествено без да им казвам за пурата) и те ми казаха, че сигурно е вирус) и ми дадоха да пия авирон рапид и humex, защото ми казаха, че и тях наскоро ги е боляло гърло и с това им е минало. Та пих по 1 път вече от тези двете(преди около 2 часа), след малко идва нощното пиене и отделно си пръскам в устата Ангал. Но за сега болката все още я има. Нямам кашлица, нито проблеми с преглъщането, но има една неприятна болка в гърлото. Много съм се наплашил и чакам да стане Понеделник за да ида при личната и да искам направление за Уши/Нос/Гърло. Вече си мисля за някакви супер лоши неща, не знам просто... Дано не съм направил някоя непоправима глупост. Според вас какво може да съм си направил? Най-добрия вариант ще е да ми мине с тия хапчета и Ангал-а, но ако до утре вечерта не ми е минало отивам при личната :((((.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: db4be49a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Пурите от най-нисък клас са боклук. Не е казано да взимаш от най-висок клас като Кохиба, но вземай минимум от десет сантиметрови за 10 лв бройката за да нямаш такива проблеми. Всичко под това е зле. Пурети не пуши никога защото макар и да няма добавени химикали за пристрастяване като при цигарите пак може да се получи ефект на пристрастяване като при цигарите с ниските, но редовни дози никотин водещи до пристрастяване. Тютюн се пуши само на пури които понеже са големи водят до пренасищане с никотин, вместо редовна незадоволеност и дразненето с малки дози което води до пристрастяване. Като може и да глътнеш дима от пурата няколко пъти за да ти е мирна главата после и да не мислиш за пушене месец, стига да не припаднеш. В твоят случай сигурно това е изгоряла захар която са ползвали като разтвор-лепило за да залепват листата при сглобяването на пурата. А е възможно от пушенето също да си си нарушил цялостта на лигавицата на гърлото което да е станало врата за лесно нахлуване на вируси там и от това да те боли гърлото. Пробвай да си прочистиш гърлото с гаргара с воден разтвор на сода бикарбонат. После обилно с вода.


Чорбаджията на курникът

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker