Помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1207 пъти
Здравейте, какво да правя с мъж, който ме блокира във фейсбук, защото писах коментар под негова публикация. Признах си чувствата пред него на живо, а той ми каза да му се обаждам по телефона да ги обсъждаме. Не съм му звъняла. Предпочетох да говорим лично, но единия път, когато отидох при него да говорим ме изгони, другия ми каза да тръгна нанякъде с него, но аз си отидох, третия случайно го засякох на едно събитие, мълчеше, но се усмихваше. Не искам да му се обаждам. Всеки път се държи различно, ту добре, ту зле. Преди беше много мил и внимателен, после нещо му стана и се разсърди. Подозирам, че е заради фейсбук. Откакто ме блокира е станал много активен, преди влизаше много рядко. Виждам негови снимки от страницата на работата му, изглежда намусен. Той ме покани да харесам тази страница. Знае, че го виждам. Не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: ac7ccb07d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Взима метамфетамини, според мен. Казвам го, защото поведението му прилича на това на един тип, с който общувах известно време-страдаше от параноидна шизофрения, заради метамфетамините и алкохола. Един нормален ден не можеше да задържи едно състояние. Рязка промяна -от едната крайност в другата. Ако страда от шизофрения-лесно ще разбереш по погледа... има снимки в интернет за кой точно поглед става дума, то се вижда по изражението на очите. Но, ако още не е заболял за постоянно от шизофрения, само по поведението ще го разчиташ. Не е въпроса в това, че някой е зависим или болен от нещо, но от гледна точка на личната безопасност... , не знаеш в кой момент няма нещо да му щукне и да ти скочи с някой нож насреща. Така че-бъди внимателна, пази се и спри с прекалената наивност и толерантност. Има типове, които НЕ заслужават да си толерантен с тях!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2bc5fb43c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Нищо не разбрах от темата ти. Как да ти помогна, като не знам точно каква помощ търсиш? Успокой си ума малко, ако го имаш изобщо...
Прекрати всякакъв контакт с този човек и го остави на мира.
Един мъж, ако те иска, ще те намери.
Този ясно ти е показал, че не те иска и може да те потърси само, за да се изгаври с тебе.
Какво неясно има в ситуацията?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e0015e07b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен този мъж не изпитва никакви чувства към теб. Фактът, че ти изпитваш към него му гали егото. Затова те разиграва. Според мен предпочита ти да продължаваш да си влюбена в него, за да може да си получава дозата задоволяване на егото - " ето колко съм желан ". Но без да предприема нищо, за да сте заедно, тъй като не изпитва нищо към теб.
Мисля, че трябва да се дистанцираш от него и да се опиташ да пребориш чувствата си към него, докато не изчезнат напълно. Тогава ще си свободна да си насочиш погледа към друг. Може пък там да имаш повече късмет и да е взаимно. Ако опита да те задържи с някаква промяна в отношението, не се връзвай. Вероятно ще го направи не защото е започнал и той да се влюбва, а за да продължи да си получава дозата самочувствие на много искан ( като промяната може да е само временна, докато отново захапеш кукичката и после пак да започне с отблъскването ). Единствено заради това и за сметка на твоето страдание, за което нехае. Видиш ли, че на един мъж му е безразлично че страдаш, то това не е човекът за теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b1accd5f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Звучиш ми много обсебваща. Ако бях на нягово място щях да тичам с 300 в обратната посока.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8cd8f3a3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На твое място няма да правя нищо. Пълен игнор. Никакви снимки, никакви лайкове, блокирам отвсякъде и спирам да се занимавам с него. Има едно нещо, наречено реципрочност. Дръж се с хората, както те се държат с теб и няма да сбъркаш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fdd2e35ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си причинявай това страдание. Намери друг, този път той да тича след теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 63e1a72c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   В началото той тичаше след мен, после му стана нещо и се разсърди, че не му обръщам внимание вероятно. Не съм обсебваща, държа се както той с мен. Беше влюбен, постоянно ме сваляше.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3a81296c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Досадна си му. Аз съм жена и се държа като него, когато някой ми се натрапва. Изглеждаш отчаяна така, недей да му се обясняваш в любов. Той и без това не е влюбен в теб, само го отблъскваш още повече. Държи се топло и студено, защото се старае да не е груб с теб.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: fbc96045b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Той те пъди, а ти тичаш след него?
И питаш какво да правиш с него?
Ти биполярна маниачка ли си?
Как да ти се обясни, че той не те харесва?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e8fef73c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Лично мое мнение е да не се унижаваш. Разбирам те перфектно, защото аз навремето обичах мъж, който се държеше по подобен начин на описания от теб. Това не е адекватен начин на държане, когато някой ти се признава в любов. Или му казваш директно, че нещата няма да се случат или започвате връзка. Според мен ти си много малка или наивна, или и двете. Не позволявай в живота някой да се държи така с теб. При мен една близка ме блокира и го преживях много трудно, защото нито беше адекватно, нито беше на място, а и направи интрига с мой близък човек. Съветвам те ако някой те блокира, да прекъснеш контакт с такъв човек. Време е хората да разберат, че такова нещо да блокират в мрежата, а на живо да се усмихват лицемерно няма. Блокирането е начин да се даде да разбереш, че не желаят контакт, но нямат думите да го кажат на живо, защото са лицемери. Затова приеми ситуацията, колкото и да ти е трудно и продължи напред.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8cd8f3a3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката- той бил непостоянен, ами ти? Както пишеш, бил влюбен, свалял те, ти не си му обръщала внимание (не си длъжна) и човекът се отказал. Обаче когато той вече не иска да е с теб и те блокира, го търсиш и му признаваш чувствата си и го следиш във Фбук? На негово място всеки, който поне малко уважава себе си ще те изгони. Не искаш да му се обаждаш? Ами недей, явно няма да му липсваш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b0bd521361
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Каза ми, че съм била идеална. Постоянно идваше да ме пита някакви неща и ми се натискаше. Бях много малка и не знаех как да се държа, и аз много го харесвах. После му стана нещо и се разсърди. Постоянно настоява да му се обаждам. Изгони ме, после сам дойде да ми се натиска, да ме прегръща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker