Правя всичко възможно да съм добра жена и спътница, но мъжа ми ме обижда, а роднините му не ме приемат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правя всичко възможно да съм добра жена и спътница, но мъжа ми ме обижда, а роднините му не ме приемат
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1033 пъти
Правя всичко възможно да съм добра жена, но мъжа ми ме обижда. Гледам си детето, чистя, готвя, не отказвам секс. Правя му подаръци и не е натоварен нито с купуване на жилище, нито с наем, нито с ремонт, всеки да го разбира както иска: тези неща идват от моя страна. Изкарах самотна бременност на легло, оправданието му за редките идвания беше Ковид. Беше по-зает с домашната работа, която му намираха у тях, отколкото с мен. Детето си обича, но му посяга да го бие, за което аз съм кардинално против. Пред съседи и чужди хора е мил и направо душичка, включително с мен, а насаме са непрекъснати забележки, обиди, когато се възпротивя, а то е винаги, се обръща, че не съм разбирала от шега (шегите винаги са за моя сметка), че не съм разбрала правилно и всяка критика за мен било обида. Правя разлика между критика и обида. Разкрих изневяра от негова страна, скоро след като се роди детето, всичко се потули и извъртя много хитричко: все едно аз си го измислям, само и само да има проблем. Пазя още скрийншот с въпросната, която признава, че е имало такова нещо. Роднините му тотално не ме харесват, дори нямам желание да се виждам с тях. Той ми казва, че и моите родители не го харесвали, но те поддържат контакт с него, държат се любезно, пращат му поздрави, докато неговите родители се правят, че не съществувам. Не ме разбирайте погрешно, но това дете се появи с усилията на моите родители, в една самотна бременност, на легло, когато са ме хранили и са ми купували лекарства. Събрах се с него само заради детето, не очаквах изобщо такова държание, а и той и родители му едва ли не казват, че съм го заслужила. Всички тези години, а те не са една и две, не погледнах друг въпреки доста ухажори, изглеждам добре, славянски тип външност, купувах му подаръци да го зарадвам, предимно дрехи, каквито той обича. Тези хора нямат грам аргумент да ме хулят, не разбирам, недоумявам. Тук не търся съвет спрямо него, а къде сгреших да позволя лека полека, защото не стана рязко, такова отношение към себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: a6114975ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Честито. Трябвало е да мислиш повече, когато си го взела. Подобни отношения в дългосрочен план ще са разрушителни за теб и все по-трудно ще издържаш на тях. Въпрос на време е да се разделите. Вече сте с дете, няма какво да направиш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4adacc2638
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Привет, авторке,

Моля да се запознаеш с понятието "нарцисизъм". Прочети и виж дали става дума за това. Четейки историята ти, само това си мислиш, на тази жена мъжът ѝ е нарцис. Може и да бъркам. Ако, обаче не бъркам, бягай, бягай с 200, спасявай се, не си мисли "по-добре за детето, ако си трая... " не, не, не, няма да е по-добре за детето. Бягай!

Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 70da65e53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Да си гледала, когато е трябвало. Сега вече с детето, че и дом си му дала на твоичкия... ще си сърбаш попарата

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1c2a0f744c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ами просто вие жените сте такива, не искате добри момчета, а искате лоши.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cdc056856f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Прекалено добре се държиш, затова ти се качват на главата. Защо трябва да търпиш изневери. Препрати скрийншота нс различни твои майли и го пази. Ако решиш да се развеждаш, това може да се ползва за виновно разтрогване на брака от негова страна.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bb199246a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Сбъркала си в това, че си се забъркала с неподходящ мъж. Като чета темите тук и се шашкам колко много жени се подлъгвате по нарцистични копеленца, които си гледат само и единствено своя кеф...
Това ти е грешката.
Разделяй се с него и си гледай детето с вашите сама.
По-добре ще му е, гарантирам ти го това.
Никое дете не е щастливо в токсична среда и ще му нанесете сериозни травми заради простотията си...
Ако мислиш за детето - развод и си го гледаш сама.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c93bc59717
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Както казваш леко по леко ти местиш границата на търпението си спрямо него, а той настъпва напред и ако се оплачеш обявява настъплението за шега, а ти клякаш на това "шеговито" обявление и не си отстояваш позицийте.
За отношението на роднините му не се учудвам, първо те се отнасят по начина по който той им е позволил, по време на бременността казваш е бил при тях, кой знае какво им е разказано или отговорени на въпросите свързани с теб. Те сигурно са питали защо той не ходи при теб, защо не те води при тях, сигурно са останали с впечатление че ти си тази която не иска да ходи при тях, че ги смяташ за по низши, сигурно си мислят и че с лежането по време бременността си си се лигавила за да те глезят родителите ти, а той с говорене или с мълчание е подкрепил съмненията им, как да се отнасят?
Възможно е разбира се и ти да имаш прекалено големи очаквания той и роднините му да се грижат за теб както са се грижили за теб родителите ти, но е добре да осъзнаеш че те не са ти родители.
Отделно разбиранията ти за "добра жена" са малко сбъркани, чистя готвя и не отказвам секс, приемам го в моя квартира това ли е добра жена?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c77bb9f19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Най-добрият съвет, за който мога да се сетя в тази ситуация: Бий му шута. Сегa. Не отлагай.
Предполагам, че щом си родила сравнително скоро и имаш много ухажори, си млада жена, така че си стягай багажа и не си губи ценни години от живота с тоя егоистичен манипулативен нарцис. От това, което си написала - грам не те заслужава. Да обобщим: не е бил до теб по време на бременността, изневерил ти е, оставя роднините му да те обиждат и той самият те обижда и се подиграва с теб. Разкарай го това говедо. Давай му да си вижда детето, това е негово право като баща, но ти прекрати тази токсична връзка още сега.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 59c289e4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Дали разбирам правилно, че живеете при твоите родители? Също, че ти явно се водиш по родителите си...
Не е цвете мъжът ти, даже бих казала, че си е утайка, но отговарям на въпроса ти като ти насочвам вниманието с горният въпрос.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 14945057d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   "Събрах се с него само заради детето"

Това не ти ли отговаря на въпроса? Цивилизованият човек се събира с друг човек, и после правят деца. Вие сте се клецали, станало е детето, и сега - дай семейство ще правим... Що не ползва противозачатъчни?

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f88bd93a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11, живеем в жилище от мои родители, но родителите ми живеят отделно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 269fdf6468
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ммм извинявам се, но изцяло ти си си виновна - да си гледала от кой раждаш. Също така какво значи заради детето се върнах - той така или иначе не е от полза нито за теб нито за него, явно ти и вашите поемате целия масраф, щом и не се държи добре ти какво правиш там още? Дали си с него или не положението ти няма да стане по - зле, мобе само да се подобри.

П. С не че нещо, но "славянския тип външност" не е привлекателна непременно за всички, лично за мен пък хич

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1388ed540e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мила, ако останеш там и това продължава ще си много нещастна и лоши неща ще се случат. В момента самочувствието ти е разрушено именно, защото си травмирана от мъжа ти и не знаеш как ще се оправиш сама без него.

Тази връзка няма да те направи щастлива и ти това ли желаеш? Мъж, който те обижда и не те кара да се чувстваш сигурна? Ако имаш дъщеря този пример ли ще и дадеш? Че мъжете могат да я обиждат и да правят каквото искат стига да имат пари? Или ще я научиш да се събира с топли и мили хора, да държи повече на спокойствието си?

Няколко дни неудобство и страх от разводно дело са много по- добре от години депресия, мъки и сълзи. Ти си избираш и само ти имаш силата!
Звездичка

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f88bd93a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   12, нямам предвид, че не сме имали връзка, имахме връзка 4 години, но не сме живеели заедно. Гледах от кой раждам, но явно е много добър актьор, защото се държеше мило, добре, направо прекрасно, единственият знак беше, че изобщо не се събирахме с родителите му по празници, виждахме, все едно ние нямахме сериозна връзка. Не знам какви ги е говорил у тях, но на мен ми стана странно колко години - други двойки си ходят заедно по празници: ние у тях не. И другото странно беше, че държеше навсякъде да е с мен, дори разговори с приятелки мои да са му скучни, той е там с мен. Когато се роди детето, това вечно присъствие го няма и държи да има свободни дни в които да ходи у техните, сам, аз свободни дни нямам. Да, момиче имам. Не казвам, че за всеки славянският тип външност е привлекателна, моята е такава.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 864cc9558c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Попаднала си на нарцисист. Бягай докато още можеш, това не е нормална връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 269fdf6468
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ами пак проблема е твой скъпа, както са ти го казали - ти не си живяла с него ама тръгваш да раждаш. Едно е да си с някой за няколко часа, друго е да сте по цял ден заедно, да имате общ бюджет, да се планира всеки ден готвене, пазаруване, ремонти по дома и т. н. Не се цупи, защото птавилно са ти казали Опознаваш някого, когато заживееш с него, това е.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 045ec4d225
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке., авторке. Къде се нацедихме?
Така са мъжете, колкото повече се стараеш, по-зле става. Тоя си е намерил удобна жена, като те е вързал с дете съвсем се. е отпуснал. По-зле ще става. Не се старай изобщо.. Зарежи грижата по тоя и се ориентирай да се измъкнеш. Ще отрича, черно на бяло да показваш, не е само тоя така. Няма уважение. Ако се беше държала на ниво, да го мачкаш, не да го глезиш, друго щеше да е (за в момента). Все пак рано или късно, си показват магариите. Ако имаше страх от неговите родители(ако не бяха говньовци като него) или от твоите друго щеле да е. Детето е малко, как така го бие? Оня осеменител, дето вярвай за нищо не става, не мога да го трая, ама никога няма да си посегне на детето. Хващай пътя, само заради това. Ще го удари по-силно, после не ми се мисли. Такива малки деца не се удрят, а и не разбират.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker